tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
το πιασες το νοημα,απο τι εχω καταλαβει κατι τετοια μας λεει ο φιλοσ μας
μονο που το βιντεακι ειναι ενα δειγμα του τι μπορει να σου συμβει εδω...
το πιασες το νοημα,απο τι εχω καταλαβει κατι τετοια μας λεει ο φιλοσ μας
φιλε μου εχω παει 3 φορες ολλανδια και ουτε που ηξερα γι αυτα .τωρα που ξερω δε μπορω να παωτο πιασες το νοημα,
μονο που το βιντεακι ειναι ενα δειγμα του τι μπορει να σου συμβει εδω...
παιδια ακουω προτασεις για καποιο καλο στουντιο η κανα μπαρ που να εχει αρκετες γκομενες στο αμστερνταμ.
φιλε επει δη το sexjobs.nl ειναι σαιτ που εχει αγγελιες απο ερασιτεχνιδες και οχι απο στουντιο η κλαμπ υπαρχει περιπτωση να υπαρχουν και fake αγγελιες απο καναν τυπακο π.χ. ,που τον εδιωξε η γκομενα και μετα αυτος εβαλε το νουμερο της στις πουτανες σπανιο αλλα τυχαινειΣερφάροντας βρέθηκα στο παρακάτω site: . Είναι στα Ολλανδικά αλλά χρησιμοποιώντας το Google translate κάνεις δουλεία.
Φαίνεται να έχει αρκετό υλικό αλλά δεν γνωρίζω το ποσό αληθινές είναι οι όλες αγγελίες του.
Θα προσπαθήσω να κάνω μερικές επικοινωνίες... μιας και τον επόμενο μηνά θα βρεθώ εκεί.
τυχαινει και τοσο καλα μουνια...παιζουν οντος τοσο καλα μουνια και τοσο εμφανισιμοι αντρες η ειναι μοντελα για τη διαφιμιση??
ημερομηνια????...ρε τασο δωσε πληροφοριες για να παω σε κανα παρτακι σαν αυτα που εχεις παει εσυ
ειναι νωρις ακομη22-24 δεκεμβριου.εχεις ακουσει κατι?
καλα ρε τυπε πας ολλανδια και πληρωνεις για να γαμησεις?τασο δωσε καμια διευθυνση απο κανα στουντιο στο αμστερνταμ που να εχε καμια 10αρια γυναικες μεσα.