Νέα

Αμερικανικές εκλογές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 490
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι μετά την εκλογή Ομπάμα θ'αλλάξει η Αμερικανική πολιτική

• Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 1 50,0%
  • ΤΙΠΟΤΑ δεν θ' αλλάξει όσον αφορά τα δικά μας συμφέροντα!

Ψήφοι: 1 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Πάντα ο χωριάτης θεωρεί το χωριό του το καλύτερο στον κόσμο. Ειδικά όταν δεν έχει βγει ποτέ απο αυτό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πάντα ο χωριάτης θεωρεί το χωριό του το καλύτερο στον κόσμο. Ειδικά όταν δεν έχει βγει ποτέ απο αυτό.

τα χουμε πει αυτά...........

όπω τότε πριν καιρό που μου έλεγαν εδώ μέσα ότι το μετρό της αθήνας είναι από τα καλύτερα και ωραιότερα του κόσμου......και ότι είναι υπερήφανοι γι αυτό....

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Οπως το αεροδρόμιο της Αθηνας ήταν το καλύτερο της Ευρώπης

Μπε ρε γιδια...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Ε ρε γιδια...

ρε ενφό......
λίγο σκάι να έβλεπαν γαμώ την πουτάνα μου....
δε θα χρειαζόταν ταξιδάκι.....
αλλά θα μου πεις το νοβα το βάζουμε για γαύρο και βραζιλιάνικες σειρές......

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Δεν πειράζει.
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.
Μπορει να ειμαι άθεος αλλά η παραπάνω φράση αυτή ειναι σωστή

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16

Μπε ρε γιδια...
Τι εννοείς, δεν είναι?  :2funny: :2funny: :2funny:

goatgr5.jpg

Την καλημέρα μου Ενφο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν πειράζει.
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.
Μπορει να ειμαι άθεος αλλά η παραπάνω φράση αυτή ειναι σωστή
εγώ έχω άλλη έκφραση....

μακάριοι οι απνεύματοι...............

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Καλημέρα bonbenito

περσόνα σωστή και η φράση σου.

Πάω για φαι. Καλή συνέχεια σε όσους φυλάττουν θερμοπυλες.

ilikiomenos11

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
έλεγα πάλι εχθές για συνωμοσιολογίες του ελληνα, για κομπίνες, ίντριγκες κλπ......

Ρε μαλάκες πάρτε το χαμπάρι........ Εχθές ψήφισαν 130 εκατομμύρια άνθρωποι και έστω και με αυτό το μαλακισμένο σύστημα είχαν τα αρχίδια να βγάλουν απόγονο μετανάστη για πλανητάρχη.
Οταν θα αποκτήσετε τ αρχίδια να βγάλετε για πρωθυπουργό απόγονο Αλβανού τα ξαναλέμε.
Λέτε ότι οι αμερικανοί είναι ηλίθιοι....
κοιτάξτε τον καθρέφτη ρε.......
και δείτε ποιούς έχετε για κυβερνήτες από το 1830 με κάποιες εκλάμψεις εξυπνάδας. Ειδικά μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο η χώρα σας είναι η τελευταία η οποία έχει το δικαίωμα δια να σχολιάζει πολιτικά τα των λοιπών.

Άν εννοείς τους Έλληνες και την Ελλάδα, εσύ από που είσαι? Και αν δεν είσαι Έλληνας δεν θα ήταν καλύτερα να ζεις και να βγάζεις χρήματα σε ένα πολιτισμένο κράτος που σου ταιριάζει και να μας αφήσεις εμάς στην ησυχία μας?

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
για να διαχ
Γιατί τους χαρακτηρίζεις έτσι; Τι σε κάνει να χρησιμοποιείς την έκφραση αυτή;

Τι σε κάνει να το λες αυτό;
το λεω αυτο εγω ο συνηδητοποιημενος βλακας (αυτο με κανει και ξεχωριζω απο το καθε αμερικανακι)
ο ελληνας , μηπως και καταλαβουμε εδω μεσα και προβληματιστουμε για την διαφορα που εχουμε εμεις οι βλακες που το ξερουμε οτι ειμαστε βλακες με τον αμερικανο ηλιθιο υπεροπτη που πανω απο την ηλιθιομαρα του ,
πισω απο τα πλασματικα λευτα του δεν υπαρχει τιποτα.
το απολυτο κενο.
και εγω ο ελληνας ειμαι βλαξ που αφου ειμαι τοχω δεν το εκμεταλευομαι δεν προσπαθω.
απλα λεω οτι ο ομπαμα επιβληθηκε στον λαο του οπως επιβληθηκε το ρεξονα σαν αποσμητικο που οταν ψεκαστης με αυτο βρωμας περισσοτερο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Άν εννοείς τους Έλληνες και την Ελλάδα, εσύ από που είσαι? Και αν δεν είσαι Έλληνας δεν θα ήταν καλύτερα να ζεις και να βγάζεις χρήματα σε ένα πολιτισμένο κράτος που σου ταιριάζει και να μας αφήσεις εμάς στην ησυχία μας?
και ποιός σου είπε ρε παπάρα ότι δεν το έχω κάνει ήδη;
στην αρχαία ελλάδα έλληνες θεωρούντο οι σύμφωνοι με το αρχαιοελληνικόν ιδεώδες.
στη σύγχρονη ελλάδα οι διαφωνούντες αποβάλλονται...
ε ρε κατάντια......

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
για να διαχτο λεω αυτο εγω ο συνηδητοποιημενος βλακας (αυτο με κανει και ξεχωριζω απο το καθε αμερικανακι)
ο ελληνας , μηπως και καταλαβουμε εδω μεσα και προβληματιστουμε για την διαφορα που εχουμε εμεις οι βλακες που το ξερουμε οτι ειμαστε βλακες με τον αμερικανο ηλιθιο υπεροπτη που πανω απο την ηλιθιομαρα του ,
το απολυτο κενο.
και εγω ο ελληνας ειμαι βλαξ που αφου ειμαι τοχω δεν το εκμεταλευομαι δεν προσπαθω.
απλα λεω οτι ο ομπαμα επιβληθηκε στον λαο του οπως επιβληθηκε το ρεξονα σαν αποσμητικο που οταν ψεκαστης με αυτο βρωμας περισσοτερο

Συγνώμη αλλά θεωρώ το κείμενό σου ΜΗ-απάντηση.

Αν θες απαντας. Αν όχι δεν τρέχει τίποτα, και πάλι θα μιλάμε

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

Αυτή ακριβώς ειναι η προσέγγιση του ηλίθιου

1. Ρωτάει - εσυ απο που εισαι;
2. Αμα διαφωνείς με τη μαλακεία που είπα δεν εισαι έλληνας
3. Αμα δε σου αρέσει φύγε

Δεν κάνει διάλογο γιατί δεν έχει τι να πει. Απλά ξεστομίζει μαλακίες

Ρε ουρντ!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
για να διαχτο λεω αυτο εγω ο συνηδητοποιημενος βλακας (αυτο με κανει και ξεχωριζω απο το καθε αμερικανακι)
το απολυτο κενο.

ακου παλλίκαρε....
τον ομπάμα τον επέλεξαν για αρχηγό κόμματος και υποψήφιο για πρόεδρο σε ένα βάθος 2ετίας. Εφτυσε αίμα και είχε διαρκώς την αυξανόμενη λαική αποδοχή ΜΕΣΩ ΨΗΦΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Εσύ έχεις ποτέ πατέρα της δημοκρατίας ψηφίσει για τον αρχηγό του κόμματος και στη συνέχεια να ξαναψηφίσεις γοα τον αρχηγό του κράτους;
με απλά λόγια ο αμερικανός μπορεί να ψηφίσει τον ομπάμα αντί της χίλαρι και μετά εάν θέλει να επιλέξει τον μακέιν ένατι του ομπάμα.......
εσύ όταν επέλεξες τον Γιωργάκη ποιός ήταν ο αντίπαλος;
πριν από τις εκλογές αποφασίζεις ποιός θα είναι ο αρχηγός του κόμματος ή μέχρι να αποφασίσει να παραιτηθεί περιμένεις να πεθάνει;

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
στην αρχαία ελλάδα έλληνες θεωρούντο οι σύμφωνοι με το αρχαιοελληνικόν ιδεώδες.
στη σύγχρονη ελλάδα οι διαφωνούντες αποβάλλονται...
ε ρε κατάντια......

Persona μια χαρά παιδί είσαι κατά βάθος μην μπλέκεσαι με πραγματάκια που αγνοείς.
Με όλον τον σεβασμό my friend

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Persona μια χαρά παιδί είσαι κατά βάθος μην μπλέκεσαι με πραγματάκια που αγνοείς.
Με όλον τον σεβασμό my friend

υπάρχει κάποιο λάθος σε αυτό; (δεν ομιλώ για ευρεία αποδοχή από όλους τους αρχαίους, μην τρελλαθούμε).
Το έχω διαβάσει και το έχω ενστερνιστεί. Δεν πάει να πει ότι συμφωνούσαν και όλοι με αυτό.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom