Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Amouage Health Spa, Μεσογείων 289 πρώην Συγγρού 45 "Golden Time"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 251K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Σαϊνης

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
σε πρόσφατη επίσκεψη στο γνωστό και ως nuroμάγαζο πήρα τη ζωή για αλλαγή από ντιάνα που βολεύομαι  από και ρό και έλειπε. είναι σχετικά καινούρια,  ελληνίδα, αδύνατη ξανθιά (φέρνει στη τζεσικα που όμως δεν την είχα πάρει όσο ήταν)  και έμοιαζε ενδιαφέρουσα μεταξύ των άλλων 3 κυρίως γνωστών (ναταλί, τζούλια και στεφανία) που παρέλασαν. οι άλλες απασχολημένες γιαυτό και περίμενα να αδιάσει δωμάτιο    αφού με κρήψανε πίσω από ένα μπερντέ  από τα…αδιάκριτα μάτια συναγωνιστή. στον αγώνα τοπακέτο πολύ καλό και το μασάζ το έχει. 80 ευρά στην ώρα (που να βρεθούν τα άλλα για nuru) 
στο έβγα έπεσα πάνω στν ερικα (μελαχρινή ρουμάνα) που αν ήταν ελέυθερη νωρίτερα μπορεί να την είχα προτιμήσει.

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
:tits2:

Χορηγο εδω δεν εχουμε;

Για ψαχτείτε λίγο... :grin:

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
παλαιοντολόγο με ειδικότητα στα ερπέτα θέλει. όχι χορηγό.

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
ωχ. λάθος τονός. η Χριστίνα ήταν για καιρό στη Θησέως στο Μαρούσι απ΄όπου είχε περάσει και η Ερικα. Εκεί έκαναν τις δύσκολες και ακατάδεκτες, τώρα σαλονάρουν σε πάρκο δεινοσαύρων

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Πέρασμα  με φιλο συναγωνιστη πρωταρη. Εβελυνα στην πόρτα και παρουσες  Ντιανα, Νίκη, Ερικα, Στεφανία, Ζωή, Ναταλί (νομιζω τις είπα όλες). Του διάλεξα Ναταλί για βάπτισμα του πυρός και πέρασε σουπερ. Δοκίμασα εγώ Ζωή. Ελληνίδα, κοντή, ξανθιά, 2αρι βυζί ωραία ρώγα και καλό πρόγραμμα. Μου είπε ότι παλιά δούλευε  Λυκ10.

Καλή στο πρόγραμμα αν και πήγαμε αργά προς το τελος της βαρδιας. Αντέχει και στα γρήγορα  :fuck2:, πολύ καλη και υγρή  :pipa1: ασχολήθηκε αρκετά και με τους διδύμους. Γενικά νομίζω ότι "την ιδρώνει τη φανέλα". Μάλλον θα ξαναπάρω. Τίμια επιλογή. Τα 80 ευρω ακατεβατα. Δεν καταλαβαινουν οι λαδοκόρες απο κρίση.

Ο χώρος φοβερός και η περιποιηση στον πελάτη αψογη με κερασμα κλπ. 

Στο εβγα  για να μην πεσω σε αλλο συναγωνιστή πήρα το ασανσερ απο τον 3ο.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618
Πέρασμα  με φιλο συναγωνιστη πρωταρη. Εβελυνα στην πόρτα και παρουσες  Ντιανα, Νίκη, Ερικα, Στεφανία, Ζωή, Ναταλί (νομιζω τις είπα όλες). Του διάλεξα Ναταλί για βάπτισμα του πυρός και πέρασε σουπερ. Δοκίμασα εγώ Ζωή. Ελληνίδα, κοντή, ξανθιά, 2αρι βυζί ωραία ρώγα και καλό πρόγραμμα. Μου είπε ότι παλιά δούλευε  Λυκ10.

Καλή στο πρόγραμμα αν και πήγαμε αργά προς το τελος της βαρδιας. Αντέχει και στα γρήγορα  :fuck2:, πολύ καλη και υγρή  :pipa1: ασχολήθηκε αρκετά και με τους διδύμους. Γενικά νομίζω ότι "την ιδρώνει τη φανέλα". Μάλλον θα ξαναπάρω. Τίμια επιλογή. Τα 80 ευρω ακατεβατα. Δεν καταλαβαινουν οι λαδοκόρες απο κρίση.

Δηλαδή τη Ζωή να την έχουμε στη λίστα ε...;Καλή στο μασάζ;

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715

...με τις δυνατες πισω αναρτησεις!! :rockon: :rockon: :rockon:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.910
Πόντοι
41.813

Συνημμένα

• imagesς.jpg
    imagesς.jpg
    8,1 KB · Εμφανίσεις: 22

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
...νομιζω πως ειναι στο τοπ 3 τις πισωκινησης...κανει μπαμ μολις την δεις... :kissass: :kissass:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.317
Πόντοι
5.595
... Τα 80 ευρω ακατεβατα. Δεν καταλαβαινουν οι λαδοκόρες απο κρίση....
Μαλλον τελικα.. την καταλαβαν κ αυτες την κριση...
Πλεον υπαρχει κ προγραμμα 60€-30λεπτα...    :sunglasses:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Μαλλον τελικα.. την καταλαβαν κ αυτες την κριση...
Πλεον υπαρχει κ προγραμμα 60€-30λεπτα...    :sunglasses:
..ελαααα!!..βρε τα κοριτσια..αντε να φερουν κανενα καινουργιο τεμαχιο,γιατι εχουν χασει αρκετα τους τελευταιους μηνες...

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.317
Πόντοι
5.595
..ελαααα!!..βρε τα κοριτσια..αντε να φερουν κανενα καινουργιο τεμαχιο,γιατι εχουν χασει αρκετα τους τελευταιους μηνες...
εχουν φερει αρκετα νεα τεμαχια.. 8-9 κοπελες ειδα σημερα...  για ολα τα γουστα...!!! :knockinb:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.910
Πόντοι
41.813
τη Τζεσικα θα την ξαναφερουν? εχω παθει στερητικο συνδρομο  :grin: :grin: :grin: :grin:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
τη Τζεσικα θα την ξαναφερουν? εχω παθει στερητικο συνδρομο  :grin: :grin: :grin: :grin:
..τζεσικα δυσκολο..τα κονομισε καλα στο νησι,και λογικα τωρα θα εχει καβατζωθει...ηταν δυνατη παντως και γουσταρε φαση...

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.910
Πόντοι
41.813
..τζεσικα δυσκολο..τα κονομισε καλα στο νησι,και λογικα τωρα θα εχει καβατζωθει...ηταν δυνατη παντως και γουσταρε φαση...

ειχα κανει τρελλο nuru φιλε με Τζεσσικα. τι να λεμε τωρα  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom