kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Να!!! Αυτά κάνεις και ρίχνεις το μέσο όρο!!!Ευτυχώς όχι όλοι, υπάρχουμε και κάποιοι που δεν είμαστε βλαμμένοι.....
Να!!! Αυτά κάνεις και ρίχνεις το μέσο όρο!!!Ευτυχώς όχι όλοι, υπάρχουμε και κάποιοι που δεν είμαστε βλαμμένοι.....
Τιμή μου!!Να!!! Αυτά κάνεις και ρίχνεις το μέσο όρο!!!
Πιστεύω να αντιλαμβάνεσαι πως όσα λες εδώ είναι μαλακίες , έτσι ;Με τα άρθρα 5 (περί προσωπικής ελευθερίας), 5Α (συμμετοχής στην κοινωνία της Πληροφορίας) και 11 (δικαιώματος του συνέρχεσθαι) του ελληνικού Συντάγματος, οι άσκοπες συζητήσεις κι οι αδιέξοδες διενέξεις λήγουν εδώ.
Οι σεξεργάτριες είναι συνταγματικά κατοχυρωμένες να ασκήσουν τα νόμιμα δικαιώματά τους σε πείσμα κάθε οπισθοδρομικής αντίληψης -ή μη αντίληψης, θα ‘τανε πιο σωστό- των πραγμάτων.
Συγχαρητήρια στον ζαν κλωντ που έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.
(Αν και στην πραγματικότητα δεν θα δούμε κερασάκια αλλά βαναυσότητες και φιμωμένες φωνές που δεν θα μπορούν να μιλήσουν).
Τρέμε γαμιόλη που επειδή πληρώνεις σαν άλλος εσκομπάρ των Βαλκανίων, νομίζεις ότι θα τη γλιτώσεις, λέω εγώ.
Να μην πιστεύω τα μάτια μου; Χαχα το τι λένε στο bou απ έχει πολυ απ ότι είναι στην πραγματικότητα , ποιος ο λόγος να μην σ πω αν ήταν ο κάθε δεύτερος 20+? Αν ήταν έτσι σιγά μην δούλευα , θα βγαινα στην σύνταξη στα 25 μ … νορμαλ έχουν όλοι μεχρι 16 κ αυτοί με τις τεράστιες τυχαίνουν μια φορά το μήνα .σ λέω ασε τι λέει ο καθένας . Έγινε κν ψήφισμα εδώ ποσό τον έχει κανεις ; Κ λες ν είπε κνς αλήθεια ; έλα τώρα …. Δν μπορεί να σοβαρολογείς ότι οντως το πιστεύεις ότι όλοι το χουν 25 .ναι κ γω γω έχω 5 νούμερο βιζι …χαχαχαΔεν ξέρεις ....ίσως βλέπουμε και εμείς .... χαχαχα και για να μιλήσω ....σοβαρά τώρα....έχει γίνει Γκάλοπ σε νήμα στο μπου...και ο μέσος όρος βγήκε 25εκ....και εγώ τα πιστεύω αυτά ....τώρα εσύ γιατί το λες αυτό ....μήπως δεν έρχονται σε σένα μύστες .... εγγεγραμμένοι αλλά επισκέπτες....τα γκάλοπ του μπου είναι αληθινά !!!!!
Εμενα παντως οταν με βλεπουν γυμνο τα κοριτσια μου κανουνε και εκπτωση. Ποτε μου δεν καταλαβα γιατι;Хахаха ποιος σ τα πε αυτά; Αχαχα αν κάποιος μπορεί ν ξέρει ποιος είναι ο μέσος όρος είναι μόνο οι κοπέλες της δουλειάς .τα μεγάλα είναι τέρμα σπάνια .αν εσυ το εχεις τοσο δεν σημάνει πως όλοι είναι έτσι χαχα κ γώ μπορώ να πω ότι είμαι μπαλαρίνα του Μπολσόι .μην πιστεύεις ότι σ λένε οι άλλοι μόνο κ μόνο με βάση το γεγονος ότι το δικό σ είναι έτσι άρα ο απέναντι δεν σ λέει μπαρούφες ότι τον έχει τοσο )) δεν βλέπετε εσείς δέκα πουτσες την ημέρα αλλα εμεις , όποτε….))
Σε πιστεύω για το βυζί που λες ....το είπε ποιο πάνω ο μύστης καφέ αρκούδα ....είναι το αστείο που λέμε πολλά μέλη του μπου....όπως η μπλέ φαντα .....σε μπέρδεψαν τώραΝα μην πιστεύω τα μάτια μου; Χαχα το τι λένε στο bou απ έχει πολυ απ ότι είναι στην πραγματικότητα , ποιος ο λόγος να μην σ πω αν ήταν ο κάθε δεύτερος 20+? Αν ήταν έτσι σιγά μην δούλευα , θα βγαινα στην σύνταξη στα 25 μ … νορμαλ έχουν όλοι μεχρι 16 κ αυτοί με τις τεράστιες τυχαίνουν μια φορά το μήνα .σ λέω ασε τι λέει ο καθένας . Έγινε κν ψήφισμα εδώ ποσό τον έχει κανεις ; Κ λες ν είπε κνς αλήθεια ; έλα τώρα …. Δν μπορεί να σοβαρολογείς ότι οντως το πιστεύεις ότι όλοι το χουν 25 .ναι κ γω γω έχω 5 νούμερο βιζι …χαχαχα
Για σκέψου και πες μας… μ κίνησες την περίεργεια χαχαΕμενα παντως οταν με βλεπουν τα κοριτσια μου κανουνε και εκπτωση. Ποτε μου δεν καταλαβα γιατι;
Επειδη κανω αστειες γκριματσες μαλλον; Τι να πω, δεν μπορω να το εξηγησω,Για σκέψου και πες μας… μ κίνησες την περίεργεια χαχα
Τυπε, δηλωνω μικροτσουτσουνος, εκτος απο την εκπτωση που μου κανουν δεν με χρεωνουν εξτρα για πρωκτικο.Λοιπόν στο αξιότιμο μύστη κώλο -γερος...δύο πράγματα μου έρχονται στο μυαλό για αυτό που είπες....η την έχεις πολύ μεγάλη ...και λένε πωπωπω θα περάσουμε καλά ....η ....μικρή και λένε ....ούτε που θα τον καταλάβω κρίμα να του πάρω τόσα χαχαχα
Καλό πολύ καλόΤυπε, δηλωνω μικροτσουτσουνος, εκτος απο την εκπτωση που μου κανουν δεν με χρεωνουν εξτρα για πρωκτικο.
Μπορεί να έχει χιούμορ … ένα είδος άντρα πρέπει να φοβάται η γυναίκα , αυτόν που συνέχεια σε κάνει να γελάς , γελάς γελάς κ τσουπ , χαμπάρι δεν πήρες πως βρέθηκες γυμνή στα 4 χαχαχαΛοιπόν στο αξιότιμο μύστη κώλο -γερος...δύο πράγματα μου έρχονται στο μυαλό για αυτό που είπες....η την έχεις πολύ μεγάλη ...και λένε πωπωπω θα περάσουμε καλά ....η ....μικρή και λένε ....ούτε που θα τον καταλάβω κρίμα να του πάρω τόσα χαχαχα
Είναι ένα εσωτερικό αστείο μεταξύ μας!!! Όλοι είμαστε προικισμένοι εδώ μέσα και κατέχουμε τα μυστικά του γυναικείου οργασμού στο έπακρο!!! Επίσης είμαστε όλοι ψηλοί, όμορφοι ντούκια και έχουμε και μάστερ στις πολεμικές τέχνες!!! ΌΛΟΙ!!!!!
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΖΑΝ ΚΛΩΝΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕασε ρε τα ψοφια που δεν θες κριτικες.
Κολγκιρλ κριτικη με προμοτορα τζο100.
Τιτλος. Ο μπουλουκος ο προμοτορας
Ειχαμε ραντεβού στοbill 6 ωρα ο 100 ηρθε17.50 και του ειπα να περιμενει λιγα λεπτα μεχρι να ετοιμαστω,του ανοιγω τη πορτα και μπαινει στο δωματιο,ειναι ενας τυπακος 55αρης κοντουλης γυρω στο 1,68 με παραπανίσια κιλα στα οπισθια και στην κοιλιτσα του.
Τον ειδα μαζεμενο και του ειπα χαραλωσε μωρο μου εδω ηρθες να περάσουμε καλα.
Καυτευθιαν με αποτομη κινηση και τραυλιζοντας μου δινει τα 100 ευρω που ειχαμε συμφωνησει για μια ωρα,τα παιρνω τον ευχαριστησα και του ειπα να ξαπλωσει και να βγαλει τα ρουχα του.
Εβγαλε το τζιν παντελονι και την πλεκτη τη μπλουζα αφησε το κλειδι της σιτροεν στο κομοδινο και εμεινε με το σωβρακο το καρο και τη λευκη φανελα τη τιραντε.
Εβγαλε και τις καλτσες και μου ηρθε μια μυρωδια ποδαριλας αλλα το προσπερασα,ξαπλωσα διπλα του και αρχισα να τον χαιδευω αυτος αργούσε να παρει μπρος και του εβγαλα και τα τελευταια ρουχα του.
Βγαζοντας το σωβρακο ειδα ενα πουλακι μαραμενο 5 εκατοστων και κατι ατριχα αρχιδακια,το εβαλα στο στομα και αρχισα να το βυζαινω να το φτυνω να το σαλιωνω μεχρι να σηκωθεί αλλα αργουσε λιγο.
Σε μια φαση τρεμαμενος μου λεει θελω γλειφομουνι του λεω οτι θες αντρακλα μου και επεσε σαν λυσασμενος σκυλος και εγλειφε τη μουναρα μου, μου εκανε και γλυφοκωλι.
Ηδη ειχε παρασει το μισαωρο και δεν σηκωνε κεφαλι απο κατω.
Του λεω σεξ δεν θες? Μου λεει θελω γεματα τα μουτρα του μουνοζουμα.
Το καβλακι του επιτελους σηκώθηκε ορθιο και ηταν μεταβιας 11 εκατοστα και σκεφτηκα απο μεσα μου ωραία δεν θα ζοριστω,ξεκιναμε ιεραποστολικο και σε 3 λεπτα εχυσε ο 100.
Μας ειχε μεινει ενα τεταρτο μονο οποτε πιασαμε τη κουβεντα,μου ειπε αν θελω να γραψει στο μπου μια καλη κριτικη για μενα και να του κανω μια εκπτωση στη τιμη,εγω δεχτηκα και του ειπα γράφε εσυ και αντι για 100 θα σου παιρνω 90 ο τζον δεχτηκε και ετσι ουσιαστικα απεκτησα και εναν προμοτορα.
Επισης μου ειπε οτι δεν μπορει αλλο στο μπου τους αριστερους ερικ και ζαν κλωντ γιατι συνεχεια τον αποστομωνουν και πικρενεται οταν τον κοροιδευουν.
Μολις πηγε η ωρα ακριβως 7 του ειπα να ετοιμαστει γιατι περιμενω και αλλον πελατη,ντύθηκε ο μπουλουκος και με χαιρετησε του εδωσα ενα φιλι στο μαγουλο και του ειπα οποτε θελει να τα ξαναπουμε.
Εμφανιση. 5/10
Αντοχη. 3/10
Καθαριοτητα. 4/10
Μεγεθος. 11 με το ζορι
Συμπεριφορά. 10/10 προμοσιον
Εμένα φίλε μου τρεις κύριες του χώρου όλα αυτά τα ενεργά μού χρόνια με ερωτεύτηκαν....Εμενα παντως οταν με βλεπουν γυμνο τα κοριτσια μου κανουνε και εκπτωση. Ποτε μου δεν καταλαβα γιατι;
Μήπως ξέρεις που πέταξε τα ροκανίδια;Είναι προβλημα Αχαχα εχω φίλο που αγανάκτησε κ πήγε το μικρινε κ έχει βρει την υγεία τ τον διώχνανε όλες οι εσκορτ κ όλα τα στούντιο αχαχα
Εγώ χοκεϊ.Μια μικρή διόρθωση παρακαλώ.
Εγώ παίζω τέννις.
Κι εγώ παίζω τέννις αδερφέ αλλά από χόμπυ!!!Μια μικρή διόρθωση παρακαλώ.
Εγώ παίζω τέννις.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ πλήρως.