Νέα

Amsterdam

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

canias

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες καλημερα καταρχας.προσ ενημεροση ολων ειχα παει πριν 9 μηνες και ξαναπαω σε ενα.1)το καθε ατομο μπορει να κραταει πανω του μεχρι 5 γραμ.απο καθε ειδος φουντας σοκολατας κλπ. εμεις ειμασταν 5 και κρατουσα εγω 25 γραμ. στο μπουφαν μου μας καναν ελεγχο(ευγενεστατοι μπατσοι μας ειπαν οτι ψαχναν για οπλα)και οταν εβαλε το χερι στην μπροστινη τσεπη του μπουφαν μου που ειχα 25 γραμ διαφορα δεν ασχοληθηκε καν.2)εχει απαγορευτει η χρηση βιομηχανικου καπνου οπος προβλεπει η νομοθεσια της καπνοαπαγορευσης σε καθε χωρα αλλα εδω ενω υπαρχουν τα σχετικα αυτοκολητα ειναι για τα ματια του κοσμου και φυσικα στριβεις κανονικοτατα και δεν σου λεει κανεις τπτ.επισκεφτηκα καμια 20αρια κοφι σοπ και σε ενα μονο απαγορευοταν το καπνισμα ΓΕΝΙΚΑ οποτε αγοραζεις και φευγεις.παντος τα περι καπνου αν πατε θα το δειτε εμεις στριβαμε στα μπαρ πανω μπροστα στους ιδιοκτητες.επισης προς ενημεροση μπορει ο καθενας να εχει σπιτι του 5 δεντρακαι η συληψη για μεγαλες ποσοτητες φου ειναι απλα παρεμποριο καθος δεν θεορειται ναρκοτικο και παρανομο.νομιζω πως για ταλλα ναρκοτικα οι ποινες ειναι μεγαλυτερες απο εδω.ααα και μην ακουω βλακειες οτι οι ολλανδοι δεν πινουν.το τσιγαρακι το κατεβαζουν 70%ανεξαρτητου ηλικιας(σε λογικα πλαισια παντα).οστοσο το amsterdam αξιζει να το επισκεφτεις και για αλλους λογους εκτος απο πιομα και γαμησι(δεν μιλαω για μας συναθλητες χεχε)

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
οπως εχω πει και σε προηγουμενο ποστ μετα απο 2 φορες στο αμστερνταμ παραθετω μια φοτο απο το καταλογο του coffe shop οπου ειρωνικα αναφερει οτι δεν επιτρεπετε το απλο τσιγαρο μεσα στο καταστημα αλλα οτιδηποτε αλλη ουσια απο hash marijuana ή χρηση bong και αλλα..ειναι επιτρεπτα..ακομα και οι ολλανδοι γελανε με τους "ατυπους" νομους..

αμστερνταμ ξανα 27 δεκεβριου μαγκες..θα φαω πολυ χρημα εκει πανω. :pipa1: :lheel: :headbang: :) :knockinb:

Συνημμένα

• law in amsterdam(ironic).jpg
    law in amsterdam(ironic).jpg
    83,3 KB · Εμφανίσεις: 61

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΑΘΑΜΕ ΑΝΟΣΙΑ

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ενουσα στην ελλαδα πια ειναι τα ορια βασικα..

thodorinis80

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φευγω και γω για ολλανδία την πέμπτη.
αρχικα βραδάκι πεμπτης λεω να πεταχτω στο paradise να δουμε και αν ειμαστε τυχερη να βαλουμε το λιθαράκι μας σε καμια παρτουζίτσα.
παρασκευη εχει αμαξι και μεσημερι πεταγομαστε στο goldentime στα συνορα με γερμανία για Sauna club.
σαββατο εχει heineken arena me armin van buuren kai marcus schultz.
κυριακή αναμνηστικά και επιστροφή στο ελλαντα.

καλα θα είναι.
ελπιζω μεχρι αυριο να εχω βρει κανα gangbank event  :2funny:

Tasos kai Gobr ευχαριστουμε για τις πληροφορίες

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
φιλε την καλυτερη εποχη πας ολλανδια, γιατι εκει τα χ"γεννα ξεκινάνε στις 6 δεκεμβριου γιορταζουν το santa claous ειναι αργία, οποτε θα περασεις τελεια!! οσο για αρμιν κ μαρκους σε ζηλεύω που θα πας γιατι ειναι παρτάρα, γουσταρα κ εγω πολυ να παω  στο event αλλα δυστυχως λογω χρηματων δεν μπορω φετος για ολλανδια, τελικα θα παω καπου πιο κοντα 11/12 στην Σόφια παιζει ο μαρκους! "if god is a dj, markus is god"
www.muzu.tv/markusschulz/markus-schulz-the-new-world-music-video/156799?country=gr]http://www.muzu.tv/markusschulz/markus-schulz-the-new-world-music-video/156799?country=gr[/url]

thodorinis80

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ενταξει εγω ειμαι αρμινιακός αλλα και ο μαρκους ειναι πολυ δυνατός!!!!  :dancing:

θα γράψω εμπειρίες στο γυρισμό αλλα και απο το ξενοδοχειο εκει χααχα

GIANNIS1983

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μπορει κανεις να μου πει φθηνες αροπορικες εταιριες για αμστερνταμ; επισης αν ξερει κανεις θελω να παω μετα απο αμστερνταμ βερολινο συμφερει τρενο η αεροπλανο;

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
μπορει κανεις να μου πει φθηνες αροπορικες εταιριες για αμστερνταμ; επισης αν ξερει κανεις θελω να παω μετα απο αμστερνταμ βερολινο συμφερει τρενο η αεροπλανο;

Δες Ολυμπιακή και μετά Aegean, οι τιμές γενικά θα είναι τσιμπημένες τώρα λόγω εορτών, αλλά από Φεβρουάριο πέφτουν κατακόρυφα. Επίσης Αλιτάλια και Ερ Φρανς. Θα πάω μετά τις γιορτές και τα έχω ψάξει.

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
Δες Ολυμπιακή και μετά Aegean, οι τιμές γενικά θα είναι τσιμπημένες τώρα λόγω εορτών, αλλά από Φεβρουάριο πέφτουν κατακόρυφα. Επίσης Αλιτάλια και Ερ Φρανς. Θα πάω μετά τις γιορτές και τα έχω ψάξει.
τη  klm δε τη προτεινεις?3 φορες εχω αμστερνταμ τις 2 με κλμ  την αλλη  με αλιταλια μακρια η χειροτερη εταιρια

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
τη  klm δε τη προτεινεις?3 φορες εχω αμστερνταμ τις 2 με κλμ  την αλλη  με αλιταλια μακρια η χειροτερη εταιρια

ΚΛΜ και Αιρ Φρανς είναι το ίδιο, αλλά λόγω νον-στοπ τα τσιμπάει λίγο, με ρώτησες για τιμές όχι για σερβις, αλλά τρεις ώρες ταξίδι είναι, τί σε νοιάζει το σέρβις;

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Φεβρουάριο με Lufthansa 199 Ευρώ....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
178 € με Αustrian Airlines τον Φλεβάρη, μεσω Βιέννης
:pipa2:

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Αγόρια ξέρετε αν Φλεβάρη παίζει κανένας διάσημος dj στο Αμστερνταμ; Κανένα swinging club γνωρίζει κανένας. Κανονίζουμε αντροπαρέα για αχαλίνωτες καταστάσεις...  :boobies:Εισιτήρια θα πέσουν και άλλο μετά τις γιορτές

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
εγω με lufthansa φλεβαρη 164ευρω εχω κλεισει

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Αγόρια ξέρετε αν Φλεβάρη παίζει κανένας διάσημος dj στο Αμστερνταμ; Κανένα swinging club γνωρίζει κανένας. Κανονίζουμε αντροπαρέα για αχαλίνωτες καταστάσεις...  :boobies:Εισιτήρια θα πέσουν και άλλο μετά τις γιορτές

ειναι αρκετα νωρις για να δουμε τι παιζει, να τσεκαρεις το site του paradiso για κανα γνωστο d.j.
οσο για swing club διαβασε λιγο το φορουμ......της πουτανας γινεται σε αυτο το παραδεισο !!

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
η δευτερη παρουσια μου στο mega gangbang party ειναι πλεον γεγονος και εχει περασει ηδη στο παρελθον ;) ;) ;)
τα πραματα ηταν σε γενικες γραμμες τα ιδια με την πρωτη φορα
λιγοτερος κοσμος
λιγοτερες γυναικες
καλυτερη ομως ποιοτητα
εκατσα αυτη τη φορα 6 ωρες!!!!!!
επισρεφω με καποιες λεπτομερειες απο αυριο  (γιατι ειμαι πτωμα τωρα) :grin: :grin:

επισης και 2 νεες πληροφοριες-ανακαλυψεις

α) νεο σαιτ ,στα αγγλικα,το οποιο γραφει για ολες τις οργανωμενες παρτουζες στην ολλανδια!!!!  με αναβαθμιση καθε μερα

β)νεα κατηγορια σεξ μαγαζιων

προσεχως :o :rolleyes: :2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom