Νέα

Αν έγραφαν οι εκδιδόμενες κριτικές τί πιστεύετε ότι θα έλεγαν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα steveman7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 302
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.292
Πόντοι
2.257
Επειδης ειπες οτι ειναι και μια απο τις δυο πιο δημοφιλεις, μαλλον απο την αφελια σου δεν καταλαβες οτι οσο πιο ψηλα ανεβαινεις , τοσο πιο killer εισαι
Καταρχάς η λέξη αφέλεια δεν γράφεται έτσι.
Δεν επιθυμώ να αναφερθώ περαιτέρω στο θέμα. Απλά να προσέχουμε τί απαντάμε όταν μας ρωτούν για το οτιδήποτε. Αλλιώς... στην εφημερίδα. Δυστυχώς.

Ms.julia__

Call-Girl
Εγγρ.
21 Ιουλ 2022
Like
128
Η κατάρα του να είσαι XXX-large ...

:tooth:
Είναι προβλημα Αχαχα εχω φίλο που αγανάκτησε κ πήγε το μικρινε κ έχει βρει την υγεία τ τον διώχνανε όλες οι εσκορτ κ όλα τα στούντιο αχαχα

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.114
Πόντοι
11.096
Είναι προβλημα Αχαχα εχω φίλο που αγανάκτησε κ πήγε το μικρινε κ έχει βρει την υγεία τ τον διώχνανε όλες οι εσκορτ κ όλα τα στούντιο αχαχα
Μπορεί να μικρύνει κιόλας? :think:

Εγώ ήξερα ότι μόνο μεγαλώνει.
Κοίτα νά δείς τι μαθαίνει κανείς.

Ms.julia__

Call-Girl
Εγγρ.
21 Ιουλ 2022
Like
128

Ναι μικραίνει )) στις μέρες μας ότι γουστάρεις , χρήμα να υπάρχει … αν θες το μισό που σ κόβουν το ράβουν κ πιο κατω , να γαμας μαζί μουνι κωλο αχαχαχα

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
774
Πόντοι
361
Εξηγείς κ όμορφα αλλά τίποτα .έχει τύχει να πάω σε ραντεβού που το ακύρωσε προηγούμενη , δεν είπε γτ στ γραφείο , όταν πήγα καταλαβα γτ .όταν ομως κ γώ είπα θα φύγω επειδή τελείωσε που απλά του το ακούμπησα , σκουπίστηκε με χαρτί , που κόλλησαν κομμάτια χαρτιού φαντάσου , αντί να πλυθεί δυο λεπτά (δεν χρεώνουν παρά πάνω το νερό) κ λέει οχι ρε γτ να πλυθώ, έλα γλυφ το έτσι .wtf??!! Σοβαρά τώρα ; Κ λέει ότι απλά εγώ κ η άλλη είμαστε ότι ν ναι υπερβολικά καθαρές , κ έβαλε το μποξεράκι πάνω στ ας είμαι ότι ν ναι .οκ ακόμα κ αν τον έγλυφα μετά έτσι , θα φαινόταν η αηδία στην μούρη μ .αυτό θες να δεις , η να δεις να γλύφουν καθαρό καυλί κ ν γουστάρουν ; Ζητάμε απλά να κάνουν μπανιο , όπως κ μείς μόλις έρθουμε , (αν είναι καλοκαίρι μπορεί ν έσκασες η χειμώνα μπορεί κ ν το δάγκωσες ) ανάμεσα στην πρώτη κ την δεύτερη κ στο τέλος .τόσα πολλά ζητάμε πια … :/ αλλά φαντάσου έχω δει κρητική που να τον ενωχλει που η άλλη εκν 3 φορες ντουζ όπως πρέπει κ στ τέλος λέει πριν φύγει μπορούσε να μην κάνει αφού θα παει σε επόμενο , να κάνει εκεί .. ναι ρε , χυμενη θα παει στον άλλον ‍♀️ Ότι ν ναι .πολλοί είναι οκ απλά υπάρχουν αρκετοί που έχουν μαλώσει με το σαπούνι …
'Σε διατάζω να το γλύψεις έτσι ' χαχαχ:2funny::fuck1:. ( πλάκα κάνω μην παρεξηγηθείς ) .

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.467
Πόντοι
27.261
Ως προς το αν γράφουν οι εργαζόμενες κριτικές, όχι δεν γράφουν. Όμως μου έχει τύχει περίπτωση εργαζόμενης φέτος το καλοκαίρι η οποία κατά τη διάρκεια του μασάζ, μου περιέγραψε υποτιμητικά το φετίχ ενός πελάτη της (ποδολαγνεία). Ήξερε ότι είχε προφίλ εδώ, το ονομα του, την οικογενειακή του κατάσταση , όλα, χαρτί και καλαμάρι βγήκαν τα πάντα. Τον στόλισε κανονικότατα. Στο φινάλε μου είπε και το κορυφαίο: ευτυχώς δεν με γαμαει και χύνει γρήγορα ο γέρος.
Ας μην πούμε άλλα...
οχι... να πουμε να πουμε :2funny::2funny::2funny:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.854
Πόντοι
46.423

Όλα γίνονται ...

chainsaw GIF

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.292
Πόντοι
2.257
οχι... να πουμε να πουμε :2funny::2funny::2funny:
Καλησπέρα φίλε. Καλύτερα να μην πούμε γιατί δεν έχω όρεξη να γίνεται μπαχαλο. Γιατί όπως και να το δεί κανείς, αν υπονοηθεί ότι το καλό, ευσυνείδητο, ευγενεστατο κορίτσι του σάιτ είναι μια κατινα που βρίζει και κοροϊδεύει τους πελάτες της , ε θα γίνει ένα μπαχαλο. Άστο λοιπόν να πάει στο καλό. Προχωράμε σε άλλα.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.694
Πόντοι
11.956
Τότε πρέπει να πάμε όλοι οι μύστες του μπου....γιατί ο μέσος όρος είναι 25εκ

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.467
Πόντοι
27.261
Καλησπέρα φίλε. Καλύτερα να μην πούμε γιατί δεν έχω όρεξη να γίνεται μπαχαλο. Γιατί όπως και να το δεί κανείς, αν υπονοηθεί ότι το καλό, ευσυνείδητο, ευγενεστατο κορίτσι του σάιτ είναι μια κατινα που βρίζει και κοροϊδεύει τους πελάτες της , ε θα γίνει ένα μπαχαλο. Άστο λοιπόν να πάει στο καλό. Προχωράμε σε άλλα.
κριμα ρε φιλε και εκανα παραγγελια δομινος ναουμε.
15 ευρα κουβα πηγαν :undecided:

Ms.julia__

Call-Girl
Εγγρ.
21 Ιουλ 2022
Like
128
Τότε πρέπει να πάμε όλοι οι μύστες του μπου....γιατί ο μέσος όρος είναι 25εκ
Хахаха ποιος σ τα πε αυτά; Αχαχα αν κάποιος μπορεί ν ξέρει ποιος είναι ο μέσος όρος είναι μόνο οι κοπέλες της δουλειάς .τα μεγάλα είναι τέρμα σπάνια .αν εσυ το εχεις τοσο δεν σημάνει πως όλοι είναι έτσι χαχα κ γώ μπορώ να πω ότι είμαι μπαλαρίνα του Μπολσόι .μην πιστεύεις ότι σ λένε οι άλλοι μόνο κ μόνο με βάση το γεγονος ότι το δικό σ είναι έτσι άρα ο απέναντι δεν σ λέει μπαρούφες ότι τον έχει τοσο )) δεν βλέπετε εσείς δέκα πουτσες την ημέρα αλλα εμεις , όποτε….))

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Κανονικά της χρειάζεται σέντρα!!! Αλλά σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Respect!

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Хахаха ποιος σ τα πε αυτά; Αχαχα αν κάποιος μπορεί ν ξέρει ποιος είναι ο μέσος όρος είναι μόνο οι κοπέλες της δουλειάς .τα μεγάλα είναι τέρμα σπάνια .αν εσυ το εχεις τοσο δεν σημάνει πως όλοι είναι έτσι χαχα κ γώ μπορώ να πω ότι είμαι μπαλαρίνα του Μπολσόι .μην πιστεύεις ότι σ λένε οι άλλοι μόνο κ μόνο με βάση το γεγονος ότι το δικό σ είναι έτσι άρα ο απέναντι δεν σ λέει μπαρούφες ότι τον έχει τοσο )) δεν βλέπετε εσείς δέκα πουτσες την ημέρα αλλα εμεις , όποτε….))
Είναι ένα εσωτερικό αστείο μεταξύ μας!!! Όλοι είμαστε προικισμένοι εδώ μέσα και κατέχουμε τα μυστικά του γυναικείου οργασμού στο έπακρο!!! Επίσης είμαστε όλοι ψηλοί, όμορφοι ντούκια και έχουμε και μάστερ στις πολεμικές τέχνες!!! ΌΛΟΙ!!!!!

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.694
Πόντοι
11.956
Δεν ξέρεις ....ίσως βλέπουμε και εμείς .... χαχαχα και για να μιλήσω ....σοβαρά τώρα....έχει γίνει Γκάλοπ σε νήμα στο μπου...και ο μέσος όρος βγήκε 25εκ....και εγώ τα πιστεύω αυτά ....τώρα εσύ γιατί το λες αυτό ....μήπως δεν έρχονται σε σένα μύστες .... εγγεγραμμένοι αλλά επισκέπτες....τα γκάλοπ του μπου είναι αληθινά !!!!!

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.292
Πόντοι
2.257
Κανονικά της χρειάζεται σέντρα!!! Αλλά σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Respect!
Παίζω πάνω απ'τη ζώνη ακόμα και όσους φέρονται πουστικα φίλε. Όνομα δε θα δώσω. Το μόνο που θα ξαναπώ, προσέχουμε τι λέμε για τη γυναίκα μας, τα παιδιά μας, τη δουλειά μας στον καθένα. Ας είναι ο καθένας όπως έμαθε και μέχρι όσο μπορεί.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.694
Πόντοι
11.956
Είναι ένα εσωτερικό αστείο μεταξύ μας!!! Όλοι είμαστε προικισμένοι εδώ μέσα και κατέχουμε τα μυστικά του γυναικείου οργασμού στο έπακρο!!! Επίσης είμαστε όλοι ψηλοί, όμορφοι ντούκια και έχουμε και μάστερ στις πολεμικές τέχνες!!! ΌΛΟΙ!!!!!
Ορίστε το λένε και άλλοι....

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.074
Πόντοι
1.056
Ευτυχώς όχι όλοι, υπάρχουμε και κάποιοι που δεν είμαστε βλαμμένοι.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom