gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ενταξει οχι τουρκοι.....ουστ ρεεεεεεεεε... πάλι καυγά θέλεις να ξεκινήσεις ρεεεεεεεεεεεεε
τουρκοσποροι
ενταξει οχι τουρκοι.....ουστ ρεεεεεεεεε... πάλι καυγά θέλεις να ξεκινήσεις ρεεεεεεεεεεεεε
Πάμε μέθοδο ΠΠ:βγήκε άκρη, πώς δεν βγήκε!
τελικά ο ΠΠ μετά από όλη αυτή την επιχειρηματολογία, κι αφού είδε ότι ήταν εντελώς μόνος στον παραλογισμό του, μαλλον πείσθηκε!
δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς το ότι έχει να γράψει κάτι σχετικό πολύ καιρό!
το συμπέρασμα λοιπόν είναι αυτό που έβγαλες και συ:
οι άνθρωποι είναι έλληνες-μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα!
αυτό λένε και οι ίδιοι!
Καλά αυτά είναι και λίγο παραφιλολογία.....εδώ τα αμφισβητούν μέχρι και οι Αιγύπτιοι...
οι Αλβανοί γιατί να μείνουν πίσω;;;
Σε λίγο θα έρθουν και οι Κροάτες;!
Διάβασε κι εδώ:
ενταξει οχι τουρκοι.....
τουρκοσποροι
ενταξει οχι τουρκοι.....
τουρκοσποροι
ρε φιλε αφου απο την τουρκια ειναι οι ανθρωποι..... :-* :-*της μάνας σου τον γιό ρεεεεεεεεεεεεε.. (η μάνα σου δεν φταίει σε τίποτε η καημένη)...
(αν και μεταξύ μας θα έπρεπε να σε καταχεριάζει πιό πολύ όταν ήσουν πιτσιρικάς.. )
ΥΓ.. αν έχει άλλο αδελφό μην τον ρίξεις.. για σένα μιλάω
ρε φιλε αφου απο την τουρκια ειναι οι ανθρωποι..... :-* :-*
από πού οι πηγές φίλε τζιελάκι?
ρε φιλε αφου απο την τουρκια ειναι οι ανθρωποι..... :-* :-*
και παντα διαβαζω και αυτους τους τυπους οταν εχω χρονο απο τις μπουρδελοτσαρκες
ο τζειμς γραφει;
γιατι με δινεις στεγνα ρε φιλε;ειπα εγω τιποτα για την ταιλανδη που πας;δεν έχεις ακούσει για τους εγκάθετους του πρακτορείου κομοτηνής που με κάθε μέσο π΄ροσπαθούν να πείσουν τη μειονότητα ότι είναι τουρκική?
ουτε και για ελληνιδες μου μοιαζουν αλλα τεσπα...και για να δεις ρε φίλε gl την εθνοτική διαφορά
σου φαίνονται για τουρκάλες αυτές?
και ειναι οι ´´ιππομαχοι´´ αυτοι δηλαδη; ;)μήπως αυτό σου θυμίζει λίγο τους Kalas στο Αφγανιστάν?
(επίσης φύλο προερχόμενο από τους Ελληνες)