Νέα

Amsterdam

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
ΚΛΜ και Αιρ Φρανς είναι το ίδιο, αλλά λόγω νον-στοπ τα τσιμπάει λίγο, με ρώτησες για τιμές όχι για σερβις, αλλά τρεις ώρες ταξίδι είναι, τί σε νοιάζει το σέρβις;
εννοειται πως ΔΕΝ με νοιαζει το σερβις ουτως η αλλως κοιμαμαι παντα .ειναι αναξιοπιστη η αλιταλια και ο  ενας στους 3 χανει βαλιτσα.η δικια μου χαθηκε  οταν ειχα παει μεσω ρωμης μου ειρθε μετα απο ενα μηνα στο σπιτι διαλυμενη.η μαλακια ειναι οτι αγοραζα ρουχα απο το αμστερνταμ γιατι ολα μου τα ρουχα ηταν μεσα στη χαμενη βαλιτσα

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
εννοειται πως ΔΕΝ με νοιαζει το σερβις ουτως η αλλως κοιμαμαι παντα .ειναι αναξιοπιστη η αλιταλια και ο  ενας στους 3 χανει βαλιτσα.η δικια μου χαθηκε  οταν ειχα παει μεσω ρωμης μου ειρθε μετα απο ενα μηνα στο σπιτι διαλυμενη.η μαλακια ειναι οτι αγοραζα ρουχα απο το αμστερνταμ γιατι ολα μου τα ρουχα ηταν μεσα στη χαμενη βαλιτσα

Συμβαίνει μωρέ με όλες τις εταιρείες, για να μειώσουν κόστος έχουν κάνει μπουρδέλο το handling, εμένα δεν μου έχει συμβει ποτέ στην Ευρώπη, μόνο στην Αμερική. Τουλάχιστον "ψώνισες" καλά και φθηνά;

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
δεν συμβαινει με ολες τις εταιριες τουλαχιστον στη συχνοτητα που συμβαινει με την αλιταλια
εγω τελευταια φορα που την πηρα ηταν πριν 4 χρονια, οποτε και λογω απεργιας εφτασα μετα απο 8 ωρες στον προορισμο μου. αυτο δεν ειναι τπτ. στα τελευταια 3 χρονια οσοι φιλοι, συγγενεις και γνωστοι την εχουν παρει, 8 στις 10 περιπτωσεις εχουν χασει η εχουν καταστρεψει βαλιτσα. το πιο αστειο ειναι οτι φιλη μου πεταει με αλιταλια, της  καταστρεφουν και της αντικαθηστουν βαλιτσα και την επομενη φορα που ξαναπεταξε μαζι τους της καταστρεψαν την βαλιτσα που της ειχαν αποζημιωσει την προηγουμενη φορα.
Προσφατα εγινε ιδιωτικοποιηση αλλα δεν νομιζω οτι αλλαξε και πολυ η κατασταση. α και εχει απο τους πιο αγενης αεροσυνοδους που εχω συναντησει ποτε...

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
Συμβαίνει μωρέ με όλες τις εταιρείες, για να μειώσουν κόστος έχουν κάνει μπουρδέλο το handling, εμένα δεν μου έχει συμβει ποτέ στην Ευρώπη, μόνο στην Αμερική. Τουλάχιστον "ψώνισες" καλά και φθηνά;
ναι ψωνισα ενα φουτερ με ενα χασισοδεντρο μπροστα ενα τζιν και ενα μπουφαν 40 ευρω γαματο που εδω το βρηκα ολοιδιο τα διπλα.οταν χανεις βαλιτσα ξενερωνεις και τιποτα να μην εχει μεσα

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
ναι ψωνισα ενα φουτερ με ενα χασισοδεντρο μπροστα ενα τζιν και ενα μπουφαν 40 ευρω γαματο που εδω το βρηκα ολοιδιο τα διπλα.οταν χανεις βαλιτσα ξενερωνεις και τιποτα να μην εχει μεσα

Αγόρι μου, αν ψώνισες :pipa2: ρωτήσαμε οι φίλοι σου...

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
Αγόρι μου, αν ψώνισες :pipa2: ρωτήσαμε οι φίλοι σου...
σορρυ δε καταλαβα.και εγω αγορακι ειμαι δε θα ψωνισω?ακου σκηνικο.τη πρωτη φορα που ειχα παει ειχα παει μετο παναθηναικο.σεπτεμβρης 2004.ειμαστε στα σπιτια,πεταγετε μια γκομενα απο μια βιτρινα και λεει στην απεναντι στα ελληνικα.εκανα νοημα στους δικους μου ναμη μιλησουν και μας καταλαβουν μαλακα αυτοι θελουν παρτουζα ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΤΗΣ ΛΕΩ η γκομενα τρελαθηκε που ακουσε ελληνικα και ξαναμπηκε στη βιτρινα.πιασαμε συζητηση μετη αλλη που ηταν απεναντι ελεεινιδα μουναρα απο μεταμορφωση.της δωσαμε 70 ευρω και την γαμησαμε 2 ατομα

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
σορρυ δε καταλαβα.και εγω αγορακι ειμαι δε θα ψωνισω?ακου σκηνικο.τη πρωτη φορα που ειχα παει ειχα παει μετο παναθηναικο.σεπτεμβρης 2004.ειμαστε στα σπιτια,πεταγετε μια γκομενα απο μια βιτρινα και λεει στην απεναντι στα ελληνικα.εκανα νοημα στους δικους μου ναμη μιλησουν και μας καταλαβουν μαλακα αυτοι θελουν παρτουζα ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΤΗΣ ΛΕΩ η γκομενα τρελαθηκε που ακουσε ελληνικα και ξαναμπηκε στη βιτρινα.πιασαμε συζητηση μετη αλλη που ηταν απεναντι ελεεινιδα μουναρα απο μεταμορφωση.της δωσαμε 70 ευρω και την γαμησαμε 2 ατομα

Καλά πήγατε ρε γαμίκοινα αγοράσετε ντόπια;  :idiot: :idiot:

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16

τελειωνω την αναφορα στην 2η επισκεψη μου σε gangbang
λοιπον ευτη τη φορα εκατσα 6 ωρες και το καταευχαριστηκα,αφου να φανταστεις χτες που πρασα απο rld amsterdam ουτε γυρισα να κοιταξω τις βιτρινες :2funny: :2funny:
κοσμος λιγοτερος ,αλλα αυτο ειναι φυσιολογικο γιατι την πεμπτη ειχε 5 αγγελιες για gangbang,
γυναικες λιγοτερες αλλα πολυ καλυτερες,η καλυτερη που ειδα ηταν μια σεξοβομβα ολλανδεζα 1,90 ,μακρυ ξανθο μαλλι μεχρι την μεση ,βυζι τ ε ρ α σ τ ι ο    ...5+... :o :o :o και προσωπο πολυ ομορφο
υπενθυμιζω οτι πληρωνεις ΜΟΝΟ εισοδο 80 ευρω,οτι γαμας ειναι χωρις χρεωση γιατι προκειτε για γυναικες που ερχονται για αυτον τον σκοπο εκει
απολογισμος¨
3 επισκεψεις στο τζακουζι-πισινουλα απο μιση ωρα η καθε φορα
1  επισκεψη στη σαουνα
φαγητο σαν την αλλη φορα το ιδιο (απαραδεκτο τοσο φτηνο μπουφε οταν περιμενουν τοσο κοσμο)
ποτο,6 ουισκυ με κολα,2 μπυρες,2 σπραιτ (αυτα τα λιγα γιατι οδηγαω κιολας :grin: :grin:)
2 καταθεσεις σπερματος
εμπειριες και εικονες ανεκτιμητες
το μεγαλυτερο gangbang που ειδα ηταν μια  με 17 αντρες...
εγω πηρα μερος σε ενα αλλο με καμμια δεκαρια συναδελφους και μια καργιολα στα γονατα να τον ρουφαει και να τον παιζει σε ολους ,περιπου 10 δευτερολεπτα στον καθενα ,γυριζοντας κυκλικα σαν το ρολοι ,αλλα οχι μια φορα,μεχρι να χυσεις...η οποια ουρλιαζε απο γκαβλα και διψουσε για σπερμα κυριολεκτικα

τα ευτραπελα εναι
-οτι ΚΑΙ ΕΚΕΙ οι τυποι αποκαλουν <συναδερφο> ο ενας τον αλλο
-μια φορα τον ακουμπησα στο κεφαλι ενος μαυρου συναδελφου,ευτυχως που δεν το καταλαβε
-και οταν εχυνα ,στηριζομουν στον ωμο ενος αλλου συναδελφου ,για να μην χασω την ισοροπια μου μιας και ημασταν τοσα ατομα και ολοι θελαν προσβαση,ο οποιος αδιαμαρτυρητα με στηριξε μεχρι να φτασω στον σκοπο μου που ηταν να χυσω στα βυζια της γκομενας  ,η οποια  τα κρατουσε με τα δυο χερια και τα ετριβε πανω στον πουτσο μου καθως εγω εχυνα :2funny: :2funny:

ξερω οτι 2 χυσιματα σε 6 ωρες ειναι λιγα αλλα πιστεψτε με ,οι εικονες και τα σκηνικα ειναι που εχουν το ενδιαφερον εκει, και οχι τοσο η επαφη  (για μενα) καθως επαφες ειχα,εχω και θα εχω ,  αλλα τετοιες εικονες πολυ δυσκολα θα ξαναβρω αν φυγω καποτε απο ολλανδια...
η μαγεια ειναι  οταν 5 τυποι ξεμουνιαζουν μια χαμουρα και εσυ ,κρατοντας ενα ουισκυ στο χερι,περιεργαζεσαι τον τροπο που γαμανε ,κοιτοντας με περιεργεια απο αποσταση,κυριολεκτικα αναπνοης αλλα και καθως περνας απο παρακειμενο καναπε,και την ωρα που καποιος γαμαει μια αλλη γκομενα ,πας μπροστα της ,τον βγαζεις εξω,τον παιζεις λιγο...σε βλεπει...τον παιρνει λιγο στο στομα.....και μετα φευγεις...ολα αυτα με το γνωστο ουισκυ στο χερι
... :2funny: :2funny:
επισης οταν τελειωνει μια παρτουζα,γιατι η γκομενα κουραστηκε απο την πολυ ενταση τοτε ολοι αστειευονται και γελαν μεταξυ τους σε μια πραγματικα πολιτισμενη ατμοσφαιρα

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΙΑ.....

αρνητικο το οτι ειχε ενα 40 % ιδιο κοσμο
θετικο το οτι παρολο που ειναι τοσοι αντρες δεν γινονται φασαριες ,γιαυτο και εχει μονο ενα σεκιουριτα;

συνεχιζω...

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
εκτος απο μεγαλες βοηθειες κανεις κ χιουμορ! ακομα γελαω με αυτο με το ουισκι... :2funny: :2funny: :2funny:
ναι οντως ακουγονται φοβερα σκηνικα και η εδω -ελληνικη- κατασταση μοιαζει αλλος πλανητης!!!

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
οι 2 νεες πληροφοριες-ανακαλυψεις

α) Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΓΑΜΙΑ    νεο σαιτ ,στα αγγλικα,το οποιο γραφει για ολες τις οργανωμενες παρτουζες στην ολλανδια!!!!   με αναβαθμιση καθε μερα αλλα και λιστα με οοοολλλλλλλλλαααα τα σχετικα κλαμπ με ονομα διευθυνση τηλεφωνο ειναι το ]

β)νεα κατηγορια σεξ μαγαζιων,
τα λεγομενα partytreff,ειναι κλαμπ τα οποια βρισκονται κυριως στην γερμανια ,αλλα στα συνορα με ολλανδια τα περισσοτερα,ετσι ειναι προσβασιμα και στον σεξοτουριστα του αμστερνταμ μιας και σε δυο ωριτσες εισαι εκει
εκει λοιπον πληρωνεις εισοδο απο 80-120 ευρω και μπορεις να καθησεις απο τις 12 το μεσημερι μεχρι της 12 το βραδυ με φαγητο,ποτο ,τζακουζια κτλ κα σεξ οσο εσυ αντεχεις και γουσταρεις ολα all inclusive στην τιμη
εκει μπορεις να βρεις απο 10 το λιγοτερο κυριες,οι οποιες ευχαριστιουντε με το να εξυπηρετουν κυριους,ουσιαστικα δουλευουν σε αυτα τα μαγαζια η εχουν μικρα ποσοστα απο αυτα
περισοτερες πληροφοριες βρισκεις στα σαιτ τους και εχουν τακτικα events...π.χ.
ειναι ολες ντυμενες νοσοκομες η ολες γυμνες,επισης αλλες κανουν παρτουζες ,αλλες δινουν πισω τρυπα κτλ
μπορεις μια μερα να βρεις και 20 κυριες σε ενα κλαμπ
ξερω οτι ειχα αναφερει παλιοτερα το xaanten partytreff αλλα νομιζα πως ειναι μοναδικο,τωρα ανακαλυψα πως υπαρχουν περισσοτερα

αυτα...αντε εχουμε και δουλειες

Επισκέπτης
tasosedess αψογος .

Παίδες να ρωτήσω κάτι γιατί το ειδα πιο πίσω γραμμενο. Στα rld εκεί που ειναι ενα πολύ στενο δρομάκι που περνάς με την πλάτη για λίγο για όσους ξέρουν στο τελος οδηγεί σε αδιέξοδο που μπάινεις δεξιά σε κυκλικό λαβυρινθο .Εχει μια μούνα εκει ξανθια ακόμα (την ξερω χρόνια στο ιδιο μερος ) με βυζάρες ?

Αν εχει παει κανεις τσαρκα προσφατα ας αναφέρει  ;)

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
ελα παρε παρεεεεεεεε
παρε και συ κυριε μουυυυυυ
τζαπα το μουνι το δινωωωωωωωωω

στο  janbik βορεια του αμστερνταμ
Wormerweg 21
1464 NB Westbeemster
Tel. (0299) 67 49 94

με 25 ευρω μονο ερχεσαι στο παρτυυυυυυυυυ
η τιμη περιλαμβανει την εισοδο στο κλαμπ ,που υπο χαλαρωτικης μουσικης μπορεις να απολαυσεις ΔΩΡΕΑΝ στριπτηζ,μιση ωρα χρηση δωματιου χωρις ΧΡΕΩΣΗ ,πολλες κοπελες να δεις και να διαλεξεις και επισης ΔΩΡΕΑΝ 2 ποτα της αρεσκειας σουυυυυυυ

παρε παρεεεεεεεεε

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
και σε λιγο καιρο ετοιμαζω κατι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ
αν φυσικα ολα πανε καλα και δεν στραβωσει κατι

το θεμα αυτης της "εκπληξης" βρισκεται στις φωτο που ακολουθουν :grin: :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• 4920415.jpg
    4920415.jpg
    25,2 KB · Εμφανίσεις: 56
  • 8248349.jpg
    8248349.jpg
    23,9 KB · Εμφανίσεις: 47

Επισκέπτης
Από βυζαρουδες με 6αρια και πανω  εχει τωρα στα στενα γιατι εχω κανα 6μηνο να παω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom