celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.855
- Πόντοι
- 6.056
H κουρουμπλια τι σχεση εχει με τον αρχηγο του ΚΚτο ξαναλες στα ελληνικα τυπε;
Υγ Θα ανεβασω επισκεψιμοτητα,θα ανακατεψω και τιποτα θρησκευτικοπολιτικοκοινωνικα
H κουρουμπλια τι σχεση εχει με τον αρχηγο του ΚΚτο ξαναλες στα ελληνικα τυπε;
Τύπε μάλλον δεν έχεις πάει να δεις τι εστί Καρδίτσα! Εγώ πάντως κάθε φορά που πάω "γυναικοχώρι" έρχομαι στα ίσια μουΚΤΕΛ έχετε ή σας αφήνει το λεωφορείο στον χωματόδρομο;
Εννοεί ραχάτι, πιώμα, άραγμα και στ' αρχίδια τους όλα!ωραιο παραδειγμα βρηκες τυπε
εκει παιζει και να σε καθαρισουν για να σου παρουν τα δοντια
Ναι τυπαρα μου, μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία όλοι Καρδίτσα πάμε να γαμησουμε...Τύπε μάλλον δεν έχεις πάει να δεις τι εστί Καρδίτσα! Εγώ πάντως κάθε φορά που πάω "γυναικοχώρι" έρχομαι στα ίσια μου
Τύπε, καραγκούνηδες είναι, όχι βλάχοι!Αυτός μάλιστα...όχι σαν τα βλαχακια της Καρδίτσας...
Θα λέω χωριάτες για να μην παρεξηγείστε ...Τύπε, καραγκούνηδες είναι, όχι βλάχοι!
Έφερες μαζί σου μια εσανς κοπριάς, θα ναι από το τς τς τς που είπες και μαζεύτηκαν τα πρόβατα σου...Ετσι τους λετε στα Λιοσια (τα ανω για να μην υπαρχει παρεξηγησης...) ?
Κοιτα τι μαθαινεις στο παρον σαιτ, τς, τς,τς
...μαγκα μη μασας! Και ωραια πολη ειναι, και τα μαγαζια ζορικα και ο κοσμος ωραιος και βγαζεις γουστα! Και παραεξω λιμνη Πλαστηρα κτλ για να γουσταρεις!Τύπε μάλλον δεν έχεις πάει να δεις τι εστί Καρδίτσα! Εγώ πάντως κάθε φορά που πάω "γυναικοχώρι" έρχομαι στα ίσια μου
Κρίμα στο κάδρο να μην μπαίνουν και οι πατρινιεςχωρις πλακα τωρα, οι καλυτερε γυναικες στην Ελλαδα ειναι
Τρικαλα και Καρδιτσα και στα περιξ
Αλεξανδρεια Ημαθιας
Δραμα και περιξ
Δωριδα, Αραχωβα
Πηλιο
Ανατολικη Λακωνια
Κεντρικη Αργολιδα μεχρι και Ναυπλιο
Στην Κρητη -Δυτικη πλευρα εαν και δυσκολο να πεις που-ειναι διασπαρτες απο εδω και εκει
Ηλεια το ιδιο οπως παραπανω
Κοζανη και περιξ
Κεντρικη Ευβοια
Μεσολογγι
Τελικά είδες που το βρήκα πως είσαι μπουρτσοβλαχος...προβατινα εχεις φαει μαζι με μια σταμνα κρασι? δεν εχεςι-για αυτο τα λες αυτα.
Με φτερουγες κοτοπουλο 1 την εβδομαδα την βγαζεται στην Αθηνα....κρατς κρουτς η φτερουγα μα που πηγε...τελειωσε κιολας?
...το γραφει παραπανω αφου, "ντιπ μυαλο"Πάντα είχα απορία ρε Καρδιτσώτες,πώς καταφέρατε να μην ανεβείτε ποτέ Α'εθνική;
Λάρισες,Τρίκαλα,Βόλοι,όλοι παίξανε εκτός απο σας
ο πανελληνιος εχει καταγεγραμμενο τιτλο στο ποδοσφαιρο απο το 1899Mea Culpa.Ωραίος!Ξέρουμε ποια είναι πρώτη που είχαν ποδοσφαιρικό τμήμα;Μπασκετικό ήταν η ΧΑΝΘ
Τι καπις ρε νούμερο;Περα απο ανουσιες ειρωνιες -λες και κατι ουσιας οπως μια πληροφορηση λ.χ.?
Απαντηση οχι
Ποινη? πληρης αγνοιατων γραφομενων σου.
Καπίς ?
Ο Παοκ στερησε το πρωταθλημα απο τις Ελπιδες Καρδιτσας......Πάντα είχα απορία ρε Καρδιτσώτες,πώς καταφέρατε να μην ανεβείτε ποτέ Α'εθνική;
Λάρισες,Τρίκαλα,Βόλοι,όλοι παίξανε εκτός απο σας
πανιωνιος παιχτη 1890Τιμής ένεκεν για την ίσως παλαιότερη ομάδα στην Ελλάδα!
Α.Σ. Αναγέννηση Καρδίτσας - Βικιπαίδεια
el.wikipedia.org