Daredevil9
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Like
- 985
- Πόντοι
- 86
Χαχαχαχαχα....εάν διαβάσεις πολλά νήματα και πολλές σελίδες θα καταλάβειςΤι εννοείτε φαντα μπλε ρε παιδιά? Και τι ακριβώς κάνει? Γιατί έχω απορία
Και καλά αν πιεις Φαντα δεν θα κολλήσεις ΣΜΝ ή θα σου περάσειΒρε έχω διαβάσει για αυτό έχω την απορία
Και για τον κορονοιο είναι φάρμακο..τόσα μελοι του δω μέσα το λένε ...δ εν είναι ψέμα ...δεν είναι ψεμα????Και καλά αν πιεις Φαντα δεν θα κολλήσεις ΣΜΝ ή θα σου περάσει
Ναι οκΚαι για τον κορονοιο είναι φάρμακο..τόσα μελοι του δω μέσα το λένε ...δ εν είναι ψέμα ...δεν είναι ψεμα????
Κανονικά η fanta θα έπρεπε να έχει δικό της αποκλειστικό νήμα!!!Χαχαχαχαχα....εάν διαβάσεις πολλά νήματα και πολλές σελίδες θα καταλάβεις
..εδώ κάνει καλά τον κορονοιο...δεν κολλάει πουθενά
Ααα οκ. Τώρα κατάλαβα. Ευχαριστώ φίλε για την εξήγησηΚαι καλά αν πιεις Φαντα δεν θα κολλήσεις ΣΜΝ ή θα σου περάσει
Εμείς έχουμε κάνει στοκ από φαντα ....ξεκινά και εσυΑαα οκ. Τώρα κατάλαβα. Ευχαριστώ φίλε για την εξήγηση
Να σου πω ???Εμείς έχουμε κάνει στοκ από φαντα ....ξεκινά και εσυ
Th διαθηκη σου τυπεΟτι λεει ο τιτλος.
Μπηκα κωλο, εχυσα και οταν τον βγαλα ειδα οτι ειχε κανει τρυπα.
Η κοπελα ειπε οτι εκανε εξετασεις πριν ενα μηνα.
Εγω ειχα να παω με call 12 μηνες.
Τι πρεπει να κανω τωρα?
Να μην το ξαναβαλεις απο πισω..ειναι μια καλη αρχη.Οτι λεει ο τιτλος.
Μπηκα κωλο, εχυσα και οταν τον βγαλα ειδα οτι ειχε κανει τρυπα.
Η κοπελα ειπε οτι εκανε εξετασεις πριν ενα μηνα.
Εγω ειχα να παω με call 12 μηνες.
Τι πρεπει να κανω τωρα?
Λες να βγει κανά κωλόπαιδο τύπε?Τεστ εγκυμοσύνης (η κοπέλα)
Ε όχι κι έτσι ρε σύντροφε. Γυναίκα που δεν την έχεις έχεις πάρει από πίσω είναι σαν σουβλάκι (καλαμάκι για τους φίλους χαμουτζηδες), που μόνο το μύρισες αλλά δεν το έφαγες.Να μην το ξαναβαλεις απο πισω..ειναι μια καλη αρχη.