Νέα

Ανάδοχος παιδιού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.579
Πόντοι
12.756
για κατι τυπους που ζουσαν σε χωρια ολοκληρα φτιαγμενα απο τετοια παλατια τυπε

u3nut.jpg

για πιτσιρικια ηταν ?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.579
Πόντοι
12.756
pls ρε απολυτε μην το γαμησουμε και αυτο το θεμα ..κανε μια καλη πραξη και σβησε το κλιπ αν ειναι  ;)

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Παίδες μέρες που έρχονται σκέφτομαι να κάνω κάτι που ήθελα εδώ και καιρό και έχει να κάνει με την αναδοχή παιδιού, μέσω της actionaid.

Έχει ασχοληθεί κανείς; Πιάνουν τόπο τα λεφτά;

Κοστίζει 22 ευρώ το μήνα. Το ποσό δεν είναι ούτε μεγάλο ούτε μικρό για τις μέρες που ζούμε, αλλά αν όντως πηγαίνουν στον προορισμό τους, πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο, για ένα από εκείνα τα παιδιά.

www.actionaid.gr/anadoxi]http://www.actionaid.gr/anadoxi[/url]

Μπράβο σου για την καλή σου σκέψη καταρχήν  :)
Αλλά,δεν ξέρω συγκεκριμένα για την actionaid,γνωρίζοντας για ΜΚΟ στην Ελλάδα έχω δει-και όχι μόνο ακούσει-πολλά.
Καλύτερα,ψώνισε με τα ίδια λεφτά για τα Χριστούγεννα και δώσε τα σε μία φτωχή οικογένεια στην περιοχή σου.

Θα κάνεις να χαμογελάσει ένα παιδί  :)

lion67

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
38
Πόντοι
1
Ημουν και εγω αναδοχος για 2 χρονια...δεν μπορεις να ξερεις τι ακριβως γινονται τα λεφτα,παντα θα εχεις αμφιβολια,απλα πιστευω οτι ενα μερος απο αυτα καταληγουν εκει που πρεπει(οσο αφορα την actionaid).Ο μονος τροπος να εισαι σιγουρος για τα λεφτα που δινεις ειναι αυτο που ειπαν οι φιλοι πιο πριν,βρισκεις μια οικογενεια που οντως πειναει και τους δινεις μονος σου τα λεφτα,΄η πηγαινεις σε χωρους συσσιτιων και αντι για λεφτα πηγαινεις τροφιμα

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Παίδες είμαι της άποψης να αφήσουμε τους μακρινούς (σαφώς έχουν ανάγκη και αυτοί) και να πιάσουμε τα του οίκου μας.
Προσωπικά τυγχάνει να γνωρίζω μπόλικο κόσμο φιλότιμο που προσπαθεί και δεν έχει σάλιο κυριολεκτικά. Χτες έτυχε να γνωρίσω ένα κοριτσάκι, ετών 19, σπουδάζει, δεν έχει ούτε σόμπα, ούτε καλοριφέρ, οι γονείς της δίνουν max200€ τον μήνα.

Βέβαια, θα μου πεις κι αν της δώσεις ένα 100€ τον μήνα, μερικοί είναι τόσο πυροβολημένοι που θα το φάνε σε τσιγάρα ή σε άλλες παπαριές..... Προσωπικά όπου μπορώ δίνω, είτε στην δουλειά μου, αν βλέπω πως ο άλλος είναι μπατιράκι είτε με κάθε τρόπο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom