Νέα

Αμπελωνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
καλησπερα ξερει κανεις ποσο κοστιζει το στρεμμα ενας αμπελωνας για να τον φτιαξει καποιος και να τον πουλησει μετα?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
δλδ θελω να πω εκτος απο την αξια της γης ποσο παραπανω κοστιζει το αγροτεμαχιο επειδη ειναι αμπελωνας?

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε είσαι γαμάτος.
Ακόμα ψάχνεις επιχειρηματικές λύσεις?

nikos_s

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
αρχηγε μου αυτο εξαρταται το ποσο κοστιζει το στρεμμα ανα περιοχη και κατα ποσο ειναι καταλληλο για αμπελι και γενικοτερα παιζει ρολο το ποσο συντηρημενο ειναι το χωραφι,τι ακριβως πικοιλια κρασι βγαζει,ποσο βγαζει σε ποσοτητα,ποσο προσβασιμο ειναι κ πολλα αλλα.Μπορει δλδ κ 5000ευρω το στρεμμα μπορει κ 40000.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
το στρεμμα κανει 1000 ευρω το στρεμμα.μου πουλαει ενας 10 στρεμματα 10 χιλιαδες ευρω.μου πουλαει αλλος 10 στρεμματα στην ιδια περιοχη με αμπελι ποσο?

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
μου πουλαει ενας 10 στρεμματα 10 χιλιαδες ευρω.
μου πουλαει αλλος 10 στρεμματα στην ιδια περιοχη με αμπελι
ποσο?

Γιατί δε ρωτάς αυτούς που στα πουλάνε και ρωτάς εδώ στα μπουρδέλα?

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
γιατι αυτοι θελουν να πουλησουνε φιλε μου κ θα πουν οτι θελουν.....Η ερωτηση ειναι ποσο παραπανω παει το στρεμμα αν ειναι αμπελωνας απο το αγροτεμαχιο το κανονικο σκετο χωμα.....οποιος ειναι γνωστης ας απαντησει οι αργοσχολοι απαγορευονται.....

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
γιατι αυτοι θελουν να πουλησουνε φιλε μου κ θα πουν οτι θελουν.....Η ερωτηση ειναι ποσο παραπανω παει το στρεμμα αν ειναι αμπελωνας απο το αγροτεμαχιο το κανονικο σκετο χωμα.....οποιος ειναι γνωστης ας απαντησει οι αργοσχολοι απαγορευονται.....
άμα ήθελες να αγοράσεις θα σου λέγαμε.

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
γιατι αυτοι θελουν να πουλησουνε φιλε μου κ θα πουν οτι θελουν...

οι αργοσχολοι απαγορευονται.....

Έχεις ένα δίκιο, αλλά το χάνεις με τη μαλακία σου. Τα "απαγορεύεται" και τα τέτοια εδώ δεν περνάνε.  Δεν το χεις μάθει ακόμα?

Είσαι και ο τύπος που έχει ρωτήσει για 462 δουλειές εδώ μέσα (προφανώς δε σου κατσε καμμία, αν σου χε κάτσει δε θα ρώταγες κάθε τρεις και λίγο), ε, την τραβάει ο κώλος σου την πλάκα, πως να το κάνουμε.

Εγώ σου είπα ένα νούμερο, γιατί δε σ' άρεσε?

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Βρε τον μακάκα τον Σταρίστο, πόσο καμένος ειναι.

Τελικά θα πρέπει να κάνουμε επίτροπή συντάξεων αναπηρίας στο Μπου.

Εχουμε πολλούς και πολύ άρρωστους εδω μέσα.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ετσι που ρωτας τετοιες απαντησεις θα λαβεις.ΞΕρεις καθολου απο αμπελια ή .........
Τι ποικιλια ειναι;Ποσο ετων ειναι;Ειναι ποτιστικα αμπελια;Ειναι γραμμικα;Εχουν ευκολη προσβαση;

Ξερεις καθολου να τα δουλεψεις;Εχεις τα μηχανηματα;Εχεις σιγουρο αγοραστη για την σοδεια;

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Ρωτα στην εφορια για την αντικειμενικη αξια του. Οι προηγουμενοι εχουν δικιο. Παιζει αναλογα με την περιοχη. Τωρα για το γραμμικο η οχι παλι παιζει αλλα μπορεις να το κανεις εξ'αρχης οπως θες εσυ.
Παιζουν κι επιδοτησεις (τουλαχιστον επαιζαν)  :-
Αν το φυτεψεις παιζει ρολο στο κοστος και η ποικιλια που θα βαλεις. Θα ειναι μπολιασμενο η θα το μπολιασεις μετα?
Νομιζω παντως οτι αν εισαι γνωστης οτι ειναι μια καλη επενδυση γιατι σαν χωρα εχουμε καλα κρασια, αλλα 10 στρεμματα νομιζω ειναι σχετικα μικρο.
Αν δεν εισαι γνωστης, χτισε ενα καλυβακι στο χωραφι και κανε ενα στουντιακι, :dancing: :dancing: δηλωσε το και στο σαιτ!
Τουλαχιστον στο πεδιο παρκιγκ θα εχει πολλα 10αρια!!!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Stories

Νέο!