ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 738
- Like
- 51.952
- Πόντοι
- 36.618
μοντελέ ή θωρηκτό;
γλυκό προσωπάκι ή προστυχόφατσα
Γλυκό πρόσωπο καθόλου προστυχόφατσα και Ελληνίδα σύμφωνα με τα λεγόμενα τους...!
μοντελέ ή θωρηκτό;
γλυκό προσωπάκι ή προστυχόφατσα
Σου φαινεται.....συνεχεια γεματο ειναι!!εχει πεσει πολυ το μαγαζι η μου φαινεται..?
βυζα εχει αλλα ψυγειο η γκομενα...Κλειστά σήμερα!Όσο για τη Νικόλ εκεί είναι την είδα χθες με τα !!!!!
βυζα εχει αλλα ψυγειο η γκομενα...
ναι αυτή ήταν. Γενικά είναι λιγο ξενερα με το στανιό δηλαδήΝαι εεε Αυτή ήταν Στουρνάρη πιο παλιά;
Συμφωνώ. Απλως όποτε εχω όρεξη να χωθώ κυριολεκτικά μέσα σε βύζους, να εχω μία καλή ισπανική και ρίξω έναν για πολλή ώρα, αγριο σε διαφορες στάσεις χωρις συναισθήματα και πολλά, πολλά στα 60 ευρώ πάω εκεί.ναι αυτή ήταν. Γενικά είναι λιγο ξενερα με το στανιό δηλαδή
60?τι εγινε βαλαν μυαλο κ το ριξανε?
στα 80 μάλλον εννοείς...
Η Ζωή λέει τίποτα...;Την έχει δοκιμάσει κανείς;
....σωμα?...πολύ καλή, τα κάνει όλα δεν βιάζεται, κόστος 80€..
Ρε παιδια; κανενα νεο απο την jesica;;;; εχει ακουσει κανεις κατι καινουριο; μεγαλο το κενο που αφησε πισω της.......
Ρε παιδια; κανενα νεο απο την jesica;;;; εχει ακουσει κανεις κατι καινουριο; μεγαλο το κενο που αφησε πισω της.......
καποιος φιλος ειχε πει,ποιο παλια,οτι την εκανε για μυκονο....Δεν παίζει ρε παιδιά να έκοψε τα τελείως. Η κοπέλα το έκανε σαν τρελή..... Κάπου θα συνεχίζει ή θα συνεχίσει. Το θέμα είναι να πέσει η πληροφορία από κάποιον και να αρχίσουν πάλι τα .......
καποιος φιλος ειχε πει,ποιο παλια,οτι την εκανε για μυκονο....