Νέα

Αν Γυρνούσατε Στο Παρελθόν...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Σταζεις πίκρα τύπε.
Και που ειναι η δικια σου τωρα? Στο διπλανο δωματιο με τα παιδια?
μπα δε στάζω πίκρα, τα λέω για να μην επαναλάβω τα λάθη μου και να μαθαίνω. κουβέντα να γίνεται. όχι τύπε μου, δεν είναι στο διπλανό δωμάτιο, ευτυχώς παντρεύτηκε άλλον η κάργια.  ;)

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Λοιπον, εγω ειμαι κοντα 32 και το μονο που θα αλλαζα ειναι να χωριζα τη γκομενα μου πριν 1.5 χρονο αντι για πριν 5 μηνες. αυτο μετανοιωνω και τιποτε αλλο. Η υπολοιπη ζωη μου ηταν σουπερ. Μετανοιωσα για κατι που ΔΕΝ εκανα (ως συνηθως, για αυτα μετανοιωνουμε)

Π

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Εγώ εαν θα γύριζα στο παρελθόν θα έκανα τα ίδια πράγματα με αυτά που έκανα και τότε και θα σχεδιάζα ακριβώς τα ίδια με αυτά που σχεδιάσα και τότε. Κάποιες μικροαλλαγές ίσως θα έκανα. Αλλά νομίζω πως όλοι αγαπάμε το παρελθον μας, εστω με τα χτυπήματα, εστω και με τα πεσίματα, με τις χαρές, τις επιτυχίες.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Θα αυτοκτονούσες..
Πολλα θα μπορουσα να σου απαντησω κι εδω πανω σε αυτο που λες και οχι χυδαιολογωντας....

Απλα συνεχιζεις να με επιβεβαιωνεις για το ποιον σου..... και δεν χαιρομαι γιαυτο.

bousmenis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
για μενα δεν ξερω... μ ενα φιλο μου αρειανο (59 χρονων) που το συζητησα μουπε οτι ηταν η τελευταια φορα που πηρε τιτλο, και θαθελε να μεινει για παντα σ αυτη την ηλικια..  :headbang: :headbang: :headbang:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
για μενα δεν ξερω... μ ενα φιλο μου αρειανο (59 χρονων) που το συζητησα μουπε οτι ηταν η τελευταια φορα που πηρε τιτλο, και θαθελε να μεινει για παντα σ αυτη την ηλικια..  :headbang: :headbang: :headbang:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
[size=8pt]1)Δεν θα πατούσα το πόδι μου στα μπουρδέλα που λέγονται ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.
Γαμώ το σπίτι τους.
2)Θα έφευγα στο εξωτερικό.
3)Δεν θα πλήρωνα μία φόρους στην Ελλάδα.
4)Θα γαμούσα περισσότερες πουτάνες.
5)Δεν θα πήγαινα ποτέ σε στρίπ.
6)Θα κρατούσα περισσότερες επαφές με τους φίλους από το σχολείο.
Οι φιλίες της παιδικής/εφηβικής ηλικίας αξίζουν περισσότερο
από τα ρεμάλια που γνωρίζεις μεγαλύτερος.[/size]

Επίσης
7)Θα αγόραζα ακριβό αυτοκίνητο από τα 18.

Μπορούσα αλλά δεν το έκανα,
γιατί περίμενα να το πάρω με δικά μου λεφτά,
το έπαιζα σούπερ γκόμενος που δεν χρειάζεται αυτοκίνητο για να γαμάει
και άλλες τέτοιες ιδεαλιστικές μαλακίες των 18-20 ετών.

Σε τριτοκοσμικές χώρες όπως η Ελλάδα,
με λούμπεν μικροαστές ηλίθιες-ζώα το 99,5% των γυναικών
με ένα ακριβό αυτοκίνητο σε παρακαλάνε μόνες τους διάφορες καργιολίτσες
να τις πιπώσεις.

icedog

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
7
Πόντοι
1
αν γυρναγα στα 18 μου με τις γνωσεις που εχω τωρα θα επαιζα ολα μου τα λεφτα στο να παρει η Ελλαδα το euro του 2004 και δεν θα ξαναδουλευα ποτε

Επισκέπτης
Πολλα θα μπορουσα να σου απαντησω κι εδω πανω σε αυτο που λες και οχι χυδαιολογωντας....

Απλα συνεχιζεις να με επιβεβαιωνεις για το ποιον σου..... και δεν χαιρομαι γιαυτο.
Μια απόφαση είναι.
Άνέβα στην ταράτσα και τα υπόλοιπα θα έρθουν..

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
1) Δεν θα ζηταγα μεταγραφη απο τη Νομικη Θεσσαλονικης στη Νομικη Αθηνων.
2) Θα δούλευα τα καλοκαιρια οσο θα ημουν φοιτητης.
3) Δεν θα εκανα ποτέ σχεση πανω απο 3 μηνες.
4) Δεν θα παντρευομουν ποτέ.
5) Θα πηγαινα συχνοτερα με πουτανες.
6) Θα ειχα σε μεγαλυτερη εκτιμηση τα χρηματα.
7) Δεν θα εβγαζα ποτέ πιστωτικη καρτα.

Γιατί ρε φίλε το 4; :think: Είσαι χρόνια παντρεμένος; Δεν ήθελες οικογένεια - παιδιά; Δεν έχεις κερδίσει πράγματα;  :huh:

Σόρυ ρε φίλε απλά είμαι εργένης και νομίζω ότι μετά από κάποια ηλικία αξίζει.  :P

Ή όχι;  :grin:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
πολυ μικρη ηλικεια τα 18.Οι περισσοτεροι τελειως ανωριμοι χωρις να σκεφτονται τιποτα για το μελλον τους κ οι αλλοι τελειως υπνοτισμενοι-ευνουχισμενοι απο τους γονεις τους συνεχεια στο διαβασμα για να μπουν αει κ να κανουν καριερα κλπ
Νομιζω καμια απο τις 2 κατηγοριες δεν επαιρνε η δεν μπορουσε να παρει αποφασεις για τον εαυτο του

Ναι σωστός. Ο απογαλακτισμός στην Ελλάδα αργεί.  :- Και στις μεσογειακές χώρες γενικά ,δυστυχώς. Αλλά δεν είναι εύκολο να συντηρήσεις ένα σπίτι μόνος σου χωρίς μόνιμη εργασία. Άμα είναι να σου πληρώνουν τα έξοδα οι γονείς , αυτό δεν είναι ανεξαρτητοποίηση.  :think:

Γενικά για να πάρει κανείς κάποιες πιο σημαντικές αποφάσεις χρειάζεται συνήθως μια οικονομική αυτοτέλεια. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί στα 18. Ή συμβαίνει σπάνια.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
σωστό αυτό που λες αλλά είναι κυρίως θέμα νοοτροπίας... θα μπορούσαν να νοικιάσουν ένα σπίτι κάποιοι φίλοι και να συγκατοικούν, εκεί τα έξοδα είναι σαφώς μειωμένα

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
σωστό αυτό που λες αλλά είναι κυρίως θέμα νοοτροπίας... θα μπορούσαν να νοικιάσουν ένα σπίτι κάποιοι φίλοι και να συγκατοικούν, εκεί τα έξοδα είναι σαφώς μειωμένα

Στη νοοτροπία συμφωνώ 100%.  :)

Αλλά αν δεν έχεις δική σου δουλειά, να μπορείς να συντηρείς αυτοκίνητο, ενοίκιο, κοινόχρηστα, τηλέφωνα, θέρμανση, κινητό, ίντερνετ, φαγητό , και ό,τι άλλο έξοδο μπορεί να φανταστεί ο καθένας ..... πώς να ζήσει κανείς μόνος/μόνη;  :think:  Ακόμα και αν συζείς με άλλους;

Βέβαια όσο πιο αργά το αποφασίζει κανείς, χειρότερα είναι. Δεν ωριμάζεις πιστεύω.

Άσε που η συγκατοίκηση δεν είναι εύκολη (δεν μιλάω με γκόμενα) με φίλους όπως λες εσύ, ή όπως δείχνουν σειρές τύπου "Friends". Nαι, εκεί είναι όλα ρόδινα.  :grin:

Το βασικό είναι να μπορείς να συντηρήσεις τον ευατό σου. Αν είναι άνεργος κάποιος π.χ. χέστηκε για όλα αυτά, σαφώς ίσως να είναι υποχρεωμένος να γυρίσει στο πατρικό του. Δεν είναι και ντροπή, μην τρελλαθούμε κιόλας.

Τώρα αν κάποιος έχει ένα σπίτι έτοιμο από τους δικούς του, ή συντηρείται με το οικογενειακό επίδομα ("χαρτζηλίκι") ε χαίρω πολύ .....  :P

dimitris..

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δε θα αλαζα απολυτως τιποτα,θα εκανα τα ιδια ισως και χειροτερα!!!

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Στη νοοτροπία συμφωνώ 100%.  :)

Αλλά αν δεν έχεις δική σου δουλειά, να μπορείς να συντηρείς αυτοκίνητο, ενοίκιο, κοινόχρηστα, τηλέφωνα, θέρμανση, κινητό, ίντερνετ, φαγητό , και ό,τι άλλο έξοδο μπορεί να φανταστεί ο καθένας ..... πώς να ζήσει κανείς μόνος/μόνη;  :think:  Ακόμα και αν συζείς με άλλους;

Βέβαια όσο πιο αργά το αποφασίζει κανείς, χειρότερα είναι. Δεν ωριμάζεις πιστεύω.

Άσε που η συγκατοίκηση δεν είναι εύκολη (δεν μιλάω με γκόμενα) με φίλους όπως λες εσύ, ή όπως δείχνουν σειρές τύπου "Friends". Nαι, εκεί είναι όλα ρόδινα.  :grin:

Το βασικό είναι να μπορείς να συντηρήσεις τον ευατό σου. Αν είναι άνεργος κάποιος π.χ. χέστηκε για όλα αυτά, σαφώς ίσως να είναι υποχρεωμένος να γυρίσει στο πατρικό του. Δεν είναι και ντροπή, μην τρελλαθούμε κιόλας.

Τώρα αν κάποιος έχει ένα σπίτι έτοιμο από τους δικούς του, ή συντηρείται με το οικογενιακό επίδομα ("χαρτζηλίκι") ε χαίρω πολύ .....  :P

απογαλακτισμος ειναι να παιρνει καποιος αποφασεις για τον εαυτο του χωρις νταβα πανω απο το κεφαλι του.Να μαγειρευει πλενει σιδερωνει κλπ χωρις να περιμενει την μαλακισμενη την μαμα του να το κανει αυτο κ οταν εχει δυσκολιες στις ζωη να τις αντιμετωπιζει μονος χωρις το νταντεμα των γονιων.Το αν εχει περιουσια απο τους δικους του ειναι ασχετο.Δλδ ενας επιχειρηματιας που ανελαβε μια οικογενειακη μπιζνα η καποιο κεφαλαιο απο τους γονεις του κ ειναι επιτυχημενος σαυτο που κανει δεν ειναι αξιος συγχαρητηριων?η νομιζεις οτι ειναι ευκολο αυτο?

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
απογαλακτισμος ειναι να παιρνει καποιος αποφασεις για τον εαυτο του χωρις νταβα πανω απο το κεφαλι του.Να μαγειρευει πλενει σιδερωνει κλπ χωρις να περιμενει την μαλακισμενη την μαμα του να το κανει αυτο κ οταν εχει δυσκολιες στις ζωη να τις αντιμετωπιζει μονος χωρις το νταντεμα των γονιων.Το αν εχει περιουσια απο τους δικους του ειναι ασχετο.Δλδ ενας επιχειρηματιας που ανελαβε μια οικογενειακη μπιζνα η καποιο κεφαλαιο απο τους γονεις του κ ειναι επιτυχημενος σαυτο που κανει δεν ειναι αξιος συγχαρητηριων?η νομιζεις οτι ειναι ευκολο αυτο?

Ναι δεν είπα αυτό όμως.

Απλά αν κάποιος αποφασίσει να ζήσει μόνος του και πρέπει να πληρώνει μόνος του όλα αυτά τα έξοδα που προανέφερα, σε σχέση με κάποιον που λαμβάνει οικονομική βοήθεια από τους γονείς του, ε σαφώς είναι πολύ πιο δύσκολο.  :P

Κατά τα άλλα ναι είναι επιτυχημένος, άξιων συγχαρητηρίων κλπ όπως γράφεις. Δεν είπα ότι δεν αξίζει επειδή βρήκε κάποια πράγματα έτοιμα ή στρωμένα. Κανέναν δεν θα χάλαγε, ούτε κανείς θα πρέπει να απολογείται ή να νιώθει άσχημα για αυτό.   :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom