alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Έμενα με τους γονεις μου.... >Γιατί,τί σε χάλασε τόσο Αθήνα ή τί σε έφτιαχνε τόσο Θεσσαλονίκη πια;;;
Έμενα με τους γονεις μου.... >Γιατί,τί σε χάλασε τόσο Αθήνα ή τί σε έφτιαχνε τόσο Θεσσαλονίκη πια;;;
ο αβραμης τυπε απλως δεν ειναι ομοφοβικος.ενταξει παραδεχτηκε οτι τον εχει φαει μια φορα και του αρεσε αλλα μην τον παιρνεις τοσο στραβα.
Αυτό πρέπει να πόνεσε πολύ....υποθέτω η μετεγγραφή δεν έγινε κ τόσο με την θελησή σου αλλά ήταν αναγκαστική,σωστά;Έμενα με τους γονεις μου.... >
Κι εγώ έμενα με τους γονείς μου σε εκείνη την ηλικία και μακάρι να είχα φύγει απο την πολη μου για να γούσταρα freedom!!!
[size=8pt]1)Δεν θα πατούσα το πόδι μου στα μπουρδέλα που λέγονται ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.
Γαμώ το σπίτι τους.
2)Θα έφευγα στο εξωτερικό.
3)Δεν θα πλήρωνα μία φόρους στην Ελλάδα.
4)Θα γαμούσα περισσότερες πουτάνες.
5)Δεν θα πήγαινα ποτέ σε στρίπ.[/size]
Καλά στην Ελλάδα,δε φεύγουν από τα 18 ως γνωστόν.....αλλά στα 28.......
Μετρησε αρκετα τοτε οτι τα ειχα με μια κοπελα απο τον Πειραια και δεν ηθελα να ειμαι μακρια της...Με εφαγε η αγαπουλιαση παλι.Αυτό πρέπει να πόνεσε πολύ....υποθέτω η μετεγγραφή δεν έγινε κ τόσο με την θελησή σου αλλά ήταν αναγκαστική,σωστά;
Αυτό ξανα πες το,2 φίλους έχω από τότε(τους μοναδικούς),ό,τι άλλο πάω να φτιάξω χαλάει συνέχεια κάποια στιγμή,τυπικές σχέσεις μόνο.6)Θα κρατούσα περισσότερες επαφές με τους φίλους από το σχολείο.
Οι φιλίες της παιδικής/εφηβικής ηλικίας αξίζουν περισσότερο
από τα ρεμάλια που γνωρίζεις μεγαλύτερος.
Αυτό ξανα πες το,2 φίλους έχω από τότε(τους μοναδικούς),ό,τι άλλο πάω να φτιάξω χαλάει συνέχεια κάποια στιγμή,τυπικές σχέσεις μόνο.
Αυτό το έπαθα κ γω για τα δύο πρώτα χρόνια κιόλας κ με άφησε πίσω σε πολλά πράγματα....4 μέρες ήμουν Θεσσαλονίκη(τις δύο σε μία θεία μου,τις δύο μόνος) 3 στο πατρικό μου.Εννοειται ομως, οτι δειλιαζα να μεινω και μονος μου σε μια ξενη πολη τοτε.
6)Θα κρατούσα περισσότερες επαφές με τους φίλους από το σχολείο.
Οι φιλίες της παιδικής/εφηβικής ηλικίας αξίζουν περισσότερο
από τα ρεμάλια που γνωρίζεις μεγαλύτερος.
.ε τυπε μην εισαι σκληρος.Μου θύμησες τώρα τον Treat Williams στο Things to Do in Denver When You're Dead (ελληνικά:ΟΙ ΩΡΑΙΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΤΕΝΒΕΡ) που έλεγε ότι είχε φάει μια κουράδα στη φυλακή , για ένα στοιχηματάκι , αλλά δεν ήταν κοπροφάγος γενικά !!!
Λακη, αλλαξε επιτελους αβαταρ, αρχιζω να εκνευριζομαι.Καλά με κουμμούνια τι περιμένεις , φιλίες της προκοπής;;;
Γίνε πατριώτης , να ακοκτήσεις ανθρώπινες συναναστροφές !!
Και γω,το καλυτερό του ήταν εκείνο το μαυράκι με την ελληνική σημαία....πολύ ωραία εικόνα!!!!Λακη, αλλαξε επιτελους αβαταρ, αρχιζω να εκνευριζομαι.
Λακη, αλλαξε επιτελους αβαταρ, αρχιζω να εκνευριζομαι.