Νέα

Αν έγραφαν οι εκδιδόμενες κριτικές τί πιστεύετε ότι θα έλεγαν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα steveman7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 302
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.639
Πόντοι
3.656
Το θέμα δεν έχει λόγο ύπαρξης. Σε οποιαδήποτε παροχή υπηρεσιών ονειρεμένος πελάτης είναι αυτός που δίνει πολλά λεφτά, κι ο εργαζόμενος αφιερώνει λίγο κόπο / χρόνο. Οι Ταϊλανδέζες το έχουν κωδικοποιήσει, γι αυτές είναι οι Γιαπωνέζοι. Τους ονομάζουν 333. Έχουν τρεις ίντσες πούτσα (7,5 πόντους), χύνουν σε 3 λεπτά, τους δίνουν 3.000 μπατ (80 ευρω). Το ίδιο ισχύει για όλες τις σεξεργάτριες του κόσμου, και για όσες δουλεύουν στην Ελλάδα. Ο καλός πελάτης είναι αυτός που θα έχει πρόωρη εκσπερμάτιση, θα είναι μικροψόλης και θα μπορέσουν να του αποσπάσουν παραπάνω από όσα είναι η κανονική τιμή

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Ο καλός πελάτης είναι αυτός που θα έχει πρόωρη εκσπερμάτιση, θα είναι μικροψόλης και θα μπορέσουν να του αποσπάσουν παραπάνω από όσα είναι η κανονική τιμή

Σύμφωνα με τα παραπάνω, σίγουρα είμαι ένας πολύ κακός πελάτης των μπουρδέλων!

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Το θέμα δεν έχει λόγο ύπαρξης. Σε οποιαδήποτε παροχή υπηρεσιών ονειρεμένος πελάτης είναι αυτός που δίνει πολλά λεφτά, κι ο εργαζόμενος αφιερώνει λίγο κόπο / χρόνο. Οι Ταϊλανδέζες το έχουν κωδικοποιήσει, γι αυτές είναι οι Γιαπωνέζοι. Τους ονομάζουν 333. Έχουν τρεις ίντσες πούτσα (7,5 πόντους), χύνουν σε 3 λεπτά, τους δίνουν 3.000 μπατ (80 ευρω). Το ίδιο ισχύει για όλες τις σεξεργάτριες του κόσμου, και για όσες δουλεύουν στην Ελλάδα. Ο καλός πελάτης είναι αυτός που θα έχει πρόωρη εκσπερμάτιση, θα είναι μικροψόλης και θα μπορέσουν να του αποσπάσουν παραπάνω από όσα είναι η κανονική τιμή

Εντάξει το σεξ δεν είναι οποιαδήποτε παροχή υπηρεσιών, αφού και οι δύο μπορούν να πάρουν ευχαρίστηση.
Οπότε καλύτερος πελάτης δε θα είναι ένας ωραίος, ψωλαράς που θα τις κάνει να χύνουν;
Και θα πληρώνει και με το παραπάνω, εντάξει εννοείται αυτό.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.639
Πόντοι
3.656

Εντάξει το σεξ δεν είναι οποιαδήποτε παροχή υπηρεσιών, αφού και οι δύο μπορούν να πάρουν ευχαρίστηση.
Οπότε καλύτερος πελάτης δε θα είναι ένας ωραίος, ψωλαράς που θα τις κάνει να χύνουν;
Και θα πληρώνει και με το παραπάνω, εντάξει εννοείται αυτό.

Σίγουρα σε κάποιες σεξεργάτριες ΙΣΩΣ συμβεί κι αυτό. Αλλά και κεραυνός μπορεί να σε χτυπήσει, ή να πάθεις έμφραγμα, δεν είναι απίθανο. Εδώ μιλάμε για το τι θα προτιμούσαν να αντιμετωπίσουν οι κοπέλες, όχι την πολύ σπάνια εξαίρεση

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Tι θα έγραφαν οι εκδιδόμενες;

:think::think::think::think::think::think::think::think:

Διαβάστε τις κριτικές που έγραψε σήμερα:

:coffee::coffee::coffee:

1. Ο Steveman7 για τη Rebecca2:helpplea:

helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea:

2. O Hell13 για τη Maria3

:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

Με άλλα λόγια: Γραφείο :shit::shit::shit::shit::shit::shit::bigdick::jerking:

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Tι θα έγραφαν οι εκδιδόμενες;

:think::think::think::think::think::think::think::think:

Διαβάστε τις κριτικές που έγραψε σήμερα:

:coffee::coffee::coffee:

1. Ο Steveman7 για τη Rebecca2:helpplea:

helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea:

2. O Hell13 για τη Maria3

:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

Με άλλα λόγια: Γραφείο :shit::shit::shit::shit::shit::shit::bigdick::jerking:

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.311
Πόντοι
1.446
ο Kappa fi βλεπω κανει μεγαλο comeback ειχε εξαφανιστει για καιρο

Milokleftis

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2021
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Θα γράφανε για την καυαριότητα περισσότερο απο όλα και μετά για τουσ τρόπους, τις απαιτήσεις και για τιπς ισος περισσότερο απο όλα. Αυτά μπορώνα φανταστω.

Ms.julia__

Call-Girl
Εγγρ.
21 Ιουλ 2022
Like
128
Έχετε αναρωτηθει ποτέ αν είχαν δικαίωμα οι κοπέλες να γράψουν στο bou για τα ραντεβού τους με πελάτες όπως κάνουμε εμείς τα μέλη τι θα έλεγαν;θα ήταν κωμικοτραγικο πιστεύω του τύπου ο ένας την είχε μικρή αλλος δεν του σηκωνόταν άλλος μου έφερε δωρα μου έταξε γάμο άλλος με γραπωνε σαν γαλοπουλο και διάφορα ευτράπελα.
Έχουμε το δικαίωμα , δεν είμαστε κλειδωμένες σε υπόγειο χωρίς κιν μέχρι το επόμενο ραντεβού ξέρω γώ.. απλά δεν μπαίνουμε καν στον κόπο , γτ αν γράφαμε , τα 2/3 του bou θα διαγράφανε τα προφίλ τους και τις δήθεν Κρητικές τους που είχαν «παράπονα» , κ δεν θα ξανά γαμουσαν ούτε στον ύπνο τους όπως πχ όταν γράφουν :δεν φιλούσε η δεν πήρε πίπα χωρίς καποτα όπως γράφει στο πρόγραμμα , θα πρεπε να σκεφτούν όσοι πατάνε λαικ στην κριτική του κ λένε :μας έσωσες , γτ με τον σιγκεκριμενο δεν τήρησε το πρόγραμμα ; Μήπως γτ έχει να πλύνει τα δόντια από πέρυσι το Πάσχα ; Μήπως και η πίπα με καποτα και πολυ του ήταν γτ όσο κ αν το έπλυνε παρέμενε στην μπίχλα και μύριζε που σημάνει κάτι έχει αλλά δεν θέλει να το δει ο ίδιος πίστεψε με δεν θελετε να αρχίσουμε να γράφουμε , θα ξενερώνουν κ οι νορμαλ πελάτες με το τι κάνουν οι αντρες …

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.306
Πόντοι
46.423
Έχουμε το δικαίωμα , δεν είμαστε κλειδωμένες σε υπόγειο χωρίς κιν μέχρι το επόμενο ραντεβού ξέρω γώ.. απλά δεν μπαίνουμε καν στον κόπο , γτ αν γράφαμε , τα 2/3 του bou θα διαγράφανε τα προφίλ τους και τις δήθεν Κρητικές τους που είχαν «παράπονα» , κ δεν θα ξανά γαμουσαν ούτε στον ύπνο τους όπως πχ όταν γράφουν :δεν φιλούσε η δεν πήρε πίπα χωρίς καποτα όπως γράφει στο πρόγραμμα , θα πρεπε να σκεφτούν όσοι πατάνε λαικ στην κριτική του κ λένε :μας έσωσες , γτ με τον σιγκεκριμενο δεν τήρησε το πρόγραμμα ; Μήπως γτ έχει να πλύνει τα δόντια από πέρυσι το Πάσχα ; Μήπως και η πίπα με καποτα και πολυ του ήταν γτ όσο κ αν το έπλυνε παρέμενε στην μπίχλα και μύριζε που σημάνει κάτι έχει αλλά δεν θέλει να το δει ο ίδιος πίστεψε με δεν θελετε να αρχίσουμε να γράφουμε , θα ξενερώνουν κ οι νορμαλ πελάτες με το τι κάνουν οι αντρες …

Julia καλησπέρα.

Μιάς και βλέπω ότι συμμετέχεις στη συζήτηση θέλεις να μας πείς ποιά είναι τα χειρότερα πράγματα που σου έχουν συμβεί προσωπικά.

Ευχαριστώ.

Ms.julia__

Call-Girl
Εγγρ.
21 Ιουλ 2022
Like
128
Julia καλησπέρα.

Μιάς και βλέπω ότι συμμετέχεις στη συζήτηση θέλεις να μας πείς ποιά είναι τα χειρότερα πράγματα που σου έχουν συμβεί προσωπικά.

Ευχαριστώ.
Από που να αρχίσω και που να τελειώσω πολλές φορές ξες ότι θα ναι αποτυχία το ραντεβού όταν απλά ακους σε ποιο ξενοδοχείο σου έκλεισε ραντεβού ο άλλος .λέει πολλά αυτό για το αν είναι καθαρός ο άλλος κλπ .τα χειρότερα ραντεβού που έχω ακυρώσει όλα έχουν γίνει σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο .γτ είναι το πιο άθλιο -βρωμικο της Αθήνας κ νορμαλ άνθρωπος δεν θα παει εκεί άρα αν του φαίνεται η κατάσταση του ξενοδοχείου οκ καταλαβαίνεις ότι θα ζήσεις ένα Δράμα …όταν ο άντρας διαλέγει οτι πιο βρωμικο σαν μέρος , ενώ υπάρχουν στα ίδια λεφτά νορμαλ ξενοδοχεία , καταλαβαίνεις οτι κ η προσωπική τ υγιεινή είναι στ ίδιο επίπεδο κ δν τον νοιάζει ‍♀️ Είναι κρίμα γτ όλοι μας έχουμε κ προσωπική ζωή στην οποία δν πρέπει να «λερώσουμε» με αυτό που φέρνουμε «απ έξω» .για να σε αντιμετωπίσει η γυναίκα σαν θεό κ ν περάσεις τέλεια θέλει πράγματα ΤΕΡΜΑ ΑΠΛΑ .να ναι καθαρό το μέρος , ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΤΟΥΖ(μην σ φαίνεται περίεργο που το αναφέρω , γτ θα πρεπε να ναι αυτονόητο )

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.306
Πόντοι
46.423
Από που να αρχίσω και που να τελειώσω πολλές φορές ξες ότι θα ναι αποτυχία το ραντεβού όταν απλά ακους σε ποιο ξενοδοχείο σου έκλεισε ραντεβού ο άλλος .λέει πολλά αυτό για το αν είναι καθαρός ο άλλος κλπ .τα χειρότερα ραντεβού που έχω ακυρώσει όλα έχουν γίνει σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο .γτ είναι το πιο άθλιο -βρωμικο της Αθήνας κ νορμαλ άνθρωπος δεν θα παει εκεί άρα αν του φαίνεται η κατάσταση του ξενοδοχείου οκ καταλαβαίνεις ότι θα ζήσεις ένα Δράμα …όταν ο άντρας διαλέγει οτι πιο βρωμικο σαν μέρος , ενώ υπάρχουν στα ίδια λεφτά νορμαλ ξενοδοχεία , καταλαβαίνεις οτι κ η προσωπική τ υγιεινή είναι στ ίδιο επίπεδο κ δν τον νοιάζει ‍♀️ Είναι κρίμα γτ όλοι μας έχουμε κ προσωπική ζωή στην οποία δν πρέπει να «λερώσουμε» με αυτό που φέρνουμε «απ έξω» .για να σε αντιμετωπίσει η γυναίκα σαν θεό κ ν περάσεις τέλεια θέλει πράγματα ΤΕΡΜΑ ΑΠΛΑ .να ναι καθαρό το μέρος , ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΤΟΥΖ(μην σ φαίνεται περίεργο που το αναφέρω , γτ θα πρεπε να ναι αυτονόητο )

Σωστό.

Από ότι καταλαβαίνω βάζεις την καθαριότητα πάνω από όλα.

Νομίζω ότι η καθαριότητα και απο τις δύο πλευρές είναι πάνω από όλα.

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.273
Πόντοι
2.257
Ως προς το αν γράφουν οι εργαζόμενες κριτικές, όχι δεν γράφουν. Όμως μου έχει τύχει περίπτωση εργαζόμενης φέτος το καλοκαίρι η οποία κατά τη διάρκεια του μασάζ, μου περιέγραψε υποτιμητικά το φετίχ ενός πελάτη της (ποδολαγνεία). Ήξερε ότι είχε προφίλ εδώ, το ονομα του, την οικογενειακή του κατάσταση , όλα, χαρτί και καλαμάρι βγήκαν τα πάντα. Τον στόλισε κανονικότατα. Στο φινάλε μου είπε και το κορυφαίο: ευτυχώς δεν με γαμαει και χύνει γρήγορα ο γέρος.
Ας μην πούμε άλλα...

Ms.julia__

Call-Girl
Εγγρ.
21 Ιουλ 2022
Like
128
Σωστό.

Από ότι καταλαβαίνω βάζεις την καθαριότητα πάνω από όλα.

Νομίζω ότι η καθαριότητα κσι απο τις δύο πλευρές είναι πάνω από όλα.
Ναι κ δυστυχώς οι περισσότεροι θέλουν πεντακάθαρη αλλά οι ίδιοι δεν είναι … απλά επειδή πληρώνει , άρα δεν πρέπει να μιλάς που έχει να κάνει ο ίδιος τρεις μέρες μπανιο ..να ανεχτείς κ να μην μιλάς .ζωντανό παράδειγμα ένα θέμα εδώ , που λένε ποσό «δεν εκτιμάνε τις γυναικες κ είναι όλες καριολες» όποτε μάλλον κάποιοι απλά θέλουν να τις κάνουν να νιώσουν άσχημα επίτηδες αναγκάζοντας τες να ανεχτούν «άσχημες συνθήκες» πατώντας στην ανάγκη της καθεμιάς απλά γτ κατα βαθος τις μισεί ολεσ (Γτ έφαγε άκυρο κάποτε όταν ερωτεύτηκε η τον πλήγωσε καμία η κ όλες οσες γνώρισε ) γτ άλλη δουλεύει για πλάκα άλλη έχει ισως σοβαρούς λόγους κ δεν την παίρνει να τον ακυρώσει από ανάγκη .

