Νέα

Amsterdam

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

skevanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ξερεις τι γινεται..απλα ηταν το πρωτο μας ταξιδι σε εξωτερικο.και να σου θιμισω οτι εμεις ητανε να παμε thai και τλκ πηγαμε amsterdam αρα καταλαβαινεις τη διαφορα..αλλα δεν πειραζει..εμεις να ειμαστε καλα..

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ρε φιλε Σκεβανος ,ευτυχως που εχω παει ηδη  εξη (6) φορες στο Αμστερνταμ ,γιατι ετσι και βασιζομουνα στην κριτικη σου ,δεν θα ειχα παει καμια !

Η κριτικη σου ειναι χρησιμη ,με την εννοια οτι αν δεν ξερεις τα κολπα ,μπορει να μην περασεις καλα .
Στις βιτρινες ισχυει οτι και στην Ελλαδα :Υπαρχουν πολυ καλες ,αλλα και διπλα τους ΤΕΡΑΤΑ !
Οπως στη Φυλης και το Μεταξι ,αν ψαξεις μπορεις να βρεις κατι πολυ καλο ,αλλα και μπορει να πεσεις σε μπαζο και μουφα .
Θελει περπατημα με πολυ ζεστα ρουχα ,με φλης και θερμοεσωρρουχα ,αν θελεις τωρα να κανεις τσαρκα στο Αμστερνταμ.
Υπαρχουν ομως κατι Τσεχες που θα σε αποζημιωσουν .
Επισης μιγαδες Ολλανδεζες-Σουριναμ κτλ

Γενικα μονο αν ξερεις μπορεις να περασεις καλα .
Σε αντιθεση με την ΓΕΡΜΑΝΙΑ που ολα ειναι ευκολα !

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
φιλος παιζει να εισαι ο μοναδικος ανθρωπος στον κοσμο που ηταν να παει Ταυ,τελικα πηγε αμστερνταμ με φιλο και τελικα ΔΕΝ γαμησε :2funny: :2funny:
ακομη προσπαθω να καταλαβω πως το εκανες
σημασια παντως εχει οτι περασατε καλα,αν εδω τα καταφερνεις καλα με τις γυναικεσ στα @@ σου.απλα πηγενε και μια φορα ΤΑΥ και θα καταλαβεις ποσο το ΑΜΣΤ ηταν χασιμο χρηματων και χρονου

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
φιλος παιζει να εισαι ο μοναδικος ανθρωπος στον κοσμο που ηταν να παει Ταυ,τελικα πηγε αμστερνταμ με φιλο και τελικα ΔΕΝ γαμησε :2funny: :2funny:
σημασια παντως εχει οτι περασατε καλα,αν εδω τα καταφερνεις καλα με τις γυναικεσ στα @@ σου.απλα πηγενε και μια φορα ΤΑΥ και θα καταλαβεις ποσο το ΑΜΣΤ ηταν χασιμο χρηματων και χρονου

Τι ειναι το Ταυ ?
Τσεχια ?

skevanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
κοιτα!σε αυτο εχεισ δικαιο..μονο αν ξερεις καλα και το που γινονται θα περασεισ τελεια.οσο για ταυ ειναι thai=thailand=ταυλανδη  :) παντως εχω βγαλει πολλες φωτο απο μουσεια  :dancing: :dancing: και οσο για την κριτικη μου δεν ημουνα ουτε αρνητικος ουτε θετικος.απλως σας περιεγραψα τι εζησα και το πως περασα.τπτ παραπανω :)

Ρε φιλε Σκεβανος ,ευτυχως που εχω παει ηδη  εξη (6) φορες στο Αμστερνταμ ,γιατι ετσι και βασιζομουνα στην κριτικη σου ,δεν θα ειχα παει καμια !

