Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Amouage Health Spa, Μεσογείων 289 πρώην Συγγρού 45 "Golden Time"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 251K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
δηλαδη το νουρου απο 110 στο σ45 το πηγαν 120?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Δηλαδή αν το κωλί είναι γαμιστερό,(όπως λένε οι κριτικές βεβαίως βεβαίως) στο εικοσάρικο θα κολήσουμε τώρα ;
καλά που ζείς... 20ρικο ήταν πριν... ακούστηκε ότι ζήτησε 100 μόνο για κώλο...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ορίστε... 2 σελίδες πίσω... διάβαζε και λίγο...
επισκεψη παλι μεσοβδομαδα. παρουσες ντιανα,τζουλια,στεφανια,ερρικα,και τζεσικα.
τα προγραμματα μου ειπε η σεριφ εχουν αλλαξει σε σχεση με το παλιο και ειναι τα ακολουθα
μασαζ και προγραμμα  ;) ;) 80 ευρω
μασαζ με 2 κοπελλες και προγραμμα με μια(φευγει στο β μερος η αλλη) 100 ευρω
χαμαμ και προγραμμα  ;) ;) 110 ευρω (δε θυμαμαι αν εχει και μασαζ εδω)
nuru προγραμμα 120 ευρω
και τελος τζακουζι και προγραμμα 130 ευρω.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 45 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗ
λεω στο σ 45 ειδικα το nuru  δεν ηταν ετσι και ηταν και 110 ευρω και απανταει η σεριφ,εδω τωρα ειναι διαφορετικα και ενταξει για τελευται φορα θα κανεις δυο εκτονωσεις αλλα την αλλη φορα μια.
τελος παντων περναω με τζεσικα.
ωραιο το προγραμμα,ωραια η τζεσικα,(τα εχουμε ξαναπει για τη τζεσικα)αλλα μολις παω να παρω  το κουλουρακι μου μου λεει η μικρα
α εδω τωρα ειναι διαφορετικα τα πραγματα, δεν ειναι οπως στη συγγρου και το κουλουρι ειναι εξτρα 100 ευρω. :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
κρατηθηκα να μη γελασω για τη μαλακια που ακουσα και αφου τελειωσα ντυθηκα και στην πορτα η σεριφ λεει αν ηταν ωραια κλπ κλπ.
λεω καλα ηταν αλλα πρεπει να φτιαξει λιγο τα προγραμματα και τις τιμες σε σχεση και με τη διαρκεια του καθε προγραμματος και τις υπηρεσιες που προσφερονται και να εναρμονιστει με αλλα μαγαζια.
λεει εδω ειναι διαφορετικα παλι.
τελος παντων το μαγαζι παραεγινε ακριβο μου φαινεται μετα τη μετακομιση,σφιξανε οι χρονοι και οι υπηρεσιες και ξεχειλωσαν οι τιμες. ο χρονος θα δειξει τι θα γινει στο μελλον.παντως στη συζητηση που ειχα μεσα στο δωματιο με τη τζεσικα δε μου ειπε οτι εχουν τοσο πολλη δουλεια οπως στη συγγρου και μαλλον επικεινται μεταγραφες και εδω.
ιδωμεν.
να ειστε καλα παιχτες.

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
καλά που ζείς... 20ρικο ήταν πριν... ακούστηκε ότι ζήτησε 100 μόνο για κώλο...
ουτε ενα ευρω παραπανω πο οτι ηταν παλλια...δεν εχει σημασια ποια ειναι αλλα σε κριση που ολοι βαζουν προσφορες,
αυξησησ η καταργησησ του γρηγορου προγραμματος (που γενικα ημουν εναντιον,αλλα ειναι οπως και να το κανουμε πιο φτηνα ε, εναι απαραδεκτη)

70 πρεπει να να το πληερες...και οποιος θελει πιο μικρα προγραμματα ασ το βαλουνε 50...στα στουντιο σου λενε απο μονοι τους 40 με το που πας να φυγεις...και πρπει να μπουνε και αλλου ειδους προσοφρες με καρτεσαπισκεψης κτλ οπω ειχαν καποια....οσο δεν τα ζηταμε τοσο δεν θα γινονται...

George73

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Τελικα η Ναταλυ δουλευει;

olmeca21

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
πηγα προχθες γιατι μενω κοντα μου ειπαν 80 για μιση ωρα 100 b2b 1 ωρα και 130 τζακούζι εδωσα εκατο πηρα την τζεσικα μου εκανε κοντα στα 30 λεπτα μασαζ και μετα τα υπολοιπα περασα καλα
ηταν άλλες 2 κοπελες μια μελαχρινη η Μιλενα (αυτην θα διαλεγα αλλα διαβασα πριν από δω για Τζέσικα και λεω μην τα κλαψω) και ηταν και μια ξανθια πανω από 35 ονομα δεν θυμαμαι

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  επισκεψη πριν κανα μηνα . Πραγματικα ωραιος χωρος και οι κοπελες με ποδιες και ετσι . Στην υποδοχη αυτη η Εβελίνα με την μεγαλη περιφερεια . Για τα γουστα μου ειχε 2-3 καλες αλλα τελευταια στιγμη λοξοδρομησα και επελεξα ενα πιπινι με γυαλακια  (Βερονικα ή καπως ετσι).

Στα μειον οτι με ζαλισαν με την ερωτηση "σε ποια αλλα μαγαζια πας;;;" και χαλαστηκαν που δεν απάντησα . Πεταξα και εγω ενα "Στουρναρη" και ησυχασα .

Ωραιο πιπινι η Βερονικα  λιγο σφιγμενη στην αρχη  με  καλουτσικο μασαζ  αλλα στα μειον οτι το εκανε ντυμενη με την ποδια , αν μου εκανε μασαζ γυμνη θα ειχα τελειωσει πριν καν αρχισω αλλα και που αρχισα (βασικα χαζευα και με προλαβε και ηρθε αυτη από πανω ) και ηρθε το τελος και γρηγορα και αδοξα  (νταξ δεν φταιει η κοπελα σ αυτο, οποιος εχει προβλημα να πάει στον Ασκητη  ). Ευτυχως χαλαρωσε μετα και με εβαλε και το μπανιο , εβαλε και λιγο τα γυαλια και χαθηκα στα ματια της , εκει μαλλον χαζεψα τελειως και χαλαρωσε η τυπισσκαι εγινε καλη παρεα . καλα περασα αλλα δεν εκανα και κατι αεροπλανικο , ισως να πεταξα τα λεφτα αλλα ωραιο νιμου η Βερονικα , στην πραγματικη ζωη θα της εσταζα πιο πολλα χωρις να καταφερω να την δω γυμνη (δεν θεωρω πηδημα αυτο που εκανα .

Οσο για την συζητηση περι ακριβου αντιτιμου μαζι σας ειμαι . Φυσικα θα προτιμουσα να πληρωνω 5€ και οχι 80€ αλλα να δουμε και τι προσφερει και ο γυρω ανταγωνισμος . Παλια η "Αναπλαση"  χρεωνε 80€ για τυπισσες που στην πραματικη ζωη δεν θα τις κερναγα ουτε καφε . Η  Κατεχακη πιο κατω χρεωνει 50€ αλλα σε χρεωνει και τα σεντονια (ετσι διαβασα σε μια κριτικη) . Συμφωνω οτι λειπει ενα προγραμμα γνωριμιας στα 60€ .  ΑΥτα - καλό χειμωνα  :headbang:

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
  επισκεψη πριν κανα μηνα . Πραγματικα ωραιος χωρος και οι κοπελες με ποδιες και ετσι . Στην υποδοχη αυτη η Εβελίνα με την μεγαλη περιφερεια . Για τα γουστα μου ειχε 2-3 καλες αλλα τελευταια στιγμη λοξοδρομησα και επελεξα ενα πιπινι με γυαλακια  (Βερονικα ή καπως ετσι).
Βερόνικα?
μια αδυνατη ξανθια με μακρυα σπαστα μαλλια και ανοιχτα μάτια, περιπου 25 ετων?

RAMBO11

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2013
Κριτικές
17
Like
51
Πόντοι
11
Τόσο ωραίο κωλι εχει η τζεσικα;;

RAMBO11

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2013
Κριτικές
17
Like
51
Πόντοι
11
Αν είναι τόσο καλό να περάσω μια βόλτα!!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Υψηλές τιμές:
Οποιοσδήποτε, μπορεί να πάει να πιει μια κοκα κολα στο καφενείον "Η Άρτα", στην οδό Ιάσονος στο Μεταξουργείο, με τίμημα 1 ευρώ.
Επίσης, οποιοσδήποτε μπορεί να πάει στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετάνια" στην πλατεία Συντάγματος, και να παραγγείλει μία κόκα κόλα, με τίμημα 5 ευρώ.

Γιατί γκρινιάζετε κύριοι;
Τζέσικες (ή σχεδόν Τζέσικες) έχει και στο Μεταξουργείο, με 10 ευρώ.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Η Τζέσικα είναι μια Μελαχροινή με λίγα πιασίματα και πίρσινγκ στο χείλος?

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
στα θέματα μασάζ τολμώ να πω ότι η μόρφωσή μου είναι επιπέδου προνήπιου...για δώσε ινφος!!
στην μεσογειων ,θα σου ελεγα να μην την δοκιμασεις,γιατι θα σου φυγει ενας σκασμος λεφτα,να την σκισεις οπως πρεπει...στη συγγρου ηταν τα καλυτερα....κολπα... ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
στην μεσογειων ,θα σου ελεγα να μην την δοκιμασεις,γιατι θα σου φυγει ενας σκασμος λεφτα,να την σκισεις οπως πρεπει...στη συγγρου ηταν τα καλυτερα....κολπα... ;)
γιατί η συμπεριφορά αλλάζει ανάλογα με τον χώρο? :think:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
γιατί η συμπεριφορά αλλάζει ανάλογα με τον χώρο? :think:
...οχι.αλλαζει ομως η τιμολογιακη πολιτικη,για το προγραμμα της καθε κοπελας.το ιδιο ειναι 100 φουλ,και το ιδιο ειναι 150?....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom