You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αν Γυρνούσατε Στο Παρελθόν...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 165
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Αν ειχα μια γνωση ομως, ισως αλλαζα κατι
Θα αυτοκτονούσες..
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
1. Δεν θα επεστρεφα απο αγγλια ελλαδα αν κι και εβγαλα καλα λεφτα οταν η οικοδομη πηγαινε καλα και θαμπωθηκα
2. δεν θα εκανα σχεση με παντρεμενη αν και εμαθα πολλα απο εκεινη
3. δεν θα ημουν τοσο ελαστικος με καποιους και θα ξεκοβα νωριτερα
4. θα εβγαζα γαμω τις βαθμολογιες στο πανεπιστημιο
5. θα πηγαινα στο imperial για μαστερ
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
πολυ μικρη ηλικεια τα 18.Οι περισσοτεροι τελειως ανωριμοι χωρις να σκεφτονται τιποτα για το μελλον τους κ οι αλλοι τελειως υπνοτισμενοι-ευνουχισμενοι απο τους γονεις τους συνεχεια στο διαβασμα για να μπουν αει κ να κανουν καριερα κλπ
Νομιζω καμια απο τις 2 κατηγοριες δεν επαιρνε η δεν μπορουσε να παρει αποφασεις για τον εαυτο του
Νομιζω καμια απο τις 2 κατηγοριες δεν επαιρνε η δεν μπορουσε να παρει αποφασεις για τον εαυτο του
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Πολύ σωστά όσα λες αλλά γιατί δε θα έκανες σχέση με παντρεμένη;1. Δεν θα επεστρεφα απο αγγλια ελλαδα αν κι και εβγαλα καλα λεφτα οταν η οικοδομη πηγαινε καλα και θαμπωθηκα
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
Θα αυτοκτονούσες..
politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 1.706
... θα έκανα τα ίδια ακριβώς πράγματα. Τις καψούρες μου, τις επιτυχίες και τα στραπάτσα μου. Δεν θα ήμουν ο ίδιος αν άλλαζα κάτι.
Κάτι στριποδαγκώματα και νεανικές μαλακίες καλό θα ήταν να τις είχα αποφύγει... αλλά μετά τι λόγο θα είχα να μπαίνω στο bourdela.com?
(Αντε, θα έπερνα μαζίμου και μερικές κληρώσεις του τζόκερ... αλλά δεν νομίζω οτι ρωτάει αυτό ο θεματοθέτης)
Κάτι στριποδαγκώματα και νεανικές μαλακίες καλό θα ήταν να τις είχα αποφύγει... αλλά μετά τι λόγο θα είχα να μπαίνω στο bourdela.com?
(Αντε, θα έπερνα μαζίμου και μερικές κληρώσεις του τζόκερ... αλλά δεν νομίζω οτι ρωτάει αυτό ο θεματοθέτης)
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Ναι όντως δε ρωτάω το τελευταίο, λέω υποθετικά αν είχες στα 18 τη γνώση που έχεις στην ηλικία που είσαι τώρα τι θα έκανες, όχι αν γύριζες με μηχανή του χρόνου στο παρελθόν. ;)... θα έκανα τα ίδια ακριβώς πράγματα. Τις καψούρες μου, τις επιτυχίες και τα στραπάτσα μου. Δεν θα ήμουν ο ίδιος αν άλλαζα κάτι.
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
...θα πηγαινα στην λεγεωνα των ξενων
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
εγώ δε θα άφηνα κανένα μαλάκα να με αδικήσει, στο μέτρο του δυνατού δηλαδή, όχι να σκάσουμε κιόλας. Επίσης ένα άλλο που σκέφτηκα τώρα είναι ότι δε θα καθόμουν να βαλτώσω σε μια καταπιεστική σχέση. Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των αντρών το έχει περάσει. Εγώ το πέρασα στην ηλικία των 18 και έμεινα μαζί της αρκετά χρόνια.
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
ναι στις μεθυσμενες πατσαβουροαγγλιδες!! γουστάρω κι εγώ!!!θα πηγαινα αγγλια να σπουδασω και να γαμησω μεθυσμενες πατσαβουροαγγλιδες
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
εγω και στα 18 θα μπορουσα να παρω αποφασεις για το μελλον μου απλα δεν βοηθουσαν οι χρηματοδοτεςπολυ μικρη ηλικεια τα 18.Οι περισσοτεροι τελειως ανωριμοι χωρις να σκεφτονται τιποτα για το μελλον τους κ οι αλλοι τελειως υπνοτισμενοι-ευνουχισμενοι απο τους γονεις τους συνεχεια στο διαβασμα για να μπουν αει κ να κανουν καριερα κλπ
α και δεν θα πηγαινα στρατο...
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
μεγαλη κουβεντα τυπεεγώ δε θα άφηνα κανένα μαλάκα να με αδικήσει, στο μέτρο του δυνατού δηλαδή, όχι να σκάσουμε κιόλας. Επίσης ένα άλλο που σκέφτηκα τώρα είναι ότι δε θα καθόμουν να βαλτώσω σε μια καταπιεστική σχέση. Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των αντρών το έχει περάσει. Εγώ το πέρασα στην ηλικία των 18 και έμεινα μαζί της αρκετά χρόνια.
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Εκεί είναι το θέμα , στους χρημοτοδότες, δε θα τους χρειαζόμουν γιατί αν είχα το μυαλό που έχω τώρα θα πήγαινα να δουλέψω σερβιτόρος (να κάνω τα κονέ μου με κανα καλό μουνί), όχι να κάθομαι σπιτάκι μου, να τρώω, να το παίζω εισοδηματίας και να περιμένω τη μαλάκω τη δικιά μου πότε θα θελήσει να βγούμε ή να πηδηχτούμε κλπ. ;)εγω και στα 18 θα μπορουσα να παρω αποφασεις για το μελλον μου απλα δεν βοηθουσαν οι χρηματοδοτες
α και δεν θα πηγαινα στρατο...
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
αντι να πειτε ποιες γκομενες θα γαμουσατε,λετε ολο κλαψομουνιστικες μλκιες
αδερφαρες
αδερφαρες
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Σταζεις πίκρα τύπε.Εκεί είναι το θέμα , στους χρημοτοδότες, δε θα τους χρειαζόμουν γιατί αν είχα το μυαλό που έχω τώρα θα πήγαινα να δουλέψω σερβιτόρος (να κάνω τα κονέ μου με κανα καλό μουνί), όχι να κάθομαι σπιτάκι μου, να τρώω, να το παίζω εισοδηματίας και να περιμένω τη μαλάκω τη δικιά μου πότε θα θελήσει να βγούμε ή να πηδηχτούμε κλπ. ;)
Και που ειναι η δικια σου τωρα? Στο διπλανο δωματιο με τα παιδια?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Νωντα πού ειναι η Αντιγονη?αντι να πειτε ποιες γκομενες θα γαμουσατε,λετε ολο κλαψομουνιστικες μλκιες
αδερφαρες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 312
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 32