You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αμερικάνοι: ο πιο ηλίθιος λαός?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα piagos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 126
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Πόσες γωνίες έχει ένα τρίγωνο? Κατά τον αμερικανό φίλο μας 4
Ο χάρτης με τις καρφίτσες όλα τα λεφτά.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εμεις ειμαστε οι εξυπνοι ρε τυπεενω εμεις ας πουμε που για τον μεσο ευρωπαιο εχουμε γινει το συνωνυμο του λαμογιου......αυτες οι γενικευσεις μας αρεσουν;
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
ενω εμεις ας πουμε που για τον μεσο ευρωπαιο εχουμε γινει το συνωνυμο του λαμογιου......αυτες οι γενικευσεις μας αρεσουν;
Βρες κανά βίντεο από ρεπορτάζ του σταρ που βγαίνουν και ρωτάνε αν την 28η οκτωβρίου γιορτάζουμε την επανάσταση του '21
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.268
- Πόντοι
- 5.097
σε γενικες γραμμες ειμαστε εξυπνος λαοςενω εμεις ας πουμε που για τον μεσο ευρωπαιο εχουμε γινει το συνωνυμο του λαμογιου......αυτες οι γενικευσεις μας αρεσουν;
αν εξαιρεσουμε κατι γιδια που τα ρωτανε για την 25 μαρτιου
και απαντανε αλλα τ'αλλων
α ρε γιδια που κυκλοφορουν
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.268
- Πόντοι
- 5.097
σκασε λακηΒρες κανά βίντεο από ρεπορτάζ του σταρ που βγαίνουν και ρωτάνε αν την 28η οκτωβρίου γιορτάζουμε την επανάσταση του '21
η γενια σου τα λει αυτα
σκατα εχουμε καταντησει
piagos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ενω εμεις ας πουμε που για τον μεσο ευρωπαιο εχουμε γινει το συνωνυμο του λαμογιου......αυτες οι γενικευσεις μας αρεσουν;
τουλάχιστον καλύτερα λαμόγια παρά βλάκες
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
σκασε λακη
η γενια σου τα λει αυτα
σκατα εχουμε καταντησει
Οι καλλιτέχνες φταίνε τύπε.
Δε μας κάνουν κι εμάς εδώ καμιά ταινία μοντέρνα της προκοπής, "γεννημένος την 25η μαρτίου" με το Μαρτάκη ή κανά άλλο 'μορφόπαιδο να μορφωθούν οι νεολαίοι!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εχω δει τον εξης διαλογοΒρες κανά βίντεο από ρεπορτάζ του σταρ που βγαίνουν και ρωτάνε αν την 28η οκτωβρίου γιορτάζουμε την επανάσταση του '21
-τι γιορταζουμε σημερα 25η μαρτιου;
-την νικη των αθηναιων στον μαραθωνα,τοτε που ειχαν ερθει οι τουρκοι απο απεναντι με τον στολο τους.....
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
εχω δει τον εξης διαλογο
-τι γιορταζουμε σημερα 25η μαρτιου;
-την νικη των αθηναιων στον μαραθωνα,τοτε που ειχαν ερθει οι τουρκοι απο απεναντι με τον στολο τους.....
Το πιο καλό που έχω ακούσει, αλλά δε θυμάμαι που στο διάολο ήταν, τύπος 25άρης που τον ρωτήσανε τι γιορτάζουμε σήμερα (νομίζω 25η μαρτίου ήταν) και είπε το ότι πήραμε το euro.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.268
- Πόντοι
- 5.097
εσενα σε εχω ικανο να ελεγες για τη ναυμαχια της σαλαμιναςΤο πιο καλό που έχω ακούσει, αλλά δε θυμάμαι που στο διάολο ήταν, τύπος 25άρης που τον ρωτήσανε τι γιορτάζουμε σήμερα (νομίζω 25η μαρτίου ήταν) και είπε το ότι πήραμε το euro.
ποιος ηγειτο της ναυμαχιας της σαλαμινας λακη?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ο μεγαλεφαντος.....ποιος ηγειτο της ναυμαχιας της σαλαμινας λακη?
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.268
- Πόντοι
- 5.097
ο μεγαλεφαντος.....
ο αιντας ρε βλακα
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
ποιος ηγειτο της ναυμαχιας της σαλαμινας λακη?
Ο Ζαγοράκης
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
ειναι μυστηριο τρενο αυτοι οι Αμερικανοι...
συμμετεχω καιρο σε ξενα φορουμ γενικου κ ειδικου ενδιαφεροντος κ τοσο απο τα γραφομενα τους στα εκαστοτε θρεντ,οσο κ απο την κατ΄ιδιαν επικοινωνια με ορισμενους που ετυχε να εχω,μπορω να βγαλω το συμπερασμα οτι οι Αμερικανοι εχουν τελειως διαφορετικη αντιληψη καποιων πραγματων...
κ ναι, πολλοι απο αυτους ειναι κ τελειως κουφιοι,ανεγκεφαλοι κ μικρονοΐκοι,αλλα κατι τετοιο το συνανταμε κ στην ιδια μας την χωρα...(δυστηχως)
συμμετεχω καιρο σε ξενα φορουμ γενικου κ ειδικου ενδιαφεροντος κ τοσο απο τα γραφομενα τους στα εκαστοτε θρεντ,οσο κ απο την κατ΄ιδιαν επικοινωνια με ορισμενους που ετυχε να εχω,μπορω να βγαλω το συμπερασμα οτι οι Αμερικανοι εχουν τελειως διαφορετικη αντιληψη καποιων πραγματων...
κ ναι, πολλοι απο αυτους ειναι κ τελειως κουφιοι,ανεγκεφαλοι κ μικρονοΐκοι,αλλα κατι τετοιο το συνανταμε κ στην ιδια μας την χωρα...(δυστηχως)
alex88
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ειναι μυστηριο τρενο αυτοι οι Αμερικανοι...
Με εχεις καλειψει απολυτα με την θεση σου.....!!!!Τους λεμε χαζους τοσα χρονια αλλα η καθημερινοτητα της ζωης τους...εννοω περιθαλψη και κοινωνικα δικαιωματα ειναι κλασσεις ανωτεροι απο εμας...τους γκιαουριδες που ακομα ονομαζομαστε GREECE - Γρεκοι...αντι για Ελλαδα Hellas.....
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Από 2,3 Αμερικάνους που έχω μιλήσει μου έχει δημιουρηθεί η εντύπωση πως πιστεύουν πως είναι ο σπουδαιότερος λαός της ανθρωπότητας. Συν ότι πολλοί πρέπει να πιστεύουν ότι είναι και ο περιούσιος λαός του θεού....Βέβαια την ίδια αντίληψη έχουν και πολλοί Έλληνες για τους Έλληνες....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K