Νέα

Αν έγραφαν οι εκδιδόμενες κριτικές τί πιστεύετε ότι θα έλεγαν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα steveman7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 302
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ms.julia__

Call-Girl
Εγγρ.
21 Ιουλ 2022
Like
128
Αυτή η αντίληψη ότι επειδή πληρώνω πρέπει να με ανεχτείς όπως και αν είμαι εμένα προσωπικά με ξεπερνάει.

Αλλά και εσείς έχετε κάθε δικαίωμα να αρνηθείτε σε κάποιον συνάντηση.

Βέβαια σε μια τετοια περίπτωση καραδοκεί η αρνητική κριτική αλλά εφόσον πλέον έχετε τη δυνατότητα λόγου μέσω προφίλ θα μπούσατε κάλλιστα να εξηγήσετε ευγενικά τους λόγους για τους οποίους ακυρώθηκε το ραντεβού.
Εξηγείς κ όμορφα αλλά τίποτα .έχει τύχει να πάω σε ραντεβού που το ακύρωσε προηγούμενη , δεν είπε γτ στ γραφείο , όταν πήγα καταλαβα γτ .όταν ομως κ γώ είπα θα φύγω επειδή τελείωσε που απλά του το ακούμπησα , σκουπίστηκε με χαρτί , που κόλλησαν κομμάτια χαρτιού φαντάσου , αντί να πλυθεί δυο λεπτά (δεν χρεώνουν παρά πάνω το νερό) κ λέει οχι ρε γτ να πλυθώ, έλα γλυφ το έτσι .wtf??!! Σοβαρά τώρα ; Κ λέει ότι απλά εγώ κ η άλλη είμαστε ότι ν ναι υπερβολικά καθαρές , κ έβαλε το μποξεράκι πάνω στ ας είμαι ότι ν ναι .οκ ακόμα κ αν τον έγλυφα μετά έτσι , θα φαινόταν η αηδία στην μούρη μ .αυτό θες να δεις , η να δεις να γλύφουν καθαρό καυλί κ ν γουστάρουν ; Ζητάμε απλά να κάνουν μπανιο , όπως κ μείς μόλις έρθουμε , (αν είναι καλοκαίρι μπορεί ν έσκασες η χειμώνα μπορεί κ ν το δάγκωσες ) ανάμεσα στην πρώτη κ την δεύτερη κ στο τέλος .τόσα πολλά ζητάμε πια … :/ αλλά φαντάσου έχω δει κρητική που να τον ενωχλει που η άλλη εκν 3 φορες ντουζ όπως πρέπει κ στ τέλος λέει πριν φύγει μπορούσε να μην κάνει αφού θα παει σε επόμενο , να κάνει εκεί .. ναι ρε , χυμενη θα παει στον άλλον ‍♀️ Ότι ν ναι .πολλοί είναι οκ απλά υπάρχουν αρκετοί που έχουν μαλώσει με το σαπούνι …

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.258
Πόντοι
1.336
Εντάξει το σεξ δεν είναι οποιαδήποτε παροχή υπηρεσιών, αφού και οι δύο μπορούν να πάρουν ευχαρίστηση.
Οπότε καλύτερος πελάτης δε θα είναι ένας ωραίος, ψωλαράς που θα τις κάνει να χύνουν;
Και θα πληρώνει και με το παραπάνω, εντάξει εννοείται αυτό.
Σημειωσε αυτη την εκφραση. " Hopeless Romantic " Επειδη νομιζεις οτι οι εκδιδομενες το ευχαριστιουνται

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.273
Πόντοι
2.257
Συμβαίνει σε όσα κορίτσια εργάζονται αρκετά χρόνια.

Έχουν αποκτήσει τεράστια εμπειρία ...

Φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι σε κάποια που εργάζεται ήδη πολλά χρόνια.

Συνήθως οι πρωτοεμφανιζόμενες είναι πιο μαζεμένες.

Εμένα οι πιο έμπειρες μου έχουν αναφέρει ότι μέσα 5-10 λεπτά το πολύ έχω καταλάβει τον χαρακτήρα του πελάτη μου.
Καλησπέρα φίλε.
Η δυνατότητα να ψυχολογουν τον πελάτη είναι αν θέλεις και ενός είδους αυτοπροστασία, απαραίτητη για αυτόν το χώρο. Δεν ξέρει ο ένας τί κουβαλάει ο άλλος στο κεφάλι του.
Εγώ ωστόσο στο προηγούμενο μήνυμα αναφερθηκα σε κουτσομπολιό αισχίστου είδους. Αδιανόητα πράγματα που όμως συμβαίνουν.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.306
Πόντοι
46.423
Εξηγείς κ όμορφα αλλά τίποτα .έχει τύχει να πάω σε ραντεβού που το ακύρωσε προηγούμενη , δεν είπε γτ στ γραφείο , όταν πήγα καταλαβα γτ .όταν ομως κ γώ είπα θα φύγω επειδή τελείωσε που απλά του το ακούμπησα , σκουπίστηκε με χαρτί , που κόλλησαν κομμάτια χαρτιού φαντάσου , αντί να πλυθεί δυο λεπτά (δεν χρεώνουν παρά πάνω το νερό) κ λέει οχι ρε γτ να πλυθώ, έλα γλυφ το έτσι .wtf??!! Σοβαρά τώρα ; Κ λέει ότι απλά εγώ κ η άλλη είμαστε ότι ν ναι υπερβολικά καθαρές , κ έβαλε το μποξεράκι πάνω στ ας είμαι ότι ν ναι .οκ ακόμα κ αν τον έγλυφα μετά έτσι , θα φαινόταν η αηδία στην μούρη μ .αυτό θες να δεις , η να δεις να γλύφουν καθαρό καυλί κ ν γουστάρουν ; Ζητάμε απλά να κάνουν μπανιο , όπως κ μείς μόλις έρθουμε , (αν είναι καλοκαίρι μπορεί ν έσκασες η χειμώνα μπορεί κ ν το δάγκωσες ) ανάμεσα στην πρώτη κ την δεύτερη κ στο τέλος .τόσα πολλά ζητάμε πια … :/ αλλά φαντάσου έχω δει κρητική που να τον ενωχλει που η άλλη εκν 3 φορες ντουζ όπως πρέπει κ στ τέλος λέει πριν φύγει μπορούσε να μην κάνει αφού θα παει σε επόμενο , να κάνει εκεί .. ναι ρε , χυμενη θα παει στον άλλον ‍♀️ Ότι ν ναι .πολλοί είναι οκ απλά υπάρχουν αρκετοί που έχουν μαλώσει με το σαπούνι …

Οι περισσότεροι είναι τσακωμένοι με το νερό ...

Το πιο απλό πράγμα είναι να κάνεις ένα ζεστό ντους να χαλαρώσεις και να μυρίζεις όμορφα πριν από τη συνάντηση.

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.258
Πόντοι
1.336
Δε θα εγραφαν καμμια κριτικη , γιατι το ζητουμενο σε αυτη τη δουλεια ειναι τα ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΕΦΤΑ
Ο μονος λογος που γραφουν , ειναι η διαφημιση Και πολλες σιχαινονται και να γραφουν και ανεβαζουν μονο φωτο

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.306
Πόντοι
46.423
Δε θα εγραφαν καμμια κριτικη , γιατι το ζητουμενο σε αυτη τη δουλεια ειναι τα ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΕΦΤΑ
Ο μονος λογος που γραφουν , ειναι η διαφημιση Και πολλες σιχαινονται και να γραφουν και ανεβαζουν μονο φωτο

Να συμπληρώσω ότι ορισμένες βάζουν άλλους να γράφουν αντί γιαυτές.

Periergopaidi

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2021
Like
264
Πόντοι
21
Αν δεν εχει ζεστο νερο μας μαραζωνει.Οποτε αν ο αλλος επιλεγει ξενοδοχειο που νερο εχει 1 στις 4 τοτε να προσευχεστε να ειναι σπαρτιατης ή απο τα βαθη της Ρωσιας

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.306
Πόντοι
46.423
Αν δεν εχει ζεστο νερο μας μαραζωνει.Οποτε αν ο αλλος επιλεγει ξενοδοχειο που νερο εχει 1 στις 4 τοτε να προσευχεστε να ειναι σπαρτιατης ή απο τα βαθη της Ρωσιας

Relaxing Found Footage GIF by Eternal Family

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.420
Πόντοι
8.346
Καλησπέρα φίλε.
Η δυνατότητα να ψυχολογουν τον πελάτη είναι αν θέλεις και ενός είδους αυτοπροστασία, απαραίτητη για αυτόν το χώρο. Δεν ξέρει ο ένας τί κουβαλάει ο άλλος στο κεφάλι του.
Εγώ ωστόσο στο προηγούμενο μήνυμα αναφερθηκα σε κουτσομπολιό αισχίστου είδους. Αδιανόητα πράγματα που όμως συμβαίνουν.
Δεν πέφτω απο τα σύννεφα. Κάλιστα μπορεί να εχω βγει κ γω στην σεντρα κ να μην το ξερω. Αλλά γίνεται αυτό

Ms.julia__

Call-Girl
Εγγρ.
21 Ιουλ 2022
Like
128
Οι περισσότεροι είναι τσακωμένοι με το νερό ...

Το πιο απλό πράγμα να κάνεις ένα ζεστό ντους να χαλαρώσεις και να μυρίζεις όμορφα πριν από τη συνάντηση.
δύσκολα τους βάζεις χαχα το θέμα είναι ότι στο ίδιο «mood» είναι κ πολλές γυναικες της δουλειάς .κ μετά σ λέει αλλη έκατσε κ ας ήμουν χυμενος να με γλύφει , εσυ οχι .εσυ εχεις θέμα χαχα.αλλο να εχεις σαν υπηρεσία τελείωμα στο στόμα κ αλλο να τα γλύφεις στον δεύτερο γύρο μαζί με το χαρτί που σκουπιστικε χαχα τι να πω

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.273
Πόντοι
2.257
Δεν πέφτω απο τα σύννεφα. Κάλιστα μπορεί να εχω βγει κ γω στην σεντρα κ να μην το ξερω. Αλλά γίνεται αυτό
Καλησπέρα φίλε. Το πιθανότερο και εγώ, διότι έκανα το λάθος και την έκλεισα σπίτι τη δεύτερη φορά. Και σκέψου είναι μέσα στα πρώτα 1-2 ονόματα εδώ μέσα. Στο τέλος όλοι θα γίνουμε μια μεγάλη οικογένεια χωρίς μυστικά μου φαίνεται.

Ms.julia__

Call-Girl
Εγγρ.
21 Ιουλ 2022
Like
128
Ισως Σπαρτιάτης ήταν ο τυποσ χαχα εγώ Ρωσίδα αλλά το κρύο δεν το αντέχω αχαχαχα

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.420
Πόντοι
8.346
Καλησπέρα φίλε. Το πιθανότερο και εγώ, διότι έκανα το λάθος και την έκλεισα σπίτι τη δεύτερη φορά. Και σκέψου είναι μέσα στα πρώτα 1-2 ονόματα εδώ μέσα. Στο τέλος όλοι θα γίνουμε μια μεγάλη οικογένεια χωρίς μυστικά μου φαίνεται.
Το θέμα είναι να ξέρουν το πολύ μέχρι το ψευδώνυμο μας εδω μεσα και αν. Τίποτα παραπάνω. Τωρα να κάτσουν να πουν οτι ο Michael Scott τν έχει μικρό ή μεγάλο ή του αρεσει το να το αλλο ,κλαιν

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.273
Πόντοι
2.257
Το θέμα είναι να ξέρουν το πολύ μέχρι το ψευδώνυμο μας εδω μεσα και αν. Τίποτα παραπάνω. Τωρα να κάτσουν να πουν οτι ο Michael Scott τν έχει μικρό ή μεγάλο ή του αρεσει το να το αλλο ,κλαιν
Εγώ φίλε ποτέ δεν λέω ότι έχω λογαριασμό εδώ μέσα. Θέλω να βλέπω τι ψάρια πιάνει χωρίς δεύτερες σκέψεις. Και όχι, δε μιλάω για τέτοιας υφής κουτσομπολιό. Για χοντρά πράγματα μιλάω. Δεν θα ήθελα να επεκταθω άλλο. Ελπίζω καταλαβαίνεις.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.306
Πόντοι
46.423
δύσκολα τους βάζεις χαχα το θέμα είναι ότι στο ίδιο «mood» είναι κ πολλές γυναικες της δουλειάς .κ μετά σ λέει αλλη έκατσε κ ας ήμουν χυμενος να με γλύφει , εσυ οχι .εσυ εχεις θέμα χαχα.αλλο να εχεις σαν υπηρεσία τελείωμα στο στόμα κ αλλο να τα γλύφεις στον δεύτερο γύρο μαζί με το χαρτί που σκουπιστικε χαχα τι να πω

Αρκετοί άντρες έχουν ιδιαίτερα και περίεργα γούστα.

Γιαυτούς είναι φυσιολογική μια τέτοια συμπεριφορά.

Υπάρχουν άντρες που π.χ. τους αρέσει να πίνουν ούρα από γυναίκα.

Γνωστή μου προσφέρει σε πελάτη golden shower και γιαυτόν τον λόγο αναγκάζεται να πίνει πολύ νερό πριν από τη συνάντηση.

Αν δε δυσκολεύεται να τον κατουρήσει τότε ο πελάτης τσαντίζεται και της λέει εγώ γιαυτό σε πληρώνω.

Τι να πεις ...

:dunno:

Περί ορέξεως ουδείς λόγος ...

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.258
Πόντοι
1.336
Βρε κοπελλα μου επειδη στο εσωτερικο της Ρωσιας ( Τσελιαμπινσκ που ξερω εγω ) η τουαλετα ειναι τουρκικη , εξω απο το σπιτι, θα τα γλυψει και θα νομισει οτι ειναι σαμπανια ( Αυτο το σπορ να ζηταω τετοιες μαλακιες δεν αφορα εμενα )

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.258
Πόντοι
1.336
Εγώ φίλε ποτέ δεν λέω ότι έχω λογαριασμό εδώ μέσα. Θέλω να βλέπω τι ψάρια πιάνει χωρίς δεύτερες σκέψεις. Και όχι, δε μιλάω για τέτοιας υφής κουτσομπολιό. Για χοντρά πράγματα μιλάω. Δεν θα ήθελα να επεκταθω άλλο. Ελπίζω καταλαβαίνεις.
Επειδης ειπες οτι ειναι και μια απο τις δυο πιο δημοφιλεις, μαλλον απο την αφελια σου δεν καταλαβες οτι οσο πιο ψηλα ανεβαινεις , τοσο πιο killer εισαι

Ms.julia__

Call-Girl
Εγγρ.
21 Ιουλ 2022
Like
128
Αρκετοί άντρες έχουν ιδιαίτερα και περίεργα γούστα.

Γιαυτούς είναι φυσιολογική μια τέτοια συμπεριφορά.

Υπάρχουν άντρες που π.χ. τους αρέσουν να πίνουν ούρα από γυναίκα.

Γνωστή μου προσφέρει σε πελάτη golden shower και γιαυτόν τον λόγο αναγκάζεται να πίνει πολύ νερό πριν τη συνάντηση.

Αν δε δυσκολεύεται να τον κατουρήσει τότε ο πελάτης τσαντίζεται.

Τι να πεις ...

:dunno:

Περί ορέξεως ουδείς λόγος ...
Ναι αλλά για τετοιες υπηρεσίες ενημερώνουν κ πελάτες κ κοπέλες αν το κάνουν .δν γράφει σε καμία , θα γλύφουν τα χυσια του , του πρώτου γύρου μέχρι να τελειώσει ο δεύτερος … αν θες κάτι «ιδιαίτερο» ρωτάς ποιος τ κν κ αν το κν .. δεν μπορεί δηλ κάποιος να μου ζητάει να τον στραποναρω επειδή του το κάνε κάποια άλλη εφόσον δν είναι στο πρόγραμμα μ Αχαχα οπως κ να χει εδώ μεσα θέλει ψάξιμο να ταιριάξει κανεις , έχουν κ λάθος αντίληψη των πραγμάτων πολλές φορές .όπως ας πούμε ένας έτυχε να τον έχει 20+, σορυ , αλλά δεν .. κ μου την είπε ότι πήρε πορνοστάρ , άρα θα πρεπε να το χωράω παντού.ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΝΗ ΑΧΑΧΑΧΑ πορνοστάρ δεν σημάνει κουβάς .κ γ ν μ δείξει ότι δν είμαι οκ είπε η κοπελα τ το χωράει , η κοπελα τ ομως τον τρωει κάνα χρόνο αν οχι παραπάνω , συνήθισε , όταν δουλεύεις , ένας «πουτσαρας» θα σε βγάλει off απ την δουλειά για μέρες (εκτως κ αν δεν είσαι στενή κ όλα κλ) δεν αξίζει να χάσει κοπέλα μέρες δουλειάς για ένα ραντεβού.πρέπει να ενημερώνουν ότι έχουν ελεφαντίαση .ούτε ένας δν το λέει .που να το χώσω αγόρι μ; Ούτε στα δυο χέρια δεν χωράει ….

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.306
Πόντοι
46.423
Ναι αλλά για τετοιες υπηρεσίες ενημερώνουν κ πελάτες κ κοπέλες αν το κάνουν .δν γράφει σε καμία , θα γλύφουν τα χυσια του , του πρώτου γύρου μέχρι να τελειώσει ο δεύτερος … αν θες κάτι «ιδιαίτερο» ρωτάς ποιος τ κν κ αν το κν .. δεν μπορεί δηλ κάποιος να μου ζητάει να τον στραποναρω επειδή του το κάνε κάποια άλλη εφόσον δν είναι στο πρόγραμμα μ Αχαχα οπως κ να χει εδώ μεσα θέλει ψάξιμο να ταιριάξει κανεις , έχουν κ λάθος αντίληψη των πραγμάτων πολλές φορές .όπως ας πούμε ένας έτυχε να τον έχει 20+, σορυ , αλλά δεν .. κ μου την είπε ότι πήρε πορνοστάρ , άρα θα πρεπε να το χωράω παντού.ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΝΗ ΑΧΑΧΑΧΑ πορνοστάρ δεν σημάνει κουβάς .κ γ ν μ δείξει ότι δν είμαι οκ είπε η κοπελα τ το χωράει , η κοπελα τ ομως τον τρωει κάνα χρόνο αν οχι παραπάνω , συνήθισε , όταν δουλεύεις , ένας «πουτσαρας» θα σε βγάλει off απ την δουλειά για μέρες (εκτως κ αν δεν είσαι στενή κ όλα κλ) δεν αξίζει να χάσει κοπέλα μέρες δουλειάς για ένα ραντεβού.πρέπει να ενημερώνουν ότι έχουν ελεφαντίαση .ούτε ένας δν το λέει .που να το χώσω αγόρι μ; Ούτε στα δυο χέρια δεν χωράει ….

Η κατάρα του να είσαι XXX-large ...

:tooth:

Ms.julia__

Call-Girl
Εγγρ.
21 Ιουλ 2022
Like
128
Βρε κοπελλα μου επειδη στο εσωτερικο της Ρωσιας ( Τσελιαμπινσκ που ξερω εγω ) η τουαλετα ειναι τουρκικη , εξω απο το σπιτι, θα τα γλυψει και θα νομισει οτι ειναι σαμπανια ( Αυτο το σπορ να ζηταω τετοιες μαλακιες δεν αφορα εμενα )
δν παιζει ρόλο αυτό , τα καλοκαίρια μ τα πέρναγα στην γιαγιά μ στη μέση του πουθενά με ίδια τουαλέτα στην μέση της σιβιριας , δεν έτρεξα να το κάνω Αχαχα η είναι βρωμιαρη σ κανεις /καμία η δν είναι .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom