Νέα

Αν έγραφαν οι εκδιδόμενες κριτικές τί πιστεύετε ότι θα έλεγαν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα steveman7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 302
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
774
Πόντοι
361

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.686
Πόντοι
11.956
Να βάλω άλλο τηλέφωνο όχι της Ιωάννας πχ της ναυομη χαχαχα να την παίρνουν και να της λένε για σου Ιωάννα και αυτή να τους βρίζει χαχαχαχα

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.854
Πόντοι
46.423
Εάν βάλουμε έναν κώλο λέτε να ανέβει η τηλεθέαση ?

:think:

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496

makis254

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
481
Πόντοι
301
Ότι οι περισοτεροι είμαστε είτε μαλακες,ειτε βρωμιαριδες.....Το έχω διασταυρώσει, αλλά και ότι με κάποιους (όχι όλους)από μας, φχαριστιουνται γαμησι!...αλλά η δουλειά ,δουλειά είπαμε!...να μην ξεχνιώμαστε!

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.230
Πόντοι
3.846
δε συγκρίνω επαγγέλματα ,αλλά αν ο κάθε ελεύθερος επαγγελματίας ή ο κάθε υπάλληλος που έχει να κάνει με κοινό ανέβαζε κριτικές για τους πελάτες.... θα είχαμε 50% μείωση πληθυσμού και 600% αύξηση της ανεργίας.

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
δν παιζει ρόλο αυτό , τα καλοκαίρια μ τα πέρναγα στην γιαγιά μ στη μέση του πουθενά με ίδια τουαλέτα στην μέση της σιβιριας , δεν έτρεξα να το κάνω Αχαχα η είναι βρωμιαρη σ κανεις /καμία η δν είναι .
Δεν εννουσα βρωμιαρα , εννουσα τι μπορει να κανεις καποιος για τα λεφτα
Η συγκεκριμενη ρωσιδα που αναφερομαι , σφουγγαριζε καθε μερα το σπιτι της εδω στην Αθηνα

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Καταρχάς η λέξη αφέλεια δεν γράφεται έτσι.
Δεν επιθυμώ να αναφερθώ περαιτέρω στο θέμα. Απλά να προσέχουμε τί απαντάμε όταν μας ρωτούν για το οτιδήποτε. Αλλιώς... στην εφημερίδα. Δυστυχώς.
Ναι το αφελεια γραφτηκε ετσι εκ παραδρομης Ευτυχως στη δουλεια μου μιλω πολυ αγγλικα γιατι τα ελληνικα ειναι νεκρη γλωσσα. Απο ενα γιωτα η επσιλον-γιωτα χανεται η ουσια του θεματος
Στο θεμα μας λοιπον, εγω ηθελα να κανω μια γενικοτερη επισημανση, οτι ειναι αφελεια την ευτυχια και την ψυχολογια που δεν μπορεις να βρεις στην κανονικη σου ζωη, να ψαχνεις να τη βρεις στα πληρωτικα

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.292
Πόντοι
2.257
Ναι το αφελεια γραφτηκε ετσι εκ παραδρομης Ευτυχως στη δουλεια μου μιλω πολυ αγγλικα γιατι τα ελληνικα ειναι νεκρη γλωσσα. Απο ενα γιωτα η επσιλον-γιωτα χανεται η ουσια του θεματος
Στο θεμα μας λοιπον, εγω ηθελα να κανω μια γενικοτερη επισημανση, οτι ειναι αφελεια την ευτυχια και την ψυχολογια που δεν μπορεις να βρεις στην κανονικη σου ζωη, να ψαχνεις να τη βρεις στα πληρωτικα
Τα ελληνικά δεν ήταν νεκρή γλώσσα μέχρι που γράψατε το έψιλον ως επσιλον. Τα ελληνικά αυτοκτόνησαν.

Fet_jim

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Like
475
Πόντοι
21
Ενδιαφερον ερωτημα .. Πιστευω δεν θα εγραφαν καμμια κριτικη διοτι γνωριζουν επακριβως τη πραγματικη αντρικη φυση , επιθυμιες , φαντασιωσεις , φοβιες , πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα και δεν εχουν αυταπατες για εμας ! Δεν μπορεις ως πελατης να τις ξεγελασεις , να τις ξαφνιασεις η να τις εκπληξεις οποτε δεν υπαρχει λογος να γραψουν κατι .... Εμεις το κανουμε γιατι ψαχνουμε το ιδανικο , απογοητευομαστε η εκπλησομεθα και θελουμε να το μοιραστουμε !!!

artemismatsas24

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2022
Κριτικές
2
Like
187
Πόντοι
0
τι μαλακες κομπλεξικοί και ψεύτες ειναι οι 99 στους 100 θα έλεγα.

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Τα ελληνικά δεν ήταν νεκρή γλώσσα μέχρι που γράψατε το έψιλον ως επσιλον. Τα ελληνικά αυτοκτόνησαν.
Τα ελληνικα στη σημερινη εποχη ειναι too much και αχρειαστα, γιατι ο καθε σπουδαστης αντι να μαθαινει να δημιουργει φρεγατες , κινητα τηλεφωνα και computerized αγροτοκαλλιεργειες, μαθαινει το γιωτα και το επσιλον-γιωτα, για να μην του κανει φτηνο μπουλινγκ ο καθενας
Παραδειγμα ζωντανο εσεις, που αναδειξατε τη γραμματικη σε βασικο θεμα, αλλα για ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΩΤΙΚΕΣ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ
ΥΓ Μεταξυ τελειων ελληνικων και γλωσσας προγραμματισμου διαλεγω το δευτερο για να μπορω να βρω δουλεια και στο εξωτερικο αν γινει εδω πιο ψωροκωσταινα

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.230
Πόντοι
3.846
όταν θα πας στο εξωτερικό μην ξεχάσεις να τους πεις ότι στη μητρική σου γλώσσα εκφράζεσαι με τριάντα λέξεις και γράφεις με ορθογραφία λαθρομετανάστη.

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Οντως ζητω συγνωμη για τη λεξη επσιλον , αλλα εχω και ενα ελαφρυντικο
Αφ' ενος εχω να δω αυτη τη λεξη απο το δημοτικο , αφ' ετερου εβλεπα το καναλι EPSILON του γιγαντα Μενιου Φουρθιωτη , manager της Αλεξανδρατου που απειλουσε υπουργους της ΝΔ στα γραφεια τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom