1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
οκ.......Ρε μην ποστάρεις με άγνωστες λέξεις
πάμε στις γνωστές....
ιμπεριαλισμός, παγκοσμιοποίηση, καπιταλιστική λαίλαπα, χάμπουργκερ.
οκ.......Ρε μην ποστάρεις με άγνωστες λέξεις
130 εκατομυρια ηλιθιοι ψηφισαν εχθες.
ο ελληνας δεν ειναι ηλιθιος.
Τι σε κάνει να το λες αυτό;
Η γνώσηΓιατί τους χαρακτηρίζεις έτσι; Τι σε κάνει να χρησιμοποιείς την έκφραση αυτή;
Η αυτογνωσίαΤι σε κάνει να το λες αυτό;
Πάντα ο χωριάτης θεωρεί το χωριό του το καλύτερο στον κόσμο. Ειδικά όταν δεν έχει βγει ποτέ απο αυτό.
Οπως το αεροδρόμιο της Αθηνας ήταν το καλύτερο της Ευρώπης
Ε ρε γιδια...
Τι εννοείς, δεν είναι?Οπως το αεροδρόμιο της Αθηνας ήταν το καλύτερο της Ευρώπης
Μπε ρε γιδια...
εγώ έχω άλλη έκφραση....Δεν πειράζει.
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.
Μπορει να ειμαι άθεος αλλά η παραπάνω φράση αυτή ειναι σωστή
έλεγα πάλι εχθές για συνωμοσιολογίες του ελληνα, για κομπίνες, ίντριγκες κλπ......
Ρε μαλάκες πάρτε το χαμπάρι........ Εχθές ψήφισαν 130 εκατομμύρια άνθρωποι και έστω και με αυτό το μαλακισμένο σύστημα είχαν τα αρχίδια να βγάλουν απόγονο μετανάστη για πλανητάρχη.
Οταν θα αποκτήσετε τ αρχίδια να βγάλετε για πρωθυπουργό απόγονο Αλβανού τα ξαναλέμε.
Λέτε ότι οι αμερικανοί είναι ηλίθιοι....
κοιτάξτε τον καθρέφτη ρε.......
και δείτε ποιούς έχετε για κυβερνήτες από το 1830 με κάποιες εκλάμψεις εξυπνάδας. Ειδικά μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο η χώρα σας είναι η τελευταία η οποία έχει το δικαίωμα δια να σχολιάζει πολιτικά τα των λοιπών.
το λεω αυτο εγω ο συνηδητοποιημενος βλακας (αυτο με κανει και ξεχωριζω απο το καθε αμερικανακι)Γιατί τους χαρακτηρίζεις έτσι; Τι σε κάνει να χρησιμοποιείς την έκφραση αυτή;
Τι σε κάνει να το λες αυτό;
και ποιός σου είπε ρε παπάρα ότι δεν το έχω κάνει ήδη;Άν εννοείς τους Έλληνες και την Ελλάδα, εσύ από που είσαι? Και αν δεν είσαι Έλληνας δεν θα ήταν καλύτερα να ζεις και να βγάζεις χρήματα σε ένα πολιτισμένο κράτος που σου ταιριάζει και να μας αφήσεις εμάς στην ησυχία μας?
για να διαχτο λεω αυτο εγω ο συνηδητοποιημενος βλακας (αυτο με κανει και ξεχωριζω απο το καθε αμερικανακι)
ο ελληνας , μηπως και καταλαβουμε εδω μεσα και προβληματιστουμε για την διαφορα που εχουμε εμεις οι βλακες που το ξερουμε οτι ειμαστε βλακες με τον αμερικανο ηλιθιο υπεροπτη που πανω απο την ηλιθιομαρα του ,
πισω απο τα πλασματικα λευτα του δεν υπαρχει τιποτα.
το απολυτο κενο.
και εγω ο ελληνας ειμαι βλαξ που αφου ειμαι τοχω δεν το εκμεταλευομαι δεν προσπαθω.
απλα λεω οτι ο ομπαμα επιβληθηκε στον λαο του οπως επιβληθηκε το ρεξονα σαν αποσμητικο που οταν ψεκαστης με αυτο βρωμας περισσοτερο
Άν εννοείς τους Έλληνες και την Ελλάδα, εσύ από που είσαι? Και αν δεν είσαι Έλληνας δεν θα ήταν καλύτερα να ζεις και να βγάζεις χρήματα σε ένα πολιτισμένο κράτος που σου ταιριάζει και να μας αφήσεις εμάς στην ησυχία μας?
για να διαχτο λεω αυτο εγω ο συνηδητοποιημενος βλακας (αυτο με κανει και ξεχωριζω απο το καθε αμερικανακι)
ο ελληνας , μηπως και καταλαβουμε εδω μεσα και προβληματιστουμε για την διαφορα που εχουμε εμεις οι βλακες που το ξερουμε οτι ειμαστε βλακες με τον αμερικανο ηλιθιο υπεροπτη που πανω απο την ηλιθιομαρα του ,
πισω απο τα πλασματικα λευτα του δεν υπαρχει τιποτα.
το απολυτο κενο.
και εγω ο ελληνας ειμαι βλαξ που αφου ειμαι τοχω δεν το εκμεταλευομαι δεν προσπαθω.
απλα λεω οτι ο ομπαμα επιβληθηκε στον λαο του οπως επιβληθηκε το ρεξονα σαν αποσμητικο που οταν ψεκαστης με αυτο βρωμας περισσοτερο
στην αρχαία ελλάδα έλληνες θεωρούντο οι σύμφωνοι με το αρχαιοελληνικόν ιδεώδες.
στη σύγχρονη ελλάδα οι διαφωνούντες αποβάλλονται...
ε ρε κατάντια......
Persona μια χαρά παιδί είσαι κατά βάθος μην μπλέκεσαι με πραγματάκια που αγνοείς.
Με όλον τον σεβασμό my friend