n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.861
- Πόντοι
- 46.232
εγώ ρε παίδες όσες φορές είχα πάει τον καιρό που δούλευε, ποτε δεν κατάφερα να την δώ
εγώ ρε παίδες όσες φορές είχα πάει τον καιρό που δούλευε, ποτε δεν κατάφερα να την δώ
...πραγματικα,ετσι ειναι..και γω τελευταια μονο με ραντεβου,γιατι ετρεχε απο δωματιο σε δωματιο..ουτε σαλοναρισμα,ουτε τιποτα...σκυλι του πολεμου...smirni το εχασες δυστηχως!!αυτο θελω να πω. αν την εβλεπες τοτε θα την επαιρνες σιγουρα.
τις τελευταιες δυο φορες εγω την ειχα κλεισει με ραντεβου.την ειχαν ξεκωλιασει
...πραγματικα,ετσι ειναι..και γω τελευταια μονο με ραντεβου,γιατι ετρεχε απο δωματιο σε δωματιο..ουτε σαλοναρισμα,ουτε τιποτα...σκυλι του πολεμου...smirni το εχασες δυστηχως!!
ειναι και αλλες 2 που δεν ειναι στα μετρα μου,αλλα της εχω τιμησει... ;)εσυ πως και την τιμησες ΒΥΖΟΥΝΑΚΟ???
δεν ηταν στα μετρα σου αυτα
ειναι και αλλες 2 που δεν ειναι στα μετρα μου,αλλα της εχω τιμησει... ;)
οντως την μια την πετυχες..λογω δυνατων αναρτησεεων..τα εχουμε ξαναπει...η αλλη γνωστη και μη εξαιρετεα,αλλα λειπει πλεον..αντε σου βαζω κουιζ....απο δω εννοεις?
εκτος απο την Εβελινα ποια αλλη? σε τσακωσα?
οντως την μια την πετυχες..λογω δυνατων αναρτησεεων..τα εχουμε ξαναπει...η αλλη γνωστη και μη εξαιρετεα,αλλα λειπει πλεον..αντε σου βαζω κουιζ....
..αντε να το παρει το ποταμι...τζεσικα φυσικα!!.. ;)Ναταλι? δεν ειπες περισσοτερα στοιχεια.
...ουυυυυ!!!..καλα εισαι!!!αυτο το ειπαμε ρε συ στην αρχη αυτης της σελιδας. ειχα την εντυπωση αλλες δυο οτι ελεγες.
συνεννοηση μπουζουκι
Ξερει κανεις αν εχει τελικα κλεισει το συγκεκριμενο μαγαζι?
Περασα Σαββατο απογευμα και δεν υπηρχε ουτε το ονομα στο κουδουνι πλεον
Πέρασα και του λόγου μου απογευματάκι. Όλα τα κουδούνια κι οι ταμπέλες στη θέση τους. Δικηγορικά γραφεία, ασφαλιστικές..."Golden Time" όμως γιοκ! Οι κάμερες δεξιά εντός της εισόδου όμως ON! Πως να περάσουμε λοιπόν εμείς που δεν ξέρουμε το παρασύνθημα;ανοικτο ειναι τυπε
κανουν καλυψη-αποκρυψη απο τους "κακους"
..αν εχεις ξαναπαει,θα σε δουν και θα σου ανοιξουν.. ;)Πέρασα και του λόγου μου απογευματάκι. Όλα τα κουδούνια κι οι ταμπέλες στη θέση τους. Δικηγορικά γραφεία, ασφαλιστικές..."Golden Time" όμως γιοκ! Οι κάμερες δεξιά εντός της εισόδου όμως ON! Πως να περάσουμε λοιπόν εμείς που δεν ξέρουμε το παρασύνθημα;
..αν εχεις ξαναπαει,θα σε δουν και θα σου ανοιξουν.. ;)