Νέα

Αμερικανικές εκλογές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 490
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι μετά την εκλογή Ομπάμα θ'αλλάξει η Αμερικανική πολιτική

• Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 1 50,0%
  • ΤΙΠΟΤΑ δεν θ' αλλάξει όσον αφορά τα δικά μας συμφέροντα!

Ψήφοι: 1 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Μύθος α: Το γνωστό και λάθος μεταφρασμένο στην νεοελληνική απόσπασμα του Ισοκράτη.
(τον υπόλοιπο βέβαια τον αγνοούμε διότι δεν συμφέρει)
Μύθος β: η διαχρονικότητα της ελληνικής φυλής και κακοδαιμονίας ταυτόχρονα από αυτό φαίνεται. Πόσο πετυχημένα καταστρέφει τα εκλεκτότερα τέκνα της. Και όχι το αντίθετο όπως λες εσυ Φίλε. Αν και κατα βάθος συμφωνείς μαζί μου είμαι σίγουρος.
Να βάλω βιντεάκι ξαναποσταρισμένο εδώ ή απλά να θυμίσω τον Σωκράτη?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μύθος α: Το γνωστό και λάθος μεταφρασμένο στην νεοελληνική απόσπασμα του Ισοκράτη.
(τον υπόλοιπο βέβαια τον αγνοούμε διότι δεν συμφέρει)
Μύθος β: η διαχρονικότητα της ελληνικής φυλής και κακοδαιμονίας ταυτόχρονα από αυτό φαίνεται. Πόσο πετυχημένα καταστρέφει τα εκλεκτότερα τέκνα της. Και όχι το αντίθετο όπως λες εσυ Φίλε. Αν και κατα βάθος συμφωνείς μαζί μου είμαι σίγουρος.
Να βάλω βιντεάκι ξαναποσταρισμένο εδώ ή απλά να θυμίσω τον Σωκράτη?

στα συγκεκριμένα απλά είσαι αυθεντία.......
δώσε μας μερικές γνώσεις ακόμα..... δεν είναι κακό να μαθαίνει κανείς.
Τον Σωκράτη τον έχω μελετήσει εκτενώς. Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι;

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
η απαντηση μου ειναι εδω.
δεν την ειδες?
ο αμερικανος πηγε ψηφισε αυτο που ψηφησε απο την πειθω της διαφημησης.
το χολυγουντ . το θεατρο του ρεξονα.
χωρις να απαξιωνω το χολυγουντ και την προσφορα του στην τεχνη  ειναι ομως ενα εργαλειο που μπορουν καποιοι να επιβαλλουν τα παντα.
τα γραφομενα μου σκεψου τα λιγο αλληγορικα .
τελος παντων μην χαιρομαστε και τοσο πολυ που εκλεχθηκε αυτος ο και καλα προοδευτικος ανθρωπος γιατι σιγουρα ειναι και αυτο ενα παραμυθι.
το παιχνιδι ηταν ειναι και θα ειναι στημενο.
ο βλακας ειναι απλα βλακας και το ξερει .
ο ηλιθιος ειναι ο βλακας που δεν ξερει οτι ειναι βλακας

Συγνώμη αλλά θεωρώ το κείμενό σου ΜΗ-απάντηση.

Αν θες απαντας. Αν όχι δεν τρέχει τίποτα, και πάλι θα μιλάμε

ilikiomenos11

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
και ποιός σου είπε ρε παπάρα ότι δεν το έχω κάνει ήδη;
στην αρχαία ελλάδα έλληνες θεωρούντο οι σύμφωνοι με το αρχαιοελληνικόν ιδεώδες.
στη σύγχρονη ελλάδα οι διαφωνούντες αποβάλλονται...
ε ρε κατάντια......
Σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις, όσο επώδυνο κι αν είναι για εσένα να συνδιαλέγεσαι με έναν που επειδή δεν έχει την ίδια καταγωγή με εσένα είνα "παπάρας". Δεν ήταν απαραίτητο όμως βρε παιδί μου να σκοτίσεις το μυαλό σου με το να απαντήσεις σε ένα ποταπού περιεχομένου μήνυμα. Να είσαι καλά και να σε χαίρονται οι κολλητοί σου και μη ομοεθνείς σου.
υγ. Αλήθεια, δεν μου απάντησες από που είσαι, αλλά από το υποτιμητικό ύφος συνάγεται πως είσαι Ελβετός.  

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Να πω βασικές μερικές γνώμες για το θέμα

δεν θεωρώ ότι η αμερικάνικη πολιτική θα αλλάξει δραματικά
θεωρώ το πολίτευμα τους ανώτερο του δικού μας
όπως και πολλούς άλλους θεσμούς τους.
Εξηγείται εξαιτίας του Φιλλεληνισμού των Ιδρυτών Πατέρων.
Το πολιτευμα τους ας πούμε μοιάζει εξαιρετικά με το Σπαρτιατικό
Το δικαστικό τους σύστημα επίσης.
Οτι είναι Ομοσπονδιακό κράτος είναι πλεονέκτημα μεγάλο επίσης.
Και ούτε τους θεωρω τελειωμενους λόγω της κρίσης.
Εχουν ακόμη πολλά ατού στα χέρια τους.
Όσους τους μισούν λόγω ιδεολογικών αγκυλώσεων τους θεωρώ τουλάχιστον τραγικούς.
Ας μην ξεχναν όλοι αυτοί ποιος τους "γλίτωσε" από τον Αδόλφο και μετά τα ξαναλέμε.
Αυτά. Εν συντομία όπως πάντα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
5/11/2008

Πρώτο αίτημα της Καμπούλ στον Ομπάμα: ο τερματισμός των αεροπορικών επιδρομών εναντίον αμάχων

O πρόεδρος του Αφγανιστάν Χαμίντ Καρζάι προέβαλε σήμερα το πρώτο και κύριο αίτημά του προς τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα: τον τερματισμό των αιματηρών αεροπορικών επιδρομών εναντίον αμάχων στο Αφγανιστάν.

Ο αφγανός πρόεδρος παράλληλα με τα συγχαρητήρια που απέστειλε στον νικητή των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ τονίζοντας ότι μια νέα εποχή ξεκινά στον κόσμο, επανέλαβε τις έντονες επικρίσεις του για τις μεθόδους που εφαρμόζει ο αμερικανικός στρατός στον πόλεμο που διεξάγει κατά της τρομοκρατίας και για τις πολλές παράπλευρες απώλειες που αυτές επιφέρουν.

Πρώτο και σημαντικότερο αίτημά μας (στον πρόεδρο Ομπάμα): προτεραιότητά μας, είναι ο τερματισμός των αεροπορικών επιδρομών εναντίον των αμάχων στο Αφγανιστάν. Ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας δεν πρέπει να εξαντλείται στα αφγανικά χωριά, υπογράμμισε ο Χαμίντ Καρζάι σε συνέντευξη Τύπου.

Ακόμη και τη στιγμή που σας μιλώ, έχουμε και πάλι νέα θύματα μεταξύ των αμάχων. Χθες, στην περιοχή Σαχ Ουάλι Κοτ της επαρχίας Κανταχάρ, άμαχοι σκοτώθηκαν σε βομβαρδισμό. Αυτό πρέπει να τελειώσει, επισήμανε.

Ασαφής παραμένει ακόμη ο αριθμός των αμάχων που σκοτώθηκαν στον βομβαρδισμό αυτό που έπληξε προσκεκλημένους σε γάμο, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές. Ο αμερικανικός στρατός ανακοίνωσε ότι διεξάγει έρευνα για τις κατηγορίες αυτές.

Οι ξένες δυνάμεις στο Αφγανιστάν που αριθμούν 70.000 άνδρες, κατηγορούνται συχνά ότι προκαλούν τον θάνατο αμάχων στις μάχες που διεξάγουν και τους βομβαρδισμούς τους εναντίον των ανταρτών.

37 νεκροι 23 παιδια 10 γυναικες

να χαιρεστε την αμερικη της <<ελευθεριας>>.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις, όσο επώδυνο κι αν είναι για εσένα να συνδιαλέγεσαι με έναν που επειδή δεν έχει την ίδια καταγωγή με εσένα είνα "παπάρας". Δεν ήταν απαραίτητο όμως βρε παιδί μου να σκοτίσεις το μυαλό σου με το να απαντήσεις σε ένα ποταπού περιεχομένου μήνυμα. Να είσαι καλά και να σε χαίρονται οι κολλητοί σου και μη ομοεθνείς σου.
υγ. Αλήθεια, δεν μου απάντησες από που είσαι, αλλά από το υποτιμητικό ύφος συνάγεται πως είσαι Ελβετός.  
μου είπες να φύγω.
σου είπα το έχω κάνει.
μου λες από που είμαι.
σου απαντώ:
απ το μουνί της μάνας μου.

τι σημασία έχει τι μάρκα είναι το μουνί;
θα με συμπαθήσεις λιγότερο αμα σου πω ότι είμαι αλβανός και περισσότερο αμα σου πω ότι είμαι ρώσσος;

βγες απ τη γιάλα... Εχει και όξω πολύ πλανγκτόν......Ασε που το βρίσκεις και μόνος σου δε χρειάζεται να στο πετάνε όποτε τους καβλώσει.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Να πω βασικές μερικές γνώμες για το θέμα

δεν θεωρώ ότι η αμερικάνικη πολιτική θα αλλάξει δραματικά
θεωρώ το πολίτευμα τους ανώτερο του δικού μας
όπως και πολλούς άλλους θεσμούς τους.
Εξηγείται εξαιτίας του Φιλλεληνισμού των Ιδρυτών Πατέρων.
Το πολιτευμα τους ας πούμε μοιάζει εξαιρετικά με το Σπαρτιατικό
Το δικαστικό τους σύστημα επίσης.
Οτι είναι Ομοσπονδιακό κράτος είναι πλεονέκτημα μεγάλο επίσης.
Και ούτε τους θεωρω τελειωμενους λόγω της κρίσης.
Εχουν ακόμη πολλά ατού στα χέρια τους.
Όσους τους μισούν λόγω ιδεολογικών αγκυλώσεων τους θεωρώ τουλάχιστον τραγικούς.
Ας μην ξεχναν όλοι αυτοί ποιος τους "γλίτωσε" από τον Αδόλφο και μετά τα ξαναλέμε.
Αυτά. Εν συντομία όπως πάντα.

προσυπογράφω αγαπητέ.
ΣΕ ΟΛΑ.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
στα συγκεκριμένα απλά είσαι αυθεντία.......
δώσε μας μερικές γνώσεις ακόμα..... δεν είναι κακό να μαθαίνει κανείς.
Τον Σωκράτη τον έχω μελετήσει εκτενώς. Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι;

Τον Σωκράτη τον καταδίκασαν γιατί είσηγαγε στην Αθήνα "καινά δαιμόνια" έτσι δεν είναι.
Όπως ακριβώς έγραψες και εσύ τώρα ας πούμε ότι γίνεται στο Γιουνανιστάν.
Το βιντεάκι είναι από ένα θέμα που έιχα ξεκινήσει
Οι Παλιοί ίσως το θυμηθούν

[youtube=425,350]TpXubQQn56M[/youtube]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
37 νεκροι 23 παιδια 10 γυναικες

να χαιρεστε την αμερικη της <<ελευθεριας>>.

πες μας την αποψή σου και για το Ιράν που είναι ο νούμερο 1 εχθρός της αμερικής της <<ελευθερίας>>

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
ακου παλλίκαρε....
τον ομπάμα τον επέλεξαν για αρχηγό κόμματος και υποψήφιο για πρόεδρο σε ένα βάθος 2ετίας. Εφτυσε αίμα και είχε διαρκώς την αυξανόμενη λαική αποδοχή ΜΕΣΩ ΨΗΦΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Εσύ έχεις ποτέ πατέρα της δημοκρατίας ψηφίσει για τον αρχηγό του κόμματος και στη συνέχεια να ξαναψηφίσεις γοα τον αρχηγό του κράτους;
με απλά λόγια ο αμερικανός μπορεί να ψηφίσει τον ομπάμα αντί της χίλαρι και μετά εάν θέλει να επιλέξει τον μακέιν ένατι του ομπάμα.......
εσύ όταν επέλεξες τον Γιωργάκη ποιός ήταν ο αντίπαλος;
πριν από τις εκλογές αποφασίζεις ποιός θα είναι ο αρχηγός του κόμματος ή μέχρι να αποφασίσει να παραιτηθεί περιμένεις να πεθάνει;
εχεις διαβασει παππατζη ?
παππας εδω παππας εκει .
που ειναι ο παππας ?
να πας να παιξεις να χασεις για να μαθεις.
και ο χαμενος βεβαια κερδισμενος βγαινει.
αφου εμαθε....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τον Σωκράτη τον καταδίκασαν γιατί είσηγαγε στην Αθήνα "καινά δαιμόνια" έτσι δεν είναι.
Όπως ακριβώς έγραψες και εσύ τώρα ας πούμε ότι γίνεται στο Γιουνανιστάν.
Το βιντεάκι είναι από ένα θέμα που έιχα ξεκινήσει
Οι Παλιοί ίσως το θυμηθούν

[youtube=425,350]TpXubQQn56M[/youtube]

όλα σωστά.
και συμφωνώ μαζί σου.
τελικά όμως ποιοί άφησαν εποχή από τους Αρχαίους;
αυτοί που εξόριζαν, ή οι εξόριστοι;
αυτοί που έλεγαν τους πέρσες βάρβαρους, ή αυτοί που παρήγαγαν πολιτισμό;
με απλά λόγια,
τι έμεινε στο τέλος;
ότι πας μη έλλην βάρβαρος;
αυτός είναι ο πολιτισμός που διδάσκεται σήμερα;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εχεις διαβασει παππατζη ?
παππας εδω παππας εκει .
που ειναι ο παππας ?
να πας να παιξεις να χασεις για να μαθεις.
μ αρέσει που στην ελλάδα για να μάθεις πρέπει ντε και καλά να χάσεις....
πρέπει να χάσεις τη δουλειά σου, τα λεφτά σου, την περιουσία σου, την αξιοπρέπειά σου, τους φίλους σου, τα δάση σου.
Πρέπει ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ κάτι να χάσεις για να μάθεις.
Βέβαια τελευταία είναι στη μόδα να χάνεις διαρκώς και να μη βάζεις ποτέ μυαλό.

ilikiomenos11

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Αυτή ακριβώς ειναι η προσέγγιση του ηλίθιου

1. Ρωτάει - εσυ απο που εισαι;
2. Αμα διαφωνείς με τη μαλακεία που είπα δεν εισαι έλληνας
3. Αμα δε σου αρέσει φύγε

Δεν κάνει διάλογο γιατί δεν έχει τι να πει. Απλά ξεστομίζει μαλακίες

Ρε ουρντ!
 Νομίζω πως δεν χρειαζόταν δικηγόρο για ενδυνάμωση της απάντησής του. Ας είναι, και η δική σου τοποθέτηση είναι ιδιαίτερα ουσιώδης.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Κάνε ότι Πρέπει να Κάνεις
Και ας Γίνει ότι Πρέπει να Γίνει
Φίλε

δεν ξέρω αν είδατε το θέμα με έναν ελληνοαμερικάνο σύμβουλο του Ομπάμα που έπαιζε μπάσκετ στον Πανιώνιο και τώρα είναι Υπουργος Οικονομίας σε κάποια πολιτεία....

Όπως λεει και το ανέκδοτο Κώλοι Υπάρχουν Λεφτά δεν Υπάρχουν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κάνε ότι Πρέπει να Κάνεις
Και ας Γίνει ότι Πρέπει να Γίνει
Φίλε

δεν ξέρω αν είδατε το θέμα με έναν ελληνοαμερικάνο σύμβουλο του Ομπάμα που έπαιζε μπάσκετ στον Πανιώνιο και τώρα είναι Υπουργος Οικονομίας σε κάποια πολιτεία....

Όπως λεει και το ανέκδοτο Κώλοι Υπάρχουν Λεφτά δεν Υπάρχουν.
τομ.....
η αμερική εχει πολλά άσχημα......
αλλά έχει ένα μεγάλο καλό...
εάν αξίζεις δεν πας χαμένος....
στο ελλαντα εάν αξίζεις είσαι τελειωμένος.

pako

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Οποιος πιστευει οτι θα αλλαξει η ουσια της Αμερικανικης Πολιτικης ειναι μακραν νυχτωμενος αλλα εχοντας ζησει τα 2 τελευταια χρονια στην Αμερικη οπου πηγα με φοιτιτικη βιζα μετα απο παρεμβαση του Πολυτεχνειου για να δουλεψω σε ενα ερευνητικο,γιατι κανονικη δεν μου δινανε να το ξεκαθαρισω λογω πολιτικων και συνδικαλιστικων δραστηριοτητων και λογω Θεσ/νικης το 2003 με το ΝΑΤΟ οπου με περηφανια ζωγραφησα ενα αρμα τους, χαιρομαι που βγηκε ο Μπαρακ Χουσειν Ομπαμα(καλα στην ορκομοσια θα κλασσουμε στα γελια).
Γιατι παιδια υπαρχουν πολλες Αμερικες εκει μεσα και καλες και κακες.Ανθρωποι του μεροκαματου που λιωνουν τιμιοι,διαννοουμενοι παρα πολυ σοβαροι δεν ειναι μονο οτι δειχνει η τηλεοραση γιατι αν ισχυε και αυτο και για μας θα επρεπε να νομιζουν ολοι οτι ειμαστε ολοι σαν το Γαλατη και τη Ρουλα που κυνηγαει τον αντρα της.Οι ανθρωποι περασανε 8 χρονια χουντα.Θα σας μεταφερω μια προσωπικη εμπειρια και φανταστειτε αυτο να συνεβαινε στην ελλαδα.
Ειμαστε μια παρεα στο γυμναστηριο και κανουμε προπονηση.Ε στο γυμναστηριο αμα εισαι με φιλους κουβεντιαζεις ε εμεις λοιπον κραζαμε γιατι 3εις απο το πανεπιστημιο φυγανε για ΙΡΑΚ επειδη ηταν στην εθνοφρουρα που στη Πολιτεια που ειμαι η εθνοφρουρα ειναι να καθαριζει δρομους απο το χιονι,να μαζευει γατια απο τα δεντρα,να πιανει κανα ταρανδο ουτε μισθοφοροι ουτε τπτ προσκοποι δλδ.Θα πει καποιος συντροφος μαλακια τους που πηγαινανε και βοηθουσαν ενα κολοκρατος που τα θελει ολα private συμφωνοι παντως φονιαδες δεν τους λες,κραζαμε λοιπον που τα παιδια αυτα φυγανε για ΙΡΑΚ γιατι δυσκολα θα γυρισουν.Ε το ιδιο βραδυ τηλεφωνο στο κινητο ουτε καν σπιτι να παρουσιαστω στο Μετροπολιταν Πολις στο τμημα εσωτερικης ασφαλειας για μια κουβεντουλα.
Ε απλα η πιο αστεια ωρα της ζωης μου,αλλα εγω ημουν ξενος και μου κλασσανε τα @@ τα φιλαρακια που ηταν αμερικανοι ομως ειχαν τραβηγματα με "κουβεντουλες" για 2 μηνες.
Αρα παιδια για τους Αμερικανους εχει διαφορα ποιος βγηκε γιατι και εδω ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ειναι το ιδιο κομμα αλλα για φαντασου να ειχαμε 8 χρονια τον Αδωνι επικεφαλη της κυβερνησης.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οποιος πιστευει οτι θα αλλαξει η ουσια της Αμερικανικης Πολιτικης ειναι μακραν νυχτωμενος αλλα εχοντας ζησει τα 2 τελευταια χρονια στην Αμερικη οπου πηγα με φοιτιτικη βιζα μετα απο παρεμβαση του Πολυτεχνειου για να δουλεψω σε ενα ερευνητικο,γιατι κανονικη δεν μου δινανε να το ξεκαθαρισω λογω πολιτικων και συνδικαλιστικων δραστηριοτητων και λογω Θεσ/νικης το 2003 με το ΝΑΤΟ οπου με περηφανια ζωγραφησα ενα αρμα τους, χαιρομαι που βγηκε ο Μπαρακ Χουσειν Ομπαμα(καλα στην ορκομοσια θα κλασσουμε στα γελια).
Γιατι παιδια υπαρχουν πολλες Αμερικες εκει μεσα και καλες και κακες.Ανθρωποι του μεροκαματου που λιωνουν τιμιοι,διαννοουμενοι παρα πολυ σοβαροι δεν ειναι μονο οτι δειχνει η τηλεοραση γιατι αν ισχυε και αυτο και για μας θα επρεπε να νομιζουν ολοι οτι ειμαστε ολοι σαν το Γαλατη και τη Ρουλα που κυνηγαει τον αντρα της.Οι ανθρωποι περασανε 8 χρονια χουντα.Θα σας μεταφερω μια προσωπικη εμπειρια και φανταστειτε αυτο να συνεβαινε στην ελλαδα.
Ειμαστε μια παρεα στο γυμναστηριο και κανουμε προπονηση.Ε στο γυμναστηριο αμα εισαι με φιλους κουβεντιαζεις ε εμεις λοιπον κραζαμε γιατι 3εις απο το πανεπιστημιο φυγανε για ΙΡΑΚ επειδη ηταν στην εθνοφρουρα που στη Πολιτεια που ειμαι η εθνοφρουρα ειναι να καθαριζει δρομους απο το χιονι,να μαζευει γατια απο τα δεντρα,να πιανει κανα ταρανδο ουτε μισθοφοροι ουτε τπτ προσκοποι δλδ.Θα πει καποιος συντροφος μαλακια τους που πηγαινανε και βοηθουσαν ενα κολοκρατος που τα θελει ολα private συμφωνοι παντως φονιαδες δεν τους λες,κραζαμε λοιπον που τα παιδια αυτα φυγανε για ΙΡΑΚ γιατι δυσκολα θα γυρισουν.Ε το ιδιο βραδυ τηλεφωνο στο κινητο ουτε καν σπιτι να παρουσιαστω στο Μετροπολιταν Πολις στο τμημα εσωτερικης ασφαλειας για μια κουβεντουλα.
Ε απλα η πιο αστεια ωρα της ζωης μου,αλλα εγω ημουν ξενος και μου κλασσανε τα @@ τα φιλαρακια που ηταν αμερικανοι ομως ειχαν τραβηγματα με "κουβεντουλες" για 2 μηνες.
Αρα παιδια για τους Αμερικανους εχει διαφορα ποιος βγηκε γιατι και εδω ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ειναι το ιδιο κομμα αλλα για φαντασου να ειχαμε 8 χρονια τον Αδωνι επικεφαλη της κυβερνησης.

χε χε.....
εάν νομίζεις πως αυτά δεν έχουν γίνει και στην ελλάδα μετά το 2004 είσαι βαθειά νυχτωμένος, αλλά δικαιολογημένος γιατί έλειπες σε άλλη χούντα.........

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
αλλα για φαντασου να ειχαμε 8 χρονια τον Αδωνι επικεφαλη της κυβερνησης.

Αν και ο Άδωνις είναι ολίγον τι βλάκας,θα τον προτιμούσα για επικεφαλής μιας κυβέρνησης από τον Στρατούλη και κάθε δήθεν "δημοκράτη" που τη βρίσκει με τους Πακιστανούς και Αλβανούς.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
τομ.....
η αμερική εχει πολλά άσχημα......
αλλά έχει ένα μεγάλο καλό...
εάν αξίζεις δεν πας χαμένος....
στο ελλαντα εάν αξίζεις είσαι τελειωμένος.

Εάν αξίζεις αλλά είσαι στην απέναντι πλευρά από αυτή του κατεστημένου,όχι μόνο πας χαμένος,αλλά γίνεσαι εν μια νυχτή αγνοούμενος.Αν είσαι όμως ικανός και με τις απόψεις του κατεστημένου,τότε γίνεσαι "golden boy"...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom