Νέα

Amsterdam

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
αγορι μου αμα θες και γαρο στην Ταυλανδη ελεος τοτε  :).θα εισαι στον επιγειο παραδεισο της πορνειας κ του σεξ με τους αστακους τα κτηνη και τις γαριδες που θα ειναιθ σαν αστακους  :) με τα κοκτειλ σου τα body to body massage με τις ταυλανδεζες που αμα πετυχεισ καμια πολυ δυνατη τοτε μενεισ κ μονιμα εκει και ολα αυτα με κανα 40 στο συνολο για ολη την ημερα και θα κατσω εγω να πινω τσιγαρα σαν το μ***κα..Διαφωνω πληρως.
δηλαδη ρε φιλε εμεις που γουσταρουμε και τα δυο ειμαστε μαλακες ο καθενας εχει τις καυλες του εγω γουσταρω να τα συνδιαζω και τα 2

skevanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
o fiλος δεν γαμησε γιατι εκανε λαθος κινησεις και ειχε ψηλα στανταρ για τις πορνες ενω εψαχνε και free sex στα κλαμπ ,ειχε και ατυχια και ολα αυτα μαζι δυστυχως για αμστερνταμ ειναι πολλα.
Εχουμε πει πως λογω του παρα πολυ τουρισμου στο αμστερνταμ δεν αναβαθμιζουν υπηρεσιες κτλ
παραμενει γαματος προορισμος για τσαρκες-μπυρες-μανιταρια κτλ αλλα οχι για σεξ.
Ταυλανδη βεβαιως ειναι αλλιως αλλα με 500 ευρω για τριημερο δεν μπορεις να πας ,θελεις 7+ μερες και 1500+ ευροπουλα τουλαχιστον
μακαρι η μπανκοκ να ηταν πιο κοντα

σε αυτο εχεις απολυτο δικαιο..παντως βρηκα ενα παλικαρι Ελληνα στο αεροπλανο και μου ειπε για Ταυλανδη τι παιζει κτλ και οτι πηγε 3 φορες μεσα σε 4 χρονια και εκατσε εκει απο 2 μηνες τη φορα.αυτα ειναι...  :dancing:

skevanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδη ρε φιλε εμεις που γουσταρουμε και τα δυο ειμαστε μαλακες ο καθενας εχει τις καυλες του εγω γουσταρω να τα συνδιαζω και τα 2

εχεις δικαιο φιλος.ο καθενας με την καυλα του..παντως αν παρεξηγηθεις συγνωμη απο μερια μου.δεν ξερω απλα μου φανηκε καπως επιθετικο το μνμ.τιποτα παραπανω  ;)

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
αγορι μου αμα θες και γαρο στην Ταυλανδη ελεος τοτε  :).θα εισαι στον επιγειο παραδεισο της πορνειας κ του σεξ με τους αστακους τα κτηνη και τις γαριδες που θα ειναιθ σαν αστακους  :) με τα κοκτειλ σου τα body to body massage με τις ταυλανδεζες που αμα πετυχεισ καμια πολυ δυνατη τοτε μενεισ κ μονιμα εκει και ολα αυτα με κανα 40 στο συνολο για ολη την ημερα και θα κατσω εγω να πινω τσιγαρα σαν το μ***κα..Διαφωνω πληρως.
όπα...σιγά...
αν και είμαστε  :offtopic: και θα μας κράξουν ,ωστόσο να σου πώ ότι λάθος πληροφορίες έχεις και τα λογαριάζεις τόσο...
αυτά που αναφέρεις τα κάνεις όχι με 40,αλλά το λιγότερο με 140 ευρόπουλα...
όσο για τα γάρα όντως εκεί δεν χρειάζεσαι...ένα γάρο είναι όλη η thai...
αλλά πάλι δεν μπορείς να πεις όχι σε κάποιον που τα συνδιάζει...

skevanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
όπα...σιγά...
αν και είμαστε  :offtopic: και θα μας κράξουν ,ωστόσο να σου πώ ότι λάθος πληροφορίες έχεις και τα λογαριάζεις τόσο...
αυτά που αναφέρεις τα κάνεις όχι με 40,αλλά το λιγότερο με 140 ευρόπουλα...
όσο για τα γάρα όντως εκεί δεν χρειάζεσαι...ένα γάρο είναι όλη η thai...
αλλά πάλι δεν μπορείς να πεις όχι σε κάποιον που τα συνδιάζει...

ναι ρε παιδι μου απλα ηθελα να τονισω την πολυ φτηνη ζωη.κλεινει το θεμα εδω γιατι οντως θα φαμε πολυ κραξιμο.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
τεσπα,αφου ξεκινησαμε το οφ τοπικ,ας συμετεχω και γω
συντροφε ας μην αρχισουμε τα κοστολογια για ταυλανδη γιατι οπως θα ξερεις στο αλλο θρεντ σκοτωνομασταν 3 μηνες και ακρη δεν βγαλαμε. ας πουμε με 100ε/μερα εισαι καλυμενος απολυτα για τα εκει σου εξοδα.αλλος θα πει 80, αλλος θα πει 140, αναλογα τι εννοει ο καθενας λεγωντας γουστα και γυσικα αναλογως ποσο την ψαχνει την δουλεια
παντως για 40 δυσκολα σε κοβω.μονο με ασκητικη ζωη,εκτος αν μιλαμε για κανα χωριο εκτος τουριστικου χαρτη

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
τεσπα,αφου ξεκινησαμε το οφ τοπικ,ας συμετεχω και γω
συντροφε ας μην αρχισουμε τα κοστολογια για ταυλανδη γιατι οπως θα ξερεις στο αλλο θρεντ σκοτωνομασταν 3 μηνες και ακρη δεν βγαλαμε. ας πουμε με 100ε/μερα εισαι καλυμενος απολυτα για τα εκει σου εξοδα.αλλος θα πει 80, αλλος θα πει 140, αναλογα τι εννοει ο καθενας λεγωντας γουστα και γυσικα αναλογως ποσο την ψαχνει την δουλεια
παντως για 40 δυσκολα σε κοβω.μονο με ασκητικη ζωη,εκτος αν μιλαμε για κανα χωριο εκτος τουριστικου χαρτη
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
ετσι ειναι

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
απο την στιγμη που ηταν το πρωτο σου ταξιδι φιλε μην σκεφτεσαι ουτε οτι εχασες χρονο ουτε χρημα..ηταν μια πολυ σημαντικη εμπειρια και με βαση αυτην θα μπορεις να αντιμετωπισεις τα επομενα ταξιδια οπως πχ ται που σηζηταμε..
αλλα μην ωραιοποιουμε καταστασεις..η ζωη στην ταυ ειναι ακριβη πλεον αρχιζει να φτανει τα επιπεδα μιας δυτικης χωρας.

αποψη μου ειναι οτι για πρωτη φορα εκανες πολλα πραγματα που θα τα θυμασαι..δεν μπορεις με την πρωτη φορα να βρεις που γαμανε φτηνα,που τρωνε φτηνα,που γουσταρουν φτηνα..κτλ κτλ..

παντως ησουν και ατυχος.. :headbang: :)

skevanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
απο την στιγμη που ηταν το πρωτο σου ταξιδι φιλε μην σκεφτεσαι ουτε οτι εχασες χρονο ουτε χρημα..ηταν μια πολυ σημαντικη εμπειρια και με βαση αυτην θα μπορεις να αντιμετωπισεις τα επομενα ταξιδια οπως πχ ται που σηζηταμε..
αλλα μην ωραιοποιουμε καταστασεις..η ζωη στην ταυ ειναι ακριβη πλεον αρχιζει να φτανει τα επιπεδα μιας δυτικης χωρας.

αποψη μου ειναι οτι για πρωτη φορα εκανες πολλα πραγματα που θα τα θυμασαι..δεν μπορεις με την πρωτη φορα να βρεις που γαμανε φτηνα,που τρωνε φτηνα,που γουσταρουν φτηνα..κτλ κτλ..

παντως ησουν και ατυχος.. :headbang: :)

κοιτα το μονο σιγουρο ειναι οτι βρηκα που τρωνε φτηνα..γιατι πολυ απλα μου αρεσει το φαγητο.. χαχαχαχαχαχαχαχα οσο για το πρωτο ταξιδι εχεισ δικαιο γιατι οσο να ναι οταν πας εξωτερικο για πρωτη φορα στη ζωη σου ειναι αλλιως.ολα σου φαινονται καπως.εγω μεχρι Ροδο ειχα φτασει χαχαχαχαχα  :2funny: :2funny: απλα ελπιζω να με αξιωσει ο θεος και να παω και καπου αλλου.

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
μάγκες σε ένα μήνα ακριβώς θα είμαι στην πόλη. θα ακολουθήσει περιγραφή αναλυτική. ελπίζω να πετύχουμε ωραία σκηνικά πάνω.

skevanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
μάγκες σε ένα μήνα ακριβώς θα είμαι στην πόλη. θα ακολουθήσει περιγραφή αναλυτική. ελπίζω να πετύχουμε ωραία σκηνικά πάνω.

στο ευχομαι αδερφε..και μακαρι να εισαι τυχερος οπως κ εγω στο θεμα καιρου που ειχε ολη τη μερα ηλιο και σχετικα λιγο κρυο.

ntatskos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
34
Πόντοι
1
γεια χαρα θελω να παω ολλανδια και κατι ακουσα πως πρεπει να βγαλω διαβατηριο....

ισχυει?

skevanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αν η ταυτοτητα σου επανω εχει λατινικους χαρακτιρες οχι.Αλλιως πρεπει να βγαλεις.Εχω την εντυπωση οτι μπορεις κ με το διπλωμα σου αλλα δεν το ρισκαρα.Διαβατηριο χρειαζεσαι σε καθε χωρα εκτος Ε.Ε.Σε ολες τις αλλες οχι αρκει να εχεις λατινικους χαρακτηρες.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Tassoooooooooooo δωσε τροφη στο λαό ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
μιλώντας χτες με ενα φιλο Ολλανδο απο το Αμστερνταμ μου εγραψε αυτο :

By the way, the best party of the year in Amsterdam is on 30th of April;
Queensday, we celebrate the birthday of our queen. Lot of fun here in Amsterdam.

Εχεις να αναφερεις κατι;;;; καποιοες οδηγιες προς Ναυτιλομένους;;;;;;;πληροφοριες;;;;
:pipa1: :pipa1: :fuck2: :fuck2: :pipa3: :pipa3: :fuck1: :fuck1: :tits: :tits: :tits2: :tits2: :pipa2: :2on1: :pipa1: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Tassoooooooooooo δωσε τροφη στο λαό ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
μιλώντας χτες με ενα φιλο Ολλανδο απο το Αμστερνταμ μου εγραψε αυτο :

By the way, the best party of the year in Amsterdam is on 30th of April;
Queensday, we celebrate the birthday of our queen. Lot of fun here in Amsterdam.

Εχεις να αναφερεις κατι;;;; καποιοες οδηγιες προς Ναυτιλομένους;;;;;;;πληροφοριες;;;;
:pipa1: :pipa1: :fuck2: :fuck2: :pipa3: :pipa3: :fuck1: :fuck1: :tits: :tits: :tits2: :tits2: :pipa2: :2on1: :pipa1: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
τα γενεθλια της βασιλισσας ειναι μια απο τις επισημες αργιες του ετους στην ολλανδια.Σε ολες τις πολεις αλλα κυριως στο αμστερνταμ ο κοσμος διασκεδαζει και πινει μεχρι το πρωι.Χαμος...Αν βρεθεις αμστερνταμ και σ αρεσει το παρτυ στους δρομους με μια μπυρα στο χερι τοτε εισαι τυχερος...πιο πολλα δεν εχω να πω γιατι δεν εχει σχεση με σεξοτουρισμο.Επισης ενω η αστυνομια κανει πολλα αλκοτεστ γενικως τετοιες μερες δεν σταματαει κοσμο

sourdakos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
αν καποιος ξερει κανα καλο μασατζιδικο και τιμες για αμστερνταμ ας δωσει καμια πληροφορια γιατι ανεβαινω μαλλον αυγουστο 10ημερο!! αντε να θυμηθω τα παλια!!

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
To καλυτερο στο Αμστρνταμ και γενικα στην Ολλανδια ειναι οτι τα swingers clubs ειναι ανοικτα και για ανδρες μονουυς τους αλλα και οτι υπαρχουν κλαμπακια για ομαδικο σεξ που ναι μεν κρατανε ενα καλο ποσοστο γυναικοων μεσα αλλα δεν ειναι υποχρεωτικο να πας συνοδευωμενος για να μπεις...

Εκει θα δεις ανδρες και γυναικες καθε ηλικιας και καθε τυπου σιγουρα τα πιτσιρικια ειναι σπανια περιπτωση αλλα υπαρχουν και αυτα!....

Το βασικο ειναι οτι ειναι ολες τους γυναικες καυλομενες που θελουν να γαμηθουν η καθε μια την βρισκει αλλιως και καποια θα την βρισκει μαζι σου!!!

Εγω ετυχε μια φορα να βρω και την μητερα μου οσο και εαν αυτο σας φενεται παραξενο ή κουφο... Ειχε παει για επαγγελματικο συνεδριο μιας και ασχολουμαστε με την ιδια σχεδον δουλια.... Το απογευμα βγηκαμε να ξεδοσουμε και οι δυο, εγω ξεκινησα για το αγαπημενο μου κλαμπακι και αυτη απο οτι φενεται για το ιδιο μεος αφου μετα το πρωτο καλο παιχνιδι που αλλαξα οροφο την ειδα στα 4 να τσιμπουκωνει εναν μαυρο και να την καρφωνει ενας διολου ευκαταφρονητος απο πισω......

Επαθα ενα σχετικο σοκ δεν λεω!!!

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εγω ετυχε μια φορα να βρω και την μητερα μου οσο και εαν αυτο σας φενεται παραξενο ή κουφο... Ειχε παει για επαγγελματικο συνεδριο μιας και ασχολουμαστε με την ιδια σχεδον δουλια.... Το απογευμα βγηκαμε να ξεδοσουμε και οι δυο, εγω ξεκινησα για το αγαπημενο μου κλαμπακι και αυτη απο οτι φενεται για το ιδιο μεος αφου μετα το πρωτο καλο παιχνιδι που αλλαξα οροφο την ειδα στα 4 να τσιμπουκωνει εναν μαυρο και να την καρφωνει ενας διολου ευκαταφρονητος απο πισω......

Επαθα ενα σχετικο σοκ δεν λεω!!!

Το παρόν thread έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Τα science fiction ανήκουν σε άλλη κατηγορια. Βάλε εκεί το post σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom