Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Amouage Health Spa, Μεσογείων 289 πρώην Συγγρού 45 "Golden Time"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 251K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

cptnP

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2012
Like
24
Πόντοι
1
Συναγωνιστές

α) Ο χωρος ειναι χλίδα οκ.. αλλα καποιος εγραψε οτι εχει κοινοχρηστο μπανιο?  Στο Σ45 είχε καμπινες σε καθε δωματιο.  Ισχυει ή  ραδιο αρβυλα? Γιατι χλιδα και κοινοχρηστο μπανιο δεν ταιριαζουν.

β) Το ροστερ?  Η Ναταλι αγωνιζεται?  Διαβασα για Ντιανα, Ερρικα.  Ποιες κλεινουν την ομαδα ?

Ευχαριστω αλλα ειμαι μακρια και δεν θελω να παω ως εκει τζαμπα. Ημουν συνδρομητης στη Σ45 και ικανοποιημενος αρκετά, ειδικά απο τον χώρο.
Αντωνη εγω μια φορα μονο εχω παει οποτε δεν εχω δει πολλα δωματια αλλα αυτο που χρησιμοποιησα ειχε ντουζιερα και αρκετα μεγαλη μαλιστα μεσα στο δωματιο. Επισης ειδα και ενα μεγαλο δωματιο που ειχε τζακουζι για 6 ατομα και νομιζω και σαουνα.

Foveros Drakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
με πήγαν σε ένα μεγάλο δωμάτιο, αριστερά στο διάδρομο, αλλά δεν είχε ντουζιέρα. μπορεί τα υπόλοιπα δωμάτια να είναι κομπλέ.

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
Επισκέφτηκα κι εγώ το μαγαζί, έχοντας δυσάρεστες αναμνήσεις του ίδιου χώρου από την προηγούμενη διεύθυνση της Βουλγάρας Άντζελας.

για σκατοσακουλα ηταν η μαλακω η γυφτοβουλγαρα

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.402
Πόντοι
6.575
Καλήμερα 

Ποιο  είναι  το  roster    συνάδελφοι  ??  Υπάρχει  τηλ  για  να  μάθουμε ?? 

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.402
Πόντοι
6.575
Καλησπέρα  

Πέρασμα  το πρωί  απο  το  κατάστημα  μαλάξεων   ...  Παρούσες   ΤΖΈΣΙΚΑ (η  ελαστική  κωλοτρυπίδα   :2funny: :2funny: ) -ερρικα - Τζούλια  και  κάποιες  άλλες  που  για  έμενα  είναι  αδιάφορες.

Την  Τζεσικα  την  πρόλαβε  συναγωνιστής  , και  ενώ  ήμουνα έτοιμος για  Ερρικα  έπεσε  επείγων  τηλ  από  δουλειά ,  και  έφυγα  απλός Καβλομενος !!!.

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.402
Πόντοι
6.575
Ωχ  τώρα  κοίταξα  κριτικές  , ευτυχώς  έσωσα  το  80αρι μου  :grin: :grin: :grin: :grin:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Δεν είναι τόσο κακές ούτε η Τζούλια ούτε η Ερρικα.... Τζέσικα πάντως δεν είναι...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Το απόγευμα χτυπήσαμε το κουδούνι μαζί με ένα νέο συναγωνιστή, αλλά μας κόψανε στο face control από την κάμερα και πήραμε τ' αρχίδια μας.
Τόσο σκατόφατσες έχουμε γίνει ρε γαμώτο;
Την άλλη φορά θα πάω χτενισμένος.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.650
Πόντοι
26.096
Καλημέρα!
Το εναλλακτικό σενάριο να μοιάζετε με αστυνομικούς παίζει;;;

Το απόγευμα χτυπήσαμε το κουδούνι μαζί με ένα νέο συναγωνιστή, αλλά μας κόψανε στο face control από την κάμερα και πήραμε τ' αρχίδια μας.
Τόσο σκατόφατσες έχουμε γίνει ρε γαμώτο;
Την άλλη φορά θα πάω χτενισμένος.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom