Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Amouage Health Spa, Μεσογείων 289 πρώην Συγγρού 45 "Golden Time"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 251K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

11for11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
201
Πόντοι
1

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.837
Πόντοι
41.813
επισκεψη χθες εδω. παρουσες μονο η ντιανα,τζουλια ερρικα.πολυ καλος και πολυτελης ο χωρος,μες στη χλιδη.

απουσιαζε η τζεσικα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: κι ετσι δεν εκανα συνεδρια και κατι μου ειπαν οτι μπορει να λειψει ολη την επομενη εβδομαδα.

τι της κανατε ρε κολοπαιδα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Θα πέρασε κανένας του βαρέως πυροβολικού.  :2funny: :2funny: :2funny:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
επισκεψη χθες εδω. παρουσες μονο η ντιανα,τζουλια ερρικα.πολυ καλος και πολυτελης ο χωρος,μες στη χλιδη.

απουσιαζε η τζεσικα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: κι ετσι δεν εκανα συνεδρια και κατι μου ειπαν οτι μπορει να λειψει ολη την επομενη εβδομαδα.

τι της κανατε ρε κολοπαιδα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μυκονος....

Foveros Drakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Επισκέφτηκα κι εγώ το μαγαζί, έχοντας δυσάρεστες αναμνήσεις του ίδιου χώρου από την προηγούμενη διεύθυνση της Βουλγάρας Άντζελας.
Από την ενοχλητική μυρωδιά στην είσοδο, μέχρι την απαράδεκτη ξεπέτα των κοριτσιών και την κλέφτρα manager.

Όμως διαψεύστηκα. Η είσοδος δεν μύριζε πια, η ανακαίνιση κυριλάτη και αναβαθμισμένη, με μόνη δυσάρεστη νότα το στενό κοινόχρηστο μπανάκι και ένα αρκετά ενδιαφέρον ρόστερ. To νέο management έκανε καλή δουλειά.
Επιλογή η έμπειρη milf Τζούλια, με 40' καλούτσικο μασάζ και πολύ ενδιαφέρον β' ημίχρονο. Η τιμή 80 η μια ώρα με full service (δεν ζήτησα λοκώ).

Το συνιστώ σε βόρειους φίλους που θέλουν ολοκληρωμένο κανονικό μασάζ with benefits.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ρε σεις σε ποιό ύψος είναι το 289;

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ρε σεις σε ποιό ύψος είναι το 289;

όπως έρχεσαι από Αθήνα, ακριβώς στο ύψος του Μετρό Χολαργού, αριστερά όπως ανεβαίνεις. Αν πας με το μετρό, είναι 70 μέτρα με τα πόδια

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Συναγωνιστές

α) Ο χωρος ειναι χλίδα οκ.. αλλα καποιος εγραψε οτι εχει κοινοχρηστο μπανιο?  Στο Σ45 είχε καμπινες σε καθε δωματιο.  Ισχυει ή  ραδιο αρβυλα? Γιατι χλιδα και κοινοχρηστο μπανιο δεν ταιριαζουν.

β) Το ροστερ?  Η Ναταλι αγωνιζεται?  Διαβασα για Ντιανα, Ερρικα.  Ποιες κλεινουν την ομαδα ?

Ευχαριστω αλλα ειμαι μακρια και δεν θελω να παω ως εκει τζαμπα. Ημουν συνδρομητης στη Σ45 και ικανοποιημενος αρκετά, ειδικά απο τον χώρο.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom