Νέα

Άμεση χρήση εμβόλιου covid 19 σε ιεροδουλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Με το σπουτνικ , Τριαντάφυλλα προτιμάς η Γαρυφαλλά στην κασέλα
μονο το sputnik τυπε γιατι ειναι μπομπα , αλλα αυτες το εχουν κανει ηδη στη Ρωσια μαζι με του AIDS :glasses:

Μάλλον το αντίθετο τύπε μου!
Αποδεδειγμένα το πιο ασφαλές στην αγορά.
Ποιός άλλος είχε τ'αρχίδια να εμβολιαστεί πρώτα ο στρατός του κι ΟΧΙ τα σάψαλα;;;;
Και μιλάμε για το Ρωσικό στρατό έτσι όχι να χαμε να λέγαμε..!!!!!

Χωρις τεστ 3ης φασης σαφως και ΔΕΝ ειναι αποδεδειγμενα ασφαλες, ολα τα αλλα εινα να ειχε να λεγαμε
Εδω τα αμερικανικα/αγγλικα με τετοια τεστ και υπαρχει σκεπτικισμος και ειναι ασφαλες το ρωσσικο που βγηκε για να λεμε οτι το βγάλαμε πρώτοι??

Ξερεις πολλα ρωσσικα φαρμακα να κυκλοφορουν ευρεως? Ειπαμε καλοι χρυσοι στα αεροπλανα αλλα στα φαρμακα απο που και ως που?
ειναι καλοι στην ιατρική οι ρωσοι οπως επισης καλοι στην ερευνα και ανακαλυψη φαρμακων.
Δεν ειναι τυχαιο που δυο εταιρείες ρωσικες ανακαλυψαν γρηγορα εμβολιο κατα του κοβιντ.
Απλα η ρωσια τα εχει σπασει με τον ΠΟΥ και προωθούνται στη δυση μονο τα δυτικα εμβολια και φαρμακα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.081
Πόντοι
5.506
χαιρετιζω αυτο το θρεντ και με τη σειρα μου προτεινω οι κοπελες που ειναι ιεροδουλες στο σαιτ να δηλωσουν ποιες θα κανουν το εμβολιο εδω

επισης τα μεγαλα γραφεια να μας ενημερωνουν εδω ποιες κοπελες ειναι εμβολιασμενες

το γραφειο ματζικ που εχω καλη σχεση προτεινω να αναφερει ποιες κοπελες του καναν το εμβολιο

μπραβο συντροφε ζαν κλοντ που ανοιξες το θρεντ

εισαι ενας απιστευτα εξυπνος ανθρωπος και απο εδω και περα θα σ δηλωσω πληρη φιλια

τύπε πουσι βάγκον τετοια αφοσίωση ουτε ο μάγος μέρλιν στον αρθούρο

:wanker:

σεβασμο στο βαγκον.
Το νημα αυτο το ανοιξα να τρέξει το θεμα με τις ιεροδουλες ωστε να εμβολιαστουν πρωτες.
Ειναι πολυ σημαντικο για τη δημοσια υγεια αλλα και για να σωθει το επαγγελμα.

Τι να κλασει το νημα ρε κεφαλα, αν δε στειλεις μειλ στα κεντρικα του τσυριζα δε γινεται δουλιτσα.

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
μονο το sputnik τυπε γιατι ειναι μπομπα , αλλα αυτες το εχουν κανει ηδη στη Ρωσια μαζι με του AIDS :glasses:

Ποιός άλλος είχε τ'αρχίδια να εμβολιαστεί πρώτα ο στρατός του κι ΟΧΙ τα σάψαλα;;;;

Χωρις τεστ 3ης φασης σαφως και ΔΕΝ ειναι αποδεδειγμενα ασφαλες, ολα τα αλλα εινα να ειχε να λεγαμε
Εδω τα αμερικανικα/αγγλικα με τετοια τεστ και υπαρχει σκεπτικισμος και ειναι ασφαλες το ρωσσικο που βγηκε για να λεμε οτι το βγάλαμε πρώτοι??

Ξερεις πολλα ρωσσικα φαρμακα να κυκλοφορουν ευρεως? Ειπαμε καλοι χρυσοι στα αεροπλανα αλλα στα φαρμακα απο που και ως που?

Και μονο το ονομα sputnik σε κανει να σκεφτεσαι οτι θα βρεθεις στο διαστημα αναμεσα σε αγγελακια!

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

ειναι καλοι στην ιατρική οι ρωσοι οπως επισης καλοι στην ερευνα και ανακαλυψη φαρμακων.
Δεν ειναι τυχαιο που δυο εταιρείες ρωσικες ανακαλυψαν γρηγορα εμβολιο κατα του κοβιντ.
Απλα η ρωσια τα εχει σπασει με τον ΠΟΥ και προωθούνται στη δυση μονο τα δυτικα εμβολια και φαρμακα.

τραγικοί είναι στην ιατρική...
μην λες ότι να'ναι
που το ξερεις εσυ μωρη οτι ειναι τραγικοι??
Θυμάμαι ρωσοποντια εδω στην ελλαδα το 2013 απο το ενα ματι ειχε χασει οραση και εδω περα οι γιατροι τις ελεγαν οτι δεν γινεται τιποτα και δεν πηγε σε εναν αλλα σε κανα 4αρι εντωμεταξύ ειχε μια αδερφη στη μοσχα και της ειπε να παει εκει σε νοσοκομειο δημοσιο,ολοι δεν πιστευαμε οτι θα γινοταν τιποτα και τελικα μετα απο ενα 2μηνο μολις γυρισε απο 20% που έβλεπε η οραση πηγε στο 70% ειχε καταστραφει το ματι απο το σάκχαρο και της εκαναν επεμβαση μεσα στο φακο του ματιου και εκατσε νοσοκομειο 3 μερες μετα πηγαινε για παρακολουθηση ανα βδομάδα

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
χαιρετιζω αυτο το θρεντ και με τη σειρα μου προτεινω οι κοπελες που ειναι ιεροδουλες στο σαιτ να δηλωσουν ποιες θα κανουν το εμβολιο εδω

επισης τα μεγαλα γραφεια να μας ενημερωνουν εδω ποιες κοπελες ειναι εμβολιασμενες

το γραφειο ματζικ που εχω καλη σχεση προτεινω να αναφερει ποιες κοπελες του καναν το εμβολιο

μπραβο συντροφε ζαν κλοντ που ανοιξες το θρεντ

εισαι ενας απιστευτα εξυπνος ανθρωπος και απο εδω και περα θα σ δηλωσω πληρη φιλια

τύπε πουσι βάγκον τετοια αφοσίωση ουτε ο μάγος μέρλιν στον αρθούρο

:wanker:

σεβασμο στο βαγκον.
Το νημα αυτο το ανοιξα να τρέξει το θεμα με τις ιεροδουλες ωστε να εμβολιαστουν πρωτες.
Ειναι πολυ σημαντικο για τη δημοσια υγεια αλλα και για να σωθει το επαγγελμα.

Τι να κλασει το νημα ρε κεφαλα, αν δε στειλεις μειλ στα κεντρικα του τσυριζα δε γινεται δουλιτσα.
μη φοβασε εστειλα μειλ στην ελενα και της ειπα οτι εχεις ρεψει και μου ειπε θα σε επισκευτει στο νησι σου με την 25ποντη στραπονα

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

μην λες ότι να'ναι
σας εφαγε η δυση η ευρωπη και η εξελιξη δεξια ψωνια.
Η ρωσια περα οτι ειναι πολυ καλη στην ιατρική,ειναι στην πολεμικη βιομηχανία,είναι στην αεροδιαστημικη,στην πυρινικη βιομηχανια.
Εμεις εδω οι δυτικοι ελληνες οι ευρωπαισμενοι και εξελιγμενοι τι εχουμε εξελιξει τιποτα,περιμενουμε μαμ απο την εε και οταν δεν ειμαστε καλα παιδιά τρωμε και 2 ξυλιες στο κωλο.

• Like
Αντιδράσεις: msakis
OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αν και η κυβερνηση μαλλον δεν θα μεριμνήσει οι ιεροδουλες να εμβολιαστουν αμεσως μετα απο τις ευπαθεις ομαδες,καλο θα ηταν να υποχρεωθουν να εχουν καθε εβδομαδα νεο rapid test η pcr

• Like
Αντιδράσεις: theoro

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Θυμάμαι ρωσοποντια εδω στην ελλαδα το 2013 απο το ενα ματι ειχε χασει οραση και εδω περα οι γιατροι τις ελεγαν οτι δεν γινεται τιποτα και δεν πηγε σε εναν αλλα σε κανα 4αρι εντωμεταξύ ειχε μια αδερφη στη μοσχα και της ειπε να παει εκει σε νοσοκομειο δημοσιο,ολοι δεν πιστευαμε οτι θα γινοταν τιποτα και τελικα μετα απο ενα 2μηνο μολις γυρισε απο 20% που έβλεπε η οραση πηγε στο 70% ειχε καταστραφει το ματι απο το σάκχαρο και της εκαναν επεμβαση μεσα στο φακο του ματιου και εκατσε νοσοκομειο 3 μερες μετα πηγαινε για παρακολουθηση ανα βδομάδα

τα φαρμακα που της εδωσαν δεν ηταν ρωσσικα, να εισαι σιγουρος. μπορει να αεχουν αεροπλανα και βαπορια αυτο δεν σημαινει οτι ειναι καλοι σε ολους τους τομεις.

ηλεκτρονικες συσκευες απο ρωσια εχεις δει? κινητα, cpu, αθλητικα προιοντα?
εχει τπτ ρωσσικο στο σπιτι σου? εγω εγω μονο μια οδοντοπαστα, ολα τα αλλα ειναι κορεατικα, ιαπωνικα, κινεζικα, ταιβαζενικα, αμερικανικα και ευρωπαικα
ξερεις καμια ρωσσικη εταιρια που φτιαχνει φαρμακα? αν υπηρχε θα την ξεραμε οπως ξερουμε την gazprom, την sukhoi, την wargaming (λευκορωσσικη αλλα οκ) και αλλες ρωσσικες εταιριες

το οτι κοτσαρανε παντου οτι βγαλαν το πρωτο εμβολιο λεει πολλα.

υ.γ. το "εγω ξερω καποιον που εκανε το Χ αρα ισχυει δογματικα το Χ" δεν ειναι επιχειρημα

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
σας εφαγε η δυση η ευρωπη και η εξελιξη δεξια ψωνια.
Η ρωσια περα οτι ειναι πολυ καλη στην ιατρική,ειναι στην πολεμικη βιομηχανία,είναι στην αεροδιαστημικη,στην πυρινικη βιομηχανια.
Εμεις εδω οι δυτικοι ελληνες οι ευρωπαισμενοι και εξελιγμενοι τι εχουμε εξελιξει τιποτα,περιμενουμε μαμ απο την εε και οταν δεν ειμαστε καλα παιδιά τρωμε και 2 ξυλιες στο κωλο.

μιας και εισαι αντιδυτικος πες λιγο τι κινητο και τι pc εχεις....

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

μην λες ότι να'ναι

έχεις δει πολλούς ρε ηλίθιε να πηγαίνουν στη ρωσία για εγχειρήσεις?
μέτρα και πόσοι ρώσοι τρέχουν σε ευρωπαικά και αμερικανικά νοσοκομεία για να βρουν την υγειά του...πανηλίθιε...

πάμε παρακάτω
μωρή και λοιπές παπαριές κομμένα, άκουσες ξεφωνημένη..?
προμοτορα εσυ εισαι κλειστομυαλος και περα απο τα ορια του χωριου στο νομο τρικαλων δεν εχεις παει.
Κανενας ρωσος δεν πηγαινει στην ευρωπη η την αμερικη για εγχειρισεις.
Η ρωσια εχει παραδοση στην ιατρικη και ολα τα φαρμακα που εμεις αγοραζουμε απο εδω και εκει η ρωσια τα παραγει.

Οσο για το ποστ σου ο απολον εψαχνε στραπονα εγω δεν απαντησα για στραπονα αλλα για καλες αφεντρες τις οποιες κανω σαδισμο τις δενω και τις κοπαναω.

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

τα φαρμακα που της εδωσαν δεν ηταν ρωσσικα, να εισαι σιγουρος. μπορει να αεχουν αεροπλανα και βαπορια αυτο δεν σημαινει οτι ειναι καλοι σε ολους τους τομεις.

ηλεκτρονικες συσκευες απο ρωσια εχεις δει? κινητα, cpu, αθλητικα προιοντα?
εχει τπτ ρωσσικο στο σπιτι σου? εγω εγω μονο μια οδοντοπαστα, ολα τα αλλα ειναι κορεατικα, ιαπωνικα, κινεζικα, ταιβαζενικα, αμερικανικα και ευρωπαικα
ξερεις καμια ρωσσικη εταιρια που φτιαχνει φαρμακα? αν υπηρχε θα την ξεραμε οπως ξερουμε την gazprom, την sukhoi, την wargaming (λευκορωσσικη αλλα οκ) και αλλες ρωσσικες εταιριες

το οτι κοτσαρανε παντου οτι βγαλαν το πρωτο εμβολιο λεει πολλα.

υ.γ. το "εγω ξερω καποιον που εκανε το Χ αρα ισχυει δογματικα το Χ" δεν ειναι επιχειρημα
Τα κορεατικα τα ταιβανεζικα και τα κινεζικα δεν ειναι δυτικα,αρα αν το παρεις ετσι και η δυση ειναι χειροτερο αχρηστη απο την ρωσια.
Τεχνολογικα μονο οι ασιατες εχουν αναπτυχθει οχι οι δυτικοί και ολα οσα εχω σπίτι μου ειναι ασιατικα οχι δυτικα.
Δεν μπορεις να κρινεις μια χωρα η οποια εχει διαπρέψει σε πολλους τομεις και ιδιαιτερα στην βαρια βιομηχανια και παραγει σχεδον τα παντα.

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Προμοτορα στον υπνο σπυ εχεις δει ρωσους να ερχονται ελλαδα για περιθαλψη?
Εδω τα νοσοκομεια δεν εχουν τσιρωτα και εσυ θες τουριστικη περιθαλψη??
Τι ειμαστε Χιούστον η φλοριντα η βοστωνη??
Εχεις γινει ξεφτιλας τελειως με τις μαλακιες που λες,μονο αλβανοι ερχονται στην ελλαδα για περιθαλψη ουτε βουλγαροι ούτε βορειομακεδονες

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εχεις γινει ξεφτιλας τελειως με τις μαλακιες που λες,μονο αλβανοι ερχονται στην ελλαδα για περιθαλψη ουτε βουλγαροι ούτε βορειομακεδονες

χαζούλη πούλα αυτοκίνητα και άσε τα περί υγείας...
ή καλύτερα καμια καντίνα γιατί και από τουτού...
Τι απο τούτου ρε βλακακο που οαταν παω βουλγαρια να τα τσεκάρω οι βουλγαροι τρελενονται μιας και τα κοιταω εξονυχιστικα.
Να ξερεις πηγα σε βουλγαρικο νοσοκομειο γιατι ο γνωστος μου που πηγαμε μαζι επαθε γαστρεντεριτιδα και επαθα πλακα απο το νοσοκομειο,στα επειγοντα εκανε μολις μιση ωρα τη στιγμη που στην ελλαδα κανεις 3 με 4 ωρες.

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

χαζούλη πούλα αυτοκίνητα και άσε τα περί υγείας...
ή καλύτερα καμια καντίνα γιατί και από τουτού...
Τι απο τούτου ρε βλακακο που οαταν παω βουλγαρια να τα τσεκάρω οι βουλγαροι τρελενονται μιας και τα κοιταω εξονυχιστικα.
Να ξερεις πηγα σε βουλγαρικο νοσοκομειο γιατι ο γνωστος μου που πηγαμε μαζι επαθε γαστρεντεριτιδα και επαθα πλακα απο το νοσοκομειο,στα επειγοντα εκανε μολις μιση ωρα τη στιγμη που στην ελλαδα κανεις 3 με 4 ωρες.

:confused::grin:

ας μη μιλήσουμε για βουλγάρικα νοσοκομεία
γιατι τι εχουν ρε προμοτορα?
Εγω που πηγα στο νοσοκομειο pirogov στα σοφια ηταν μια χαρα νοσοκομειο,απλα σε εχει φαει το ψωνιο της δυσης.

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Που ειναι πισω ρε προμοτορα?

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

Με κάλυψε απόλυτα ο @jean-Claud# στα αμέσως παρακάτω μνμ όσον αφορά τον τομέα υγεία/επιστήμη & στους τομείς που η Ρωσία είναι μπροστά σε σύγκριση με την δύση!
Και προφανώς η ψωροκώσταινα Ελλάδα θα προμηθευτείτε τα πειραματικά αμφιβόλου ποιότητας των Αμερικανών για τους "τολμηρούς" Έλληνες..!

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
τώρα θες απάντηση?
άντε να δω τι αθα καταλάβεις...
στο ποιοι δικαιούνται περίθαλψη και τι, στα ιατρικά πρωτόκολλα που ακόμα δεν τα εφαρμόζουν στην έκταση που πρέπει, στις παρεχόμενες υπηρεσίες στα νοσοκομεία, στις μεθ και διάφορα άλλα....
αν εσύ πήγες απλά για ένα κρύωμα ή κάταγμα φυσικά δεν κατάλαβες τίποτα.
έτσι κι αλλιώς δεν θα καταλάβαινες
Ποια πρωτόκολλα ρε προμοτορα,αν το παρεις ετσι ολα τα κρατη μελη του ΠΟΥ πανω κατω τα ιδια πρωτοκολλα ακολουθουν.
Το θεμα ποιοι τα τηρουν και κατα ποσο υφισταται να τα τηρησουν.
Καμια φορα οι περιορισμοι φερνουν αντιθετα αποτέλεσματα μιας και ο καθε ασθενης ειναι διαφορετικος.
Εγω ημουν ικανοποιημένος απο την αμεσότητα τη σειρα και την οργανωση που ειχαν,δεν πετυχα κόσμο πολυ να περιμενει 4 ωρες στα επειγοντα οπως εδω αλλα 30 λεπτά.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Τα κορεατικα τα ταιβανεζικα και τα κινεζικα δεν ειναι δυτικα,αρα αν το παρεις ετσι και η δυση ειναι χειροτερο αχρηστη απο την ρωσια.
Τεχνολογικα μονο οι ασιατες εχουν αναπτυχθει οχι οι δυτικοί και ολα οσα εχω σπίτι μου ειναι ασιατικα οχι δυτικα.
Δεν μπορεις να κρινεις μια χωρα η οποια εχει διαπρέψει σε πολλους τομεις και ιδιαιτερα στην βαρια βιομηχανια και παραγει σχεδον τα παντα.

ταιβαν, κορεα και ιαπωνια ειναι πιο δυτικες απο τους δυτικους. ειναι καργα δεξιες μιας και ανεφερες και πιο πανω περι δεξιων (αν και δεν ειμαι του χωρου ) και ανηκουν φολα στο μπλοκ της αμερικης (βλεπε τρομπα που εβαλε την tsmc να μην πουλαει επεξαργαστες στην huawei)

επισης τα κορεατικα και τα ταιβανεζικα ειναι γεματα με δυτικη/δεξια τεχνολογια, οχι ντοπια, ριξε μια ματια τι εξαρτηματα εχει το ασιατικο galaxy s20 Qualcomm, Maxim Integrated, Cirrus Logic,ON Semiconductor, Skyworks Solutions, Qorvo, Avago/Broadcom ολες αμερικανικες εταιριες
STMicroelectronics ιταλογαλλικη, NXP ολλανδοαμερικανικη

ας δουμε λιγο και τις πατεντες οπου ολα τα κινητα και οι υπολογιστες βασιζονται σε αμερικανικες ή αγγλικες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom