Νέα

Αν έγραφαν οι εκδιδόμενες κριτικές τί πιστεύετε ότι θα έλεγαν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα steveman7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 302
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.685
Πόντοι
3.656
Πολλές ωστόσο επαγγελματίες ... αποτυγχάνουν στα εντελώς βασικά ....

ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ.

Το αντίτιμο το εισπράτουν στο 100% των περιπτώσεων . Και σε πολύ υψηλό πσοοστό ... δεν θέλουν να γαμηθούν την ώρα που έχει συμφωνηθεί ....

Ειδικά όταν είναι 60 λεπτά και πάνω ... η λούφα είναι σε υψηλότατο ποσοστό .

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.103
Πόντοι
1.436
δε γραφονται κριτηκες απο εργαζομενες για τον απλουστατο λογο οτι δεν εξυπηρετουν σε κατι αφου εμεις πληρωνουμε και εμεις ειμαστε οι πελατες αρα εμεις επιλεγουμε και οχι αυτες...αν και βεβαια καποιες ζηταν φωτο ή κλεινουν ραντεβου μεσα απο ινστα αρα ισως εν μερη επιλεγουν και αυτες
εχουν λιστα ομως μεταξυ τους με πελατες και αριθμους τηλέφωνων που κανουν προβληματα αλλα αυτο ειναι για τη δικη τους ασφαλεια οχι για κανεναν αλλον λογο

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.289
Πόντοι
46.423
Οι κριτικές του αντρικού πληθυσμού χωρίζονται σε 3 βασικές κατηγορίες.

1ον ... οι προμότορες
2ον ... οι ειλικρινείς και
3ον ... οι haters

Οι κριτικές των γυναικών θα χωριζόντουσαν σε 2 βασικές κατηγορίες.

1ον ... να περιγράψουν μια εξαιρετική συνάντηση και
2ον ... να δικαιολογήσουν τους λόγους μιας αποτυχημένης συνάντησης

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2.085
Πόντοι
446
Εγώ πιστεύω οτι θα έπεφτε ο μ.ο. των μελων του bou απο τους 25 πόντους στους 15 και θα παίρναμε εκδίκηση εμείς που είμαστε στσ 15

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.210
Πόντοι
206
Σίγουρα όλοι μας το έχουμε σκεφτεί αυτό κ μάλιστα θα ηταν αρκετά ενδιαφέρον,
αλλά πρακτικά ειναι λίγο δύσκολο να γίνει διότι με το που θα πάει κάποιος εκεί θα πρέπει να συστηθεί με το όνομα που έχει στο site.
Πέρα από όλα αυτά μου κάνει εντύπωση ποτέ μα ποτέ δεν επεμβαίνει κάποια κοπελια.
Να βγει κ να πει κάτσε ρε φίλε, γιατί γράφεις έτσι για μένα έστω σε μια κριτική που έχει αναφερθεί σε αυτήν.
Κι εάν γράφανε χωρίς όνομα πελάτη; Δεν είναι αδύνατο να γίνει

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.210
Πόντοι
206
Πριν χρόνια έγινε αυτό που συζητάτε και κατέβηκε την ίδια μέρα!

Μπήκε η δυνατότητα να γράφουν και οι κορασίδες μέλη του Bou!

Λοιπόν,

Και μία κορασίδα έγραψε κριτική για μέλος του Bou και πως πέρασαν και την εμπειρία της μαζί του!

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι είχε γίνει!

Γνωστά μέλη φωνάζανε στους admins ΣΒΗΣΤΕΤΟ.....ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ.....!!!!!

Και έτσι έγινε! ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ!:2funny:
Αυτό θα ήθελα να το δω! Τόχασα. Κρίμα!
Θα έπρεπε να συνεχίσει να να μπορούν να γράφουν είτε σχόλια είτε κριτικές
ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.632
Πόντοι
6.946
Το ΜΟΝΟ που έχουν δικαίωμα να πουν, από την στιγμή που ΔΕΝ πληρώνουν, είναι για την καθαριότητα και υγιεινή του πελάτη ΚΑΙ για την συμπεριφορά του(πολλοί οι σκατάνθρωποι στην κοινωνία, μάλλον οι περισσότεροι)

ΑΝ πλήρωναν για αρσενικές μποτάνες οι ίδιες, θα έγραφαν:
1) ήρθε καθυστερημένος στην συνάντηση, εμφανώς αγέλαστος, αμίλητος και κουρασμένος.
2) μου ζήτησε να κάνει ένα τσιγάρο και να πιούμε κάτι, να γνωριστούμε(λες και θα το πάμε σοβαρά για αρραβώνα) , έφαγε 5-10 λεπτά εδώ
3) πήγε να κάνει μπάνιο, και έκατσε μέσα 10-20 ΟΛΟΚΛΗΡΑ λεπτά... σχεδόν στο 20-30λεπτο και δεν κάναμε τίποτα ακόμα....
4) ξαπλώνει , πάω να φιλήσω, μου λέει ότι δεν φιλάει(αναφέρεται στις ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ του)... Το προσπερνώ. του λέω για στοματικό, μου λέει ΜΟΝΟ με σκούφο... Πάλι μούφα οι προσφερόμενες υπηρεσίες...
5) Με το που καταφέρνω να τελειώσω, με τα πολλά αντι-καβλωτικά ξενερώματα, να μην κλάψω τα 150-200€ που πέταξα σαν μαλάκας, χτυπάει το τηλέφωνο από τον οδηγό στο 50λεπτο... (εδώ ΔΕΝ είναι μασατζίδικο... ο χρόνος μετράει από την στιγμή που ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ απόι το αυτοκίνητο του ταξιτζή, κάμποσα λεπτά να βρει το κουδούνι και να ανέβει. Ο χρόνος να ξαναντυθεί και να κατέβει κάτω, είναι ΜΕΣΑ στην ώρα που πλήρωσε το ΚΟΡΟΙΔΟ ο πελάτης... πληρωμένος χρόνος ΧΩΡΙΣ να προσφέρονται καθόλου υπηρεσίες)

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
37
Like
3.690
Πόντοι
5.396
Θα έφτιαχναν καρτέλα η οποία θα περιλάμβανε (με κόκκινο οι έξτρα κατηγορίες).

Εμφάνιση (πρόσωπο) -
Εμφάνιση (σώμα) -
Εργαλείο (μέγεθος) -
Καθαριότητα - επίπεδα μπόχας σε επίπεδα ευωδιάς
Γενική συμπεριφορά - βίαιος, αγαπούλης, ξενέρωτος...
Επικοινωνία - βασική προϋπόθεση να γνωρίζει ο άντρας τα χρώματα, έπονται ζώδια και μόδα.
Φερεγγυότητα/τσίπης - πληρώνει μπροστά, κάνει παζάρια
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή - όσο πιο ξενέρωτος τόσο πιο easy money χωρίς κόπο!
Σχέση αξίας/κόστους - από την παραπάνω προκύπτει το τελικό value of money για τον κάθε πελάτη.

Φυσικά για κάποιους θα γραφόταν στην κριτική τους ότι θα τον ήθελαν γκόμενο ή εραστή και όχι πελάτη.
Αλλά ο κίνδυνος της ψυχικής υγείας, για την υπερηφάνεια πολλών ανδρών μετά την κριτική, ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!

θα είχαμε απαντήσεις στις καρτέλες, από πληγωμένους πελάτες, του στιλ:
"μα μου είπες ότι ήμουν τέλειος και ότι θα πλήρωνες η ίδια"
"δεν φάνηκε να την ενοχλούν οι κοτσίδες στα αρχίδια μου, αντίθετα μου είπε να τα κάνω ράστα"
"είχα κάνει μπάνιο πριν πέντε μέρες, δεν έδειξε δυσφορία..."
"δεν μου έχει παραπονεθεί ποτέ καμία για το πούτσο μου"
"το ότι είναι τεράστιος δεν είναι κακό"

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.628
Πόντοι
19.795
Το ΜΟΝΟ που έχουν δικαίωμα να πουν, από την στιγμή που ΔΕΝ πληρώνουν, είναι για την καθαριότητα και υγιεινή του πελάτη ΚΑΙ για την συμπεριφορά του(πολλοί οι σκατάνθρωποι στην κοινωνία, μάλλον οι περισσότεροι)

ΑΝ πλήρωναν για αρσενικές μποτάνες οι ίδιες, θα έγραφαν:
1) ήρθε καθυστερημένος στην συνάντηση, εμφανώς αγέλαστος, αμίλητος και κουρασμένος.
2) μου ζήτησε να κάνει ένα τσιγάρο και να πιούμε κάτι, να γνωριστούμε(λες και θα το πάμε σοβαρά για αρραβώνα) , έφαγε 5-10 λεπτά εδώ
3) πήγε να κάνει μπάνιο, και έκατσε μέσα 10-20 ΟΛΟΚΛΗΡΑ λεπτά... σχεδόν στο 20-30λεπτο και δεν κάναμε τίποτα ακόμα....
4) ξαπλώνει , πάω να φιλήσω, μου λέει ότι δεν φιλάει(αναφέρεται στις ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ του)... Το προσπερνώ. του λέω για στοματικό, μου λέει ΜΟΝΟ με σκούφο... Πάλι μούφα οι προσφερόμενες υπηρεσίες...
5) Με το που καταφέρνω να τελειώσω, με τα πολλά αντι-καβλωτικά ξενερώματα, να μην κλάψω τα 150-200€ που πέταξα σαν μαλάκας, χτυπάει το τηλέφωνο από τον οδηγό στο 50λεπτο... (εδώ ΔΕΝ είναι μασατζίδικο... ο χρόνος μετράει από την στιγμή που ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ απόι το αυτοκίνητο του ταξιτζή, κάμποσα λεπτά να βρει το κουδούνι και να ανέβει. Ο χρόνος να ξαναντυθεί και να κατέβει κάτω, είναι ΜΕΣΑ στην ώρα που πλήρωσε το ΚΟΡΟΙΔΟ ο πελάτης... πληρωμένος χρόνος ΧΩΡΙΣ να προσφέρονται καθόλου υπηρεσίες)
Ξεχασες να γραψεις το κυριοτερο: Το "εργαλειο" του πολυ μικροτερο απο τις φωτογραφιες, δικαιολογηθηκε οτι ηταν κουρασμενος απο την προηγουμενη βιζιτα που πηγε.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.632
Πόντοι
6.946
Ξεχασες να γραψεις το κυριοτερο: Το "εργαλειο" του πολυ μικροτερο απο τις φωτογραφιες, δικαιολογηθηκε οτι ηταν κουρασμενος απο την προηγουμενη βιζιτα που πηγε.
ΣΩΣΤΑ!!!

6) Οι φωτογραφίες του πρέπει να είναι 10-15 χρόνια πίσω, από τότε που πήγε φαντάρος... Έχει τουλάχιστον 15 κιλά παραπάνω και έχει σπάσει στο πρόσωπο... Οι κοιλιακοί στις φωτογραφίες αντικαταστάθηκαν από δίπλες και τρίπλες στην κοιλάρα...
7) Περίμενα τον ΓΚΟΝΤΖΙΛΑ να γεμίσει η ναμου μου και η σούφρα μου, μου ήρθε ένα γαριδάκι από τα πατατάκια...

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Νομίζω ότι υφίσταται τέτοιο site στην Αγγλία!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.632
Πόντοι
6.946
Πάντως θε έπεφτε τρελό γέλιο αν γράφανε κριτικές οι κορασίδες για τα μέλη του Bou!

Εμφάνιση.....

Ηλικία.....

Μέγεθος πέους.....

Ανωμαλίες.....

ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

:respect::heavymetalbig::smiling-face-with-heart-eyes:
Ε όχι και ανωμαλίες τύπε μου... Εδώ οι τύποι λέγονται μερακλήδες...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Πάντως θε έπεφτε τρελό γέλιο αν γράφανε κριτικές οι κορασίδες για τα μέλη του Bou!

Εμφάνιση.....

Ηλικία.....

Μέγεθος πέους.....

Ανωμαλίες.....

ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

:respect::heavymetalbig::smiling-face-with-heart-eyes:
Η πλάκα ξέρεις ποιά είναι?
Αν οι εκδιδόμενες είχαν κάποια εμφανισιακά στάνταρ (βάσει γούστων τους) για τους πελάτες,τότε μόνο 2 στα 10 μέλη του μπου θα έβλεπαν χαρά στα σκέλια τους.
Και φαντάσου αναφέρομαι σε φυσιολογικά εμφανισιακά στάνταρ εκ μέρους,όχι πανέμορφους.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.803
Πόντοι
12.756
Η πλάκα ξέρεις ποιά είναι?
Αν οι εκδιδόμενες είχαν κάποια εμφανισιακά στάνταρ (βάσει γούστων τους) για τους πελάτες,τότε μόνο 2 στα 10 μέλη του μπου θα έβλεπαν χαρά στα σκέλια τους.
Και φαντάσου αναφέρομαι σε φυσιολογικά εμφανισιακά στάνταρ εκ μέρους,όχι πανέμορφους.
εχεις γαμηθει να γραφεις εδω μέσα
θα σε φαει το αγχος για μια κριτικη πουτάνας

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.125
Πόντοι
3.846
Αφήνω το γεγονός ότι κάποιες δε μιλάνε ελληνικά ,ή έρχονται για λίγο καιρό και δεν τις νοιάζει.

Ας πάμε σε αυτές που διαβάζουν τις κριτικές που γράφονται για αυτές όπως και στα αφεντικά τους.

- Καχυποψια. Αν μία σεξεργάτρια γράψει "εγώ ήμουν πρόθυμη ,ο πελάτης τελείωσε σε 10'', πολλοί θα πουν ότι το λέει ψέμματα για να μη φανεί η δική της ανεπάρκεια.
- Marketing. Μια κοπέλα που βγάζει βούκινο τους πελάτες, ακόμη και αν το αξίζουν ,διώχνει και πελάτες που δεν την ξέρουν. Έτσι δε θα την προσλαμβάνουν πουθενά.
- Αθέμιτος ανταγωνισμός. Αυτή που βγάζει όλους τους πελάτες Ρόκο Σιφρέντι θα πουν ότι δωροδοκείται, ότι το κάνει για να πιάνει πελάτες κτλ.

Με λίγα λόγια, τι τα θέλετε και τα γυρεύετε ρε σεις; Οίκος ανοχής λέγεται, πληρώνεις για να σε ανέχονται. Αν δεν πληρώνεις, είσαι βρωμιάρης, επιθετικός ,αγενής θα φας πόρτα από τη διοίκηση ως και το ξύλο της χρονιάς σου.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.289
Πόντοι
46.423
Μερικά από τα κλασσικά που έχω ακούσει από εργαζόμενο κορίτσι.

01. βρώμικος - άπλυτος
02. αγενής
03. βίαιος
04. επέμενε για ακάποτο σεξ και έφυγα
05. επέμενε να με δέσει
06 . επέμενε να με πηδήξει από το κώλο
07. έβγαλε όπλο
08. έκανε τον αστυνομικό, με απείλησε και πήδηξε τσάμπα
09. είχε κονδυλώματα
10. μου πήρε τα μισά χρήματα και έφυγε

Stories

Νέο!