klasimo
δηλαδή ζηλεια
klasimo
εννοειται πως ΔΕΝ με νοιαζει το σερβις ουτως η αλλως κοιμαμαι παντα .ειναι αναξιοπιστη η αλιταλια και ο ενας στους 3 χανει βαλιτσα.η δικια μου χαθηκε οταν ειχα παει μεσω ρωμης μου ειρθε μετα απο ενα μηνα στο σπιτι διαλυμενη.η μαλακια ειναι οτι αγοραζα ρουχα απο το αμστερνταμ γιατι ολα μου τα ρουχα ηταν μεσα στη χαμενη βαλιτσαΚΛΜ και Αιρ Φρανς είναι το ίδιο, αλλά λόγω νον-στοπ τα τσιμπάει λίγο, με ρώτησες για τιμές όχι για σερβις, αλλά τρεις ώρες ταξίδι είναι, τί σε νοιάζει το σέρβις;
εννοειται πως ΔΕΝ με νοιαζει το σερβις ουτως η αλλως κοιμαμαι παντα .ειναι αναξιοπιστη η αλιταλια και ο ενας στους 3 χανει βαλιτσα.η δικια μου χαθηκε οταν ειχα παει μεσω ρωμης μου ειρθε μετα απο ενα μηνα στο σπιτι διαλυμενη.η μαλακια ειναι οτι αγοραζα ρουχα απο το αμστερνταμ γιατι ολα μου τα ρουχα ηταν μεσα στη χαμενη βαλιτσα
α και εχει απο τους πιο αγενης αεροσυνοδους που εχω συναντησει ποτε...
ναι ψωνισα ενα φουτερ με ενα χασισοδεντρο μπροστα ενα τζιν και ενα μπουφαν 40 ευρω γαματο που εδω το βρηκα ολοιδιο τα διπλα.οταν χανεις βαλιτσα ξενερωνεις και τιποτα να μην εχει μεσαΣυμβαίνει μωρέ με όλες τις εταιρείες, για να μειώσουν κόστος έχουν κάνει μπουρδέλο το handling, εμένα δεν μου έχει συμβει ποτέ στην Ευρώπη, μόνο στην Αμερική. Τουλάχιστον "ψώνισες" καλά και φθηνά;
ναι ψωνισα ενα φουτερ με ενα χασισοδεντρο μπροστα ενα τζιν και ενα μπουφαν 40 ευρω γαματο που εδω το βρηκα ολοιδιο τα διπλα.οταν χανεις βαλιτσα ξενερωνεις και τιποτα να μην εχει μεσα
σορρυ δε καταλαβα.και εγω αγορακι ειμαι δε θα ψωνισω?ακου σκηνικο.τη πρωτη φορα που ειχα παει ειχα παει μετο παναθηναικο.σεπτεμβρης 2004.ειμαστε στα σπιτια,πεταγετε μια γκομενα απο μια βιτρινα και λεει στην απεναντι στα ελληνικα.εκανα νοημα στους δικους μου ναμη μιλησουν και μας καταλαβουν μαλακα αυτοι θελουν παρτουζα ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΤΗΣ ΛΕΩ η γκομενα τρελαθηκε που ακουσε ελληνικα και ξαναμπηκε στη βιτρινα.πιασαμε συζητηση μετη αλλη που ηταν απεναντι ελεεινιδα μουναρα απο μεταμορφωση.της δωσαμε 70 ευρω και την γαμησαμε 2 ατομαΑγόρι μου, αν ψώνισες ρωτήσαμε οι φίλοι σου...
σορρυ δε καταλαβα.και εγω αγορακι ειμαι δε θα ψωνισω?ακου σκηνικο.τη πρωτη φορα που ειχα παει ειχα παει μετο παναθηναικο.σεπτεμβρης 2004.ειμαστε στα σπιτια,πεταγετε μια γκομενα απο μια βιτρινα και λεει στην απεναντι στα ελληνικα.εκανα νοημα στους δικους μου ναμη μιλησουν και μας καταλαβουν μαλακα αυτοι θελουν παρτουζα ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΤΗΣ ΛΕΩ η γκομενα τρελαθηκε που ακουσε ελληνικα και ξαναμπηκε στη βιτρινα.πιασαμε συζητηση μετη αλλη που ηταν απεναντι ελεεινιδα μουναρα απο μεταμορφωση.της δωσαμε 70 ευρω και την γαμησαμε 2 ατομα
Καλά πήγατε ρε γαμίκοινα αγοράσετε ντόπια;
Μπορεί να ήθελαν να πάρουν το αίμα τους πίσω, για όσα τους είχαν κάνει οι εδώ Ελλεινίδες.....
Παθός κι εσύ;