Νέα

Αμφισβητούν τα συνορά μας και οι....Αλβανοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
:offtopic: Aλλά θυμήθηκα το θέμα την Κομοτηνής με τους Τούρκους και Πομάκους,μίλησα με Πομάκο και μου είπε είμαστε Μωαμεθανοί στο θρήσκευμα Ελληνές στην συνείδηση!!!
Αν γίνει πόλεμος θα σηκώσουμε όπλα υπερ Ελλάδας!!!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Αλλός με εκδιωγμούς πρωί-πρωί!!!  :2funny: :2funny:
Θα πας χωράφια ή οικοδομές αν φύγουν οι Αλβανοί;;; :grin: :think:

γιατί ρε φίλε μεχρι το 1990 ποιοι πηγαίναν στα χωράφια και στις οικοδομές ?? μόνα τους καλλιεργόντουσαν ή μόνες τους φυτρώνανε οι οικοδομές? ή μήπως τους γέρους πρίν το 1990 τους πετούσαμε στον Καιάδα?

κανένας δεν είπε να τους διώξουμε.. απλά και μόνο είναι ένα οπλο σε μια φαρέτρα διπλωματικού πολέμου... να και ένα ακόμη επιχείρημα περί μη αποδόσεως ιθαγενείας σε μετανάστες...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
:offtopic: Aλλά θυμήθηκα το θέμα την Κομοτηνής με τους Τούρκους και Πομάκους,μίλησα με Πομάκο και μου είπε είμαστε Μωαμεθανοί στο θρήσκευμα Ελληνές στην συνείδηση!!!

σαφώς και έτσι είναι.. .επιβεβαιώνω σαν καταγόμενος από την περιοχή αυτή...

Επισκέπτης
γιατί ρε φίλε μεχρι το 1990 ποιοι πηγαίναν στα χωράφια και στις οικοδομές ?? μόνα τους καλλιεργόντουσαν ή μόνες τους φυτρώνανε οι οικοδομές? ή μήπως τους γέρους πρίν το 1990 τους πετούσαμε στον Καιάδα?

κανένας δεν είπε να τους διώξουμε.. απλά και μόνο είναι ένα οπλο σε μια φαρέτρα διπλωματικού πολέμου... να και ένα ακόμη επιχείρημα περί μη αποδόσεως ιθαγενείας σε μετανάστες...
Ψάξε να βρεις νεαρούς για οικοδομές και χωράφια.....
Θα ψάχνεις πολύυ καιρόοο!!! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τα πραγματα φαινονται πολυ ασχημα, δεν φαινεται ελπιδα για αλλαγη προς το παρον. Τα λεφτα θα παρουν οι αγροτες μονο, εκβιαστικα απο τον Ελληνα φορολογουμενο μισθωτο-συνταξιουχο. Μιλαμε για μπουρδελο κρατος....

Εννοειτε οτι θα τα παρουμε τα φραγκα αλλιως τα μπλοκα θα κρατησουν μεχρι το Πασχα. Και ξερεις τι θα τα κανουμε οταν τα παρουμε ? Θα τα δωσουμε στους Αλβανους :2funny:  :dancing: :2funny: :dancing:

Αντε Ελληναραδες που μου θελετε και πολεμο. Καποιοι δεν ειστε ικανοι να περπατησετε 200 μετρα στο βουνο αλλα ειστε ετοιμοι να εκστρατευσετε ως την Ινδια στα χναρια του Μ. Αλεκου απο το PC φυσικα. :headbang: :headbang: :headbang:

Ξερετε τι εκανε η Ρωσσια οταν ειχε προβλημα με την Ουκρανια και τη Μολδαβια. Τον πουλο ολοι οι Ουκρανοι και Μολδαβοι εργατες απο τη Ρωσσια. Τουμπεκι οι αλλοι μολις το ακουσαν. Αλλα ειναι τοσο μαλακες αυτοι που κυβερνανε τοσα χρονια που δεν εχουν καταφερει να εκμεταλευτουν οτι η Ελλαδα ειναι μελος της Ε.Ε. του ΝΑΤΟ, του ΟΑΣΕ και τοσων αλλων οργανισμων. Καποτε λεγανε "εξω παμε καλα". Ε, κατα διαολου παμε κι εκει, αλλα δεν βαριεστε φτανει που μπορουμε να γραφουμε στο bourdela για γηπεδα γκολφ και αεροποριες.

Επισκέπτης
Ετσι ειναι, αλλα αν δεν παρουμε τα λεφτα που ζηταμε με τι θα τους πληρωνουμε ?
Εγώ να ρωτήσω γιατί να πάρετε λεφτά ειδικά εσείς οι άγροτες,δεν δικαιούνται άλλοι;! :think:
Aυτό το στυλάκι έτσι θέλω πολύ με εκνευρίζει!!! :headbang:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
James από όσο έχω καταλάβει η ομοφυλοφιλία δεν λάμβανε την σημερίνη έννοια στην αρχαία Ελλάδα ή έγιναν κάποιες αλλαγές για να αποδεχτούμε τους gay στην σημερινή κοινωνία(εφόσον δεχτώ την αποψή οτί δεν υπήρχα ομοφυλόφιλοι ή bi στην αρχαιότητα).
Εγώ όλη αυτή την ΄΄εναλλακτική΄΄ εκδοχή της ιστορίας(ειδικά με το απερίγραπτο βιβλίο ιστορίας) την βλέπω ως μία ηλίθια προσπάθεια για να εξαφανιστούν μίσοι και έχθρες με τους γείτονες,κυρίως Τουρκία.
Φυσικά λάθος η τακτική,απλά θα έπρενε να παιρνάει το μήνυμα οτί έγινε ότι έγινε δεν θα έχουμε βεντέτα διαρκεία και δεν πρέπει με τους γείτονες!!!

καταρχήν η λέξη "ερωμένος" που επικαλλούνται διαστρεβλώνοντας την ιστορία, είχε την έννοια της φιλίας!

τι κερδίζουν όμως με όλες αυτές τις διαστρεβλώσεις δεν μπορώ να καταλάβω........

Απ την άλλη για τους τούρκους που λες....

μα δεν χρειάζεται να αλλάξουμε την ιστορία για να αγαπήσουμε τους τούρκους!

δηλ για το ΄40 που γράφουμε την πραγματικότητα, μισεί κανένας τους Ιταλούς ή τους Γερμανούς, που στο φινάλε ήταν και πιο "πρόσφατοι" απ τους τούρκους?

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
"Αλβανία: Το Συνταγματικό Δικαστήριο ακυρώνει την ελληνο-αλβανικη συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα "

Μια διμερή συμφωνία κρατών δεν ακυρώνεται με την απόφαση δικαστηρίου της μιας χώρας, μάλλον πρόκειται περισσότερο για θέμα της εσωτερικής πολιτικής κατάστασης.

Τώρα αν η Ελλάδα παρουσιάζεται σαν μια αδύναμη χώρα διεθνώς και ανοίγουν οι ορέξεις κάποιον, αυτό είναι που θα πρέπει να μας ανησυχεί.....    

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

Σώπα ρε φίλε!

όταν τα έλεγα αυτά εδώ και τόσους μήνες το είδωλό σου ο ΠουστρόΠαπιας με έλεγε λασπολόγο-συκοφάντη-εσκορτίτσα και πως δεν βλέπω μπροστά μου! "Αυτοί το φωνάζουν" έλεγε, "και εσείς δεν τους βλέπετε? και τι είναι φαντάσματα"?

τώρα τι έχει να πει σ αυτόν? ότι είναι φάντασμα?

Επισκέπτης
καταρχήν η λέξη "ερωμένος" που επικαλλούνται διαστρεβλώνοντας την ιστορία, είχε την έννοια της φιλίας!
τι κερδίζουν όμως με όλες αυτές τις διαστρεβλώσεις δεν μπορώ να καταλάβω........
Απ την άλλη για τους τούρκους που λες....
μα δεν χρειάζεται να αλλάξουμε την ιστορία για να αγαπήσουμε τους τούρκους!
δηλ για το ΄40 που γράφουμε την πραγματικότητα, μισεί κανένας τους Ιταλούς ή τους Γερμανούς, που στο φινάλε ήταν και πιο "πρόσφατοι" απ τους τούρκους?
Μάλισταααα και με τον φίλο γιατί να μην πέφτει και ένα φιλικό  :knockinb: ;! :grin: :think:
Τελοσπάντων πιθανόν έγινε για να αποδεχτούμε σήμερα την ομοφιλοφυλία,δεν ξέρω(ένα από τα δύο).....
Τους Γερμανούς-Ιταλούς δεν τους χωνεύουμε γιατί μας έχουν ξεπεράσει,με τις συνορεύοντες χώρες είμαστε στα ίδια επίπεδα όμως!!!
Σου είπα την εκδοχή μου και επιμένω σε αυτήν.

Επισκέπτης
Σώπα ρε φίλε!

όταν τα έλεγα αυτά εδώ και τόσους μήνες το είδωλό σου ο ΠουστρόΠαπιας με έλεγε λασπολόγο-συκοφάντη-εσκορτίτσα και πως δεν βλέπω μπροστά μου! "Αυτοί το φωνάζουν" έλεγε, "και εσείς δεν τους βλέπετε? και τι είναι φαντάσματα"?

τώρα τι έχει να πει σ αυτόν? ότι είναι φάντασμα?
Σημείωσε μόνο οτί γενικά δεν βρίσκω είδωλα σε σιτέ!!! :P
Κατά τα άλλα δεν θυμάμαι και πολλά από όσα κουβεντιάστηκαν....

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Σημείωσε μόνο οτί γενικά δεν βρίσκω είδωλα σε σιτέ!!! :P
Κατά τα άλλα δεν θυμάμαι και πολλά από όσα κουβεντιάστηκαν....

δεν θυμάσαι?????????? :s&m_1:

το θρυλικό αυτό θρεντ που γέμισε πάνω από 500 σελίδες σε ελάχιστο χρόνο? :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Με τα 2/3 να βρίζεστεεε,καμία άκρη δεν έβγαζεεες!!! :grin:
βγήκε άκρη, πώς δεν βγήκε!

τελικά ο ΠΠ μετά από όλη αυτή την επιχειρηματολογία, κι αφού είδε ότι ήταν εντελώς μόνος στον παραλογισμό του, μαλλον πείσθηκε! :rolleyes:

δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς το ότι έχει να γράψει κάτι σχετικό πολύ καιρό! :grin: :grin: :grin: :P

το συμπέρασμα λοιπόν είναι αυτό που έβγαλες και συ:

οι άνθρωποι είναι έλληνες-μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα! :rockon: :rockon:

αυτό λένε και οι ίδιοι! :rockon: :rockon: :rockon:

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
καλα αυτοι τα εχουν 'πατησει' κιολας με συμφωνη γνωμη Σαμαρα- Παπουλια