Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Amouage Health Spa, Μεσογείων 289 πρώην Συγγρού 45 "Golden Time"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 251K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.523
Πόντοι
34.267
θα πας απεναντι στο ζαχαροπλαστειο,θα τσιμπησεις κατι,και θα την κανεις...
Από μπαρούφες χορτάσαμε. Μ'αρέσει που τα χώνεις και στον Agiana. Που στο κάτω κάτω δεν έθιξε κανένα και στην τελική δεν μπορούμε να ξέρουμε μ'αυτή την παλιοκρίση τι περνάει ο καθένας. Και συμφωνώ ότι υπάρχουν μέλη που δεν μπορούν πλέον να έχουν ενεργή δράση στα πορνοδρώμενα λόγω οικονομικών, αλλά αυτό δεν μας δίνει το δικαίωμα να τους "την πέφτουμε" επειδή θέλουν να καβλαντίζουν λιγάκι. Ξεχειλίζει πλέον η πληκτρολογημένη μαγκιά εδώ μέσα.
Τέσπα...λυπάμαι που έγινα αιτία ν'ανάψουν τα αίματα. Ωστόσο όταν ξαναπάω θα σε καλέσω να κεράσω μαντολάτο στο ζαχαροπλαστείο απέναντι... :grin: . ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Από μπαρούφες χορτάσαμε. Μ'αρέσει που τα χώνεις και στον Agiana. Που στο κάτω κάτω δεν έθιξε κανένα και στην τελική δεν μπορούμε να ξέρουμε μ'αυτή την παλιοκρίση τι περνάει ο καθένας. Και συμφωνώ ότι υπάρχουν μέλη που δεν μπορούν πλέον να έχουν ενεργή δράση στα πορνοδρώμενα λόγω οικονομικών, αλλά αυτό δεν μας δίνει το δικαίωμα να τους "την πέφτουμε" επειδή θέλουν να καβλαντίζουν λιγάκι. Ξεχειλίζει πλέον η πληκτρολογημένη μαγκιά εδώ μέσα.
Τέσπα...λυπάμαι που έγινα αιτία ν'ανάψουν τα αίματα. Ωστόσο όταν ξαναπάω θα σε καλέσω να κεράσω μαντολάτο στο ζαχαροπλαστείο απέναντι... :grin: . ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!
και συ τι εισαι φιλος,ο δικηγορος του agiana?...οσο για τις μπαρουφες αστο αυτο,γιατι απο τις μαλακεις ορισμενων εδω μεσα το σαιτ εχει γινει cosmopolitan..την πληκτρολογημενη μαγκια,πεστα σε αλλους,γιατι οπως ειπα και στον φιλο σου,τα ιδια μπορω να στα πω και απο κοντα...γκε γκε?..ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.523
Πόντοι
34.267
Ας μη σπαμάρουμε άλλο. Αν θέλεις να τα πούμε από κοντά και να επισκεφθούμε κάνα ελαιοτριβείο no problem. Αν η πρόσκλησή σου έχει άλλο υπονοούμενο θα σου χαλάσω το χατήρι. Μεγάλωσα πια για τέτοια...υπάρχουν νεώτεροι που το αίμα τους βράζει.
Παρεμπιπτόντως είμαι φίλος του Agiana αλλά όχι δικηγόρος του. Και να είσαι σίγουρος ότι τον έχω καταχεριάσει στο παρελθόν για αστοχίες στις οποίες υπέπεσε. Έχει όμως ψυχή και καρδιά και το έχει αποδείξει, τουλάχιστον σε μένα.
Και μέσα σ'όλα αυτά τα "κάπως" δεν βλέπω πρόσβαση στο "Golden"....

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Ας μη σπαμάρουμε άλλο. Αν θέλεις να τα πούμε από κοντά και να επισκεφθούμε κάνα ελαιοτριβείο no problem. Αν η πρόσκλησή σου έχει άλλο υπονοούμενο θα σου χαλάσω το χατήρι. Μεγάλωσα πια για τέτοια...υπάρχουν νεώτεροι που το αίμα τους βράζει.
Παρεμπιπτόντως είμαι φίλος του Agiana αλλά όχι δικηγόρος του. Και να είσαι σίγουρος ότι τον έχω καταχεριάσει στο παρελθόν για αστοχίες στις οποίες υπέπεσε. Έχει όμως ψυχή και καρδιά και το έχει αποδείξει, τουλάχιστον σε μένα.
Και μέσα σ'όλα αυτά τα "κάπως" δεν βλέπω πρόσβαση στο "Golden"....
..πηγαινε με καποιον που τον ξερουν..απο την στιγμη που θα σε γνωρισουν,ολα θα ειναι οκ.

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
..πηγαινε με καποιον που τον ξερουν..απο την στιγμη που θα σε γνωρισουν,ολα θα ειναι οκ.

από τη στιγμη που δεν σου ανοιξαν και θελεις τοσο πολύ να ανεβεις η καλυτερη λυση είναι αυτή φιλε !!
επισης ποιο κατω αναφερετε και το τηλ του golden ...παρε τηλ και μιλα !!
δεν υπαρει άλλη λυση !!

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16

Καλλίτερα να τον πας απέναντι από το ζαχαροπλαστείο να τον κεράσεις καμία μπριζόλα !!!!!!!!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Καλλίτερα να τον πας απέναντι από το ζαχαροπλαστείο να τον κεράσεις καμία μπριζόλα !!!!!!!!
...μονο που εμενα μου ανοιγουν τα μαγαζια..δεν τρεχω για κερασματα.. ;) :grin: :grin: :grin:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
...μονο που εμενα μου ανοιγουν τα μαγαζια..δεν τρεχω για κερασματα.. ;) :grin: :grin: :grin:

βυζουνακο  εγραψες παλι.   μα πως να μην σου  ανοιξουν εσενα ?  και λεφτα θα παρουν και θα γαμηθουν  και καλα.  :tooth: :tooth: :tooth:

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
το εν λογω καταστημα λειτουργει ?

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
...ναι,αλλα αν δεν σε ξερουν,δεν σου ανοιγουν...

για να σε ξερουν πρεπει να πηγαινεις καθε εβδομαδα η τουλαχιστον 2 φορες το μηνα... εγω δλδ που εχω να παω απο το καλοκαιρι λες να φαω πορτα ?

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
για να σε ξερουν πρεπει να πηγαινεις καθε εβδομαδα η τουλαχιστον 2 φορες το μηνα... εγω δλδ που εχω να παω απο το καλοκαιρι λες να φαω πορτα ?
...οχι φιλε μου,σκεφτεσαι λαθος...Εγω ξερω τη ωριμη στην πορτα,απο τον καιρο που δουλευε σολωμου,και την εβελινα,παλι απο το ιδιο καταστημα....αυτο σημαιανει ΟΤΙ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ..αν πας καθε εβδομαδα,η 2 φορες το μηνα,οχι μονο σε ξερουν, αλλα ονομαζεσαι και ΚΑΛΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ...

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
...οχι φιλε μου,σκεφτεσαι λαθος...Εγω ξερω τη ωριμη στην πορτα,απο τον καιρο που δουλευε σολωμου,και την εβελινα,παλι απο το ιδιο καταστημα....αυτο σημαιανει ΟΤΙ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ..αν πας καθε εβδομαδα,η 2 φορες το μηνα,οχι μονο σε ξερουν, αλλα ονομαζεσαι και ΚΑΛΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ...
δεν καταλαβαινω γιατι ειμαι λαθος , ομως το θεμα ειναι να φτασεις στην πορτα πανω , απο τα λεγομενα σου καταλαβαινω οτι ανοιγουν την εξωπορτα, ας κανω μια προσπαθεια ελπιζω να μην φαω μουτρα ... εχεις υποψιν ποιες δουλευουν αυτην την εποχη ?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom