Νέα

Αμερικανικές εκλογές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 490
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι μετά την εκλογή Ομπάμα θ'αλλάξει η Αμερικανική πολιτική

• Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 1 50,0%
  • ΤΙΠΟΤΑ δεν θ' αλλάξει όσον αφορά τα δικά μας συμφέροντα!

Ψήφοι: 1 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
υστερα απο αρκετο καιρο πλεζουρα σε  θεωρω πια πολυ σημαντικο
για το σαιτ,ειλικρινα εκτιμω πολυ την τολμη με την οποια γραφεις
και ταρακουνας αρκετους απο εμας
αν οι περισσοτεροι μπορεσουν να σε καταλαβουν και ξεπερασουν τη αθυροστομια σου τα πραγματα θα ειναι ακομη καλυτερα για ολους
μου αρεσουν παρα πολυ οι τοποθετησεις σου σε ορισμενα κοινωνικα θεματα και κυριως αυτο που λες οτι πρεπει να μαθουμε να ειμαστε υπευθυνοι ΕΜΕΙΣ για τον εαυτο μας,εμεις πρεπει να τον περιφρουρησουμε απο τις διαφορες βλακειες που μας λενε η' μας σερβιρουν

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
αν οι περισσοτεροι μπορεσουν να σε καταλαβουν και ξεπερασουν τη αθυροστομια σου τα πραγματα θα ειναι ακομη καλυτερα για ολους
Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα ούτε με την αθυροστομία του...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Όταν δε τους επισημαίνεις το παράλογο να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο για να λένε ότι θένε χρησιμοποιώντας Αμερικάνικα προϊόντα (τσιπάκια της Ιντελ, ρουτεράκια της Σίσκο)και ότι δεν θα είχαν φόρουμ και ανοιχτές κωλοτρυπίδες στην οθόνη τους αν κάποιοι στρατόκαυλοι σαν τον Μακ Κέϊν δεν βάζαν τα λεφτά, σου λένε: "Ε, και τι θες να κάνω;"

Όταν τους λες να σου κόψουν το GPS γιατί σου το προσφέρει η Αμερικάνικη Αεροπορία που βομβάρδισε την Σερβία σου λένε: "Σιγά τώρα".

Όταν τους λες να μην χρησιμοποιούν το Google για να βρίσκουν αυτές τις ανοιχτές κωλοτρυπίδες σου λένε ότι αυτοί καταπιέζουν τους μαύρους και τους τσικάνο.

Και όταν τους λες να ενισχυθεί η Ευρώπη, να αποκτήσει πολιτική, άμυνα, έρευνα κλπ, σου λένε για τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών και ότι "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο".

Ψάξε βρες τώρα.

Επισκέπτης
υστερα απο αρκετο καιρο πλεζουρα σε  θεωρω πια πολυ σημαντικο
για το σαιτ,ειλικρινα εκτιμω πολυ την τολμη με την οποια γραφεις
και ταρακουνας αρκετους απο εμας
μου αρεσουν παρα πολυ οι τοποθετησεις σου σε ορισμενα κοινωνικα θεματα και κυριως αυτο που λες οτι πρεπει να μαθουμε να ειμαστε υπευθυνοι ΕΜΕΙΣ για τον εαυτο μας,εμεις πρεπει να τον περιφρουρησουμε απο τις διαφορες βλακειες που μας λενε η' μας σερβιρουν
ενας μαλακας & μισος ειμαι φιλε οπως & οι υπολοιποι..απλα μερικες φορες τρελλαινομαι με αυτα που διαβαζω & γραφω την αποψη μου..
σχετικα με τα μπινελικια..
ο ελληνας ειναι εκ φυσεως αναρχοαυτονομος & γι' αυτο εχει διαπρεψει ανα τους αιωνες,σε ολους τους τομεις,τα μηκη & τα πλατη της γης..αν λοιπον δεν του ριξεις τα πουστριλικια του δεν χαμπαριαζει..μερικοι χρειαζονται & κλωτσιες βεβαια,διοτι οπου δεν πιπτει λογος,πιπτει ραβδος..δυστηχως οσο περνανε τα χρονια αυξανονται οι εξαμερικανισμενοι(μηδενικη κουλτουρα),αρα & ο αριθμος αυτων που χρειαζονται κατ' ελαχιστον λοβοτομη..
αυτο που με καταρρακωνει τελειως ειναι η κλαψομουνιαση των νεων ανθρωπων..
θεωρω απαραδεκτη την μοιρολατρεια & την παραδοση ανευ ορων..
εχουν ολη την γη απλωμενη στα ποδια τους & συνεχως μιζεριαζουν με φτηνες δικαιολογιες γιατι δεν εχουν εκπαιδευτει να προσπαθουν..
εχτες το βραδυ ο θεοδωρακης ειχε θεμα σχετικο με τις αμερικανικες εκλογες..
μεταξυ των υπολοιπων που εδειξε,ηταν & ενα παλληκαρι 32χρ που ειναι υπουργος οικονομικων στην πολιτεια του ιλινοις..
ελληνας,πρωην παιχτης στο μπασκετ του πανιωνιου..
τι παραπανω εχει αυτος απο την γενια των 700 ευρω???
θεληση..
τιποτε παραπανω..

Επισκέπτης
αυτο που με καταρρακωνει τελειως ειναι η κλαψομουνιαση των νεων ανθρωπων..
θεωρω απαραδεκτη την μοιρολατρεια & την παραδοση ανευ ορων..
εχουν ολη την γη απλωμενη στα ποδια τους & συνεχως μιζεριαζουν με φτηνες δικαιολογιες γιατι δεν εχουν εκπαιδευτει να προσπαθουν..
εχτες το βραδυ ο θεοδωρακης ειχε θεμα σχετικο με τις αμερικανικες εκλογες..
μεταξυ των υπολοιπων που εδειξε,ηταν & ενα παλληκαρι 32χρ που ειναι υπουργος οικονομικων στην πολιτεια του ιλινοις..
ελληνας,πρωην παιχτης στο μπασκετ του πανιωνιου..
τι παραπανω εχει αυτος απο την γενια των 700 ευρω???
θεληση..
τιποτε παραπανω..

και μερικες χιλιαδες ευρω παραπανω απο τους κακομοιρηδες 700 :grin:
Πως να μην κλαψομουνιαζουν οι νεοι ανθρωποι που στην πουτσοχωρα αυτη οπου πας να ψαξεις για δουλεια ουτε δουλεια με 700 ευρω μισθο δεν βρισκεις?Εδω και πτυχιουχος πανεπιστιμιου αρχιδια παιρνει...τι να λεμε...
Πως την ενοεις δηλαδη εσυ την προσπαθεια?
Οποιος μπορει να την κανει απο την Ελλαδα καλως...θα εχει ευκαιρειες...Αλλιως θα σαπισει εδω

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Ήθελα να ήξερα, αν όντως τα πράμματα γίνουν όπως τα λένε οι πιο αισιόδοξοι ποιον θα έχουμε να βρίζουμε. Γιατι ως γνωστών στην Ελλάδα όλα πάνε στραβά εξαιτίας των άλλων, με πρώτους τους Αμερικάνους. Εμείς δεν φταίμε ποτέ.

Επισκέπτης
Όταν δε τους επισημαίνεις το παράλογο να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο για να λένε ότι θένε χρησιμοποιώντας Αμερικάνικα προϊόντα (τσιπάκια της Ιντελ, ρουτεράκια της Σίσκο)και ότι δεν θα είχαν φόρουμ και ανοιχτές κωλοτρυπίδες στην οθόνη τους αν κάποιοι στρατόκαυλοι σαν τον Μακ Κέϊν δεν βάζαν τα λεφτά, σου λένε: "Ε, και τι θες να κάνω;"

Όταν τους λες να σου κόψουν το GPS γιατί σου το προσφέρει η Αμερικάνικη Αεροπορία που βομβάρδισε την Σερβία σου λένε: "Σιγά τώρα".

Όταν τους λες να μην χρησιμοποιούν το Google για να βρίσκουν αυτές τις ανοιχτές κωλοτρυπίδες σου λένε ότι αυτοί καταπιέζουν τους μαύρους και τους τσικάνο.

Και όταν τους λες να ενισχυθεί η Ευρώπη, να αποκτήσει πολιτική, άμυνα, έρευνα κλπ, σου λένε για τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών και ότι "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο".

Ψάξε βρες τώρα.
με ταπωσες ρε παιχτη..
σοβαρα επιχειρηματα για να προτιμησω τον ομπαμα απο τον μακ..
παρεπιμπτοντως ειμαι υπερμαχος της ελευθερης οικονομιας μονο που δεν μου αρεσουν τα ανταλλαγματα που εξαναγκαστικα δινω για τα "καλα" που μου προσφερουν..
δεν εχω να προτεινω κατι διαφορετικο..
απλα δεν γουσταρω το περιβαλλον που με εχουν εξαναγκασει να ζω..
επειδη η ιστορια κανει κυκλους,ευελπιστω να γινει καποια στιγμη μια ανατροπη τυπου ρωσικης επαναστασης με καλυτερα βεβαια αποτελεσματα για την ανθρωπινη κοινωνια..

Επισκέπτης
και μερικες χιλιαδες ευρω παραπανω απο τους κακομοιρηδες 700 :grin:
Πως να μην κλαψομουνιαζουν οι νεοι ανθρωποι που στην πουτσοχωρα αυτη οπου πας να ψαξεις για δουλεια ουτε δουλεια με 700 ευρω μισθο δεν βρισκεις?Εδω και πτυχιουχος πανεπιστιμιου αρχιδια παιρνει...τι να λεμε...
Πως την ενοεις δηλαδη εσυ την προσπαθεια?
Οποιος μπορει να την κανει απο την Ελλαδα καλως...θα εχει ευκαιρειες...Αλλιως θα σαπισει εδω
δεν με πειθεις..ουτε & εγω μπορω να σου αλλαξω αποψη..εξαλλου το θεμα εχει συζητηθει εκτενως στο αναλογο θρεντ..

Επισκέπτης
δεν με πειθεις..ουτε & εγω μπορω να σου αλλαξω αποψη..εξαλλου το θεμα εχει συζητηθει εκτενως στο αναλογο θρεντ..

σωστα.Παντως οφειλω να παραδεκτω οτι οντως σημερα οι περισσοτεροι εχουν μια αδρανεια σε πολλα θεματα και ειναι καλομαθημενοι απο το πορτοφολι των δικων τους...Αλλα οπως ειπα και πριν πιστευω οτι η Ελλαδα δεν ειναι και η χωρα των ευκαιρειων

Αντε τα λεμε το μεσημερι αργα  γιατι απο το πρωι εχω παρει βολτα τα μπουρδελα με τα λεφτα του μπαμπα και πρεπει να κοιμηθω τωρα :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
:grin:

Συνημμένα

• vote4es0.jpg
    vote4es0.jpg
    62,5 KB · Εμφανίσεις: 24

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
ποιες ευκαιριες ποια θεληση ποια αξιοκρατια ?
ομως ακουω οτι ψηφισαν για πρωτη φορα μαυρο προεδρο και το ονειρο το μαρτιν λουθερ κινγκ προ 45ετιας εγινε πραγματικοτητα . οτι τα ονειρα εκδικουνται .
το ειδα ρομαντικα και σκέφτηκα μπραβο του αραπακλα αφου γουσταρω και τζαζ.
μετα σκέφτηκα ποσο αραγε θα διαρκεσει ? ηδη τον δολοφονο του θα τον εχουν φτιαξει.
μετα ο κυνισμος μου μου ειπε.... ασε ρε ποιοι ρομαντισμοι τωρα και θετικες σκεψεις και ονειρα που οι δολοφονοι θα σκοτωσουν ?
δεν βλεπεις ποσο χρημα δαπανηθηκε για την εκστρατεια του ? 100 στον ομπαμα εδινε ο εβραιος , 5 στον αλλον.
τα λευτα που βαλανε σαυτο το χαρτι δεν ξαναμπηκανε ποτε και σε κανεναν στο παρελθον.

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Αναρχία, οικολογία και συνωμοσιολογία 4evah!

¨Οπως είπε κι ένας blogger οι Δημοκρατικοί δεν είναι τίποτα άλλο παρά Ρεπουμπλικάνοι σε slow motion, όπως τα τελειώματα στο πρόσωπο σε ταινίες του Salieri.

Η ηθελήμένη αποβλάκωση του Αμερικανικού λαού με την μη υποχρεωτική ψήφο-ψόφο, την θέσπιση καθημερινής κι όχι αργίας για διενέργεια εκλογών, τις προ μηνών προθεσμίες για εκδήλωση επιθυμίας ψήφου αλλά και την άκρατη Hollywoodization των πολιτικών και του όποιου προγράμματος τους, κατήντησαν την ψήφο αυτή καθέ αυτή ως κάτι το ξεχωριστό. :bigdick: :bigdick: :bigdick:
ΟΚ, το δέχομαι. Σε ψιλοστημένο(?) παιχνίδι δόθηκαν 2 επιλογές και καταλήγουμε μετά από τόσους αιώνες δημοκρατίας (my ass...) να επιλέγουμε με βάση το αν είναι λευκός ή μαύρος ή αράπης (δεν πάει πιο bold) όπως λένε κάποιοι άλλοι συμπολίτες μας. Τουλάχιστον ας πήγαιναν κάποιες ψήφοι στον Πράσινο Υποψήφιο Ralph Nader, o οποίος έχει τον σεβασμό μου για την ακεραιότητa του και τον πολιτικό του λόγο. Αλλά, εις μάτην...

Πάνω στην απελπισία μου λοιπόν καταφεύγω στην πολυαγαπημένη μου συνωμοσιολογία που πάντοτε δρα ως αποκούμπι μου σε χαλεπούς καιρούς εκλογών.

Ο Δαβίδ Rockefeller είπε: " Είμαστε ευγνώμονες στην Washington Post, τους New York Times, το περιοδικό Time και άλλες μεγάλες δημοσιεύσεις οι των οποίων διευθυντές έχουν συμμετάσχει στις συνεδριάσεις μας και έχουν σεβαστεί τις υποσχέσεις διακριτικότητάς τους για σχεδόν σαράντα έτη. Θα ήταν αδύνατο για μας να αναπτύξουμε το σχέδιό μας για τον κόσμο εάν ήμασταν εκτεθειμένοι στα φώτα της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια εκείνων των ετών. Αλλά, η εργασία είναι τώρα πιό περίπλοκη και έτοιμη  να πορευτεί προς μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερεθνική κυριαρχία μιας διανοητικής ελίτ και των παγκόσμιων τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμητέα από τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό που ασκείτο σε προηγούμενους αιώνες."
-Δαβίδ Rockefeller, ιδρυτής της τριμερούς Επιτροπής, σε μια διεύθυνση σε μια συνεδρίαση της τριμερούς Επιτροπής, την 19 Ιουνίου,1991.
U GoT Served???

Από την άλλη όμως "Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has" - Margaret Mead.
Που ανήκεις??? Αυτή είναι η ουσιαστική εκλογή / επιλογή!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
με ταπωσες ρε παιχτη..
σοβαρα επιχειρηματα για να προτιμησω τον ομπαμα απο τον μακ..
παρεπιμπτοντως ειμαι υπερμαχος της ελευθερης οικονομιας μονο που δεν μου αρεσουν τα ανταλλαγματα που εξαναγκαστικα δινω για τα "καλα" που μου προσφερουν..
δεν εχω να προτεινω κατι διαφορετικο..
απλα δεν γουσταρω το περιβαλλον που με εχουν εξαναγκασει να ζω..
επειδη η ιστορια κανει κυκλους,ευελπιστω να γινει καποια στιγμη μια ανατροπη τυπου ρωσικης επαναστασης με καλυτερα βεβαια αποτελεσματα για την ανθρωπινη κοινωνια..

κοίτα αθυρόστομε......
δεν είναι δυνατόν να μη γουστάρεις το τρέχον περιβάλλον και να μην έχεις να προτείνεις κάτι διαφορετικό.
Ενας και μόνο μαλάκας οβερσις, τους πρότεινε κάτι διαφορετικό και το δέχτηκαν. Και δε μιλάμε για μια χώρα.... Μιλάμε για μια ολόκληρη ήπειρο.............
Εχω ζήσει στην Αμερική για 3 μήνες σε ιντερνάσιοναλ καμπ με τούρκους, ινδιάνους, αφροαμερικανούς, άσπρους, κινέζους, αφρικανούς, ευρωπαίους και αυστραλούς.
Η μιζέρια και η κακομοιριά του έλληνα είναι γραμμένη στο DNA του πλέον.
Και όσο και να φωνάζεις και να βρίζεις, όσο και να τα λες, στον κάλαθο πάνε.
Η Ελλάδα είναι δεκαετίες πίσω σε νοοτροπία, τεχνολογία, ιδέες και εξέλιξη.
Οποιος έχει πάει όξω για κάποιο διάστημα και έχει δει τι παίζει, όταν ακούει τυπάκια περίεργα να λένε ...
η Ελλάς είναι η πιο όμορφη χώρα, οι Ελληνες έχουν το καλύτερο DNA κτλ κτλ, δεν βάζει απλά τα γέλια..
Κατουριέται απάνω του.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ποιες ευκαιριες ποια θεληση ποια αξιοκρατια ?
ομως ακουω οτι ψηφισαν για πρωτη φορα μαυρο προεδρο και το ονειρο το μαρτιν λουθερ κινγκ προ 45ετιας εγινε πραγματικοτητα . οτι τα ονειρα εκδικουνται .
το ειδα ρομαντικα και σκέφτηκα μπραβο του αραπακλα αφου γουσταρω και τζαζ.
μετα σκέφτηκα ποσο αραγε θα διαρκεσει ? ηδη τον δολοφονο του θα τον εχουν φτιαξει.
μετα ο κυνισμος μου μου ειπε.... ασε ρε ποιοι ρομαντισμοι τωρα και θετικες σκεψεις και ονειρα που οι δολοφονοι θα σκοτωσουν ?
δεν βλεπεις ποσο χρημα δαπανηθηκε για την εκστρατεια του ? 100 στον ομπαμα εδινε ο εβραιος , 5 στον αλλον.
τα λευτα που βαλανε σαυτο το χαρτι δεν ξαναμπηκανε ποτε και σε κανεναν στο παρελθον.

έλεγα πάλι εχθές για συνωμοσιολογίες του ελληνα, για κομπίνες, ίντριγκες κλπ......

Ρε μαλάκες πάρτε το χαμπάρι........ Εχθές ψήφισαν 130 εκατομμύρια άνθρωποι και έστω και με αυτό το μαλακισμένο σύστημα είχαν τα αρχίδια να βγάλουν απόγονο μετανάστη για πλανητάρχη.
Οταν θα αποκτήσετε τ αρχίδια να βγάλετε για πρωθυπουργό απόγονο Αλβανού τα ξαναλέμε.
Λέτε ότι οι αμερικανοί είναι ηλίθιοι....
κοιτάξτε τον καθρέφτη ρε.......
και δείτε ποιούς έχετε για κυβερνήτες από το 1830 με κάποιες εκλάμψεις εξυπνάδας. Ειδικά μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο η χώρα σας είναι η τελευταία η οποία έχει το δικαίωμα δια να σχολιάζει πολιτικά τα των λοιπών.

Επισκέπτης
κοίτα αθυρόστομε......
δεν είναι δυνατόν να μη γουστάρεις το τρέχον περιβάλλον και να μην έχεις να προτείνεις κάτι διαφορετικό.
συγνωμη ρε μαλακοπιτουρα..
μεχρι ποτε μου δινεις περιθωριο να καταθεσω την εναλλακτικη προταση που θα αλλαξει τον ρου της ιστοριας???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
συγνωμη ρε μαλακοπιτουρα..
μεχρι ποτε μου δινεις περιθωριο να καταθεσω την εναλλακτικη προταση που θα αλλαξει τον ρου της ιστοριας???
την πρότασή σου την έχω στ αρχίδια μου.....
όταν την καταθέσεις όπως ο αράπης και την ψηφίσουν καμμιά 70αριά εκατομμύρια θα έχω να λέω ότι με αυτόν τον πανέξυπνο μαλάκα έχω πει πέντε κουβέντες στη ζωή μου. Και τότε τον σεβόμουνα και τώρα το ίδιο.
Απλά τώρα πήρανε γραμμή ποιός είναι και πολλοί μαλάκες.

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Εχθές ψήφισαν 130 εκατομμύρια άνθρωποι και έστω και με αυτό το μαλακισμένο σύστημα είχαν τα αρχίδια να βγάλουν απόγονο μετανάστη για πλανητάρχη.
Οταν θα αποκτήσετε τ αρχίδια να βγάλετε για πρωθυπουργό απόγονο Αλβανού τα ξαναλέμε.
Λέτε ότι οι αμερικανοί είναι ηλίθιοι....
κοιτάξτε τον καθρέφτη ρε.......
και δείτε ποιούς έχετε για κυβερνήτες από το 1830 με κάποιες εκλάμψεις εξυπνάδας. Ειδικά μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο η χώρα σας είναι η τελευταία η οποία έχει το δικαίωμα δια να σχολιάζει πολιτικά τα των λοιπών.

130 εκατομυρια  ηλιθιοι ψηφισαν εχθες.
ο ελληνας δεν ειναι ηλιθιος.
μονο βλακας ειναι.
και μην συγκρινεις τον αλβανο  με  τον μαυρο .

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
130 εκατομυρια  ηλιθιοι ψηφισαν εχθες.
ο ελληνας δεν ειναι ηλιθιος.
μονο βλακας ειναι.
και μην συγκρινεις τον αλβανο  με  τον μαυρο .

μπορείς να μου πεις πώς σε αυτούς τους 130 μύρια ηλίθιους εσύ κάνεις διαρκώς πίπες;

η σύγκριση δεν είναι του αλβνού με το μαύρο.....
αλλά βέβαια εσύ που είσαι πιο έξυπνος από την ηλίθιο αμερικανό αρνείσαι να καταλάβεις την αναγωγή............

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
μπορείς να μου πεις πώς σε αυτούς τους 130 μύρια ηλίθιους εσύ κάνεις διαρκώς πίπες;

η σύγκριση δεν είναι του αλβνού με το μαύρο.....
αλλά βέβαια εσύ που είσαι πιο έξυπνος από την ηλίθιο αμερικανό αρνείσαι να καταλάβεις την αναγωγή............
Ρε μην ποστάρεις με άγνωστες λέξεις :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom