Νέα

Αν Γυρνούσατε Στο Παρελθόν...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

bousmenis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
τυπε ειναι σπανιο καποιος να μην προτιμα τις παντρεμενες
οι παντρεμενες ειναι ο ορισμος του μινιμουμ ποσοστου πρηξιμο αρχιδιων :grin:
μαλλον ηταν μικρος και την αγαπουσε και δεν ηθελε να τη μοιραζεται με τον ανδρα της.. σε λιγα χρονια βεβαια, θα ευχεται να βρεθει καποιος να μοιραζεται μαζι του, τη γυναικα του.. :) :) :)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μαλλον ηταν μικρος και την αγαπουσε και δεν ηθελε να τη μοιραζεται με τον ανδρα της.. σε λιγα χρονια βεβαια, θα ευχεται να βρεθει καποιος να μοιραζεται μαζι του, τη γυναικα του.. :) :) :)
συνεταιρο στο γαμησι δηλαδη τυπε? :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
συνεταιρο στο γαμησι δηλαδη τυπε? :2funny:

Ε οχι και συνεταιρο.....Απλωs εργατη....Το πιο πιθανο τωρα ειναι να εχει...
παρα-στρογγυλεψει, το βυζι να γλυφει το πατωμα και ο κωλοs να ειναι σαν ουρα απο νυφικο... :grin:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ετσι ειναι..ημουν 23 τοτες..την αγαπησα μ αγαπησε κι αυτο τα εκανε δυσκολα ολα..
ουτε μπορεις να μοιραζεσε οπως λες..
την γυναικα μου θα την μοιραζομουν ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ μ αλλην...και να ειναι ανω των 40 αυτη..

zolie

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Like
122
Πόντοι
1
θα εκανα εγχειριση αλλαγης φυλου και θα γινομουνα η μεγαλυτερη πουτανα για να μου τα ακουμπανε ολοι οι καβλιαρηδες οπως τα ακουμπαω εγω στις καργιολες τοσα χρονια

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ετσι ειναι..ημουν 23 τοτες..την αγαπησα μ αγαπησε κι αυτο τα εκανε δυσκολα ολα..
ουτε μπορεις να μοιραζεσε οπως λες..
την γυναικα μου θα την μοιραζομουν ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ μ αλλην...και να ειναι ανω των 40 αυτη..
γτ οχι με αλλον τυπε μην εισαι μοναχοφαης :grin: :grin: :grin: :grin:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Στη νοοτροπία συμφωνώ 100%.  :)

Αλλά αν δεν έχεις δική σου δουλειά, να μπορείς να συντηρείς αυτοκίνητο, ενοίκιο, κοινόχρηστα, τηλέφωνα, θέρμανση, κινητό, ίντερνετ, φαγητό , και ό,τι άλλο έξοδο μπορεί να φανταστεί ο καθένας ..... πώς να ζήσει κανείς μόνος/μόνη;  :think:  Ακόμα και αν συζείς με άλλους;

Βέβαια όσο πιο αργά το αποφασίζει κανείς, χειρότερα είναι. Δεν ωριμάζεις πιστεύω.

Άσε που η συγκατοίκηση δεν είναι εύκολη (δεν μιλάω με γκόμενα) με φίλους όπως λες εσύ, ή όπως δείχνουν σειρές τύπου "Friends". Nαι, εκεί είναι όλα ρόδινα.  :grin:

Το βασικό είναι να μπορείς να συντηρήσεις τον ευατό σου. Αν είναι άνεργος κάποιος π.χ. χέστηκε για όλα αυτά, σαφώς ίσως να είναι υποχρεωμένος να γυρίσει στο πατρικό του. Δεν είναι και ντροπή, μην τρελλαθούμε κιόλας.

Τώρα αν κάποιος έχει ένα σπίτι έτοιμο από τους δικούς του, ή συντηρείται με το οικογενειακό επίδομα ("χαρτζηλίκι") ε χαίρω πολύ .....  :P

μιλάω για κάποιους που μπορεί να βγάζουν 900-1,000 ευρώ το μήνα αλλά μένουν με τους γονείς ακόμα. Και πράγματι με 1.000 δεν μπορείς να νοικιάσεις σπίτι (εκτός από μια γκαρσονιέρα τρύπα) και να συντηρηθείς. Αν υπάρχουν 3 φίλοι και μπαίνει στο σπίτι ένα 3 χίλαρο τότε όλα τα έξοδα καλύπτονται.

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Εγώ μετάνοιωσα που στα 18-19 δεν πήγα να μείνω μόνος γιατί θα είχα την ησυχία μου. Είναι η ηλικία που οι γονείς σε πρήζουν όταν μένεις μαζί τους. Είσαι σαν παιδί με λίγα λόγια. Ενώ όταν μείνεις μόνος και αυτοσυντηρείσαι σε λαμβάνουν σοβαρά υπ'οψιν. Σου λέει αυτός έγινε άντρας. Και σε θαυμάζουν. Ας βγάζεις 800 ευρώ στην αρχή. Πιάσε μια γκαρσονιέρα με 150 ευρώ. Τώρα που πέσαν τα ενοίκια θα βρεις και διαμέρισμα σε αυτή την τιμή. Με τα πάγια έξοδα θα σου μένουν πέντε κατοστάρικα για σένα. Μια χαρά για αρχή. Έχω ένα φίλο 45 χρονών και επειδή δεν παντρεύτηκε, μένει με τους γονείς του και τον κάνουν ότι θέλουν.  :cheesy: Ο άντρας πρέπει να ανεξαρτητοποιείται.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
μιλάω για κάποιους που μπορεί να βγάζουν 900-1,000 ευρώ το μήνα αλλά μένουν με τους γονείς ακόμα. Και πράγματι με 1.000 δεν μπορείς να νοικιάσεις σπίτι (εκτός από μια γκαρσονιέρα τρύπα) και να συντηρηθείς. Αν υπάρχουν 3 φίλοι και μπαίνει στο σπίτι ένα 3 χίλαρο τότε όλα τα έξοδα καλύπτονται.
ΜΕ 1000ε νοικιαζεις ενα σπιτι με 300ε το μεγιστο..οποτε επιλεγεις μεταξυ ενως δωματιου 20 τ.μ σε ανεπτυγμενη περιοχη ή σ ενα δυαρι 15ετιας σε εργατοπεριοχη ...

Επισκέπτης
Τώρα που πέσαν τα ενοίκια θα βρεις και διαμέρισμα σε αυτή την τιμή. Με τα πάγια έξοδα θα σου μένουν πέντε κατοστάρικα για σένα.

Πότε πέσαν τα ενοίκια ;;;;
Πέσαν οι αγορές καινούργιων διαμερισμάτων
οπότε τα ενοίκια σπιτιών ανεβαίνουν.
Τα ενοίκια καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων ναι , έπεσαν.

Τώρα που βάζουν οι μαλάκες νέο φόρο ακίνητης περιουσίας στο λογαριασμό της ΔΕΗ
θα τον επιβαρυνθούν κι αυτόν οι ενοικιαστές.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

Ποιο ειναι το φαντασμα στην φωτο?

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Τωρα αρχιζει το κυριως σεξ... Πρωκτικο χωρις σαλιο.
Οπως ειπε και ο Λοβερδος.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Τωρα αρχιζει το κυριως σεξ... Πρωκτικο χωρις σαλιο.
Οπως ειπε και ο Λοβερδος.
οχι τυπε ακομα ειμαστε στα προκαταρκτικα ...εχουμε μελλον ...θα γινουμε οπως μετα το πολεμο...

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
οχι τυπε ακομα ειμαστε στα προκαταρκτικα ...εχουμε μελλον ...θα γινουμε οπως μετα το πολεμο...
Τωρα βαζουνε φορους χωρις καμμια δικαιολογια. Στην πρωτη κατοικια Εεε?
Απολυτα δημοκρατικο και συνταγματικο ετσι?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Ποιος τολμαει αυτην την περιοδο να αυξησει το ενοικιο ?
τον φορο ακινητης περιουσιας θα πρεπει οι ιδιοκτητες να τον επιβαρυνθουν ερχομενοι σε επαφη με τους ενοικιαστες τους ...
Θα ειναι λαμογια αν δεν το πραξουν αυτο.

Εγω προσωπικα οχι μονο δεν θα ζητησω αυξηση απο τον νοικαρη μου, αλλα θα ζητησω να πληρωσω τον φορο που μου αναλογει στους λογαριασμους της δεη, οταν αυτη ερθει

Ειναι πολυ αδικο να πληρωσει αλλος τα δικα μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom