Νέα

Αν Γυρνούσατε Στο Παρελθόν...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αν δεν ειχα γνωση του μελλοντος τα ιδια και τα ιδια
Αν ειχα μια γνωση ομως, ισως αλλαζα κατι λιγα (πολυ λιγα ομως)
Και σιγουρα θα εκτιμουσα καλυτερα καποιες ''στιγμες''

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
δεν θα αλλαζα κατι....μονο να ξαναζουσα πάλι καποιες καλες στιγμές ...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
θα απαντησω σε λιγα χρονια  :grin: :grin: :cheesy: :cheesy:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
1. Δεν θα επεστρεφα απο αγγλια ελλαδα αν κι και εβγαλα καλα λεφτα οταν η οικοδομη πηγαινε καλα και θαμπωθηκα
2. δεν θα εκανα σχεση με παντρεμενη αν και εμαθα πολλα απο εκεινη
3. δεν θα ημουν τοσο ελαστικος με καποιους και θα ξεκοβα νωριτερα
4. θα εβγαζα γαμω τις βαθμολογιες στο πανεπιστημιο
5. θα πηγαινα στο imperial για μαστερ

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
πολυ μικρη ηλικεια τα 18.Οι περισσοτεροι τελειως ανωριμοι χωρις να σκεφτονται τιποτα για το μελλον τους κ οι αλλοι τελειως υπνοτισμενοι-ευνουχισμενοι απο τους γονεις τους συνεχεια στο διαβασμα για να μπουν αει κ να κανουν καριερα κλπ
Νομιζω καμια απο τις 2 κατηγοριες δεν επαιρνε η δεν μπορουσε να παρει αποφασεις για τον εαυτο του

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
1. Δεν θα επεστρεφα απο αγγλια ελλαδα αν κι και εβγαλα καλα λεφτα οταν η οικοδομη πηγαινε καλα και θαμπωθηκα
2. δεν θα εκανα σχεση με παντρεμενη αν και εμαθα πολλα απο εκεινη
3. δεν θα ημουν τοσο ελαστικος με καποιους και θα ξεκοβα νωριτερα
4. θα εβγαζα γαμω τις βαθμολογιες στο πανεπιστημιο
5. θα πηγαινα στο imperial για μαστερ
Πολύ σωστά όσα λες αλλά γιατί δε θα έκανες σχέση με παντρεμένη;  :think:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
... θα έκανα τα ίδια ακριβώς πράγματα. Τις καψούρες μου, τις επιτυχίες και τα στραπάτσα μου. Δεν θα ήμουν ο ίδιος αν άλλαζα κάτι.
Κάτι στριποδαγκώματα και νεανικές μαλακίες καλό θα ήταν να τις είχα αποφύγει... αλλά μετά τι λόγο θα είχα να μπαίνω στο bourdela.com?

(Αντε, θα έπερνα μαζίμου και μερικές κληρώσεις του τζόκερ... αλλά δεν νομίζω οτι ρωτάει αυτό ο θεματοθέτης)

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
... θα έκανα τα ίδια ακριβώς πράγματα. Τις καψούρες μου, τις επιτυχίες και τα στραπάτσα μου. Δεν θα ήμουν ο ίδιος αν άλλαζα κάτι.
Κάτι στριποδαγκώματα και νεανικές μαλακίες καλό θα ήταν να τις είχα αποφύγει... αλλά μετά τι λόγο θα είχα να μπαίνω στο bourdela.com?

(Αντε, θα έπερνα μαζίμου και μερικές κληρώσεις του τζόκερ... αλλά δεν νομίζω οτι ρωτάει αυτό ο θεματοθέτης)
Ναι όντως δε ρωτάω το τελευταίο, λέω υποθετικά αν είχες στα 18 τη γνώση που έχεις στην ηλικία που είσαι τώρα τι θα έκανες, όχι αν γύριζες με μηχανή του χρόνου στο παρελθόν.  ;)

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
...θα πηγαινα στην λεγεωνα των ξενων :sunglasses:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
θα πηγαινα αγγλια να σπουδασω και να γαμησω μεθυσμενες πατσαβουροαγγλιδες :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
εγώ δε θα άφηνα κανένα μαλάκα να με αδικήσει, στο μέτρο του δυνατού δηλαδή, όχι να σκάσουμε κιόλας. Επίσης ένα άλλο που σκέφτηκα τώρα είναι ότι δε θα καθόμουν να βαλτώσω σε μια καταπιεστική σχέση. Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των αντρών το έχει περάσει. Εγώ το πέρασα στην ηλικία των 18 και έμεινα μαζί της αρκετά χρόνια.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
πολυ μικρη ηλικεια τα 18.Οι περισσοτεροι τελειως ανωριμοι χωρις να σκεφτονται τιποτα για το μελλον τους κ οι αλλοι τελειως υπνοτισμενοι-ευνουχισμενοι απο τους γονεις τους συνεχεια στο διαβασμα για να μπουν αει κ να κανουν καριερα κλπ
Νομιζω καμια απο τις 2 κατηγοριες δεν επαιρνε η δεν μπορουσε να παρει αποφασεις για τον εαυτο του
εγω και στα 18 θα μπορουσα να παρω αποφασεις για το μελλον μου απλα δεν βοηθουσαν οι χρηματοδοτες :2funny: :2funny:

α και δεν θα πηγαινα στρατο...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
εγώ δε θα άφηνα κανένα μαλάκα να με αδικήσει, στο μέτρο του δυνατού δηλαδή, όχι να σκάσουμε κιόλας. Επίσης ένα άλλο που σκέφτηκα τώρα είναι ότι δε θα καθόμουν να βαλτώσω σε μια καταπιεστική σχέση. Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των αντρών το έχει περάσει. Εγώ το πέρασα στην ηλικία των 18 και έμεινα μαζί της αρκετά χρόνια.
μεγαλη κουβεντα τυπε

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
εγω και στα 18 θα μπορουσα να παρω αποφασεις για το μελλον μου απλα δεν βοηθουσαν οι χρηματοδοτες :2funny: :2funny:

α και δεν θα πηγαινα στρατο...
Εκεί είναι το θέμα , στους χρημοτοδότες, δε θα τους χρειαζόμουν γιατί αν είχα το μυαλό που έχω τώρα θα πήγαινα να δουλέψω σερβιτόρος (να κάνω τα κονέ μου με κανα καλό μουνί), όχι να κάθομαι σπιτάκι μου, να τρώω, να το παίζω εισοδηματίας και να περιμένω τη μαλάκω τη δικιά μου πότε θα θελήσει να βγούμε ή να πηδηχτούμε κλπ.  ;)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
αντι να πειτε ποιες γκομενες θα γαμουσατε,λετε ολο κλαψομουνιστικες μλκιες :jerking:

αδερφαρες :birdman:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εκεί είναι το θέμα , στους χρημοτοδότες, δε θα τους χρειαζόμουν γιατί αν είχα το μυαλό που έχω τώρα θα πήγαινα να δουλέψω σερβιτόρος (να κάνω τα κονέ μου με κανα καλό μουνί), όχι να κάθομαι σπιτάκι μου, να τρώω, να το παίζω εισοδηματίας και να περιμένω τη μαλάκω τη δικιά μου πότε θα θελήσει να βγούμε ή να πηδηχτούμε κλπ.  ;)
Σταζεις πίκρα τύπε.
Και που ειναι η δικια σου τωρα? Στο διπλανο δωματιο με τα παιδια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom