Νέα

Αμερικανικές Εκλογές 2024

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα κερδισει τις εκλογες του Νοεμβριου;

• Ντoναλντ Τραμπ

Ψήφοι: 186 77,5%
  • Kαμαλα Χαρις

Ψήφοι: 57 23,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    240

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506
ΠΟΤΕ
ΔΕΝ συγκρινω με βάση το οι άλλοι είναι χειρότεροι.

Αλλά απήντησα σε κάποιον που ισχυριζότανε ότι ΔΗΘΕΝ καταπιέζαμε τους πομάκους.

Θα μπορούσα να συνεχίσω για τους "εξαφανισμένους" κατά Δένδια, Ελληνες της Μαριούπολης
Δεν είναι οι άλλοι κακοί βάρβαροι κι εμείς καλοί βάρβαροι.
Αριστερός είσαι τύπε ;

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.035
Πόντοι
446
Τιτανας Τραμπ βαζει οριο τοκου 10% στις πιστωτικες καρτες
Κατι που δεν θα δουμε ποτε στο Ελαδισταν καθως η ΝΔ χρωσταει πανω απο μισο δις στις τραπεζες και τους τα επιστρεφει μεσω χρεωσεων και επιτοκιων στα ζωα που την ψηφιζουν
Αν απο την χρεωστικη της Πειραιως βγαλω λεφτα απο ΑΤΜ της eurobank εχω χρεωση 2 ευρω. Αν βγαλω απο ΑΤΜ του εξωτερικου εχω χρεωση 40 σεντς.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.935
Πόντοι
6.946
Τιτανας Τραμπ βαζει οριο τοκου 10% στις πιστωτικες καρτες
Κατι που δεν θα δουμε ποτε στο Ελαδισταν καθως η ΝΔ χρωσταει πανω απο μισο δις στις τραπεζες και τους τα επιστρεφει μεσω χρεωσεων και επιτοκιων στα ζωα που την ψηφιζουν
Αν απο την χρεωστικη της Πειραιως βγαλω λεφτα απο ΑΤΜ της eurobank εχω χρεωση 2 ευρω. Αν βγαλω απο ΑΤΜ του εξωτερικου εχω χρεωση 40 σεντς.

Εδώ ο μικροσκοπικός Κούλης, ΔΕΝ μπόρεσε 6 χρόνια τώρα να εναρμονίσει το επιτόκιο των Ελληνικών Τραπεζών με εκείνο της Ευροζώνης. Οι δικαιολογίες, ΑΣΤΕΙΕΣ. Τι συγκρίνεις τώρα, Τραμπ με ΛοατΚούλη.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.035
Πόντοι
446
Εδώ ο μικροσκοπικός Κούλης, ΔΕΝ μπόρεσε 6 χρόνια τώρα να εναρμονίσει το επιτόκιο των Ελληνικών Τραπεζών με εκείνο της Ευροζώνης. Οι δικαιολογίες, ΑΣΤΕΙΕΣ. Τι συγκρίνεις τώρα, Τραμπ με ΛοατΚούλη.
Δεν ειναι οτι δεν μπορει, ειναι το οτι δουλευει για τους Ελληνες τραπεζιτες για να τους χαριζουν ουσιαστικα μισο δις στο κομμα του. Που φυσικα δεν το χαριζουν, γιατι η κυβερνηση τους αφηνει να βγαλουν πολλαπλασια απο τοκους και χρεωσεις
ΔΕΗ και νερο τα πληρωνω μεσω ebanking. Για καθε λογαριασμο πληρωνω χρεωση στην τραπεζα. Αυτα δεν γινονται σε καμια χωρα που δεν ειναι μπανανια, οπου η κυβερνηση αφηνει τα καρτελ να δρουν υπο τις ευλογιες της

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
423
Πόντοι
21
Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: geoMan

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
423
Πόντοι
21
Δεν ειναι οτι δεν μπορει, ειναι το οτι δουλευει για τους Ελληνες τραπεζιτες για να τους χαριζουν ουσιαστικα μισο δις στο κομμα του. Που φυσικα δεν το χαριζουν, γιατι η κυβερνηση τους αφηνει να βγαλουν πολλαπλασια απο τοκους και χρεωσεις
ΔΕΗ και νερο τα πληρωνω μεσω ebanking. Για καθε λογαριασμο πληρωνω χρεωση στην τραπεζα. Αυτα δεν γινονται σε καμια χωρα που δεν ειναι μπανανια, οπου η κυβερνηση αφηνει τα καρτελ να δρουν υπο τις ευλογιες της
ΔΕΗ να πληρώνεις από το site της ΔΕΗ, όμοια και ΕΥΔΑΠ
Δεν έχουν προμήθειες.
Κάρτα χρεωστική έχεις ?

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.417
Πόντοι
456
Πλέον σταματάει αυτό, αλλά κάθε κάρτα θα έχει μηνιαία χρέωση και ορισμένο πλαφόν σε ποσότητα πληρωμών, νομίζω 100 το χρόνο. Μετά θα έχει έξτρα χρέωση.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.035
Πόντοι
446
ΔΕΗ να πληρώνεις από το site της ΔΕΗ, όμοια και ΕΥΔΑΠ
Δεν έχουν προμήθειες.
Κάρτα χρεωστική έχεις ?
Και χρεωστικες και πιστωτικες
Ναι το ειδα αρκετα αργοτερα, αλλα οταν το ebanking σου λεει πληρωμες λογαριαμων λες να το κανεις απο εκει χωρις να πληκτρολογεις κωδικους πληρωμων, εκανα σαρωση με την καμερα αρχικα, και μετα το ειχε αποθηκευμενο οποτε ηταν ευκολοτερο
Αν θες να πληρωσεις κασερι στο μηχανημα στην τραπεζα η χρεωση ειναι ενα ευρω
Αυτο δεν συμβαινει πουθενα. Εξωτερικο μενω, αλλα πληρωνω τους λογαριασμους των δικων μου, οποτε βλεπω τις διαφορες

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
423
Πόντοι
21
Και χρεωστικες και πιστωτικες
Ναι το ειδα αρκετα αργοτερα, αλλα οταν το ebanking σου λεει πληρωμες λογαριαμων λες να το κανεις απο εκει χωρις να πληκτρολογεις κωδικους πληρωμων, εκανα σαρωση με την καμερα αρχικα, και μετα το ειχε αποθηκευμενο οποτε ηταν ευκολοτερο
Αν θες να πληρωσεις κασερι στο μηχανημα στην τραπεζα η χρεωση ειναι ενα ευρω
Αυτο δεν συμβαινει πουθενα. Εξωτερικο μενω, αλλα πληρωνω τους λογαριασμους των δικων μου, οποτε βλεπω τις διαφορες
Χώρα ?
Περνάς καλά ?

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.035
Πόντοι
446

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506
Ο ίδιος και ο αδερφός του
2 σε 1
για μια κρυφή αδερφή ήξερα εγώ που την λέγανε Κασσιανη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπαναρετε κάποιος τον Μπινε να κάνει μαύρα Χριστούγεννα το Κλοντεικο

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.663
Πόντοι
506
O μητσοτακης κατα τ αλλα μιλάει για τραμπισμο
Screenshot_2024_1112_124448.png

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.935
Πόντοι
6.946

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.236
Πόντοι
3.820
Εχω commuting roster αλλα τον περισσοτερο χρονο τον περναω Λετονια
Περναω σουπερ, 1000 φορες καλυτερα απο τοτε που ημουν Ελλαδα
αυτη η airbaltic γιατι ζηταει 500αρια για one way?εχουν γαμηθει...

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.035
Πόντοι
446
σωστος εισαι..ετσι μου πε κ μια φιλη λεττονη..πανε να βγαλουν τα σπασμενα...
Δεν νομιζω να μπορεσουν, λογικα θα βαρεσουν πτωχευση συντομα. Εχουν αναγγειλει ΙΡΟ αλλα αποτυχια θα ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom