Νέα

Αμερικάνοι: ο πιο ηλίθιος λαός?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα piagos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 126
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

piagos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Πόσες γωνίες έχει ένα τρίγωνο? Κατά τον αμερικανό φίλο μας 4
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ενω εμεις ας πουμε που για τον μεσο ευρωπαιο εχουμε γινει το συνωνυμο του λαμογιου......αυτες οι γενικευσεις μας αρεσουν;

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
ενω εμεις ας πουμε που για τον μεσο ευρωπαιο εχουμε γινει το συνωνυμο του λαμογιου......αυτες οι γενικευσεις μας αρεσουν;

Βρες κανά βίντεο από ρεπορτάζ του σταρ που βγαίνουν και ρωτάνε αν την 28η οκτωβρίου γιορτάζουμε την επανάσταση του '21  :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
σε γενικες γραμμες ειμαστε εξυπνος λαος
αν εξαιρεσουμε κατι γιδια που τα ρωτανε για την 25 μαρτιου
και απαντανε αλλα τ'αλλων  :headbang: :headbang: :headbang:
α ρε γιδια που κυκλοφορουν :headbang: :headbang: :headbang:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
Βρες κανά βίντεο από ρεπορτάζ του σταρ που βγαίνουν και ρωτάνε αν την 28η οκτωβρίου γιορτάζουμε την επανάσταση του '21  :2funny:
σκασε λακη
η γενια σου τα λει αυτα
σκατα εχουμε καταντησει :headbang:

OP
OP
piagos

piagos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1

τουλάχιστον καλύτερα λαμόγια παρά βλάκες  :tooth:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
σκασε λακη
η γενια σου τα λει αυτα
σκατα εχουμε καταντησει :headbang:

Οι καλλιτέχνες φταίνε τύπε.

Δε μας κάνουν κι εμάς εδώ καμιά ταινία μοντέρνα της προκοπής, "γεννημένος την 25η μαρτίου" με το Μαρτάκη ή κανά άλλο 'μορφόπαιδο να μορφωθούν οι νεολαίοι! :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εχω δει τον εξης διαλογο

-τι γιορταζουμε σημερα 25η μαρτιου;
-την νικη των αθηναιων στον μαραθωνα,τοτε που ειχαν ερθει οι τουρκοι απο απεναντι με τον στολο τους..... :jerking: :jerking:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
εχω δει τον εξης διαλογο

-τι γιορταζουμε σημερα 25η μαρτιου;
-την νικη των αθηναιων στον μαραθωνα,τοτε που ειχαν ερθει οι τουρκοι απο απεναντι με τον στολο τους..... :jerking: :jerking:

Το πιο καλό που έχω ακούσει, αλλά δε θυμάμαι που στο διάολο ήταν, τύπος 25άρης που τον ρωτήσανε τι γιορτάζουμε σήμερα (νομίζω 25η μαρτίου ήταν) και είπε το ότι πήραμε το euro. :2funny:

OP
OP
piagos

piagos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ε τον βλάκα δεν ήξερε ότι γιορτάζουμε τη νίκη του Μαραθώνα φαίνεται.. :rolleyes:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
Το πιο καλό που έχω ακούσει, αλλά δε θυμάμαι που στο διάολο ήταν, τύπος 25άρης που τον ρωτήσανε τι γιορτάζουμε σήμερα (νομίζω 25η μαρτίου ήταν) και είπε το ότι πήραμε το euro. :2funny:
εσενα σε εχω ικανο να ελεγες για τη ναυμαχια της σαλαμινας :jerking:
ποιος ηγειτο της ναυμαχιας της σαλαμινας λακη? :thefinge:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
ειναι μυστηριο τρενο αυτοι οι Αμερικανοι... :idiot: :uglystupid:
συμμετεχω καιρο σε ξενα φορουμ γενικου κ ειδικου ενδιαφεροντος κ τοσο απο τα γραφομενα τους στα εκαστοτε θρεντ,οσο κ απο την κατ΄ιδιαν επικοινωνια με ορισμενους που ετυχε να εχω,μπορω να βγαλω το συμπερασμα οτι οι Αμερικανοι εχουν τελειως διαφορετικη αντιληψη καποιων πραγματων... :think: :think:
κ ναι, πολλοι απο αυτους ειναι κ τελειως κουφιοι,ανεγκεφαλοι κ μικρονοΐκοι,αλλα κατι τετοιο το συνανταμε κ στην ιδια μας την χωρα...(δυστηχως)

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
ειναι μυστηριο τρενο αυτοι οι Αμερικανοι... :idiot: :uglystupid:
συμμετεχω καιρο σε ξενα φορουμ γενικου κ ειδικου ενδιαφεροντος κ τοσο απο τα γραφομενα τους στα εκαστοτε θρεντ,οσο κ απο την κατ΄ιδιαν επικοινωνια με ορισμενους που ετυχε να εχω,μπορω να βγαλω το συμπερασμα οτι οι Αμερικανοι εχουν τελειως διαφορετικη αντιληψη καποιων πραγματων... :think: :think:
κ ναι, πολλοι απο αυτους ειναι κ τελειως κουφιοι,ανεγκεφαλοι κ μικρονοΐκοι,αλλα κατι τετοιο το συνανταμε κ στην ιδια μας την χωρα...(δυστηχως)

Με εχεις καλειψει απολυτα με την θεση σου.....!!!!Τους λεμε χαζους τοσα χρονια αλλα η καθημερινοτητα της ζωης τους...εννοω περιθαλψη και κοινωνικα δικαιωματα ειναι κλασσεις ανωτεροι απο εμας...τους γκιαουριδες που ακομα ονομαζομαστε GREECE - Γρεκοι...αντι για Ελλαδα Hellas.....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Από 2,3 Αμερικάνους που έχω μιλήσει μου έχει δημιουρηθεί η εντύπωση πως πιστεύουν πως είναι ο σπουδαιότερος λαός της ανθρωπότητας. Συν ότι πολλοί πρέπει να πιστεύουν ότι είναι και ο περιούσιος λαός του θεού....Βέβαια την ίδια αντίληψη έχουν και πολλοί Έλληνες για τους Έλληνες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom