Νέα

Αμφισβητούν τα συνορά μας και οι....Αλβανοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
  Τρεις ωρες  φτανουν να τους κανουμε γηπεδο του γκολφ με μια μονο Μοιρα αεροσκαφων.Πιστευω να ειναι εξυπνοι και να εκτιμησουν οτι τους εχουμε βοηθησει και υποστηριξει σε πολλα θεματα και να μην διανοηθουν στο μελλον να μας ενοχλησουν.....γιατι μας αρκουν μονο τρεις ωρες να τους ισοπεδωσουμε.Τελος σαν Ελλην που ειμαι.. ευχομαι την ειρηνικη συνυπαρξη των λαων και το σεβασμο μεταξυ τους.Εμεις οι Ελληνες δεν ειμαστε πολεμοχαρης λαος...οποιος ομως γειτονας μας αμφισβητησει, ειμαστε σε θεση να δωσουμε δυναμικη απαντηση σε ολα τα επιπεδα.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Πω πω με τρέλανες πρωί-πρωί!!! :grin:

Καταρχήν δεν είμαστε σε θέση επ ουδενί για πόλεμοοο!!!
Δεύτεον είμαστε και παρά είμαστε πολεμόχαρος λαός(Μ.Αλέξανδρος,Βουλγαροκτόνος,Εκστρατεία στην Τουρκία) όποτε δυνάμεθαααα!!!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
στα όπλα γενναίες πούστρες του bou.tv!!!

με την αρχιπούστρα το λάκη μπροστά,
την αδελφή του ελέους τζέηνς από πίσω
και όλες τις άλλες μαζί,

στα σύνορα να προτάξετε ότι προαιρείσθε!!!!

όοοπς
ξέχασα το γεναίο τσολια-ψωλάρα!!!
κι αυτός μαζί!!!

ρε φίλε...τι γίνεται με σένα!

νωρίτερα έγλειφες τον στρέιτ!

τώρα με τιμάς με τη θέση του υπαρχηγού πίσω απ το Λάκη!

ατιμούληηηηη :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Θυμίσου όμως (μην τα ξαναλέμε):

δεν γαμάω πουστράκια!

κλάαααααααααααααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

(προς το παρόν περίμενε! θα πολεμήσεις στην πρώτη γραμμη όταν πάμε για την πόλη και την αγιασοφιά που την αγαπάς πολύ!) :2funny: :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
δεν μου λες γλυκειά μου?

πλήρωσε ποτέ κανένας κάτι?

σε μας τουλάχιστον......

α!ξέχασα! τα λεφτά των ιταλών και των Γερμανών απ το 40 τρώμε ακόμα.....

και οι Κύπριοι των τούρκων απ το 74....

φυσικά και οι Σέρβοι ακόμα εισπράττουν απ τους αμερικάνους για τους βομβαρδισμούς, αρχές του 2000....

που δίνουν και στους αφγανούς......

το πρόβλημα λοιπόν είναι οι κυρώσεις απ ότι κατάλαβα.

αν δεν υπήρχαν συμφωνείτε όλοι για τον πόλεμο..... :rolleyes:

δεξιοί-αριστεροί και.....ουδέτεροι. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

θες να πεις οτι οπως η Γερμανια δεν πληρωσε πολεμικες αποζημιώσεις ετσι κι εμεις δεν θα πληρωσουμε αν κανουμε πως εισβαλλουμε σε ξενο κρατος? Νομιζεις πως Ελλαδα 2010 = Γερμανια 1944? = Αμερικη 200?

η Γερμανια άλλωστε μετά τον πρωτο Παγκοσμιο Πόλεμο την εβγαλε καθαρη?

και φυσικα δεν ειναι μονο οι κυρωσεις, απλα ειναι το πρωτο ευκολο επιχειρημα εναντια στους θιασώτες του πολέμου.

Επισκέπτης
θες να πεις οτι οπως η Γερμανια δεν πληρωσε πολεμικες αποζημιώσεις ετσι κι εμεις δεν θα πληρωσουμε αν κανουμε πως εισβαλλουμε σε ξενο κρατος? Νομιζεις πως Ελλαδα 2010 = Γερμανια 1944? = Αμερικη 200?

και φυσικα δεν ειναι μονο οι κυρωσεις, απλα ειναι το πρωτο ευκολο επιχειρημα εναντια στους θιασώτες του πολέμου.
Ελά και συ τώρα σιγά που είναι πρόβλημα μερικές χιλιάδες ή εκατ. νεκροί,ψιλάα γράμματα!!! :P
Οτί θα καταστραφούν οι οικονομίες των χωρών που θα συγκρουστούν ούτεεεε!!! :headbang:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Η λυση ειναι πολυ απλη

Και δεν χρειαζεται ουτε πολεμος ουτε αποζημιωσεις πουθενα

ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΩΛΟ

Αυτα ειναι που δεν μου αρεσουν .....
Αντε τωρα απο εδω που αξιωνουν και τα μερη μας ...
Και ο μαλακοπιτουρας θελει να δωσει και ηπηκοοτητα ....
ΜΗΝ ΧΕΣΩ .....

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Πω πω με τρέλανες πρωί-πρωί!!! :grin:

Καταρχήν δεν είμαστε σε θέση επ ουδενί για πόλεμοοο!!!
Δεύτεον είμαστε και παρά είμαστε πολεμόχαρος λαός(Μ.Αλέξανδρος,Βουλγαροκτόνος,Εκστρατεία στην Τουρκία) όποτε δυνάμεθαααα!!!

τστστστστστσ!

είδες τι κάνει η πολύ παραπληροφόρηση απ τον ΠάΠια?

πες-πες-πες το πίστεψες και συ ότι είμαστε πολεμοχαρείς!

και μου άρεσε που έφερες και πρώτο-πρώτο το όνομα του Αλέξανδρου, σαν παράδειγμα πολεμοχαρή!

αχχχχ! σου είπα! μακριά απ τις αναρχοκνίτισσες τύπου ΠάΠιας!

δεν μ ακούς εσύ!

περίμενε τώρα να ανοίξεις το γραφείο για τους μετανάστες και να βρεις καμιά αλλοδαπή που θα σού ρθει για τα χαρτιά της. Έτσι πηδάνε και οι δικηγόροι του τσίριζα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

(μπουρλότο θα γίνουν κάποιοι πάλι!) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Η λυση ειναι πολυ απλη

ΜΗΝ ΧΕΣΩ .....
Θα πας χωράφια οικοδομή αγαπητέ;! :grin: :think:
Δεν σε κόβωωω.....

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

άρα συμφωνούμε!

κανείς δεν έχει πληρώσει απ αυτούς που έκαναν κάποιο πόλεμο.

έτσι?

και φαντάζομαι ότι έχουν πείσει τον εαυτό τους και τους συμμάχους τους ότι έκαναν δικαίως τον πόλεμο!
(βλ. Αμερική που έχει πείσει το μισό πλανήτη ότι πήγε στο Ιράκ για να βρει το Σαντάμ.....)

ερώτηση λοιπόν: ΑΝ είχαμε ισχυρές πλάτες, και δεν είχαμε κυρώσεις, καλά θα κάναμε κατά τη γνώμη σου να επιτεθούμε σε όποιον μας κουνιέται? :think:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
και μου άρεσε που έφερες και πρώτο-πρώτο το όνομα του Αλέξανδρου, σαν παράδειγμα πολεμοχαρή!

πες μου οτι ήταν κι οπαδος της παγκοσμιας ειρηνης να ξυπνησω την πολυκατοικια απ τα γελια....

Επισκέπτης
τστστστστστσ!

είδες τι κάνει η πολύ παραπληροφόρηση απ τον ΠάΠια?

πες-πες-πες το πίστεψες και συ ότι είμαστε πολεμοχαρείς!

αχχχχ! σου είπα! μακριά απ τις αναρχοκνίτισσες τύπου ΠάΠιας!

δεν μ ακούς εσύ!

περίμενε τώρα να ανοίξεις το γραφείο για τους μετανάστες και να βρεις καμιά αλλοδαπή που θα σού ρθει για τα χαρτιά της. Έτσι πηδάνε και οι δικηγόροι του τσίριζα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

(μπουρλότο θα γίνουν κάποιοι πάλι!) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν είμαστε,είμασταν όταν μπορούσαμε!!! ;)
Δεν έχουμε αφήσει ευκαιρία ανεκμετάλευτη και δεν είναι θέμα πολιτικών απόψεων αυτό αλλά γενική αλήθεια για όποιον δεν κουφαίνει!!!
Σου αρέσει να τσιγκλάαας πολύυυ πάντως!!! :booty:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
άρα συμφωνούμε!

κανείς δεν έχει πληρώσει απ αυτούς που έκαναν κάποιο πόλεμο.

έτσι?

και φαντάζομαι ότι έχουν πείσει τον εαυτό τους και τους συμμάχους τους ότι έκαναν δικαίως τον πόλεμο!
(βλ. Αμερική που έχει πείσει το μισό πλανήτη ότι πήγε στο Ιράκ για να βρει το Σαντάμ.....)
ερώτηση λοιπόν: ΑΝ είχαμε ισχυρές πλάτες, και δεν είχαμε κυρώσεις, καλά θα κάναμε κατά τη γνώμη σου να επιτεθούμε σε όποιον μας κουνιέται? :think:

οχι, αρκετοι εχουν πληρωσει βλ. Γερμανια στον Α.Π.Π. και μάλιστα με ιδιαιτερα δυσβαστακτους όρους
και στο δευτερο σκελος: ακομα και αν δεν υπηρχαν κυρωσεις παλι θα ημουν κατα του πολέμου σε οποιον μας κουνιεται με βασικο επιχειρημα τις ανθρωπινες ζωες και δευτερευόντως αλλα που θελουν περισσοτερη αναλυση και  βαριεμαι πρωι πρωι.

Επισκέπτης
πες μου οτι ήταν κι οπαδος της παγκοσμιας ειρηνης να ξυπνησω την πολυκατοικια απ τα γελια....
Ο Μ.Αλέξανδρος άλλο ήταν άλλο μάθαμε οτί είναι!!!
Γενικά αυτή η χώρα έχει ανάγκη πατριδοκαπηλίας αλλιώς δεν μπορεί να ζήσει!!!
Πρέπει να νιώθουμε περήφανοι με το παρελθόν μας για να μην απαγοητευόμαστε από το τώρααα!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
οχι, αρκετοι εχουν πληρωσει βλ. Γερμανια στον Α.Π.Π. και μάλιστα με ιδιαιτερα δυσβαστακτους όρους
και στο δευτερο σκελος: ακομα και αν δεν υπηρχαν κυρωσεις παλι θα ημουν κατα του πολέμου σε οποιον μας κουνιεται με βασικο επιχειρημα τις ανθρωπινες ζωες και δευτερευόντως αλλα που θελουν περισσοτερη αναλυση και  βαριεμαι πρωι πρωι.

αφού λοιπόν όλοι είμαστε κατά των πολέμων, ας μην βάζουμε σαν βασικό επιχείρημα τις οικονομικές κυρώσεις ή τις κατεστραμένς οικονομίες που είπε ο παπαζόλης, αλλά το αν είναι "σωστό" γενικά το να σκοτώνεις! :dunno:

όσο για τις οικονομίες που καταστρέφονται, θα μου επιτρέψετε, θεωρητικά τουλάχιστον να διαφωνήσω.

Οι περισσότεροι (να μην πω ΟΛΟΙ) οι πόλεμοι στην ιστορία της ανθρωπότητας έγιναν κυρίως για οικονομικούς λόγους (δείτε από το πού φτάνουν οι αμερικάνοι προφασιζόμενοι την......τρομοκρατία, μέχρι τον τρωικό πόλεμο, για....τα μάτια της ωραίας Ελένης και όχι τα στενά...! :rolleyes:)

η κατεστραμένες οικονομίες παπαζόλη μου, νομίζω περιορίζονται μόνο στον ηττημένο ενός πολέμου....

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ο Μ.Αλέξανδρος άλλο ήταν άλλο μάθαμε οτί είναι!!!
Γενικά αυτή η χώρα έχει ανάγκη πατριδοκαπηλίας αλλιώς δεν μπορεί να ζήσει!!!
Πρέπει να νιώθουμε περήφανοι με το παρελθόν μας για να μην απαγοητευόμαστε από το τώρααα!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

αυτά είναι λίγο αντιφατικά έτσι όπως τα λες.....

το αναλύεις λιγάκι?

Επισκέπτης
αφού λοιπόν όλοι είμαστε κατά των πολέμων, ας μην βάζουμε σαν βασικό επιχείρημα τις οικονομικές κυρώσεις ή τις κατεστραμένς οικονομίες που είπε ο παπαζόλης, αλλά το αν είναι "σωστό" γενικά το να σκοτώνεις! :dunno:

όσο για τις οικονομίες που καταστρέφονται, θα μου επιτρέψετε, θεωρητικά τουλάχιστον να διαφωνήσω.

Οι περισσότεροι (να μην πω ΟΛΟΙ) οι πόλεμοι στην ιστορία της ανθρωπότητας έγιναν κυρίως για οικονομικούς λόγους (δείτε από το πού φτάνουν οι αμερικάνοι προφασιζόμενοι την......τρομοκρατία, μέχρι τον τρωικό πόλεμο, για....τα μάτια της ωραίας Ελένης και όχι τα στενά...! :rolleyes:)

η κατεστραμένες οικονομίες παπαζόλη μου, νομίζω περιορίζονται μόνο στον ηττημένο ενός πολέμου....
Εγώ πάλι θα διαφωνήσωωω....
Και η μαμά Ρωσία δεν συνήλθε εύκολα μετά τον β΄ παγκόσμιο πόλεμο,ουτέ εμείς ούτε κανένα κράτος....
Μήπως μετά το 1830 ορθοποδήσαμε;;;;
Περσικού πολέμους να δει πάλι όχι!!!
Η Αυτοκρατωρία του Μ.Αλέξανδρου γιατί τερμάτισε σε μία νύχτα;;;
Οικονομικά ο πέολες είναι τραγωδία για τον νικητή και πανωλεθρία για τον ηττημένο!!!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Εγώ πάλι θα διαφωνήσωωω....
Και η μαμά Ρωσία δεν συνήλθε εύκολα μετά τον β΄ παγκόσμιο πόλεμο,ουτέ εμείς ούτε κανένα κράτος....
Μήπως μετά το 1830 ορθοποδήσαμε;;;;
Περσικού πολέμους να δει πάλι όχι!!!
Η Αυτοκρατωρία του Μ.Αλέξανδρου γιατί τερμάτισε σε μία νύχτα;;;
Οικονομικά ο πέολες είναι τραγωδία για τον νικητή και πανωλεθρία για τον ηττημένο!!!

καλά, ότι πεις!

πες μου και μια αιτία πολέμου τότε.

αν δεν είναι το χρήμα τότε τι είναι παιδάκι μου ρομαντικό?

Επισκέπτης
αυτά είναι λίγο αντιφατικά έτσι όπως τα λες.....

το αναλύεις λιγάκι?
Ευχαρίστως:
Μας έμαθαν,δίδαξαν στα σχολεία έναν υπερθαυμασμό για το παρελθόν μας για να έχουμε κάτι να καμαρώνουμε,μία χαρά ωστέ να μην απαγοητευόμαστε με το παρρόν!!!
Είμαστε οι Ελληνές του Περικλή,δώσαμε πολιτισμό!!!
Ελά όμως που μείναμε τυφλοί,αλλά ποιος προβληματίζεται αφού χτίσαμε τόσο μεγαλείοοοο!!!
Πατριδοκαπηλία!!!

Υ.Γ.Σε κάποιες πηγές ο Μ.Αλέξανδρος αναφέρεται ως ομοφυλόφιλος ή ανίκανος σεξουαλικά,αλλά ελάχιστοι διανοούνται οτί ίσως...
Ολοί σχεδόν όχι θα βροντοφωνάξουν!!!
7 γυναίκες άλλαξε ο Αλέξανδρος γιατί δεν απέκτησε γιο(όλες στείρες πια);! :think:

Επισκέπτης
καλά, ότι πεις!

πες μου και μια αιτία πολέμου τότε.

αν δεν είναι το χρήμα τότε τι είναι παιδάκι μου ρομαντικό?
Η αιτία είναι σαφώς το χρήμα αλλά σχεδόν κανείς δεν σκέφτεται οτί περισσότερα χάνει παρά κερδίζει!!! ;)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Η λυση ειναι πολυ απλη

ΜΗΝ ΧΕΣΩ .....

Ολοι εξω! Τον πουλο. Να μεινουν μονο οσοι ειχαν ερθει νομιμα απο την αρχη. Να ξεβρωμισουμε. Μαλακα Ελληνα παιρνεις αλλοδαπους για δουλεια και ολο το χρημα φευγει εξω. Μετα γκρινιαζεις γιατι δεν εχεις δουλεια. Να ειναι καλα οι μεγαλο εργοδοτες, αυτοι οι καριοληδες. Να μεινουν ολοι χωρις δουλειες. Φτανει πια!

Υ.Γ. Δεν ειμαι μελος της Χ.Α., ουτε ψηφιζω ΛΑΟΣ, ουτε ακροδεξιος ειμαι. Απογοητευμενος ειμαι απο το μπουρδελο που αποκαλειτε κρατος, και τον καθε μαλακα Ελληνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom