Νέα

Amsterdam

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εντάξει μωρέ.Αν είσαι single βουρ.Αυτά είναι ευχάριστες περιπέτειες.Κ γω στην αρχή όταν ήρθα manchester πήγαινα σε studio elite εδώ στο Manchester και τα σκαγα για τα καλά.Αλλά όλα είναι φάσεις που κάποια στιγμή περνούν.Πάντως από ότι μου λέτε σαν πόλη να την επισκεφτώ δεν παίζει να μας την πέσουν ή να μας ληστέψουν για να πάρουν τη δόση τους.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Οχι ρε. Ειναι πιο ασφαλης απο την Αθηνα πια.

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
στο ρεντ λαιτ παντως οι αραπηδες ειναι σιγουρα τιγκαστην πρεζα. φαινονται. αν πουλανε οντως πρεζα η ειναι κανελα δε ξερω παντως το οτι παιρνει πολυς κοσμος που "δουλεβει" στο ρεντ λαιτ ειναι δεδομενο.

ασφαλης μπορει να ειναι για τους ντοπιους, για ενα τουριστα νομιζω οτι ειναι λιγοτερο ασφαλης αποτι ειναι η αθηνα για ενα τουριστα. βεβαια δεν ειμαστε και αμερικανακια...

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
στο ρεντ λαιτ παντως οι αραπηδες ειναι σιγουρα τιγκαστην πρεζα. φαινονται. αν πουλανε οντως πρεζα η ειναι κανελα δε ξερω παντως το οτι παιρνει πολυς κοσμος που "δουλεβει" στο ρεντ λαιτ ειναι δεδομενο.

ασφαλης μπορει να ειναι για τους ντοπιους, για ενα τουριστα νομιζω οτι ειναι λιγοτερο ασφαλης αποτι ειναι η αθηνα για ενα τουριστα. βεβαια δεν ειμαστε και αμερικανακια...

εγω εχω παει παρα πολλες φορες αμστερνταμ και παντα κυκλοφορω στη ρεντ λαιτ ντιστρικτ περιεργες ωρες.....απο πρωι-ξημερωματα-μεσανυχτα οτι νανε.... ποτε δεν ειχα προβλημα εκτος απο μια φορα που μου ζαλησε τα @@ ενας αραπης και δεν ξεκολαγε αλλα για καλη μου τυχη περασαν 2 πεζοι μπατσοι και πηγα προς αυτους με αποτελεσμα να γινει καπνος και αυτος.... γενικα παντος δεν ειχα προβλημα, επισης συμφωνω 100% οτι ειναι πολυ πιο ασφαλη απο αθηνα.....τετοιες ωρες πεζος σε ομονοια και γυρω περιοχες δεν πηγαινα.....μονο με το αμαξι και αυτο με κατεβασμενες τις ασφαλειες...

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Πάει το πανεπιστήμιο Φλεβάρη του 2010 εκδρομή.Ωστόσο από τη μια το χω κόψει το σπορ του αγοραίου έρωτα και από την άλλη αν και σκεφτόμουν να πήγαινα με τη μνηστή μου να δούμε την πόλη,τα κανάλια κτλ. μου παν ότι να μην πάω καθώς είναι τίγκα στην πρέζα και το χασίς.Αυτό για τα ναρκωτικά αληθεύει παιδιά;;Αν ναι κρίμα γιατί είναι μια από τις πιο γνωστές ευρωπαικές πόλεις

μονο μαγαζια που πουλανε χορτο θα βρεις, δεν θα σε αναγκασει κανεις να το καπνισεις , επισης το καπνισμα απαγορευεται παντου ακομα και στα coffeeshop, μπορεις να καπνισεις χορτο αλλα απαγορευεται αυστηρα να καπνισεις τσιγαρο κανονικο...
Σαν πολη ειναι πολυ ομορφη αν εξαιρεσεις το κεντρο κεντρο που ειναι αρκετη βρωμια...οπως ολα τα κεντρα αλλοστε σε ολο το πλανητη...

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
το ρεντ λαιτ τους ειναι σιγουρα πιο ασφαλες απο τα δικα μας ρεντ λαιτς, αλλα οτι παιζει πολυ πρεζα παιζει. επισης παιζει και πολυ πριξιμο γιατι οσο να ναι οταν σου μιλαει καποιος τουλαχιστον θα τον κοιταξεις και απο κει αρχιζει το πριξημο. το θεμα με το αμστερτναμ ειναι οτι σε ολο το ευρυτερο κεντρο παραμονευουν τυποι για να σου φανε λεφτα με διαφορους τροπους (οχι βιαιους) κατι που εδω δε συμβαινει, η δε το εχω βιωσει γιατι δεν ειμαι τουριστας στην αθηνα

δεν ειπα παντως οτι δεν ειναι ασφαλης πολη γενικα!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Πριν 20 χρονια η κατασταση ηταν αφορητη απο πλευρας πεσιματος. Οπως οι κραχτες στο μοναστηρακι που σου την πεφτουν "πσιτ φιλε ενα δερματινο, εδω μποτες κλπ". Μονο που εκει το στιχακι hash coce extasy επαιρνε την θεση του δερματινου. Τωρα απλα δεν υπαρχουν αν ξερεις να κινηθεις. Δλδ ποτε δε κοιτας στα ματια περιεργες φατσες που ειναι αραχτες στις γεφυρες ειδικα στα κοκκινα φαναρια, και γενικα το βημα σου ειναι σα να λεει ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. Εγω εχω να φαω πεσιμο πολλα χρονια.
Και μην ειστε σαν χαζοτουριστες με καμερες στο λαιμο, σακιδια και μπανανες. Ειδικα σε αυτη τη περιοχη ολα αυτα ειναι αχρηστα.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
ευτυχος οι αραπιδες εκοψαν το ... ψιτ ψιτ :P

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά λέμε να πάμε φίλος και εγώ τον επόμενο μήνα να ζήσουμε μια πολύ καλή ποιοτικά μπουρδελοεμπειρία.Λένε οι πουτάνες εκεί;Πoσα περίπου πέρνουν και για πόση ώρα;Από εμφάνιση έχει καλά κομμάτια;Τέλος εξετάζονται ωστε να μαστε σίγουροι ότι είναι ασφαλές το σεξ;Κάνα site αντίστοιχο του bourdela.tv που να χει κριτικές και πληροφορίες για τα μπουρδέλα εκει?

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Εδω δε διαβασες καλα καλα αυτο το θεμα, θες να διαβασεις αλλο φορουμ?

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
Παιδιά λέμε να πάμε φίλος και εγώ τον επόμενο μήνα να ζήσουμε μια πολύ καλή ποιοτικά μπουρδελοεμπειρία.Λένε οι πουτάνες εκεί;Πoσα περίπου πέρνουν και για πόση ώρα;Από εμφάνιση έχει καλά κομμάτια;Τέλος εξετάζονται ωστε να μαστε σίγουροι ότι είναι ασφαλές το σεξ;Κάνα site αντίστοιχο του bourdela.tv που να χει κριτικές και πληροφορίες για τα μπουρδέλα εκει?
διαβασε το θεμα πο την αρχη ο φιλος μας ο τασος εχει δωσει πολλες πληροφοριες

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
μονο μαγαζια που πουλανε χορτο θα βρεις, δεν θα σε αναγκασει κανεις να το καπνισεις , επισης το καπνισμα απαγορευεται παντου ακομα και στα coffeeshop, μπορεις να καπνισεις χορτο αλλα απαγορευεται αυστηρα να καπνισεις τσιγαρο κανονικο...
Σαν πολη ειναι πολυ ομορφη αν εξαιρεσεις το κεντρο κεντρο που ειναι αρκετη βρωμια...οπως ολα τα κεντρα αλλοστε σε ολο το πλανητη...
εχω κάποιες αμφιβολλιες για το αν μπορείς κνα καπνίσεις χόρτο μέσα στα μαγαζιά!!!
η νομοθεσία τους αλλαξε, έχουν άδεια να πωλούν, αλλά νομίζω οτι δεν  να το καπνίσεις εκεί. Ψάξτε το λίγο

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
www.nrc.nl/international/article2406222.ece/Dutch_among_lowest_cannabis_users_in_Europe]Dutch among lowest cannabis users in Europe[/url]
Published: 5 November 2009 13:28 | Changed: 5 November 2009 16:51
By Reuters

The Dutch are among the lowest users of marijuana or cannabis in Europe despite the Netherlands' well-known tolerance of the drug, according to a regional study published on Thursday.

Among adults in the Netherlands, 5.4 percent have used cannabis, compared with the European average of 6.8 percent, according to an annual report by the European Monitoring Centre for Drugs and Drug Addiction, using latest available figures.

A higher percentage of adults in Italy, Spain, the Czech Republic and France took cannabis last year, the EU agency said, with the highest being Italy at 14.6 percent. Usage in Italy used to be among the lowest at below 10 percent a decade ago.

Countries with the lowest usage rates, according to the Lisbon-based agency, were Romania, Malta, Greece and Bulgaria.
http://[URL unfurl="true"]www.nrc.nl/multimedia/archive/00257/grafiek_257950a.jpg[/img[/URL]]

Cannabis use in Europe rose steadily during the 90s and earlier this decade, but has recently stabilised and is beginning to show signs of decline, the agency said, owing to several national campaigns to curb and treat use of the drug. "Data from general population and school surveys point to a stabilising or even decreasing situation," the report said.

The policy on soft drugs in the Netherlands, one of the most liberal in Europe, allows for the sale of marijuana at so-called coffee shops, which the Dutch have allowed to operate for decades, and possession of less than 5 grams.

[b]Nearly a fifth of the 228 coffee shops in the Dutch capital of Amsterdam, a popular draw for tourists, are scheduled to be shut down because they are too close to schools.[/b]

Για την Ελλάδα γελάμε........

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
στην ελλαδα πευτει λενε? μαλον κανουν την ερευνα σε 50αρηδες γιατι αν την καναν στην κατηγορια 15-30 αλλα θα ηταν τα αποτελεσματα

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
εχω κάποιες αμφιβολλιες για το αν μπορείς κνα καπνίσεις χόρτο μέσα στα μαγαζιά!!!
η νομοθεσία τους αλλαξε, έχουν άδεια να πωλούν, αλλά νομίζω οτι δεν  να το καπνίσεις εκεί. Ψάξτε το λίγο

Το καπνισμα το γνωστο απαγορευετε. Αν δουν πακετο στο τραπεζι σου ζητουν να το παρεις. Κατα τα αλλα στριβεις-καπνιζεις αβερτα, μονο που αντι για καπνο, εχουν μπολ επανω στα τραπεζια με βοτανα, οπου και αντικαθιστουν τον καπνο στο στριψιμο.

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδια ξερει κανενας ΚΑΛΑ εναν νομο που ακουγεται οτι εχει βγει που διαχοριζει χρηση και εμπορεια? νομιζω κατι του στυλ 5 γραμμαρια φουντα / 0,5 σοκολατα? χωρις να ειμαι καθολου σιγουρος αν καποιος ξερει ασ μας πει

καλα οι ολανδοι το εχουνε γαμησει το θεμα σχετικα με το καπνισμα... οχι για τη γενικοτερη απαγορευση, για εντος των κοφισοπ μιλαω. γνωμη μου το κανουνε για να καταναλωνεις περισσοτερο χορτο = περισσοτερα $$$

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
καλα το χορτο....... κανα καλο gangbang party παιζει εκτος απο paradise ?? (Solo men entrance)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom