petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.910
- Πόντοι
- 41.813
Δεν πειράζει, εμείς αρκετά τη γαμήσαμε, ας τη γαμήσει και κανας άλλος...
καλα λες αλλα δε την ξαναγαμουσες δηλ αμα τυχαινε???
Δεν πειράζει, εμείς αρκετά τη γαμήσαμε, ας τη γαμήσει και κανας άλλος...
....μυκονο η αθηνα... ;)
Πέρασμα με φιλο συναγωνιστη πρωταρη. Εβελυνα στην πόρτα και παρουσες Ντιανα, Νίκη, Ερικα, Στεφανία, Ζωή, Ναταλί (νομιζω τις είπα όλες). Του διάλεξα Ναταλί για βάπτισμα του πυρός και πέρασε σουπερ. Δοκίμασα εγώ Ζωή. Ελληνίδα, κοντή, ξανθιά, 2αρι βυζί ωραία ρώγα και καλό πρόγραμμα. Μου είπε ότι παλιά δούλευε Λυκ10.
Καλή στο πρόγραμμα αν και πήγαμε αργά προς το τελος της βαρδιας. Αντέχει και στα γρήγορα , πολύ καλη και υγρή ασχολήθηκε αρκετά και με τους διδύμους. Γενικά νομίζω ότι "την ιδρώνει τη φανέλα". Μάλλον θα ξαναπάρω. Τίμια επιλογή. Τα 80 ευρω ακατεβατα. Δεν καταλαβαινουν οι λαδοκόρες απο κρίση.
Ο χώρος φοβερός και η περιποιηση στον πελάτη αψογη με κερασμα κλπ.
Στο εβγα για να μην πεσω σε αλλο συναγωνιστή πήρα το ασανσερ απο τον 3ο.
...με τις δυνατες πισω αναρτησεις!!Πέρασμα με φιλο συναγωνιστη πρωταρη. Εβελυνα στην πόρτα και παρουσες Ντιανα, Νίκη, Ερικα, Στεφανία, Ζωή, Ναταλί (νομιζω τις είπα όλες). Του διάλεξα Ναταλί για βάπτισμα του πυρός και πέρασε σουπερ. Δοκίμασα εγώ Ζωή. Ελληνίδα, κοντή, ξανθιά, 2αρι βυζί ωραία ρώγα και καλό πρόγραμμα. Μου είπε ότι παλιά δούλευε Λυκ10.
Καλή στο πρόγραμμα αν και πήγαμε αργά προς το τελος της βαρδιας. Αντέχει και στα γρήγορα , πολύ καλη και υγρή ασχολήθηκε αρκετά και με τους διδύμους. Γενικά νομίζω ότι "την ιδρώνει τη φανέλα". Μάλλον θα ξαναπάρω. Τίμια επιλογή. Τα 80 ευρω ακατεβατα. Δεν καταλαβαινουν οι λαδοκόρες απο κρίση.
Ο χώρος φοβερός και η περιποιηση στον πελάτη αψογη με κερασμα κλπ.
Στο εβγα για να μην πεσω σε αλλο συναγωνιστή πήρα το ασανσερ απο τον 3ο.
...νομιζω πως ειναι στο τοπ 3 τις πισωκινησης...κανει μπαμ μολις την δεις...
Μαλλον τελικα.. την καταλαβαν κ αυτες την κριση...... Τα 80 ευρω ακατεβατα. Δεν καταλαβαινουν οι λαδοκόρες απο κρίση....
..ελαααα!!..βρε τα κοριτσια..αντε να φερουν κανενα καινουργιο τεμαχιο,γιατι εχουν χασει αρκετα τους τελευταιους μηνες...Μαλλον τελικα.. την καταλαβαν κ αυτες την κριση...
Πλεον υπαρχει κ προγραμμα 60€-30λεπτα...
εχουν φερει αρκετα νεα τεμαχια.. 8-9 κοπελες ειδα σημερα... για ολα τα γουστα...!!!..ελαααα!!..βρε τα κοριτσια..αντε να φερουν κανενα καινουργιο τεμαχιο,γιατι εχουν χασει αρκετα τους τελευταιους μηνες...
..ωπα..!..αν ειναι ετσι να περασω μια βολτα..ειναι και πανω στο δρομο μου...εχουν φερει αρκετα νεα τεμαχια.. 8-9 κοπελες ειδα σημερα... για ολα τα γουστα...!!!
..τζεσικα δυσκολο..τα κονομισε καλα στο νησι,και λογικα τωρα θα εχει καβατζωθει...ηταν δυνατη παντως και γουσταρε φαση...τη Τζεσικα θα την ξαναφερουν? εχω παθει στερητικο συνδρομο
..τζεσικα δυσκολο..τα κονομισε καλα στο νησι,και λογικα τωρα θα εχει καβατζωθει...ηταν δυνατη παντως και γουσταρε φαση...