Ms.julia__

Call-Girl
Εγγρ.
21 Ιουλ 2022
Like
128
Ως προς το αν γράφουν οι εργαζόμενες κριτικές, όχι δεν γράφουν. Όμως μου έχει τύχει περίπτωση εργαζόμενης φέτος το καλοκαίρι η οποία κατά τη διάρκεια του μασάζ, μου περιέγραψε υποτιμητικά το φετίχ ενός πελάτη της (ποδολαγνεία). Ήξερε ότι είχε προφίλ εδώ, το ονομα του, την οικογενειακή του κατάσταση , όλα, χαρτί και καλαμάρι βγήκαν τα πάντα. Τον στόλισε κανονικότατα. Στο φινάλε μου είπε και το κορυφαίο: ευτυχώς δεν με γαμαει και χύνει γρήγορα ο γέρος.
Ας μην πούμε άλλα...
Τέρμα αντιεπαγγελματικο , αν δεν γουστάρεις τα φετίχ κάποιου δεν τα προσφέρεις , αν τα προσφέρεις , δεν μιλας

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.273
Πόντοι
2.257
Τέρμα αντιεπαγγελματικο , αν δεν γουστάρεις τα φετίχ κάποιου δεν τα προσφέρεις , αν τα προσφέρεις , δεν μιλάς
Καλά, η συγκεκριμένη δουλεύει αρκετούς εδώ μέσα, χωρίς να ξέρουν ότι τους βγάζει φανέλα. Όταν λέμε φανέλα, τα πάντα. Τρελό δούλεμα.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.306
Πόντοι
46.423
Ναι κ δυστυχώς οι περισσότεροι θέλουν πεντακάθαρη αλλά οι ίδιοι δεν είναι … απλά επειδή πληρώνει , άρα δεν πρέπει να μιλάς που έχει να κάνει ο ίδιος τρεις μέρες μπανιο ..να ανεχτείς κ να μην μιλάς .ζωντανό παράδειγμα ένα θέμα εδώ , που λένε ποσό «δεν εκτιμάνε τις γυναικες κ είναι όλες καριολες» όποτε μάλλον κάποιοι απλά θέλουν να τις κάνουν να νιώσουν άσχημα επίτηδες αναγκάζοντας τες να ανεχτούν «άσχημες συνθήκες» πατώντας στην ανάγκη της καθεμιάς απλά γτ κατα βαθος τις μισεί ολεσ (Γτ έφαγε άκυρο κάποτε όταν ερωτεύτηκε η τον πλήγωσε καμία η κ όλες οσες γνώρισε ) γτ άλλη δουλεύει για πλάκα άλλη έχει ισως σοβαρούς λόγους κ δεν την παίρνει να τον ακυρώσει από ανάγκη .

Αυτή η αντίληψη ότι επειδή πληρώνω πρέπει να με ανεχτείς όπως και αν είμαι εμένα προσωπικά με ξεπερνάει.

Αλλά και εσείς έχετε κάθε δικαίωμα να αρνηθείτε σε κάποιον συνάντηση.

Βέβαια σε μια τέτοια περίπτωση καραδοκεί η αρνητική κριτική αλλά εφόσον πλέον έχετε τη δυνατότητα λόγου μέσω προφίλ θα μπορούσατε κάλλιστα να εξηγήσετε ευγενικά τους λόγους για τους οποίους ακυρώθηκε το ραντεβού.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.306
Πόντοι
46.423
Καλά, η συγκεκριμένη δουλεύει αρκετούς εδώ μέσα, χωρίς να ξέρουν ότι τους βγάζει φανέλα. Όταν λέμε φανέλα, τα πάντα. Τρελό δούλεμα.

Συμβαίνει σε όσα κορίτσια εργάζονται αρκετά χρόνια.

Έχουν αποκτήσει τεράστια εμπειρία ...

Φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι σε κάποια που ήδη εργάζεται πολλά χρόνια.

Συνήθως οι πρωτοεμφανιζόμενες είναι πιο μαζεμένες.

Εμένα οι πιο έμπειρες μου έχουν αναφέρει ότι μέσα σε 5-10 λεπτά το πολύ έχω καταλάβει τον χαρακτήρα του πελάτη μου.

• Like
Αντιδράσεις: DRMG

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom