Εξηγείς κ όμορφα αλλά τίποτα .έχει τύχει να πάω σε ραντεβού που το ακύρωσε προηγούμενη , δεν είπε γτ στ γραφείο , όταν πήγα καταλαβα γτ .όταν ομως κ γώ είπα θα φύγω επειδή τελείωσε που απλά του το ακούμπησα , σκουπίστηκε με χαρτί , που κόλλησαν κομμάτια χαρτιού φαντάσου , αντί να πλυθεί δυο λεπτά (δεν χρεώνουν παρά πάνω το νερό) κ λέει οχι ρε γτ να πλυθώ, έλα γλυφ το έτσι .wtf??!! Σοβαρά τώρα ; Κ λέει ότι απλά εγώ κ η άλλη είμαστε ότι ν ναι υπερβολικά καθαρές , κ έβαλε το μποξεράκι πάνω στ ας είμαι ότι ν ναι .οκ ακόμα κ αν τον έγλυφα μετά έτσι , θα φαινόταν η αηδία στην μούρη μ .αυτό θες να δεις , η να δεις να γλύφουν καθαρό καυλί κ ν γουστάρουν ; Ζητάμε απλά να κάνουν μπανιο , όπως κ μείς μόλις έρθουμε , (αν είναι καλοκαίρι μπορεί ν έσκασες η χειμώνα μπορεί κ ν το δάγκωσες ) ανάμεσα στην πρώτη κ την δεύτερη κ στο τέλος .τόσα πολλά ζητάμε πια … :/ αλλά φαντάσου έχω δει κρητική που να τον ενωχλει που η άλλη εκν 3 φορες ντουζ όπως πρέπει κ στ τέλος λέει πριν φύγει μπορούσε να μην κάνει αφού θα παει σε επόμενο , να κάνει εκεί .. ναι ρε , χυμενη θα παει στον άλλον
Ότι ν ναι .πολλοί είναι οκ απλά υπάρχουν αρκετοί που έχουν μαλώσει με το σαπούνι …