spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
θα πας απεναντι στο ζαχαροπλαστειο,θα τσιμπησεις κατι,και θα την κανεις...Αν δεν έχεις ξαναπάει;;;;
θα πας απεναντι στο ζαχαροπλαστειο,θα τσιμπησεις κατι,και θα την κανεις...Αν δεν έχεις ξαναπάει;;;;
Από μπαρούφες χορτάσαμε. Μ'αρέσει που τα χώνεις και στον Agiana. Που στο κάτω κάτω δεν έθιξε κανένα και στην τελική δεν μπορούμε να ξέρουμε μ'αυτή την παλιοκρίση τι περνάει ο καθένας. Και συμφωνώ ότι υπάρχουν μέλη που δεν μπορούν πλέον να έχουν ενεργή δράση στα πορνοδρώμενα λόγω οικονομικών, αλλά αυτό δεν μας δίνει το δικαίωμα να τους "την πέφτουμε" επειδή θέλουν να καβλαντίζουν λιγάκι. Ξεχειλίζει πλέον η πληκτρολογημένη μαγκιά εδώ μέσα.θα πας απεναντι στο ζαχαροπλαστειο,θα τσιμπησεις κατι,και θα την κανεις...
και συ τι εισαι φιλος,ο δικηγορος του agiana?...οσο για τις μπαρουφες αστο αυτο,γιατι απο τις μαλακεις ορισμενων εδω μεσα το σαιτ εχει γινει cosmopolitan..την πληκτρολογημενη μαγκια,πεστα σε αλλους,γιατι οπως ειπα και στον φιλο σου,τα ιδια μπορω να στα πω και απο κοντα...γκε γκε?..ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!Από μπαρούφες χορτάσαμε. Μ'αρέσει που τα χώνεις και στον Agiana. Που στο κάτω κάτω δεν έθιξε κανένα και στην τελική δεν μπορούμε να ξέρουμε μ'αυτή την παλιοκρίση τι περνάει ο καθένας. Και συμφωνώ ότι υπάρχουν μέλη που δεν μπορούν πλέον να έχουν ενεργή δράση στα πορνοδρώμενα λόγω οικονομικών, αλλά αυτό δεν μας δίνει το δικαίωμα να τους "την πέφτουμε" επειδή θέλουν να καβλαντίζουν λιγάκι. Ξεχειλίζει πλέον η πληκτρολογημένη μαγκιά εδώ μέσα.
Τέσπα...λυπάμαι που έγινα αιτία ν'ανάψουν τα αίματα. Ωστόσο όταν ξαναπάω θα σε καλέσω να κεράσω μαντολάτο στο ζαχαροπλαστείο απέναντι... . ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!
..πηγαινε με καποιον που τον ξερουν..απο την στιγμη που θα σε γνωρισουν,ολα θα ειναι οκ.Ας μη σπαμάρουμε άλλο. Αν θέλεις να τα πούμε από κοντά και να επισκεφθούμε κάνα ελαιοτριβείο no problem. Αν η πρόσκλησή σου έχει άλλο υπονοούμενο θα σου χαλάσω το χατήρι. Μεγάλωσα πια για τέτοια...υπάρχουν νεώτεροι που το αίμα τους βράζει.
Παρεμπιπτόντως είμαι φίλος του Agiana αλλά όχι δικηγόρος του. Και να είσαι σίγουρος ότι τον έχω καταχεριάσει στο παρελθόν για αστοχίες στις οποίες υπέπεσε. Έχει όμως ψυχή και καρδιά και το έχει αποδείξει, τουλάχιστον σε μένα.
Και μέσα σ'όλα αυτά τα "κάπως" δεν βλέπω πρόσβαση στο "Golden"....
..πηγαινε με καποιον που τον ξερουν..απο την στιγμη που θα σε γνωρισουν,ολα θα ειναι οκ.
Από μπαρούφες χορτάσαμε. Μ'αρέσει που τα χώνεις και στον Agiana. Που στο κάτω κάτω δεν έθιξε κανένα και στην τελική δεν μπορούμε να ξέρουμε μ'αυτή την παλιοκρίση τι περνάει ο καθένας. Και συμφωνώ ότι υπάρχουν μέλη που δεν μπορούν πλέον να έχουν ενεργή δράση στα πορνοδρώμενα λόγω οικονομικών, αλλά αυτό δεν μας δίνει το δικαίωμα να τους "την πέφτουμε" επειδή θέλουν να καβλαντίζουν λιγάκι. Ξεχειλίζει πλέον η πληκτρολογημένη μαγκιά εδώ μέσα.
Τέσπα...λυπάμαι που έγινα αιτία ν'ανάψουν τα αίματα. Ωστόσο όταν ξαναπάω θα σε καλέσω να κεράσω μαντολάτο στο ζαχαροπλαστείο απέναντι... . ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!
...μονο που εμενα μου ανοιγουν τα μαγαζια..δεν τρεχω για κερασματα.. ;)Καλλίτερα να τον πας απέναντι από το ζαχαροπλαστείο να τον κεράσεις καμία μπριζόλα !!!!!!!!
ασε μας ρε agiana πρωινιατικα!!...
...μονο που εμενα μου ανοιγουν τα μαγαζια..δεν τρεχω για κερασματα.. ;)
βυζουνακο εγραψες παλι. μα πως να μην σου ανοιξουν εσενα ? και λεφτα θα παρουν και θα γαμηθουν και καλα.
βυζουνακο εγραψες παλι. μα πως να μην σου ανοιξουν εσενα ? και λεφτα θα παρουν και θα γαμηθουν και καλα.
καταλαβες!...το ειχε πει η ριτα,απο το diamonds,και το κολλησανε...τελικα του εμεινε το ονομα
καταλαβες!...το ειχε πει η ριτα,απο το diamonds,και το κολλησανε...
..θα το σβησω απο το νεο ετος...θα ειμαι χωρις ,για να σταματησουν τα κακως κειμενα!!!...σου παει γαντι ομως φιλε. βλεπουν και το αβαταρ και εδεσε η δουλεια
...ναι,αλλα αν δεν σε ξερουν,δεν σου ανοιγουν...το εν λογω καταστημα λειτουργει ?
...ναι,αλλα αν δεν σε ξερουν,δεν σου ανοιγουν...
...οχι φιλε μου,σκεφτεσαι λαθος...Εγω ξερω τη ωριμη στην πορτα,απο τον καιρο που δουλευε σολωμου,και την εβελινα,παλι απο το ιδιο καταστημα....αυτο σημαιανει ΟΤΙ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ..αν πας καθε εβδομαδα,η 2 φορες το μηνα,οχι μονο σε ξερουν, αλλα ονομαζεσαι και ΚΑΛΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ...για να σε ξερουν πρεπει να πηγαινεις καθε εβδομαδα η τουλαχιστον 2 φορες το μηνα... εγω δλδ που εχω να παω απο το καλοκαιρι λες να φαω πορτα ?
δεν καταλαβαινω γιατι ειμαι λαθος , ομως το θεμα ειναι να φτασεις στην πορτα πανω , απο τα λεγομενα σου καταλαβαινω οτι ανοιγουν την εξωπορτα, ας κανω μια προσπαθεια ελπιζω να μην φαω μουτρα ... εχεις υποψιν ποιες δουλευουν αυτην την εποχη ?...οχι φιλε μου,σκεφτεσαι λαθος...Εγω ξερω τη ωριμη στην πορτα,απο τον καιρο που δουλευε σολωμου,και την εβελινα,παλι απο το ιδιο καταστημα....αυτο σημαιανει ΟΤΙ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ..αν πας καθε εβδομαδα,η 2 φορες το μηνα,οχι μονο σε ξερουν, αλλα ονομαζεσαι και ΚΑΛΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ...