Potistiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.138
- Πόντοι
- 496
α)Θέλει τη μέγιστη εξυπηρέτηση με ελάχιστη τιμή.[quote author=steveman7 link= ]Έχετε αναρωτηθει ποτέ αν είχαν δικαίωμα οι κοπέλες να γράψουν στο bou για τα ραντεβού τους με πελάτες όπως κάνουμε εμείς τα μέλη τι θα έλεγαν;θα ήταν κωμικοτραγικο πιστεύω του τύπου ο ένας την είχε μικρή αλλος δεν του σηκωνόταν άλλος μου έφερε δωρα μου έταξε γάμο άλλος με γραπωνε σαν γαλοπουλο και διάφορα ευτράπελα.
β)Αγαπουλης. Να μου λέει ότι δε με θεωρεί πουτανα. Ναι αλλά εγώ τον βλέπω σα πελάτη.
γ)Με ρώτησε αν εχυσα . Εγώ χύνω μόνο με το αγόρι μου. Με τον πελάτη δε νοιώθω τίποτα. Ικανοποίηση παίρνω μόνο ψυχολογικη.Όταν ο πελάτης ηταν εύκολος ,γρήγορος ,ευχάριστος . Αν άφησε και έξτρα δωράκι .Το κάνω μόνο για τα λεφτά.
δ)Ειναι σαδιστης . Δεν είμαι πλαστική κούκλα για να επιτρεπω να με κανει ο,τι θελει και να μου προκαλεί πόνο . Όταν δεν υπάρχουν περιορισμοί η φαντασία του οργιάζει. Προτιμώ να είμαι κακιά πόρνη αλλά να φύγω χωρίς να σημάδια στο σώμα μου. Αρκετά σημαδεψα την ψυχή μου.
ε)Ευγενικός με ψεύτικη συμπάθεια και διάθεση για κατανόηση. Προσπαθεί να εισχωρήσει στο μυαλό, στην ψυχή, να μάθει βιογραφικά στοιχεία. Αυτος που θα ρωτήσει πώς έφτασες να πληρώνεσαι για σεξ με άγνωστο άντρα; Δλδ τι, προτείνει να προτιμώ να μην πληρώνομαι;
ζ)Απαίσιος. Από αυτούς τους πελάτες που καταλαβαίνεις ότι τελικά δεν αγαπάς και τόσο το χρήμα.
Λυπάμαι που δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι θετικό. Δεν υπήρξα εκδιδομενη και δεν μπορώ να σκεφτώ την θετική πλευρα
[/quote]εφοσον δεν εισαι εκδιδομενη πως μπορεις να εκφερεις αποψη για κατι που δεν εχεις ιδια εμπειρια....ειναι σαν να προσπαθω εγω να εκφερω αποψη για το πως πετας αεροπλανο απλα και μοινο γιατι εχω φιλους πιλοτους