spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
ασε μας ρε agiana πρωινιατικα!!...Ο συναγωνιστής ερωτά (αν αντελήφθην) δια την χωροθέτησην του σημάντρου αναγγελίας πελατών.
ασε μας ρε agiana πρωινιατικα!!...Ο συναγωνιστής ερωτά (αν αντελήφθην) δια την χωροθέτησην του σημάντρου αναγγελίας πελατών.
Πέρασα και του λόγου μου απογευματάκι.Όλα τα κουδούνια κι οι ταμπέλες στη θέση τους. Δικηγορικά γραφεία, ασφαλιστικές..."Golden Time" όμως γιοκ! Οι κάμερες δεξιά εντός της εισόδου όμως ON! Πως να περάσουμε λοιπόν εμείς που δεν ξέρουμε το παρασύνθημα;
Ο συναγωνιστής ερωτά (αν αντελήφθην) δια την χωροθέτησην του σημάντρου αναγγελίας πελατών.
ασε μας ρε agiana πρωινιατικα!!...
Από τα συμφραζόμενα του συναγωνιστού εσύ κατάλαβες κάτι διαφορετικό?
εμεις οι υπόλοιποι καταλάβαμε οτι είσαι στόκος....
...οποτε θες στα λεω και απο κοντα...Για την ταμπακιέρα πάντως τσιμουδιά.
Αλλά από εξυπνάδες εκ του ασφαλούς.....πληθώρα.
Πέρασα και του λόγου μου απογευματάκι. Όλα τα κουδούνια κι οι ταμπέλες στη θέση τους. Δικηγορικά γραφεία, ασφαλιστικές..."Golden Time" όμως γιοκ! Οι κάμερες δεξιά εντός της εισόδου όμως ON! Πως να περάσουμε λοιπόν εμείς που δεν ξέρουμε το παρασύνθημα;
...γραψε και καμια κριτικη,γιατι ολο στη φιλοσοφια,και στη στατιστικη εισαι...Για την ταμπακιέρα πάντως τσιμουδιά.
..περασες απο ανακριση φιλτατε?...μηπως εχεις φατσα..δεν ξερω γιατι δεν σου ανοιξαν αλλα σε προσφατη εφοδο ανοιξαν κανονικα !!
ψιλοκυριλα ο χωρος και σε υποδεχοντε με τα καλα τους ( νομιζεις ότι θα μπεις σε meeting)
οι γνωστες ερωτήσεις ( αν δεν σε ξερουν) από που μας βρικατε , αν εχετε ξανα ερθει κλπ κλπ και δεν μιλαει ευθεως ... ( κραταει μια πισινη εφόσον δεν σε εχει ξαναδει ) σου λεει τη τιμη και τα πακετα χωρις παντα να είναι ξεκαθαρη ...
δεν μπηκα στη διαδικασια να μπω στο ψητο γιατι το κοστος σε σχεση με το πακετο δεν ηταν ανταγωνησιμο και κατά τη δικη μου αποψη υπαρχουν και πολύ καλυτερα στα ιδια χρηματα !!
..περασες απο ανακριση φιλτατε?...μηπως εχεις φατσα..
Για την ταμπακιέρα πάντως τσιμουδιά.
Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει τον ενδιαφερόμενο να εισέλθει εντός του ελαιοτριβείου καλώς, αλλιώς δεν έχει νόημα να συζητάμε.
..θα σκασουμε μαζι καμια μερα.. ;)αυτό μου το λενε συχνα ρε γαμωτο μου
και στη συνωπης με εφαγαν ....
εχω baby face βρε ... γι αυτό ... σου λεει που παει το τεκνο ... κατι παιζει
..θα σκασουμε μαζι καμια μερα.. ;)
δες πμ.. ;)μονο ταυτοτητα δεν εδειξα σου λεω .... δεν το κατεβαζε το βρακακι της με τιποτα
εμεις οι υπόλοιποι καταλάβαμε οτι είσαι στόκος....
Αν δεν έχεις ξαναπάει;;;;..αν εχεις ξαναπαει,θα σε δουν και θα σου ανοιξουν.. ;)
Ενημερωση απο συναγωνιστή ότι το Σάββατο του άνοιξε την πόρτα τύπος (πιθανόν και τον ενημερωσε οτι το μαγαζί είναι κλειστό. Ισως έγινε επιτηδες για να περάσουν ΣΚ τα κορίτσια στο αυτόφωρο??
Παντως για τέτοια μέτρα (καμερες, αποκρυψη κουδουνιου) κλπ πρέπει να έπαθαν χοντρό χουνερι...
Είχαμε απώλειες στο ρόστερ, πληροφόρηση κανείς?
Θαρρώ κάπως βαρύ το σχόλιο μαν. Δεν είχε πιάσει (διαβάσει) μου φαίνεται την ροή της συζήτησης και για αυτό επέμενε. Ε, ο συνδυασμός κι ότι δεν γράφει πολλές κριτικές, τουλάχιστον δεν εφευρίσκει, (μην ξεχνάμε ότι σχεδόν όλοι ζοριστήκαμε οικονομικά την τελευταία τριετία) και η χρήση της καθαρεύουσας εκνευρίζει κάποιους αλλά οκ, καθένας έχει τον ρόλο του και την σημασία του στο σάιτ. Που και να έσκαγε και το άλλο μέλος που 24/7/365 εύχεται καλό ξημέρωμα, καλημέρα, καλό μεσημέρι, καλό απόγευμα, καλό μεθαπόγευμα, καλό σούρουπο, καλό βραδάκι, καλό βράδυ, καληνύχτα, καλά μεσάνυχτα κτλ με ενδιάμεσα ματς μουτς στα κορίτσια και τις σερίφισες kai διαπιστώσεις-επιβεβαιώσεις αυτονόητες. Ο τύπος έχει βρυκολακιάσει με μαλακίες αλλά βρίσκει...τον ρόλο του σάκου. Ο agiana στο παρελθόν έχει γράψει και 10-20+ πράγματα χρήσιμα, τώρα μάλλον το σάιτ είναι και παρεούλα, όπως και για πολλούς ακόμα. Μην τρωγόμαστε οι νεόπτωχοι , eat the rich!
Φιλικά
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!! ...πολυ ωραια τα λες φιλος...μονο που πρεπει να γραφεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι γινεται...μηπως το σωστο ειναι οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ?.......Θαρρώ κάπως βαρύ το σχόλιο μαν. Δεν είχε πιάσει (διαβάσει) μου φαίνεται την ροή της συζήτησης και για αυτό επέμενε. Ε, ο συνδυασμός κι ότι δεν γράφει πολλές κριτικές, τουλάχιστον δεν εφευρίσκει, (μην ξεχνάμε ότι σχεδόν όλοι ζοριστήκαμε οικονομικά την τελευταία τριετία) και η χρήση της καθαρεύουσας εκνευρίζει κάποιους αλλά οκ, καθένας έχει τον ρόλο του και την σημασία του στο σάιτ. Που και να έσκαγε και το άλλο μέλος που 24/7/365 εύχεται καλό ξημέρωμα, καλημέρα, καλό μεσημέρι, καλό απόγευμα, καλό μεθαπόγευμα, καλό σούρουπο, καλό βραδάκι, καλό βράδυ, καληνύχτα, καλά μεσάνυχτα κτλ με ενδιάμεσα ματς μουτς στα κορίτσια και τις σερίφισες kai διαπιστώσεις-επιβεβαιώσεις αυτονόητες. Ο τύπος έχει βρυκολακιάσει με μαλακίες αλλά βρίσκει...τον ρόλο του σάκου. Ο agiana στο παρελθόν έχει γράψει και 10-20+ πράγματα χρήσιμα, τώρα μάλλον το σάιτ είναι και παρεούλα, όπως και για πολλούς ακόμα. Μην τρωγόμαστε οι νεόπτωχοι , eat the rich!
Φιλικά