Νέα

Αμερικάνοι: ο πιο ηλίθιος λαός?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα piagos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 126
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Από 2,3 Αμερικάνους που έχω μιλήσει μου έχει δημιουρηθεί η εντύπωση πως πιστεύουν πως είναι ο σπουδαιότερος λαός της ανθρωπότητας. Συν ότι πολλοί πιστεύουν ότι είναι και ο περιούσιος λαός του θεού....Βέβαια την ίδια αντίληψη έχουν και πολλοί Έλληνες για τους Έλληνες....

τουλαχιστον αυτοι ειναι μια παγκοσμια δυναμη....εμεις πουλαμε μουρη για ποιο ακριβως πραγμα?

OP
OP
piagos

piagos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Από 2,3 Αμερικάνους που έχω μιλήσει μου έχει δημιουρηθεί η εντύπωση πως πιστεύουν πως είναι ο σπουδαιότερος λαός της ανθρωπότητας. Συν ότι πολλοί πρέπει να πιστεύουν ότι είναι και ο περιούσιος λαός του θεού....Βέβαια την ίδια αντίληψη έχουν και πολλοί Έλληνες για τους Έλληνες....

με τη διαφορά ότι οι Έλληνες όντως είμαστε ο περιούσιος λαός. Δε έχεις ακούσει Λιακόπουλο? :rolleyes: :rolleyes:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Από 2,3 Αμερικάνους που έχω μιλήσει μου έχει δημιουρηθεί η εντύπωση πως πιστεύουν πως είναι ο σπουδαιότερος λαός της ανθρωπότητας.

+1...μου εχει τυχει κ μενα...λυπηρο... :huh: :huh: :P

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.069
Πόντοι
22.785

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ηλίθιοι δεν είναι ακριβώς, απλά πέρα από την δουλειά τους και την πάρτη τους γενικά δεν τους ενδιαφέρουν πολλά πολλά...
Εχω πολλους συγγενείς εκεί περα και μπορω να πω πως είναι το ιδιο και παραπάνω "βλαχοι" με εμένα  :sunglasses:
Λίγο πιο "διαβασμένος" είναι ο κόσμος στα παράλια (east & west coast) ας πουμε...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τουλαχιστον αυτοι ειναι μια παγκοσμια δυναμη....εμεις πουλαμε μουρη για ποιο ακριβως πραγμα?
Για τον Παρθενώνα, τον Μεγα Αλέξαντρο, τον Σωκράτη, το Θαλή, τον Αριστοτέλη και τόοοοοοοοοσους πολλούς σπουδαίους αρχαίους Έλληνες. Που αν ζούσαν σήμερα είμαι σίγουρος πως θα μας έβριζαν που λέμε πως είμαστε απόγονοί τους....
Τόσα χρόνια απορώ πως αυτή η καραμέλα δεν έχει λιώσει ακόμα ρε πούστη μου

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Για τον Παρθενώνα, τον Μεγα Αλέξαντρο, τον Σωκράτη, το Θαλή, τον Αριστοτέλη και τόοοοοοοοοσους πολλούς σπουδαίους αρχαίους Έλληνες. Που αν ζούσαν σήμερα είμαι σίγουρος πως θα μας έβριζαν που λέμε πως είμαστε απόγονοί τους....
Τόσα χρόνια απορώ πως αυτή η καραμέλα δεν έχει λιώσει ακόμα ρε πούστη μου
κ μαλλον δεν θα μπορεσουμε (ποτε) να επιδειξουμε κατι διαφορετικο κ εξισου αξιολογο με το παρελθον μας...κολλησε εκει η βελονα απο χρονια...σχεδον για παντα. ;)

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΑΝΙΣΤΟΡΙΑ

Του ΜέγΑλέξαντρου η μάνα
ήταν, απο την Αλαμάνα
κι ο Περικλής ο Αθηναίος
ήτανε στρατηγός Ρωμαίος

Τ΄ασκέρι του Καραϊσκάκη
φτιαχνότανε με ουϊσκάκι
με ποτηράκι και παγάκι
έδινε μάχες στο Μανιάκι

Του Λεωνίδα οι τρακόσιοι
χρωστάγαν του Αλή μιά δόση
κι επήγανε στο Τεπελένι
να πάρουν την Ωραία Ελένη !

Και απο τότε κάθε Μάρτη
λέμε στο Τούρκο έλα πάρτη
μολών λαβέ, που λένε δηλαδή
όπως κι η Κλεοπάτρα είχε πεί !

:(

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
κ μαλλον δεν θα μπορεσουμε (ποτε) να επιδειξουμε κατι διαφορετικο κ εξισου αξιολογο με το παρελθον μας...κολλησε εκει η βελονα απο χρονια...σχεδον για παντα. ;)
Kανεις δεν θα μπορεσει φιλαρακι στο προσεχες μελλον τουλαχιστον. Για να γινει κατι τετοιο πρεπει να γκρεμιστουν ολα και να ξεκινησουμε (η ανθρωποτητα) απο το μηδεν οπως τοτε

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

μας ξεχασες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
τι κοροιδεύεις ρε φίλε? Δηλαδή όταν βλέπεις πχ τον Πάγκαλο ή κάποιον άλλο από τους 300 δε φαίνεται η ανωτερότητα του λαού μας? ; :2funny:

H Ελλαδα ειναι υπο κατοχη μονο που τωρα δεν εχουμε τουρκοκρατια αλλα εβραιοκρατια.
Εβραιοι ειναι στις ανωτατες θεσεις σε ολες τις εξουσιες.

Ουτε αυτο δεν εχετε καταλαβει ακομα!

Εδω πιστευετε στις εβραικες μαλακιες του μισελληνικου χριστιανισμου.

Ειστε θυματα της πλυσης εγκεφαλου που δεχεστε καθημερινα και απο νηπιακη ηλικια απο τη μισελληνικη εβραιοχριστιανικη εκκλησια,απο τα εβραιοκρατουμενα ΜΜΕ κλπ κλπ........

Τοσο θυματα ωστε να απαξιωνετε και να ξεχνατε τους σοφους προγονους σας και να δοξαζετε τους μισελληνες εβραιους <<αγιους>> δολοφονους και υβριστες Ελληνων!

Οι Έλληνες δυστυχώς είναι ακόμη ζαλισμένοι από τις "πέτρες σφενδόνης" του εβραιομογγόλου Δαυΐδ

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
H Ελλαδα ειναι υπο κατοχη μονο που τωρα δεν εχουμε τουρκοκρατια αλλα εβραιοκρατια.
Εβραιοι ειναι στις ανωτατες θεσεις σε ολες τις εξουσιες.

Ουτε αυτο δεν εχετε καταλαβει ακομα!

Εδω πιστευετε στις εβραικες μαλακιες του μισελληνικου χριστιανισμου.

Ειστε θυματα της πλυσης εγκεφαλου που δεχεστε καθημερινα και απο νηπιακη ηλικια απο τη μισελληνικη εβραιοχριστιανικη εκκλησια,απο τα εβραιοκρατουμενα ΜΜΕ κλπ κλπ........

Τοσο θυματα ωστε να απαξιωνετε και να ξεχνατε τους σοφους προγονους σας και να δοξαζετε τους μισελληνες εβραιους <<αγιους>> δολοφονους και υβριστες Ελληνων!

Οι Έλληνες δυστυχώς είναι ακόμη ζαλισμένοι από τις "πέτρες σφενδόνης" του εβραιομογγόλου Δαυΐδ
θελω να πιστευω οτι κανενας μας δεν απαξιωσε το παρελθον μας φιλε,μαλλον τα πηρες στραβα τα σχολια...
οσο για τα υπολοιπα που αναφερεις,πανω-κατω συμφωνω στα περισσοτερα...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και μετά λέμε τους Αμερικάνους ηλίθιους !!!!! :jerking:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Αποσπασμα απο το λινκ που εδωσα πιο πανω:

Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΗ ειναι η ΠΟΙΟΤΗΤΑ που μεχρι τωρα συνετριψε την ΠΟΣΟΤΗΤΑ του Σημιτομογγολου Γιαχβε, διοτι υπερτερουν στην ΔΙΑΝΟΙΑ που ελλειπει στους βαρβαρους, ενω συγχρονως διαθετη ΘΥΜΟΝ δηλαδη ΗΡΩΙΣΜΟ που οπως απεδειξε η Ιστορια ειναι ανωτερος σε ΔΥΝΑΜΗ απο τον θεο των Σημιτομογγολων.
Εχοντας απεναντι του αυτον τον υπερτερουντα Εληνικο Κολοσσο Γολιαθ, ο Σημιτομογγολος βαρβαρος αντεταξε την μηδαμινοτητα του υπουλου Νανου Δαυιδ με "πετρες σφεδονης" που πρωτα ζαλιζουν και θολωνουν το πνευμα και την ΔΙΑΝΟΙΑ και τον ΛΟΓΟ του ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ των Ελληνων,ωστε να γεινει δυνατη η βιολογικη και φυσικη τους εξοντωση. Ο μυθος του Δαυιδ και του Γολιαθ εξηγει με τον καλυτερο τροπο την φυλετικη και γεωγραφικη συρρικνωση των Ελληνων αφου προηγουμενος "ζαλιστηκαν" απο τις πετρες σφεδονης του Χριστιανισμου, της Δημοκρατιας ή Οχλοκρατιας, της Τυραννιας, και της Ολιγαρχιας που μεθοδευτηκαν και εκτοξευτηκαν εναντιον των απο τους Σημιτομογγολους εισβολεις των ελληνικων ιερατιων.
Αφηνουμε και παλι τον Μεγα Αριστοτελη να μας ΔΕΙΞΕΙ με την θεικη του ΔΙΑΝΟΙΑ, γιατι εχουμε καταντησει οπως καταντησαμε σαν εθνος. Προσεξτε αυτες τις θειες λεξεις, στρατιγοι της οπερετας του ΓΕΕΘΑ, βουλευτες κενολογοι και λογοκρατες του Κοινοβουλιου, νομοθετες Ρωμαικου Σημιτομογγολικου Δικαιου, δικαστες που ατιμασατε το δικαιωμα των πολιτων για ορισμο προσωπικου Δικαιου Αυτοδικιας και Τιμης, Αστυνομοι που γλυφετε και υπηρετειτε ξενοφερτους Νομους και Πολιτευματα.

Προσεξτε ολοι εσεις οι τρισαθλιοι ακουσιοι προδοτες καθε Ελληνικης Ιδεας, καθε Ελληνικης Τεχνης και καθε Ελληνικης Υλης, γιατι σας μιλαει απο τον ταφο του ενας γεννητορας που ΑΤΙΜΑΣΑΤΕ, ναι που ατιμασατε με τον αισχροτερο τροπο...........

Ολοκληρο εδω

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Οι εβραιοι με τους μογγολους πως συνδεονται? :think:

leathal

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Πόσες γωνίες έχει ένα τρίγωνο? Κατά τον αμερικανό φίλο μας 4
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δυστυχως ειμαστε η χωρα οπου τα λαμογια, οι κλεφτες και οι συναφεις θεωρουνται μαγκες κι εξυπνοι...με αυτα τα μυαλα οπως ειμαστε θα μεινουμε παντα...πως αποδεικνυεται η εξυπναδα του Ελληνα εν Ελλαδι (γιατι εξω καλα τα παμε)???? παραγουμε κατι? εφευρισκουμε κατι?? εχουμε τεχνες?? ας κοιταμε τον ξεπεσμο μας πριν μιλησουμε για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ αλλο....και οι γειτονες προχωρουν...εμεις οι "εξυπνοι" τι σκατα κανουμε αναρωτιεμαι...???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom