Tωρα που βγηκε ο πρωτος μαυρος προεδρος των ΗΠΑ θα αλλαξουν πολλα πραματα..
Τωρα η Αμερικη θα βομβαρδιζει ΚΑΙ μαυρους..
αφρικη ερχομαστε!!!!
Tωρα που βγηκε ο πρωτος μαυρος προεδρος των ΗΠΑ θα αλλαξουν πολλα πραματα..
Τωρα η Αμερικη θα βομβαρδιζει ΚΑΙ μαυρους..
μαλλον θα τον φανε λογω χρωματος & οχι γιατι θα προσπαθησει να θιξει καποια τοσο μεγαλα συμφεροντα..ειναι πολλα τα εκατομμυρια των παρανοικων ρατσιστων για να το καταπιουν τοσο ευκολα..ενδεχομενως να το κανουν & πολυ πριν καν ορκιστει..Και εγώ δεν τα καταλαβαίνω τα πανηγύρια!
Το πρώτο σενάριο είναι το πιο πιθανό...
μπορεις να χαιρεσαι για οτι σου καυλωνει..δικαιωμα σου..απλα δεν καταλαβαινω τον λογο..χειροτεροι υπηρξαν σιγουρα..ενας απο αυτους ο νιξον..Ρε Ηοτ, δεν σε καταλαβαίνω... ούτε τον Πλέζουρα και τους άλλους...
Όλα σχετικά είναι στη ζωή. Πέρασε ποτέ χειρότερος από τον Μπους?
Να μην χαιρόμαστε που φεύγει και δεν τον αντικαθιστά ο γεράκλας-βετεράνος κλώνος του?
Φυσικά και κρατάω μικρό καλάθι.
Είπα μπορεί να αλλάξει κάτι... Αλλά αυτό δεν είναι καθόλου βέβαιο...
Η λογική λέει ότι για να φτάσει μέχρι εκεί που έφτασε είναι μαζί με τα "συμφέροντα"...εκτός αν έγινε επανάσταση στο Αμέρικα και δεν το πήραμε χαμπάρι!Μακάρι να είναι αλλιώς...μαλλον θα τον φανε λογω χρωματος & οχι γιατι θα προσπαθησει να θιξει καποια τοσο μεγαλα συμφεροντα..ειναι πολλα τα εκατομμυρια των παρανοικων ρατσιστων για να το καταπιουν τοσο ευκολα..ενδεχομενως να το κανουν & πολυ πριν καν ορκιστει..
Ρε Ηοτ, δεν σε καταλαβαίνω... ούτε τον Πλέζουρα και τους άλλους...
Όλα σχετικά είναι στη ζωή. Πέρασε ποτέ χειρότερος από τον Μπους?
Να μην χαιρόμαστε που φεύγει και δεν τον αντικαθιστά ο γεράκλας-βετεράνος κλώνος του?
Φυσικά και κρατάω μικρό καλάθι.
Είπα μπορεί να αλλάξει κάτι... Αλλά αυτό δεν είναι καθόλου βέβαιο...
Ναι, δεν έχεις άδικο για τον Νίξον. Αν και ήταν άλλες εποχές. Μπορεί ο Μπους να ήταν χειρότερος τοτε.μπορεις να χαιρεσαι για οτι σου καυλωνει..δικαιωμα σου..απλα δεν καταλαβαινω τον λογο..χειροτεροι υπηρξαν σιγουρα..ενας απο αυτους ο νιξον..
(Καταρχήν βλ. προηγούμενη απάντησή μου στο Πλέζουρα)Ρε συ ο δημοκρατικός Κλίντον πήδηξε την Σερβία κλπ έβαλε και σε μάς κλδχτλο!
Ο μπούς μαλακοβλάκας, ετσι κι αλοιώς σιγά που κυβερνούνε αυτοί!
τα τραστ και τα μεγαλοσυμφέροντα κανουν κουμάντο!
Γι αυτό το λέω!
ναι ρε..ηδη απο σημερα αλλαζουν τα πραγματα..οι λευκοι στα φαναρια θα ζητιανευουν για την δοση τους & στα γκετο των αφροαμερικανων-λατινων-κλπ θα μετακομισουν οι WASP..Η λογική λέει ότι για να φτάσει μέχρι εκεί που έφτασε είναι μαζί με τα "συμφέροντα"...εκτός αν έγινε επανάσταση στο Αμέρικα και δεν το πήραμε χαμπάρι!Μακάρι να είναι αλλιώς...
ρε φιλε μπορεις να χαιρεσαι με οτι σου καυλωνει..εγω παλι δεν βλεπω καμια διαφορα στον βιασμο με,η ανευ σιελου..(Καταρχήν βλ. προηγούμενη απάντησή μου στο Πλέζουρα)
Ναι, δεν διαφωνώ μαζί σου. Η εμπειρία έδειξε πως οι αποκλίσεις στην εξωτερική πολιτική κινούνται στο +-10%.
Αλλά δεν κατάλαβα γιατί να το πετάξω αυτό το 10%?
(Καταρχήν βλ. προηγούμενη απάντησή μου στο Πλέζουρα)
Ναι, δεν διαφωνώ μαζί σου. Η εμπειρία έδειξε πως οι αποκλίσεις στην εξωτερική πολιτική κινούνται στο +-10%.
Αλλά δεν κατάλαβα γιατί να το πετάξω αυτό το 10%?
να πανε να γαμηθουν αμφοτεροι..Ρε Σιγ, τι ψάχνεις;
Εδώ, οι περισσότεροι ήταν σίγουροι ότι θα τον φάνε ΠΡΙΝ από τις εκλογές.
Ο Έλληνας είναι εξ ορισμού αντι-αμερικάνος και φιλο-ρώσος.
Πάει και τελείωσε.
εγω παλι δεν βλεπω καμια διαφορα στον βιασμο με,η ανευ σιελου..
Άκου να δεις, γιατί τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.Με ποιά δύνα;μη θα τα βάλει με τα μεγαλοσυμφέροντα???Πως θαξεπληρώσει τα τόσα δίς $ της καμπάνιας???
Εγω δεν έχω μετοχές, οπότε στ @@ μου που θα'ελεγε και ο ΤσίπραςΡε τα χρηματιστήρια πέφτουν σήμερα!ΟΥΣΤ Ομπάμα!
που ομως θα συνεχισει να επιτρεπει στους εβραιους να σκοτωνουν με ρυθμους γεννοκτονιας τους παλαιστινιους,τους αφρικανους & μερικα δισ ανθρωπων ακομη..
Προτιμώ μια οικονομικά επεκτατική Αμερική που δεν σκοτώνει άμαχα παιδάκια στο Ιράκ.
Τόσο απλά!
Ε ναι, και χωρίς βαζελίνη...οσο για τις βιασμενες..
χρειαζεται να ρωτησεις???
καθε μερα μας πηδανε χωρις σαλιο απο τοτε που γεννηθηκαμε..
δεν το εχεις παρει ακομη χαμπαρι???
οκ..το γυρναμε στο χαβαλε λοιπον για να ενταχθω & εγω στο κλιμα ευφοριας που σας διακατεχει..Ε ναι, και χωρίς βαζελίνη...
Αυτό σου λέω... Δεν ξέρω πως είναι με σάλιο ή βαζελίνη για να σου πω αν είναι καλύτερα!!
Καλα ρε, μην είσαι παρεξηγιάρης...οκ..το γυρναμε στο χαβαλε λοιπον για να ενταχθω & εγω στο κλιμα ευφοριας που σας διακατεχει..