You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αμερικάνοι: ο πιο ηλίθιος λαός?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα piagos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 126
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εισεβαλε η ελλαδα σε καμια χωρα και πρεπει να γυρισουμε τετοια ταινια?Οι καλλιτέχνες φταίνε τύπε.
Δε μας κάνουν κι εμάς εδώ καμιά ταινία μοντέρνα της προκοπής, "γεννημένος την 25η μαρτίου" με το Μαρτάκη ή κανά άλλο 'μορφόπαιδο να μορφωθούν οι νεολαίοι!
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα σε όλους.Κατ'αρχήν θα ήθελα να αναφέρω πως συμφωνώ με αυτούς που είπαν πως δεν είναι καλό να κάνουμε γενικεύσεις και να λέμε π.χ."α..το τάδε έθνος είναι ηλίθιο",αλλά από την άλλη θεωρώ πως οι Αμερικάνοι έχουν ιδιάζουσες έως παράλογες αντιλήψεις σε ορισμένους τομείς.Βασικά θέλω να πω,ότι είναι ένα από το πλέον "προβατοποιημένα" έθνη στο κόσμο και αυτό(η κοινή αντίληψη-συμπεριφορά σε διάφορα ζητήματα χωρίς "εκλάμψεις")διαφαίνεται πολύ πιο έντονα στα πιο απλά ζητήματα,όπως π.χ οι τρόποι διασκεδασης.Συγκεκριμένα, θεωρώ ποταπό ένα έθνος το οποίο διασκεδάζει βλέποντας smackdown ή μπέηζμπολ καταναλώνοντας τεράστιες ποσότητες από kfc kai μπουρίτος(ή δε ξέρω εγώ τι άλλο)και παράλληλα πίνουν και 10 λίτρα pepsi.Επιπλέον, ο μέσος Αμερικανός δε γνωρίζει αδιαφορεί για τους υπόλοιπους(μεγάλη δύναμη γαρ οι Η.Π.Α.) λαούς και δε ξέρει καν γιατί βομβαρδίζει χώρες όπως το Αφγανιστάν ή η Λιβύη(και το πιθανότερο δε ξέρει ούτε κατά που πέφτουν).Σίγουρα υπάρχουν και ηλίθιοι Αμερικανοί(όπως άλλωστε κ σε όλες τις χώρες της υφηλίου),αλλά σίγουρα ο μέσος Αμερικανός είναι ένας υλιστής-παρτάκιας με "βλάχικη" νοοτροπία που αδιαφορεί να ξεπεράσει τα "πεζά" όρια του.
Υ.Γ:Οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες πρόσφεραν στη μάζα(ή στον όχλο καλύτερα) "άρτον και θεάματα" για να το έχουν σε πνευματική αδράνεια...ε κάτι τέτοιο προσφέρουν και οι ανώτεροι(όποιοι κ αν είναι αυτοί) στο τωρινό "ισχυρό" έθνος.
Υ.Γ.2:Είχα ρωτήσει ένα προπονητή ερασιτεχνικής ομάδας ποδοσφαίρου γιατί οι Αμερικανοί δεν αγαπούν το soccer και μ απάντησε πως "δεν μπορούν να διανοηθούν ότι θα πληρώσουν εισιτήριο για να δουν κάτι το οποίο μπορεί να μη προσφέρει θέαμα(κατά τη δική τους αντίληψη),π.χ. δηλαδή να λήξει 0-0",οπότε καταλαβαίνετε περίπου τι θέλω να πω για τη νοοτροπία τους.
Υ.Γ:Οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες πρόσφεραν στη μάζα(ή στον όχλο καλύτερα) "άρτον και θεάματα" για να το έχουν σε πνευματική αδράνεια...ε κάτι τέτοιο προσφέρουν και οι ανώτεροι(όποιοι κ αν είναι αυτοί) στο τωρινό "ισχυρό" έθνος.
Υ.Γ.2:Είχα ρωτήσει ένα προπονητή ερασιτεχνικής ομάδας ποδοσφαίρου γιατί οι Αμερικανοί δεν αγαπούν το soccer και μ απάντησε πως "δεν μπορούν να διανοηθούν ότι θα πληρώσουν εισιτήριο για να δουν κάτι το οποίο μπορεί να μη προσφέρει θέαμα(κατά τη δική τους αντίληψη),π.χ. δηλαδή να λήξει 0-0",οπότε καταλαβαίνετε περίπου τι θέλω να πω για τη νοοτροπία τους.
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Και μετά λέμε τους Αμερικάνους ηλίθιους !!!!!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε αν δεν σε βομβαρδισει το αμερικα δεν μετρας για επαναστατης στον υπολοιπο κοσμοο μέσος Αμερικανός δε γνωρίζει αδιαφορεί για τους υπόλοιπους(μεγάλη δύναμη γαρ οι Η.Π.Α.) λαούς και δε ξέρει καν γιατί βομβαρδίζει χώρες όπως το Αφγανιστάν ή η Λιβύη(και το πιθανότερο δε ξέρει ούτε κατά που πέφτουν)
ΝASA-CILIKON VALLEY-HOLLYWOOD-NBA
Nαι, σιγουρα ο πιο ηλιθιος λαος στον κοσμο!!!!
Καλα ρε, ποσο καραγκιοζηδες εισαστε? Δεν ντρεπεστε που ζειτε σε μια χωρα-ουραγο σε καθε επιπεδο εκτος απο το χαλβα- οταν την ιδια στιγμη στην απεναντι οχθη του Ατλαντικου η ανθρωποτητα εχει ραντεβου με την ιστορια??
Οι Αμερικανοι ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΕΣ, εχουν πολυ υψηλοτερο Iq απο τους Ελληνες...Ειναι μαλιστα απο τις πρωτες χωρες σε μεσο δεικτη ευφυιας μαζι με τη Γερμανια κ αλλες 2-3
Τα ελαττωματα τους ειναι τελειως ασχετα με τον παραγοντα "εξυπναδα"...Ας πουμε ειναι αφελεις και ευκολοπιστοι, επειδη πολυ απλα εχουν εμπιστοσυνη στο συστημα τους-που δουλευει ρολοι- και δεν εχουν μαθει στη μιζα και στη ρουφιανια οπως καποιοι αλλοι.... Επισης, οι προεδροί τους τους υπηρετουν με ευθυνη-ακομα κι αν αυτο σημαινει βομβαρδισμους αλλων λαων. Δεν τους κοροιδευουν/ δεν τους πουλανε...Αρα,απο πού κι ως πού να ειναι δυσπιστοι και "πονηροι"??
Αλλο ελαττωμά τους ειναι η κακογουστια που τους διακρινει...Και η οποια σχετιζεται με την λατρεια προς την υπερβολη και το θεαμα πασης ποιοτητας/ουσιας. Ειναι λαος του θεαματος, κακα τα ψεματα
Οσο γι αυτο περι της ιστρικης/γεωγραφικης γνωσης...Μαλλον καποιοι κανετε χιουμορ, ή απλα ειστε τελειως ηλιθιοι! ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, Ο ΜΕΣΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ Η ΜΑΛΤΑ??? Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΟΡΛΑΝΤΟ?? Η ΜΗΠΩς ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ????
Nαι, σιγουρα ο πιο ηλιθιος λαος στον κοσμο!!!!
Καλα ρε, ποσο καραγκιοζηδες εισαστε? Δεν ντρεπεστε που ζειτε σε μια χωρα-ουραγο σε καθε επιπεδο εκτος απο το χαλβα- οταν την ιδια στιγμη στην απεναντι οχθη του Ατλαντικου η ανθρωποτητα εχει ραντεβου με την ιστορια??
Οι Αμερικανοι ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΕΣ, εχουν πολυ υψηλοτερο Iq απο τους Ελληνες...Ειναι μαλιστα απο τις πρωτες χωρες σε μεσο δεικτη ευφυιας μαζι με τη Γερμανια κ αλλες 2-3
Τα ελαττωματα τους ειναι τελειως ασχετα με τον παραγοντα "εξυπναδα"...Ας πουμε ειναι αφελεις και ευκολοπιστοι, επειδη πολυ απλα εχουν εμπιστοσυνη στο συστημα τους-που δουλευει ρολοι- και δεν εχουν μαθει στη μιζα και στη ρουφιανια οπως καποιοι αλλοι.... Επισης, οι προεδροί τους τους υπηρετουν με ευθυνη-ακομα κι αν αυτο σημαινει βομβαρδισμους αλλων λαων. Δεν τους κοροιδευουν/ δεν τους πουλανε...Αρα,απο πού κι ως πού να ειναι δυσπιστοι και "πονηροι"??
Αλλο ελαττωμά τους ειναι η κακογουστια που τους διακρινει...Και η οποια σχετιζεται με την λατρεια προς την υπερβολη και το θεαμα πασης ποιοτητας/ουσιας. Ειναι λαος του θεαματος, κακα τα ψεματα
Οσο γι αυτο περι της ιστρικης/γεωγραφικης γνωσης...Μαλλον καποιοι κανετε χιουμορ, ή απλα ειστε τελειως ηλιθιοι! ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, Ο ΜΕΣΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ Η ΜΑΛΤΑ??? Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΟΡΛΑΝΤΟ?? Η ΜΗΠΩς ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ????
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Από 2,3 Αμερικάνους που έχω μιλήσει μου έχει δημιουρηθεί η εντύπωση πως πιστεύουν πως είναι ο σπουδαιότερος λαός της ανθρωπότητας.
Αντικειμενικά νομίζω δεν έχουν άδικο. Η χώρα τους καθορίζει τις εξελίξεις παγκοσμίως. Ακόμα.
Και ο πολιτισμός τους (εντός ή εκτός εισαγωγικών) είναι ο κυρίαρχος παγκοσμίως.
Όσο για το αν είναι βλάκες... για να είναι σε αυτή την θέση, μάλλον δεν είναι καθόλου.
Γιατί μπορεί να ξέρεις ότι το τρίγωνο έχει... τρεις γωνίες, αλλά αν ψηφίζεις gap/κουρασμένο, πάλι γάματα με κεφαλαία γράμματα...
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Εμάς δεν μας έχουν βομβαρδίσει και επιπλέον είμεθα και στο ΝΑΤΟ...οπότε τι να συμπεράνω?τυπε αν δεν σε βομβαρδισει το αμερικα δεν μετρας για επαναστατης στον υπολοιπο κοσμο
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γιατι καναμε επανασταση τωρα τελευταια τυπε?Εμάς δεν μας έχουν βομβαρδίσει και επιπλέον είμεθα και στο ΝΑΤΟ...οπότε τι να συμπεράνω?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε παντως οι αμερικανες ειναι καλυτερες απτις ελλεεινιδεςΑπό 2,3 Αμερικάνους που έχω μιλήσει μου έχει δημιουρηθεί η εντύπωση πως πιστεύουν πως είναι ο σπουδαιότερος λαός της ανθρωπότητας.
γαμιουνται γρηγορα
και δεν στα πρηζουν μετα
Εμάς δεν μας έχουν βομβαρδίσει και επιπλέον είμεθα και στο ΝΑΤΟ...οπότε τι να συμπεράνω?
Τυπε μας ριξανε κατι ξεγυρισμενες ΝΑΠΑΛΜ το 49
Ακομα στα ραπανακια ραδιενεργεια εχει...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ε καλα 1-2 μπομπουλες δεν το λες και βομβαρδισμο τυπεΤυπε μας ριξανε κατι ξεγυρισμενες ΝΑΠΑΛΜ το 49
Ακομα στα ραπανακια ραδιενεργεια εχει...
σιγα
ισως γιαυτο εγιναν οι ελληνες αντιαμερικανοι
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Όσον αφορά το φίλο που έγραψε παραπάνω με τόση ευγένεια,έχω να πω τα εξής:
1)Από ποια πηγή έλαβες τα αποτελέσματα σχετικά με το μέσο IQ?,κατά πόσον αυτά είναι αντιπροσωπευτικά(τί μέγεθος δείγματος χρησιμοποιήθηκε?),ήταν το δείγμα αντιπροσωπευτικό???(ελήφθησαν σε αυτό οι γελαδάρηδες Τεξανοί? ή μήπως θεωρούνται γνήσιοι Αμερικανοί οι Ισπανόφωνοι και άλλοι πολλοί???).Ακόμη,εφόσον είναι τόσο έξυπνο και "παραγωγικό" έθνος,γιατί "εισάγουν" συνεχώς ανθρώπους από Ρωσία,Ιαπωνία,Γερμανία κ.λ.π. για έρευνες σε διάφορους επιστημονικούς τομείς???.Μήπως η πρόοδοςο τους είναι αποτέλεσμα του κεφαλαίου που έχουν συγκεντρώσει(με θεμιτά και αθέμιτα μέσα) από τη κυριαρχία σε όλους σχεδόν τους φυσικούς πλούτους της Γης(πετράλαιοι,φυσικό αέριο κ.λ.π.?).
2)Λαός που δε ξέρει την ιστορία του(αλλά για ποια ιστορία να μ πεις αφού το μόνο που έχουν να θυμούνται είναι το τσαί που πέταξαν στο λιμάνι της Βοστώνης ως "αντίδραση" στους Εγγλέζους άποικους)ή γενικότερα ιστορία δε μπορεί να προχωρήσει μπροστά.Τέλος,όσον αφορά τη Γεωγραφία,ναι ρε φίλε εγώ ξέρω που είναι το Ορλάντο και άλλες λιγότερες σημαντικές χώρες ή πόλεις διότι είναι θέμα "καλλιέργειας" και γενικής παιδείας.Στη τελική επιβάλεται(ναι επιβάλεται) να γνωρίζει το που πέφτει η Ελλάδα,διότι όταν οι πρόγονοι του σκαρφάλωναν στα δέντρα και τρώγανε σκουλήκια οι δικοί σκάλιζαν τον Παρθενώνα.Αυτά από μένα και συγνώμη αν κούρασα.
1)Από ποια πηγή έλαβες τα αποτελέσματα σχετικά με το μέσο IQ?,κατά πόσον αυτά είναι αντιπροσωπευτικά(τί μέγεθος δείγματος χρησιμοποιήθηκε?),ήταν το δείγμα αντιπροσωπευτικό???(ελήφθησαν σε αυτό οι γελαδάρηδες Τεξανοί? ή μήπως θεωρούνται γνήσιοι Αμερικανοί οι Ισπανόφωνοι και άλλοι πολλοί???).Ακόμη,εφόσον είναι τόσο έξυπνο και "παραγωγικό" έθνος,γιατί "εισάγουν" συνεχώς ανθρώπους από Ρωσία,Ιαπωνία,Γερμανία κ.λ.π. για έρευνες σε διάφορους επιστημονικούς τομείς???.Μήπως η πρόοδοςο τους είναι αποτέλεσμα του κεφαλαίου που έχουν συγκεντρώσει(με θεμιτά και αθέμιτα μέσα) από τη κυριαρχία σε όλους σχεδόν τους φυσικούς πλούτους της Γης(πετράλαιοι,φυσικό αέριο κ.λ.π.?).
2)Λαός που δε ξέρει την ιστορία του(αλλά για ποια ιστορία να μ πεις αφού το μόνο που έχουν να θυμούνται είναι το τσαί που πέταξαν στο λιμάνι της Βοστώνης ως "αντίδραση" στους Εγγλέζους άποικους)ή γενικότερα ιστορία δε μπορεί να προχωρήσει μπροστά.Τέλος,όσον αφορά τη Γεωγραφία,ναι ρε φίλε εγώ ξέρω που είναι το Ορλάντο και άλλες λιγότερες σημαντικές χώρες ή πόλεις διότι είναι θέμα "καλλιέργειας" και γενικής παιδείας.Στη τελική επιβάλεται(ναι επιβάλεται) να γνωρίζει το που πέφτει η Ελλάδα,διότι όταν οι πρόγονοι του σκαρφάλωναν στα δέντρα και τρώγανε σκουλήκια οι δικοί σκάλιζαν τον Παρθενώνα.Αυτά από μένα και συγνώμη αν κούρασα.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε αυτο δεν ειναι καλοΑπαντήσεις επιπέδου κουραδομηχανής...
γουστάρω πολύ το βιντεάκι με το χάρτη όπου η Αυστραλία είναι το Ιράν, η Κορέα, η Γαλλία...
ΓΓΓΓΓΓΓΓΓκάάάαάάάάάάουουουουουουουου....!!!!
φαντασου να μπερδευτουν και να ερθει σε εμας καμια μπομπα ξεκαρφωτη
Δεν με ενδιαφερει το dna των ιδιουφυιων,αλλα το ΣΥΣΤΗΜΑ το οποιο εχει στηθει ωστε να τις αξιοποιησει...Ναι, αν το δουμε το θεμα φυλετικα, απο τα μεγαλα μυαλα (σχεδον) κανενα δεν γεννηθηκε στις ΗΠΑ. Αλλα ελα ομως που ΟΛΟΙ, μα ΟΛΟΙ εκει δραστηριοποιηθηκαν στο τελος! Αρα,ναι οι Αμερικανοι ειναι οι πιο εξυπνοι στο φιναλε, γιατι αυτοι καταφεραν να απορροφησουν τους εξυπνους των αλλων χωρων!
Εσυ ξερεις πού ειναι το Ορλαντο, αλλα εισαι στο 1/10.000 των Ελληνων που ξερουν αυτη την πληροφορια. (Το Ορλαντο δεν ξερω ποσο πληθυσμο εχει,αλλα υποθετω οτι ειναι απο ολες τις αποψεις μεγαλυτερη πολη απο την Αθηνα. Κι οτι εχει και καλυτερη ρημοτομια/υποδομες κ.ο.κ...Απλη υποσημειωση αυτο, κι ο νοων νοειτο)
Οσον αφορα τους γελαδαρηδες του Τεξας, θα σου απαντησω κι εγω οτι αμα βγεις λιγο εξω απο την Αθηνα...ΓΑΜΑ ΤΑ! Εχω βγει και ξερω ποιο ειναι το επιπεδο εκει. Αλλα αυτο δεν εχει να κανει με το iq, μην μπερδευομαστε
Επειδη κατι ανεφερες για αρχαια ιστορια, να σου κανω μια αδιακριτη ερωτηση?? Ο Μπιλ Γκειτς και η παρεα του, πώς προκυπτει οτι ειναι κατωτεροι απο τον Πλατωνα ή τον Πυθαγορα? Ιστορια γραφουν οι μεν, ιστορια εγραψαν και οι δε...Οποτε οσο εμεις δεν ξερουμε γι αυτους, αλλο τοσο κι αυτοι δικαιουνται να μην ξερουν την τυφλα τους για μας (σσ τους προγονους μας/ ουτε καν εμας)
Εσυ ξερεις πού ειναι το Ορλαντο, αλλα εισαι στο 1/10.000 των Ελληνων που ξερουν αυτη την πληροφορια. (Το Ορλαντο δεν ξερω ποσο πληθυσμο εχει,αλλα υποθετω οτι ειναι απο ολες τις αποψεις μεγαλυτερη πολη απο την Αθηνα. Κι οτι εχει και καλυτερη ρημοτομια/υποδομες κ.ο.κ...Απλη υποσημειωση αυτο, κι ο νοων νοειτο)
Οσον αφορα τους γελαδαρηδες του Τεξας, θα σου απαντησω κι εγω οτι αμα βγεις λιγο εξω απο την Αθηνα...ΓΑΜΑ ΤΑ! Εχω βγει και ξερω ποιο ειναι το επιπεδο εκει. Αλλα αυτο δεν εχει να κανει με το iq, μην μπερδευομαστε
Επειδη κατι ανεφερες για αρχαια ιστορια, να σου κανω μια αδιακριτη ερωτηση?? Ο Μπιλ Γκειτς και η παρεα του, πώς προκυπτει οτι ειναι κατωτεροι απο τον Πλατωνα ή τον Πυθαγορα? Ιστορια γραφουν οι μεν, ιστορια εγραψαν και οι δε...Οποτε οσο εμεις δεν ξερουμε γι αυτους, αλλο τοσο κι αυτοι δικαιουνται να μην ξερουν την τυφλα τους για μας (σσ τους προγονους μας/ ουτε καν εμας)
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.722
- Πόντοι
- 3.715
έχω ταξιδέψει αρκετά και στη χώρα τους και τους έχω συζητήσει αρκετά χρόνια στην Ευρώπη και στην Ασία. Ίσως όταν μένουν εκτός εκτροφείου (Ευρώπη/ Ασία) είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα, πάντως αντανακλούν την έλλειψη κουλτούρας και το συναφές κόμπλεξ τους.
Είναι ηλίθιοι με βούλα, ισχύει στο ακέραιο.
Είναι ηλίθιοι με βούλα, ισχύει στο ακέραιο.
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
αυτο με τα κοτοπουλα kfc ειναι κορυφαιο
Αυτοί παίζει να είναι οι μόνοι που δε θα βρουν την απάντηση στην ερώτηση "Τα παιδιά του Ζεβεδαίου ποιον είχανε πατέρα?"!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K