tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
....κι ελα καμμια αλλη φορα ,εχοντας χρονο ,να το γουσταρεις... ;)
γεια σας συμπουρδελιαρηδες, πρωτο μηνυμα (αν και διαβαζω καιρο) και ερωτηση σε οποιον γνωριζει:
με τις αλλαγες στην Ολυμπιακη βρεθηκα απο το πουθενα να ειμαι τρανσιτ μεσω Αμστερνταμ για ΗΠΑ για κανα τριωρο συνολο, ισως καθαρο χρονο στο μισο, καπου 1,5 ωρα.
αξιζει κανεις να προσπαθησει μια επισκεψη στην πλατεια Νταμ? -πρωτη φορα Αμστερνταμ σημειωνω-
εχει κανεις καμια γνωση στο θεμα ή καλυτερα να την αραξω περιμενοντας την ανταποκριση για ΗΠΑ? (αυτο με βαρια καρδια θα το κανω εχοντας εναν τετοιον πειρασμο τοσο κοντα...)
καμια ιδεα?
Μπα, δεν αξίζει με την ψυχή στο στόμα.
Θες καμία μισή ώρα να πας και μισή να γυρίσεις και αυτά αν πετύχεις ακριβώς το τρένο, δεν τρέχεις για εισιτήριο (εγώ δεν μπορώ να θυμηθώ ποτέ το pin της πιστωτικής που ζητάνε το κωλομηχανήματα).
Στην μισή ώρα που θα είσαι εκεί μέχρι να προσανατολιστείς επειδή είναι πρώτη φορά θα χάσεις κανένα 10λεπτο. Μέσα σε 20 λεπτά τι να δεις;;
Επίσης από την στιγμή που θα βγεις θα περάσεις ξανά από έλεγχο και μερικές φορές οι ουρές είναι τεράστιες και δεν μπορείς να πας πάντα μπροστά.
Γενικά άγχος και είναι πτήση για ΗΠΑ και όχι για Ευρώπη που μερικές φορές μπορείς να πεις και αν το χάσω κάποια άλλη πτήση θα βρεθεί.
Το έχω κάνει στο Άμστερνταμ αυτό αλλά με περιθώριο πάνω από 5 ώρες.
how bout a στα περιξ του Σιπχολ χοτελια? Ειχα πετυχει αγγελιες για κορασιδες που δεχονται στα πορνοδωματια τους κοντα στο Σιπχολ ...καμια ιδεα?
παιδια ,
θελω να ανεβασω κι εγω φωτογραφιες αλλα ειναι μεγαλες και δεν με αφηνει το στστημα
τι να κανω??
γάλατα? φυσικά και υπάρχουν!!!!!η νουνού έχει τη μαμά εταιρία στην Ολανδία........
καλά ρε ! έφευγες 20 χρονών απ το σπίτι για μπάσκετ και πήγαινες Ολλανδία?? είσαι πολύ τρελός ρε!!
Πάντως η πιθανότητα να πετύχει κάποιος σε gang bang party τη μάνα του υπάρχει....
ωστόσο όσο προοδευτικός κι αν είσαι, σε σοκάρει και σε σημαδεύει πιστεύω!