Η κριτικη σου ειναι χρησιμη ,με την εννοια οτι αν δεν ξερεις τα κολπα ,μπορει να μην περασεις καλα .
Στις βιτρινες ισχυει οτι και στην Ελλαδα :Υπαρχουν πολυ καλες ,αλλα και διπλα τους ΤΕΡΑΤΑ !
Οπως στη Φυλης και το Μεταξι ,αν ψαξεις μπορεις να βρεις κατι πολυ καλο ,αλλα και μπορει να πεσεις σε μπαζο και μουφα .
Θελει περπατημα με πολυ ζεστα ρουχα ,με φλης και θερμοεσωρρουχα ,αν θελεις τωρα να κανεις τσαρκα στο Αμστερνταμ.
Υπαρχουν ομως κατι Τσεχες που θα σε αποζημιωσουν .
Επισης μιγαδες Ολλανδεζες-Σουριναμ κτλ

Γενικα μονο αν ξερεις μπορεις να περασεις καλα .
Σε αντιθεση με την ΓΕΡΜΑΝΙΑ που ολα ειναι ευκολα !

skevanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

χαχαχαχα σε ευχαριστω ρε μου δινεισ κουραγιο χαχαχα  :2funny: τελος παντων το θεμα αυτο που ειπεσ.οτι περασαμε καλα.μπορει να μην γαμισαμε αλλα περασαμε καλα.ενταξει δεν πηγαινα για σεξοτουρισμο απλα για λιγο τουρισμο και οτι προκυψει.και οσο για thai πιστεψε με θα παω και οταν παω θα γινει της καριολας.ελπιζω τουλαχιστον χαχαχαχα  :2funny:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
χαχαχαχα σε ευχαριστω ρε μου δινεισ κουραγιο χαχαχα  :2funny: τελος παντων το θεμα αυτο που ειπεσ.οτι περασαμε καλα.μπορει να μην γαμισαμε αλλα περασαμε καλα.ενταξει δεν πηγαινα για σεξοτουρισμο απλα για λιγο τουρισμο και οτι προκυψει.και οσο για thai πιστεψε με θα παω και οταν παω θα γινει της καριολας.ελπιζω τουλαχιστον χαχαχαχα  :2funny:
όταν με το καλό θα πας...θα θέλεις να κοιμηθείς και δεν θα μπορείς... :2funny: :2funny: :2funny:

skevanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Α!!!και οσο για τις Ελληνιδες δοξα το θεο :priest:ο  μια χαρα τα καταφερνουμε..

skevanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
όταν με το καλό θα πας...θα θέλεις να κοιμηθείς και δεν θα μπορείς... :2funny: :2funny: :2funny:

αδερφε ενα πραγμα θα σου πω.εορα στο ενα χερι κοκτειλ στο αλλο την πουρακλα μου κ μια τυλανδεζα με σεξυ εσωρουχα να μου κανει αερα στα @@ αυτο ειναι,τπτ αλλο.δεν πιστεβω οτι καποιος θελει κατι παραπανω απο αυτο  :)

skevanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον μαγκες παω να την πεσω γιατι αυριο ειμαι πρωινος.καλο βραδυ σε ολους.

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Α!!!και οσο για τις Ελληνιδες δοξα το θεο :priest:ο  μια χαρα τα καταφερνουμε..
ολλανδία είχα πάει το 2000...
διάβασα τις ιστορίες σου και γέλασα γιατί κάπως έτσι πέρασα και εγώ...
τότε τα ίδια έλεγα και εγώ για τις ελεεινίδες...
μετά κάποια χρόνια πήγα thai...
το ταξίδι στην ολλανδία μου φάνηκε χάσιμο χρόνου και χρήματος...οι ελεεινίδες το ίδιο... :2funny: :2funny: :2funny:

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
o fiλος δεν γαμησε γιατι εκανε λαθος κινησεις και ειχε ψηλα στανταρ για τις πορνες ενω εψαχνε και free sex στα κλαμπ ,ειχε και ατυχια και ολα αυτα μαζι δυστυχως για αμστερνταμ ειναι πολλα.
Εχουμε πει πως λογω του παρα πολυ τουρισμου στο αμστερνταμ δεν αναβαθμιζουν υπηρεσιες κτλ
παραμενει γαματος προορισμος για τσαρκες-μπυρες-μανιταρια κτλ αλλα οχι για σεξ.
Ταυλανδη βεβαιως ειναι αλλιως αλλα με 500 ευρω για τριημερο δεν μπορεις να πας ,θελεις 7+ μερες και 1500+ ευροπουλα τουλαχιστον
μακαρι η μπανκοκ να ηταν πιο κοντα

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
o fiλος δεν γαμησε γιατι εκανε λαθος κινησεις και ειχε ψηλα στανταρ για τις πορνες ενω εψαχνε και free sex στα κλαμπ ,ειχε και ατυχια και ολα αυτα μαζι δυστυχως για αμστερνταμ ειναι πολλα.
Εχουμε πει πως λογω του παρα πολυ τουρισμου στο αμστερνταμ δεν αναβαθμιζουν υπηρεσιες κτλ
παραμενει γαματος προορισμος για τσαρκες-μπυρες-μανιταρια κτλ αλλα οχι για σεξ.
Ταυλανδη βεβαιως ειναι αλλιως αλλα με 500 ευρω για τριημερο δεν μπορεις να πας ,θελεις 7+ μερες και 1500+ ευροπουλα τουλαχιστον
μακαρι η μπανκοκ να ηταν πιο κοντα
δεν διαφωνω καθολου απλα η αναλογια ειναι σχεδον ιδια. και εξηγουμαι. Αν θες να πας ενα 3ημερο μονο,προφανως δεν υπαρει συγκριση. αλλα αν σκεφτεσαι 6-7 μερες ολλανδια για γουστα,καλυτερα να κρατησεις τα λεφτακια σου και να βγαλεις γουστα αργοτερα στην Ταυλανδη.Αλλα πρεπει να συγκρινουμε γουστα με γουστα.Για να βγαλεις γουστα στο Αμστ μια βδομαδα δεν θες 1000-1200 ευρω? σιγουρα
ε μια βδομαδα ταυλανδη με γουστα θα σου βγει 1500.μικρη σχετικα η διαφορα. Aυτο φυσικα αν βλεπεισ το ΑΜΣΤ σαν σεξοπροορισμο. Αν το δεις σαν μια ενδιαφερουσα πολη με ωραια μουσεια,καναλια κτλ κτλ, φυσικα και αξιζει να πας. εχω αδικο?
ααα και εννοειτε οτι χαβαλε κανω με τον συντροφο που πηγε και δεν  :fuck1: . Εννοειτε οτι αν ηθελε ντε και καλα να γαμησει θα εδινε στο φιναλε ενα 50ρικο και θα εριχνε εναν στην RLD

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
779
Πόντοι
4.530
Να συμφωνησω με τον φιλο τον erevnitis. εχω παει 5 φορες ολλανδια και εκτος την πρωτη φορα που πηγα ψαχνοντας, τις αλλες φορες no problem! βεβαια τα club με την πρωτη ειναι καπως δυσκολο να βρεις αλλα αν το ψαξεις και club θα βρεις και σπιτακια θα βρεις (ειδικα of rld!) και callgirl amateur κι ανεξαρτητες σε καλες τιμες θα βρεις. Δεν ξερω εγω παντως τις τρεις τελευταιες φορες εκανα τα καλυτερα ταξιδια. Συνδυασμος ολων! Μαλιστα η καλυτερη φαση ηταν οταν γνωρισα το παλικαρι που εχει το Dumpkring (το καφε που γυρισαν την ταινια Ocean's 12- H συμορια των 12)και μου εδωσε καποιες "κατευθηνσεις" που να ψαξω και τι! Μεχρι κι ελληνιδες βρηκα! Βεβαια και thai εχω ταμα να παω ... ξανα! Δεν προλαβα να "δω" πολλα αξιοθεατα εκει, ηταν ταξιδι αστραπη και με επαγγελματικα ανακατεμενα, καταλαβενετε ... λιγος χρονος και με αλλους μαζι που ηταν σε αλλο μηκος κυμματος.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
δεν διαφωνω καθολου απλα η αναλογια ειναι σχεδον ιδια. και εξηγουμαι. Αν θες να πας ενα 3ημερο μονο,προφανως δεν υπαρει συγκριση. αλλα αν σκεφτεσαι 6-7 μερες ολλανδια για γουστα,καλυτερα να κρατησεις τα λεφτακια σου και να βγαλεις γουστα αργοτερα στην Ταυλανδη.Αλλα πρεπει να συγκρινουμε γουστα με γουστα.Για να βγαλεις γουστα στο Αμστ μια βδομαδα δεν θες 1000-1200 ευρω? σιγουρα
ε μια βδομαδα ταυλανδη με γουστα θα σου βγει 1500.μικρη σχετικα η διαφορα. Aυτο φυσικα αν βλεπεισ το ΑΜΣΤ σαν σεξοπροορισμο. Αν το δεις σαν μια ενδιαφερουσα πολη με ωραια μουσεια,καναλια κτλ κτλ, φυσικα και αξιζει να πας. εχω αδικο?
ααα και εννοειτε οτι χαβαλε κανω με τον συντροφο που πηγε και δεν  :fuck1: . Εννοειτε οτι αν ηθελε ντε και καλα να γαμησει θα εδινε στο φιναλε ενα 50ρικο και θα εριχνε εναν στην RLD
:thumbsup:
συμφωνω
αν εχεις 7+ μερες πανε ταυ
αλλα υπαρχουν κι αλλες παραμετροι πολυ σημαντικες
για αυτους που "καπνιζουν"  βαζουν το αμστερνταμ πρωτο....

υ.γ. σημαντικο
τσιγαρα,μανιταρια ,κεικ βρισκεις παντου σε ολη την ολλανδια,και οχι μονο στο αμσ
οποτε πηγαινοντας σε βρυξελλες η ααχεν
με το τρενακι πας σε μιση-μια ωρα σε πολη της ολλανδιας το πρωι καπνιζεις οσο θες και το απογευματακι πισω για τα λοιπα γουστα ;) ;) ;) ;) :boobies:

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
:thumbsup:
συμφωνω
αν εχεις 7+ μερες πανε ταυ
αλλα υπαρχουν κι αλλες παραμετροι πολυ σημαντικες
για αυτους που "καπνιζουν"  βαζουν το αμστερνταμ πρωτο....

υ.γ. σημαντικο
τσιγαρα,μανιταρια ,κεικ βρισκεις παντου σε ολη την ολλανδια,και οχι μονο στο αμσ
οποτε πηγαινοντας σε βρυξελλες η ααχεν
με το τρενακι πας σε μιση-μια ωρα σε πολη της ολλανδιας το πρωι καπνιζεις οσο θες και το απογευματακι πισω για τα λοιπα γουστα ;) ;) ;) ;) :boobies:
ναι ενω ταυ δεν παιζει να βρεις γαρο με τπτ  :2funny: :2funny:
αλλα ενταξει οπως και να εχει η Ολλανδια ειναι πρωταθλητρια στον τομεα αυτο

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
ναι δεν ειναι αυτο
η διαφορα ειναι οτι ολλανδια ειναι νομιμο ενω ταυ αμα εισαι γκαντεμης και σε πιασουν η αμα στην στησουν οπως ακουμε συχνα τοτε την εχεις βαψει :fuck2: :fuck2: :fuck2:

skevanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ολλανδία είχα πάει το 2000...
διάβασα τις ιστορίες σου και γέλασα γιατί κάπως έτσι πέρασα και εγώ...
τότε τα ίδια έλεγα και εγώ για τις ελεεινίδες...
μετά κάποια χρόνια πήγα thai...
το ταξίδι στην ολλανδία μου φάνηκε χάσιμο χρόνου και χρήματος...οι ελεεινίδες το ίδιο... :2funny: :2funny: :2funny:

αδερφε σε αγαπαω  :) μακαρι να με αξιωσει κ εμενα ο θεος κ να το πω κ εγω καποια στιγμη αυτο  :'(

skevanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
αγορι μου αμα θες και γαρο στην Ταυλανδη ελεος τοτε  :).θα εισαι στον επιγειο παραδεισο της πορνειας κ του σεξ με τους αστακους τα κτηνη και τις γαριδες που θα ειναιθ σαν αστακους  :) με τα κοκτειλ σου τα body to body massage με τις ταυλανδεζες που αμα πετυχεισ καμια πολυ δυνατη τοτε μενεισ κ μονιμα εκει και ολα αυτα με κανα 40 στο συνολο για ολη την ημερα και θα κατσω εγω να πινω τσιγαρα σαν το μ***κα..Διαφωνω πληρως.

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
μετα την ολλανδια παθαμε ΑΝΟΣΙΑ

Συνημμένα