Επισκέπτης
![Offtopic :offtopic: :offtopic:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/offtopic.gif)
Αν γίνει πόλεμος θα σηκώσουμε όπλα υπερ Ελλάδας!!!
Αλλός με εκδιωγμούς πρωί-πρωί!!!![]()
Θα πας χωράφια ή οικοδομές αν φύγουν οι Αλβανοί;;;![]()
![]()
Aλλά θυμήθηκα το θέμα την Κομοτηνής με τους Τούρκους και Πομάκους,μίλησα με Πομάκο και μου είπε είμαστε Μωαμεθανοί στο θρήσκευμα Ελληνές στην συνείδηση!!!
Ψάξε να βρεις νεαρούς για οικοδομές και χωράφια.....γιατί ρε φίλε μεχρι το 1990 ποιοι πηγαίναν στα χωράφια και στις οικοδομές ?? μόνα τους καλλιεργόντουσαν ή μόνες τους φυτρώνανε οι οικοδομές? ή μήπως τους γέρους πρίν το 1990 τους πετούσαμε στον Καιάδα?
κανένας δεν είπε να τους διώξουμε.. απλά και μόνο είναι ένα οπλο σε μια φαρέτρα διπλωματικού πολέμου... να και ένα ακόμη επιχείρημα περί μη αποδόσεως ιθαγενείας σε μετανάστες...
Τα πραγματα φαινονται πολυ ασχημα, δεν φαινεται ελπιδα για αλλαγη προς το παρον. Τα λεφτα θα παρουν οι αγροτες μονο, εκβιαστικα απο τον Ελληνα φορολογουμενο μισθωτο-συνταξιουχο. Μιλαμε για μπουρδελο κρατος....
Ψάξε να βρεις νεαρούς για οικοδομές και χωράφια.....
Θα ψάχνεις πολύυ καιρόοο!!!![]()
![]()
Καλά σε λίγο δεν θα βρίσκεις κράτος αλλά ας μην το κάνουμε θέμαααα!!!μην το λε΄ς αυτό.. με τις πείνες που πρόκειται να ερθουν θα βρίσκεις πολλούς...
μην το λε΄ς αυτό.. με τις πείνες που πρόκειται να ερθουν θα βρίσκεις πολλούς...
Εγώ να ρωτήσω γιατί να πάρετε λεφτά ειδικά εσείς οι άγροτες,δεν δικαιούνται άλλοι;!Ετσι ειναι, αλλα αν δεν παρουμε τα λεφτα που ζηταμε με τι θα τους πληρωνουμε ?
James από όσο έχω καταλάβει η ομοφυλοφιλία δεν λάμβανε την σημερίνη έννοια στην αρχαία Ελλάδα ή έγιναν κάποιες αλλαγές για να αποδεχτούμε τους gay στην σημερινή κοινωνία(εφόσον δεχτώ την αποψή οτί δεν υπήρχα ομοφυλόφιλοι ή bi στην αρχαιότητα).
Εγώ όλη αυτή την ΄΄εναλλακτική΄΄ εκδοχή της ιστορίας(ειδικά με το απερίγραπτο βιβλίο ιστορίας) την βλέπω ως μία ηλίθια προσπάθεια για να εξαφανιστούν μίσοι και έχθρες με τους γείτονες,κυρίως Τουρκία.
Φυσικά λάθος η τακτική,απλά θα έπρενε να παιρνάει το μήνυμα οτί έγινε ότι έγινε δεν θα έχουμε βεντέτα διαρκεία και δεν πρέπει με τους γείτονες!!!
Aλλά θυμήθηκα το θέμα την Κομοτηνής με τους Τούρκους και Πομάκους,μίλησα με Πομάκο και μου είπε είμαστε Μωαμεθανοί στο θρήσκευμα Ελληνές στην συνείδηση!!!
Μάλισταααα και με τον φίλο γιατί να μην πέφτει και ένα φιλικόκαταρχήν η λέξη "ερωμένος" που επικαλλούνται διαστρεβλώνοντας την ιστορία, είχε την έννοια της φιλίας!
τι κερδίζουν όμως με όλες αυτές τις διαστρεβλώσεις δεν μπορώ να καταλάβω........
Απ την άλλη για τους τούρκους που λες....
μα δεν χρειάζεται να αλλάξουμε την ιστορία για να αγαπήσουμε τους τούρκους!
δηλ για το ΄40 που γράφουμε την πραγματικότητα, μισεί κανένας τους Ιταλούς ή τους Γερμανούς, που στο φινάλε ήταν και πιο "πρόσφατοι" απ τους τούρκους?
Σημείωσε μόνο οτί γενικά δεν βρίσκω είδωλα σε σιτέ!!!Σώπα ρε φίλε!
όταν τα έλεγα αυτά εδώ και τόσους μήνες το είδωλό σου ο ΠουστρόΠαπιας με έλεγε λασπολόγο-συκοφάντη-εσκορτίτσα και πως δεν βλέπω μπροστά μου! "Αυτοί το φωνάζουν" έλεγε, "και εσείς δεν τους βλέπετε? και τι είναι φαντάσματα"?
τώρα τι έχει να πει σ αυτόν? ότι είναι φάντασμα?
Σημείωσε μόνο οτί γενικά δεν βρίσκω είδωλα σε σιτέ!!!
Κατά τα άλλα δεν θυμάμαι και πολλά από όσα κουβεντιάστηκαν....
Με τα 2/3 να βρίζεστεεε,καμία άκρη δεν έβγαζεεες!!!δεν θυμάσαι??????????
το θρυλικό αυτό θρεντ που γέμισε πάνω από 500 σελίδες σε ελάχιστο χρόνο?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
βγήκε άκρη, πώς δεν βγήκε!Με τα 2/3 να βρίζεστεεε,καμία άκρη δεν έβγαζεεες!!!![]()
εγω λεω οτι ειναι τουρκοιοι άνθρωποι είναι έλληνες-μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα!![]()
![]()
εγω λεω οτι ειναι τουρκοι![]()
![]()