Νέα

Αμφισβητούν τα συνορά μας και οι....Αλβανοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ολοι εξω! Τον πουλο. Να μεινουν μονο οσοι ειχαν ερθει νομιμα απο την αρχη. Να ξεβρωμισουμε. Μαλακα Ελληνα παιρνεις αλλοδαπους για δουλεια και ολο το χρημα φευγει εξω. Μετα γκρινιαζεις γιατι δεν εχεις δουλεια. Να ειναι καλα οι μεγαλο εργοδοτες, αυτοι οι καριοληδες. Να μεινουν ολοι χωρις δουλειες. Φτανει πια!

Υ.Γ. Δεν ειμαι μελος της Χ.Α., ουτε ψηφιζω ΛΑΟΣ, ουτε ακροδεξιος ειμαι. Απογοητευμενος ειμαι απο το μπουρδελο που αποκαλειτε κρατος, και τον καθε μαλακα Ελληνα.
Noμίζεις πραγματικά θα πάνε για δουλεία σε οικοδομή και χωράφια πολλοί Έλληνες;! :think:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Noμίζεις πραγματικά θα πάνε για δουλεία σε οικοδομή και χωράφια πολλοί Έλληνες;! :think:

καποιοι άλλοι Ελληνες και ποτέ ο ομιλών που συνηθως εχει παρει ενα καρο πτυχια απο το "φεξε-μου-και-γλιστρησα-college" στη διοικηση επιχειρησεων και αναμενει να του φερουν καμια επιχειρηση να κανει το διευθυντη.

Επισκέπτης
καποιοι άλλοι Ελληνες και ποτέ ο ομιλών που συνηθως εχει παρει ενα καρο πτυχια απο το "φεξε-μου-και-γλιστρησα-college" στη διοικηση επιχειρησεων και αναμενει να του φερουν καμια επιχειρηση να κανει το διευθυντη.
Eγώ πιστεύω οτί για όλους τους Ελληνές είναι η τελευταία επιλογή η οικοδομή ή τα χωράφια,
πρώτα θα ψάξουν γκαρσόνια,μπάρμαν,πακετάδες κτλ....

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Διορθωση, μηχανολογος ειμαι, και μαλιστα εχω δεχτει και υποτιμητικα σχολια περι "μουτζουρας" απο ελλεινιδα που προφανως εψαχνε για γιατρο ή δικηγορο. Φαντασου δηλαδη να ημουν αγροτης ή οικοδομος...η συγχρονη Ελλεινιδα ουτε που θα γυρναγε να με κοιταξει. Γι'αυτο ασε τις εξυπναδες. Το αν θα κανει καποιος την Χ δουλεια εξαρταται και απο τον μισθο.
Για παραδειγμα αν σου πουν εσενα να κατσεις να σε γαμησουν για 5 ευρω θα το κανεις? Για 50? Για 500? Λοιπον ειναι θεμα τιμης. Γιατι για 1.000.000 ευρω θα το εκανες σιγουρα! Εδω γαμιουνται ολες αβερτα, λες να τις χαλαγε να βγαλουν χρημα κιολας?
Ετσι και καποιος αλλος δεν παει να δουλεψει στον ηλιο στα χωραφια για 30 ευρω. Λογικο ειναι. Ασε τις εξυπναδες σε μας.....

Επισκέπτης
Διορθωση, μηχανολογος ειμαι, και μαλιστα εχω δεχτει και υποτιμητικα σχολια περι "μουτζουρας" απο ελλεινιδα που προφανως εψαχνε για γιατρο ή δικηγορο. Φαντασου δηλαδη να ημουν αγροτης ή οικοδομος...η συγχρονη Ελλεινιδα ουτε που θα γυρναγε να με κοιταξει. Γι'αυτο ασε τις εξυπναδες. Το αν θα κανει καποιος την Χ δουλεια εξαρταται και απο τον μισθο.
Για παραδειγμα αν σου πουν εσενα να κατσεις να σε γαμησουν για 5 ευρω θα το κανεις? Για 50? Για 500? Λοιπον ειναι θεμα τιμης. Γιατι για 1.000.000 ευρω θα το εκανες σιγουρα! Εδω γαμιουνται ολες αβερτα, λες να τις χαλαγε να βγαλουν χρημα κιολας?
Ετσι και καποιος αλλος δεν παει να δουλεψει στον ηλιο στα χωραφια για 30 ευρω. Λογικο ειναι. Ασε τις εξυπναδες σε μας.....
Κάτσε ρε συ πολύ εύκολα μοιράζεις λεφτάααα!!! :2funny: :2funny:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
η ελλεινίδα ηταν μηχανικος?
:think: :think: :think: :think: :think:

Οχι, εγω ειμαι μηχανολογος. Η συγκεκριμενη εκανε πιο σοβαρη δουλεια. Εφτιαχνε καταλογους ρουχων....

Κάτσε ρε συ πολύ εύκολα μοιράζεις λεφτάααα!!! :2funny: :2funny:

Υποθετικα μιλωντας παντα...

Επισκέπτης
Υποθετικα μιλωντας παντα...
Για ρεαλισμό λοιπόν και όχι ουτοπία:
Αντέ να πληρώνουν και 10e παραπάνω τον εργάτη Έλληνα μεροκάματο στα χωράφια,δεν είναι όλα τα αφεντικά τσιφλικάδες να έχουν τα στρέμματα.
Επιπλέον αν κοστολογήσεις την εργατική δουλεία ψηλότερα φαντάσου που πρέπει να στείλεις μισθολόγικα την πανεπιστημιακή δουλειά μετάαα.....
Εδώ πάμε για πτώχευσηηηη!!! :headbang:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Οχι, εγω ειμαι μηχανολογος. Η συγκεκριμενη εκανε πιο σοβαρη δουλεια. Εφτιαχνε καταλογους ρουχων....

μα αυτο περι μουτζουρηδων νομιζα πως το λεμε εμεις οι μηχανικοι μεταξυ μας...

παντως εγω δεν παρεξηγουμαι οταν με αποκαλουν μπετατζου.
μηπως να χαλαρωσεις λιγο και να απολαυσεις τα πραγματα οπως ερχονται?
και η χυλοπιτα δεν ειναι τοσο κακη....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
"Αλβανία: Το Συνταγματικό Δικαστήριο ακυρώνει την ελληνο-αλβανικη συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα "

"Χωρίς να έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα η απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Αλβανίας, τα αλβανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ακύρωση της πρόσφατης συμφωνίας για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας και άλλων θαλασσίων ζωνών μεταξύ Ελλάδος και Αλβανίας. Σύμφωνα με τις πηγές, μετά από...

πολύωρη συνεδρίαση, το ανώτατο δικαστήριο της Αλβανίας κατέληξε πως η συμφωνία ήταν εταιροβαρής υπέρ της Ελλάδος, ενώ "εντοπίστηκαν και προβλήματα σε διαδικαστικά θέματα" και αποφάσισε επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας.

Η κριτική κατά της συμφωνίας ξεκίνησε από ακραίους εθνικιστικούς κύλους με αποτέλεσμα ο Πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Έντι Ράμα να καταθέσει προσφυγή στο συνταγματικό δικαστήριο της χώρας κατά της συμφωνίας κατηγορώντας παράλληλα την κυβέρνηση της χώρας του για "ξεπούλημα της αλβανικής κυριαρχίας" στην Ελλάδα.

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι αντιδράσεις της Αθήνας αφού η συμφωνία οριοθέτησης των θαλασσίων συνόρων με την Αλβανία θεωρείτω σημαντικό "χαρτί" απέναντι στις τούρκικες διεκδικήσεις στο Αιγαίο."

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Για ρεαλισμό λοιπόν και όχι ουτοπία:
Αντέ να πληρώνουν και 10e παραπάνω τον εργάτη Έλληνα μεροκάματο στα χωράφια,δεν είναι όλα τα αφεντικά τσιφλικάδες να έχουν τα στρέμματα.
Επιπλέον αν κοστολογήσεις την εργατική δουλεία ψιλότερα φαντάσου που πρέπει να στείλεις μισθοόγικα την πανεπιστημιακή δουλειά μετάαα.....
Εδώ πάμε για πτώχευσηηηη!!! :headbang:

Βεβαια, λεφτα υπαρχουν μονο για τα μελη των ΔΣ των εταιρειων, αλλα οχι για τους εργαζομενους. Προσωπικα εγω παω να ζησω σε οποιαδηποτε χωρα αν τα λεφτα και οι προοπτικες ειναι καλες. Αγγλια προς το παρον,αργοτερα ποιος ξερει. Δεν προκειται να κατσω να δουλεψω για τα λεφτα που δινουν στην Ελλαδα.

Επισκέπτης
Βεβαια, λεφτα υπαρχουν μονο για τα μελη των ΔΣ των εταιρειων, αλλα οχι για τους εργαζομενους. Προσωπικα εγω παω να ζησω σε οποιαδηποτε χωρα αν τα λεφτα και οι προοπτικες ειναι καλες. Αγγλια προς το παρον,αργοτερα ποιος ξερει. Δεν προκειται να κατσω να δουλεψω για τα λεφτα που δινουν στην Ελλαδα.
Καλά κάνεις και φεύγεις!!! :rockon:
Στην παρούσα φάση τα πράγματα είναι δύσκολα για την Ελλάδα,αλοίμονο σε εμάς που μένουμε!!! :-
Κοίτα τα περισσότερα συμβόλαια των Goldenboys έχουν όρο ρήτρα τεράστια αν σπάσει το συμβόλαιο,συνεπώς....

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
μα αυτο περι μουτζουρηδων νομιζα πως το λεμε εμεις οι μηχανικοι μεταξυ μας...

παντως εγω δεν παρεξηγουμαι οταν με αποκαλουν μπετατζου.
μηπως να χαλαρωσεις λιγο και να απολαυσεις τα πραγματα οπως ερχονται?
και η χυλοπιτα δεν ειναι τοσο κακη....

Δεν με πειραζει η χυλοπιτα οταν μου την ριχνουν. Το παραμυθι, το ψεμα και η εκμεταλλευση με πειραζουν. Απο κατι κακομαθημενες. Ειδικα οταν διαρκουν παρα πολλους μηνες. Αλλα ειδα και τις προηγουμενες που ειχα... Για να τελειωνουμε γνωρισα αλλοδαπη και εμεινα μαλακας. Γυναικα, οχι απομιμηση γυναικας. Και δεν αναφερομαι στην εμφανιση...

Καλά κάνεις και φεύγεις!!! :rockon:
Στην παρούσα φάση τα πράγματα είναι δύσκολα για την Ελλάδα,αλοίμονο σε εμάς που μένουμε!!! :-
Κοίτα τα περισσότερα συμβόλαια των Goldenboys έχουν όρο ρήτρα τεράστια αν σπάσει το συμβόλαιο,συνεπώς....

Τα πραγματα φαινονται πολυ ασχημα, δεν φαινεται ελπιδα για αλλαγη προς το παρον. Τα λεφτα θα παρουν οι αγροτες μονο, εκβιαστικα απο τον Ελληνα φορολογουμενο μισθωτο-συνταξιουχο. Μιλαμε για μπουρδελο κρατος....

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ευχαρίστως:
1.Μας έμαθαν,δίδαξαν στα σχολεία έναν υπερθαυμασμό για το παρελθόν μας για να έχουμε κάτι να καμαρώνουμε,μία χαρά ωστέ να μην απαγοητευόμαστε με το παρρόν!!!
Είμαστε οι Ελληνές του Περικλή,δώσαμε πολιτισμό!!!
Ελά όμως που μείναμε τυφλοί,αλλά ποιος προβληματίζεται αφού χτίσαμε τόσο μεγαλείοοοο!!!
Πατριδοκαπηλία!!!

2. Υ.Γ.Σε κάποιες πηγές ο Μ.Αλέξανδρος αναφέρεται ως ομοφυλόφιλος ή ανίκανος σεξουαλικά,αλλά ελάχιστοι διανοούνται οτί ίσως...
Ολοί σχεδόν όχι θα βροντοφωνάξουν!!!
7 γυναίκες άλλαξε ο Αλέξανδρος γιατί δεν απέκτησε γιο(όλες στείρες πια);! :think:

1. τα σχολεία σε άλλες χώρες που θαυμάζουν τον πολιτισμό μας, να φανταστω ότι έχουν πάθει ομαδική παράκρουση και τους φανατίζουν τα εθνίκια δάσκαλοί τους που παρεπιπτόντως είναι ελ!!! :uglystupid: :uglystupid:

2.Ο Μ.Αλέξανδρος θυμάσαι μήπως πόσο χρονών πέθανε? :think:

και πάλι, πόση μεγάλη δυστυχία προκάλεσε στους λαούς που κατέκτησε που όλοι τον καταριούνται ακόμα και σήμερα? :uglystupid:

και φυσικά όλοι αυτοί οι λαοί λένε πως είναι γκέι, ενώ εμείς είμαστε οι μόνοι που δεν το λέμε ε? :uglystupid: :jerking: :jerking:

Σου είπα ρε να κόψεις τις τσιριζέικες μαλακίες αλλά δεν μ ακούς! :headbang: :headbang: :headbang:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
1. τα σχολεία σε άλλες χώρες που θαυμάζουν τον πολιτισμό μας, να φανταστω ότι έχουν πάθει ομαδική παράκρουση και τους φανατίζουν τα εθνίκια δάσκαλοί τους που παρεπιπτόντως είναι ελ!!! :uglystupid: :uglystupid:
2.Ο Μ.Αλέξανδρος θυμάσαι μήπως πόσο χρονών πέθανε? :think:
και πάλι, πόση μεγάλη δυστυχία προκάλεσε στους λαούς που κατέκτησε που όλοι τον καταριούνται ακόμα και σήμερα? :uglystupid:
και φυσικά όλοι αυτοί οι λαοί λένε πως είναι γκέι, ενώ εμείς είμαστε οι μόνοι που δεν το λέμε ε? :uglystupid: :jerking: :jerking:
Σου είπα ρε να κόψεις τις τσιριζέικες μαλακίες αλλά δεν μ ακούς! :headbang: :headbang: :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
1.Κοίτα ακόμα και σήμερα θαυμάζεται και ο Χίτλερ από κάποιους και άλλο θαυμάζω αλλό κάνω εικόνισμα(θαυμάζεται από επιστήμονες ιστορικούς κυρίως)!!!
2.33ετών αλλά είχε 7 γυναίκες,σε πολλές χώρες ο Μ.Αλέξανδρος θεωρείται τέρας!!!

Υ.Γ.Λογικά να το δεις:λες να πήγαινε ο Μ.Αλέξανδρος καλημέρα γεια σας να περάσω στην χώρα σας μου επιτρέπετε;! :grin: :think:

Υ.Γ.2Κατακτητής ήταν και αυτό τα λέει όλα,σαφώς υπήρξαν και χειρότεροι και πιο αιμοβόροι....

Υ.Γ.3 Ρόδα είναι και γυρίζει το θέμα με τα σύνορα....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Υ.Γ.Σε κάποιες πηγές ο Μ.Αλέξανδρος αναφέρεται ως ομοφυλόφιλος ή ανίκανος σεξουαλικά,αλλά ελάχιστοι διανοούνται οτί ίσως...
Ολοί σχεδόν όχι θα βροντοφωνάξουν!!!
7 γυναίκες άλλαξε ο Αλέξανδρος γιατί δεν απέκτησε γιο(όλες στείρες πια);! :think:
κοιτα ο ηφαιστιωνας δεν ειχα κανενα παραπονο....αρα ακυρο το ανικανος....και γιο απεκτησε ρε....απλα τον ριξαν οι ελληναραδες στην διαδοχη....εμοιαζε με πακη ισως....

Επισκέπτης
κοιτα ο ηφαιστιωνας δεν ειχα κανενα παραπονο....αρα ακυρο το ανικανος....και γιο απεκτησε ρε....απλα τον ριξαν οι ελληναραδες στην διαδοχη....εμοιαζε με πακη ισως....
Για γιο δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει...... :think:
Για πες.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom