οντως μεγαλη απογοητευση, αλλα 2 αγωνιστες σε μαγαζι που δεν εχει ξαναπαει κανενας απο τους δυο, ειναι και ψιλοαναμενομενο. παντα μονος σε "παρθενα" εδαφη...Το απόγευμα χτυπήσαμε το κουδούνι μαζί με ένα νέο συναγωνιστή, αλλά μας κόψανε στο face control από την κάμερα και πήραμε τ' αρχίδια μας.
Τόσο σκατόφατσες έχουμε γίνει ρε γαμώτο;
Την άλλη φορά θα πάω χτενισμένος.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Amouage Health Spa, Μεσογείων 289 πρώην Συγγρού 45 "Golden Time"
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 251K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
Σωστός. Γιατί εκτός από τους Χιώτες ξέρετε ποιοι άλλοι πανε δυο-δυο....οντως μεγαλη απογοητευση, αλλα 2 αγωνιστες σε μαγαζι που δεν εχει ξαναπαει κανενας απο τους δυο, ειναι και ψιλοαναμενομενο. παντα μονος σε "παρθενα" εδαφη...
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.081
- Πόντοι
- 6.515
Σωστός. Γιατί εκτός από τους Χιώτες ξέρετε ποιοι άλλοι πανε δυο-δυο....
στα πεσιματα παει ενας, μετα από 1 λεπτο κτυπάει κουδουνι ο δευτερος γιατι σε 2 μαζι δεν ανοιγουν
μου εχει τυχει πεσιματικη και να εχω μολις τελειωσει (στη ποσειδωνος ενα παραρτημα του σκρα 4 που δεν μακροημερευσε στο φαληρο) με ενα καταπληκτικο κορμι σκυλι μελαχρινο, και ειμαι στο μπανιο , ακουω τη βαβουρα πανω στα σκουπισματα. ελεγχος ευγενεστατος απο τα οργανα και παροτρυνση να παρω τον πουλο οσονουπω, φευγω και μπονους δεν ειχα πληρωσει . η καρδια μου στη κουλουρη βεβαια μεχρι να κατεβω τα σκαλια τρεχοντας. απο συζητηση εκ των υστερων με λαδοκορες μου ειπαν οτι ενας χτυπαει το κουδουνι κατω, αφηνει ανοιχτα τη πορτα , ανεβαινει πανω μονος του και οι υπολοιποι περιμενουν στα σκαλια στον κατω οροφο. με το που ανοιξει η πορτα μπουκαρει ο πρωτος κραταει πορτα ερχονται και οι αλλοι "παπιερ, παπιερ" που λενε και οι φιλοι μας οι γερμανοι (αυτα οντως τα ακουσα απο το μπανιο) κτλπ κτλπ.στα πεσιματα παει ενας, μετα από 1 λεπτο κτυπάει κουδουνι ο δευτερος γιατι σε 2 μαζι δεν ανοιγουν
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
επισκεψη παλι μεσοβδομαδα. παρουσες ντιανα,τζουλια,στεφανια,ερρικα,και τζεσικα.
τα προγραμματα μου ειπε η σεριφ εχουν αλλαξει σε σχεση με το παλιο και ειναι τα ακολουθα
μασαζ και προγραμμα ;) ;) 80 ευρω
μασαζ με 2 κοπελλες και προγραμμα με μια(φευγει στο β μερος η αλλη) 100 ευρω
χαμαμ και προγραμμα ;) ;) 110 ευρω (δε θυμαμαι αν εχει και μασαζ εδω)
nuru προγραμμα 120 ευρω
και τελος τζακουζι και προγραμμα 130 ευρω.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 45 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗ
λεω στο σ 45 ειδικα το nuru δεν ηταν ετσι και ηταν και 110 ευρω και απανταει η σεριφ,εδω τωρα ειναι διαφορετικα και ενταξει για τελευται φορα θα κανεις δυο εκτονωσεις αλλα την αλλη φορα μια.
τελος παντων περναω με τζεσικα.
ωραιο το προγραμμα,ωραια η τζεσικα,(τα εχουμε ξαναπει για τη τζεσικα)αλλα μολις παω να παρω το κουλουρακι μου μου λεει η μικρα
α εδω τωρα ειναι διαφορετικα τα πραγματα, δεν ειναι οπως στη συγγρου και το κουλουρι ειναι εξτρα 100 ευρω.
κρατηθηκα να μη γελασω για τη μαλακια που ακουσα και αφου τελειωσα ντυθηκα και στην πορτα η σεριφ λεει αν ηταν ωραια κλπ κλπ.
λεω καλα ηταν αλλα πρεπει να φτιαξει λιγο τα προγραμματα και τις τιμες σε σχεση και με τη διαρκεια του καθε προγραμματος και τις υπηρεσιες που προσφερονται και να εναρμονιστει με αλλα μαγαζια.
λεει εδω ειναι διαφορετικα παλι.
τελος παντων το μαγαζι παραεγινε ακριβο μου φαινεται μετα τη μετακομιση,σφιξανε οι χρονοι και οι υπηρεσιες και ξεχειλωσαν οι τιμες. ο χρονος θα δειξει τι θα γινει στο μελλον.παντως στη συζητηση που ειχα μεσα στο δωματιο με τη τζεσικα δε μου ειπε οτι εχουν τοσο πολλη δουλεια οπως στη συγγρου και μαλλον επικεινται μεταγραφες και εδω.
ιδωμεν.
να ειστε καλα παιχτες.
τα προγραμματα μου ειπε η σεριφ εχουν αλλαξει σε σχεση με το παλιο και ειναι τα ακολουθα
μασαζ και προγραμμα ;) ;) 80 ευρω
μασαζ με 2 κοπελλες και προγραμμα με μια(φευγει στο β μερος η αλλη) 100 ευρω
χαμαμ και προγραμμα ;) ;) 110 ευρω (δε θυμαμαι αν εχει και μασαζ εδω)
nuru προγραμμα 120 ευρω
και τελος τζακουζι και προγραμμα 130 ευρω.
λεω στο σ 45 ειδικα το nuru δεν ηταν ετσι και ηταν και 110 ευρω και απανταει η σεριφ,εδω τωρα ειναι διαφορετικα και ενταξει για τελευται φορα θα κανεις δυο εκτονωσεις αλλα την αλλη φορα μια.
ωραιο το προγραμμα,ωραια η τζεσικα,(τα εχουμε ξαναπει για τη τζεσικα)αλλα μολις παω να παρω το κουλουρακι μου μου λεει η μικρα
α εδω τωρα ειναι διαφορετικα τα πραγματα, δεν ειναι οπως στη συγγρου και το κουλουρι ειναι εξτρα 100 ευρω.
κρατηθηκα να μη γελασω για τη μαλακια που ακουσα και αφου τελειωσα ντυθηκα και στην πορτα η σεριφ λεει αν ηταν ωραια κλπ κλπ.
λεω καλα ηταν αλλα πρεπει να φτιαξει λιγο τα προγραμματα και τις τιμες σε σχεση και με τη διαρκεια του καθε προγραμματος και τις υπηρεσιες που προσφερονται και να εναρμονιστει με αλλα μαγαζια.
λεει εδω ειναι διαφορετικα παλι.
τελος παντων το μαγαζι παραεγινε ακριβο μου φαινεται μετα τη μετακομιση,σφιξανε οι χρονοι και οι υπηρεσιες και ξεχειλωσαν οι τιμες. ο χρονος θα δειξει τι θα γινει στο μελλον.παντως στη συζητηση που ειχα μεσα στο δωματιο με τη τζεσικα δε μου ειπε οτι εχουν τοσο πολλη δουλεια οπως στη συγγρου και μαλλον επικεινται μεταγραφες και εδω.
ιδωμεν.
να ειστε καλα παιχτες.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
Μην στεναχωριέσαι. Η αγορά τα διορθώνει όλα. Όταν έρθει η ώρα του δηλίμματος ή κλείνουμε ή ρίχνουμε τις τιμές ............
δεν υπαρχει στενοχωρια φιλε μου.δοξα τω θεο υπαρχουν πααααρα πολλες αλλες επιλογες
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
Άραγε μασαζ με μία και πρόγραμμα με 2 είναι πάλι 100 Ευρώ?μασαζ με 2 κοπελλες και προγραμμα με μια(φευγει στο β μερος η αλλη) 100 ευρω
Σιγά μην είναι ε? :-
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
καλά το πρώτο φάουλ είναι του μαγαζιού... άκου 80 τα 45 λεπτά...επισκεψη παλι μεσοβδομαδα. παρουσες ντιανα,τζουλια,στεφανια,ερρικα,και τζεσικα.
αλλα μολις παω να παρω το κουλουρακι μου μου λεει η μικρα...
το δεύτερο φάουλ είναι της Τζέσσικας... μπορεί το κωλί να της το έχουν σκίσει τόσο άσχημα που να μην θέλει να το δίνει πιά...
σας τάλεγα... ήρεμα με την σούφρα...
για μένα πάντως που στην Συγγρού έπαιρνα φούλ σερβις για μία ώρα με 100... δεν με δελεάζει να ανηφορίσω...
ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΛΙΖΑ...
Οι εντυπώσεις μου από το μαγαζί: πολύ ακριβό για την εποχή μας και εμφανής τάση να στα πάρουν. Πολύ δήθεν από τη σερίφισα που σε ζαλίζει οτι είναι διαφορετικά εκεί. Αν μή τι άλλο πάντως είναι καθαρό.
Κριτική στην Τζέσικα: από συμπεριφορά πολύ συμπαθητική, χαμογελαστή και προσπαθεί να σε ευχαριστήσει. Ακάποτο γλύψιμο με μέτρια τεχνική αλλά που ξεφεύγει και στην ευρύτερη περιοχή!!! από εμφάνιση τώρα θα είμαι πιο σκληρός γιατί η Τζέσικα έχει στύλ γυφτέ με χοντρά μπούτια θάλεγα λατινοαμερικάνου ποδοσφαιριστή (μυώδη βέβαια). Απορώ με τα γούστα μερικών εδώ μέσα.
Κριτική στην Τζέσικα: από συμπεριφορά πολύ συμπαθητική, χαμογελαστή και προσπαθεί να σε ευχαριστήσει. Ακάποτο γλύψιμο με μέτρια τεχνική αλλά που ξεφεύγει και στην ευρύτερη περιοχή!!! από εμφάνιση τώρα θα είμαι πιο σκληρός γιατί η Τζέσικα έχει στύλ γυφτέ με χοντρά μπούτια θάλεγα λατινοαμερικάνου ποδοσφαιριστή (μυώδη βέβαια). Απορώ με τα γούστα μερικών εδώ μέσα.
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Είσθε άτεγκτος και ανοικτίρμων, ωστόσο σωστός......
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Και εμείς απορούμε με το arrogance σας, αφού δεν σας άρεσε γιατί την πληρώσατε? άξιον απορίας...
Μαύρο στον arrogant και στη Λίζα αλλά και στην Τζέσικα που παραγυμνάστηκε...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
...απο τον χορο ειναι...Και εμείς απορούμε με το arrogance σας, αφού δεν σας άρεσε γιατί την πληρώσατε? άξιον απορίας...
Παντως πριν λιγα χρονια οταν ηταν νεα στο χωρο και δουλευε στο μαγαζι της Βιβης στη Γλυφαδα, ηταν σε σερβις πολυ καλυτερη. Δουλευε συστημα μπρος-πισω μανιωδως και μαλιστα πολλες φορες ανευ φυλαξεως. Η ωρα με μασαζ και 2 φορες εκτονωση ητανε στανταρ.Οι εντυπώσεις μου από το μαγαζί: πολύ ακριβό για την εποχή μας και εμφανής τάση να στα πάρουν. Πολύ δήθεν από τη σερίφισα που σε ζαλίζει οτι είναι διαφορετικά εκεί. Αν μή τι άλλο πάντως είναι καθαρό.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
:SΠαντως πριν λιγα χρονια οταν ηταν νεα στο χωρο και δουλευε στο μαγαζι της Βιβης στη Γλυφαδα, ηταν σε σερβις πολυ καλυτερη. Δουλευε συστημα μπρος-πισω μανιωδως και μαλιστα πολλες φορες ανευ φυλαξεως. Η ωρα με μασαζ και 2 φορες εκτονωση ητανε στανταρ.
"και μαλιστα πολλες φορες ανευ φυλαξεως" αν εννεοείς full ακάποτ. κάτι προσπάθησε να παίξει αλλά επήλθε η διαδικασία του "στρίβειν". Παρ' όλα ταύτα η τύπισσα είναι μεγάλη καύλα.Παντως πριν λιγα χρονια οταν ηταν νεα στο χωρο και δουλευε στο μαγαζι της Βιβης στη Γλυφαδα, ηταν σε σερβις πολυ καλυτερη. Δουλευε συστημα μπρος-πισω μανιωδως και μαλιστα πολλες φορες ανευ φυλαξεως. Η ωρα με μασαζ και 2 φορες εκτονωση ητανε στανταρ.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
ωραια......πολυ ωραια...."και μαλιστα πολλες φορες ανευ φυλαξεως" αν εννεοείς full ακάποτ. κάτι προσπάθησε να παίξει αλλά επήλθε η διαδικασία του "στρίβειν". Παρ' όλα ταύτα η τύπισσα είναι μεγάλη καύλα.
Aγαπητέ με τέτοια πράγματα δεν παίζουμε, διότι μετά τρέχει ο παθών και δεν φτάνει.ωραια......πολυ ωραια....
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.