Νέα

Αμερικανικές εκλογές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 490
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι μετά την εκλογή Ομπάμα θ'αλλάξει η Αμερικανική πολιτική

• Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 1 50,0%
  • ΤΙΠΟΤΑ δεν θ' αλλάξει όσον αφορά τα δικά μας συμφέροντα!

Ψήφοι: 1 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Επισκέπτης
Και εγώ δεν τα καταλαβαίνω τα πανηγύρια! :huh:
Το πρώτο σενάριο είναι το πιο πιθανό...
μαλλον θα τον φανε λογω χρωματος & οχι γιατι θα προσπαθησει να θιξει καποια τοσο μεγαλα συμφεροντα..ειναι πολλα τα εκατομμυρια των παρανοικων ρατσιστων για να το καταπιουν τοσο ευκολα..ενδεχομενως να το κανουν & πολυ πριν καν ορκιστει..

Επισκέπτης
Ρε Ηοτ, δεν σε καταλαβαίνω... ούτε τον Πλέζουρα και τους άλλους...

Όλα σχετικά είναι στη ζωή. Πέρασε ποτέ χειρότερος από τον Μπους?

Να μην χαιρόμαστε που φεύγει και δεν τον αντικαθιστά ο γεράκλας-βετεράνος κλώνος του?

Φυσικά και κρατάω μικρό καλάθι.

Είπα μπορεί να αλλάξει κάτι... Αλλά αυτό δεν είναι καθόλου βέβαιο...
μπορεις να χαιρεσαι για οτι σου καυλωνει..δικαιωμα σου..απλα δεν καταλαβαινω τον λογο..χειροτεροι υπηρξαν σιγουρα..ενας απο αυτους ο νιξον..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
μαλλον θα τον φανε λογω χρωματος & οχι γιατι θα προσπαθησει να θιξει καποια τοσο μεγαλα συμφεροντα..ειναι πολλα τα εκατομμυρια των παρανοικων ρατσιστων για να το καταπιουν τοσο ευκολα..ενδεχομενως να το κανουν & πολυ πριν καν ορκιστει..
Η λογική λέει ότι για να φτάσει μέχρι εκεί που έφτασε είναι μαζί με τα "συμφέροντα"...εκτός αν έγινε επανάσταση στο Αμέρικα και δεν το πήραμε χαμπάρι!Μακάρι να είναι αλλιώς...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ρε Ηοτ, δεν σε καταλαβαίνω... ούτε τον Πλέζουρα και τους άλλους...

Όλα σχετικά είναι στη ζωή. Πέρασε ποτέ χειρότερος από τον Μπους?

Να μην χαιρόμαστε που φεύγει και δεν τον αντικαθιστά ο γεράκλας-βετεράνος κλώνος του?

Φυσικά και κρατάω μικρό καλάθι.

Είπα μπορεί να αλλάξει κάτι... Αλλά αυτό δεν είναι καθόλου βέβαιο...

Ρε συ ο δημοκρατικός Κλίντον πήδηξε την Σερβία κλπ έβαλε και σε μάς κλδχτλο!
Ο μπούς μαλακοβλάκας, ετσι κι αλοιώς σιγά που κυβερνούνε αυτοί!
τα τραστ και τα μεγαλοσυμφέροντα κανουν κουμάντο!
Γι αυτό το λέω!

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
μπορεις να χαιρεσαι για οτι σου καυλωνει..δικαιωμα σου..απλα δεν καταλαβαινω τον λογο..χειροτεροι υπηρξαν σιγουρα..ενας απο αυτους ο νιξον..
Ναι, δεν έχεις άδικο για τον Νίξον. Αν και ήταν άλλες εποχές. Μπορεί ο Μπους να ήταν χειρότερος τοτε.

Εγώ χαίρομαι που δεν εξελέγη ο βετεράνος και διότι υπάρχει ένα 10% πιθανότητα να αλλάξει κάτι στην πολιτική των ΗΠΑ.
Και μόνο αν εφαρμόσει την εξαγγελία του για αποχώρηση από το Ιράκ, λίγο το'χεις??

Και να σου πω και κάτι άλλο: χαίρομαι που στενοχωριούνται κάτι αμερικανολιγούρηδες γείτονες μας που θέλαν σαν τρελλοί τον Mc.

Αλλά ξαναλέω, είναι πολύ πιθανόν να μην αλλάξει και τπτ...

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε συ ο δημοκρατικός Κλίντον πήδηξε την Σερβία κλπ έβαλε και σε μάς κλδχτλο!
Ο μπούς μαλακοβλάκας, ετσι κι αλοιώς σιγά που κυβερνούνε αυτοί!
τα τραστ και τα μεγαλοσυμφέροντα κανουν κουμάντο!
Γι αυτό το λέω!
(Καταρχήν βλ. προηγούμενη απάντησή μου στο Πλέζουρα)
Ναι, δεν διαφωνώ μαζί σου. Η εμπειρία έδειξε πως οι αποκλίσεις στην εξωτερική πολιτική κινούνται στο +-10%.
Αλλά δεν κατάλαβα γιατί να το πετάξω αυτό το 10%?

Επισκέπτης
Η λογική λέει ότι για να φτάσει μέχρι εκεί που έφτασε είναι μαζί με τα "συμφέροντα"...εκτός αν έγινε επανάσταση στο Αμέρικα και δεν το πήραμε χαμπάρι!Μακάρι να είναι αλλιώς...
ναι ρε..ηδη απο σημερα αλλαζουν τα πραγματα..οι λευκοι στα φαναρια θα ζητιανευουν για την δοση τους & στα γκετο των αφροαμερικανων-λατινων-κλπ θα μετακομισουν οι WASP..

Επισκέπτης
Ναι, δεν διαφωνώ μαζί σου. Η εμπειρία έδειξε πως οι αποκλίσεις στην εξωτερική πολιτική κινούνται στο +-10%.
ρε φιλε μπορεις να χαιρεσαι με οτι σου καυλωνει..εγω παλι δεν βλεπω καμια διαφορα στον βιασμο με,η ανευ σιελου..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ρε Σιγ, τι ψάχνεις;
Εδώ, οι περισσότεροι ήταν σίγουροι ότι θα τον φάνε ΠΡΙΝ από τις εκλογές.

Ο Έλληνας είναι εξ ορισμού αντι-αμερικάνος και φιλο-ρώσος.
Πάει και τελείωσε.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Μακάρι να ειναι όπως το λές!
Έστω και στ 5%!!
Προσωπικά ( και η ιστορία νομίζω τόχει δείξει ) εγώ δεν το πιστευω!!
Με ποιά δύνα;μη θα τα βάλει με τα μεγαλοσυμφέροντα???Πως θαξεπληρώσει τα τόσα δίς $ της καμπάνιας???
Άστα!!

Επισκέπτης
Ρε Σιγ, τι ψάχνεις;
Εδώ, οι περισσότεροι ήταν σίγουροι ότι θα τον φάνε ΠΡΙΝ από τις εκλογές.

Ο Έλληνας είναι εξ ορισμού αντι-αμερικάνος και φιλο-ρώσος.
Πάει και τελείωσε.
να πανε να γαμηθουν αμφοτεροι..
κανα σοβαρο επιχειρημα εχεις για να χαρω & εγω???

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγω παλι δεν βλεπω καμια διαφορα στον βιασμο με,η ανευ σιελου..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να ρωτήσουμε καμια βιασμένη ίσως... :2funny:  
Με ποιά δύνα;μη θα τα βάλει με τα μεγαλοσυμφέροντα???Πως θαξεπληρώσει τα τόσα δίς $ της καμπάνιας???
Άκου να δεις, γιατί τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.
Ξεκολλάτε από το άσπρο-μαύρο.

Είχα δει μια συνέντευξη του ζάμπλουτου Donald Trump στην οποία ξέχεζε με ελεεινο τρόπο τον Μπους. Γιατί; Μήπως είναι σοσιαλιστής;
Καθόλου. Απλώς έλεγε πως ο Μπους έχει δυσφημίσει τόσο πολύ τις ΗΠΑ που δεν μπορεί πια να κυκλοφορεί στο εξωτερικό και οι Αμερικανοι δεν είναι ευπρόσδεκτοι πουθενά.
Και εννοούσε φυσικά πως αυτό εμποδίζει τις μπίζνες του...

Ε, ναι υπάρχουν στην Αμερική οικονομικά συμφέροντα που καταλαβαίνουν πως για να βγάλουν λεφτά δεν μπορεί να βομβαρδίζουν το μισό πλανήτη!!

Αυτοί στήριξαν τον Ομπάμα. Ε, εγώ τους προτιμώ.
Προτιμώ μια οικονομικά επεκτατική Αμερική που δεν σκοτώνει άμαχα παιδάκια στο Ιράκ.
Τόσο απλά!

badi

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ο άξονας της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ δεν αλλάζει με τις αλλαγές των εκάστοτε προέδρων. Μην ξεχνάτε πως αυτή δεν καθορίζεται από τον πρόεδρο και το στενό επιτελείο του, αλλά από αυτούς υλοποιείται. Τα οικονομικο πολιτικά συμφέροντα χαράσσουν την κατεύθυνση της εξωτερικής πολιτικής. Είναι όμως σημαντικός ο παράγοντας που έχει την αρμοδιότητα και ευθύνη εφαρμογής της. Είναι τελείως διαφορετικό να εφαρμόζει την εξωτερική πολιτική ένας επικίνδυνος λόγω της ηλιθιότητας του τύπος, ο Μπους, (κάτι σαν τον Τζέιμς Κάρει στην ταινία "ο ηλιθιος και ο πανηλίθιος") ανδρωμένος στο περιβάλλον της εξουσίας, όπως εκφράστηκε από τον πατέρα του και διαφορετικό να εφαρμόζεται από έναν καλλιεργημένο, σκεπτόμενο άνθρωπο με ευαισθησίες (όχι ευαίσθητο, με ευαισθησίες). Πράγμα που ελπίζουμε να είναι ο νέος πρόεδρος.  
Αυτά.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ρε τα χρηματιστήρια πέφτουν σήμερα!ΟΥΣΤ Ομπάμα! :2funny:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Προτιμώ μια οικονομικά επεκτατική Αμερική που δεν σκοτώνει άμαχα παιδάκια στο Ιράκ.
Τόσο απλά!
που ομως θα συνεχισει να επιτρεπει στους εβραιους να σκοτωνουν με ρυθμους γεννοκτονιας τους παλαιστινιους,τους αφρικανους & μερικα δισ ανθρωπων ακομη..
συγνωμη αλλα δεν θα συμφωνησω με την λογικη του μη χειρον βελτιστον..
οσο για τις βιασμενες..
χρειαζεται να ρωτησεις???
καθε μερα μας πηδανε χωρις σαλιο απο τοτε που γεννηθηκαμε..
δεν το εχεις παρει ακομη χαμπαρι???

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
οσο για τις βιασμενες..
χρειαζεται να ρωτησεις???
καθε μερα μας πηδανε χωρις σαλιο απο τοτε που γεννηθηκαμε..
δεν το εχεις παρει ακομη χαμπαρι???
Ε ναι, και χωρίς βαζελίνη...
Αυτό σου λέω... Δεν ξέρω πως είναι με σάλιο ή βαζελίνη για να σου πω αν είναι καλύτερα!! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ε ναι, και χωρίς βαζελίνη...
Αυτό σου λέω... Δεν ξέρω πως είναι με σάλιο ή βαζελίνη για να σου πω αν είναι καλύτερα!! :2funny: :2funny:
οκ..το γυρναμε στο χαβαλε λοιπον για να ενταχθω & εγω στο κλιμα ευφοριας που σας διακατεχει..

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
οκ..το γυρναμε στο χαβαλε λοιπον για να ενταχθω & εγω στο κλιμα ευφοριας που σας διακατεχει..
Καλα ρε, μην είσαι παρεξηγιάρης... :)
Αφού στέρεψαν τα επιχειρηματα και δεν πείσαμε ο ένας τον άλλον, λεμε και καμια μαλακία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom