Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.453
- Πόντοι
- 1.196
Το μπερδεύει με την Κόστα ΡίκαΔεν έχει εκλέκτορες .Δεν είναι Πολιτεία ΗΠΑ ,αλλά έδαφος .
300.000 Πορτορικάνοι στην Πενσιλβάνια μπορούν να τον κάψουν όμως.
Το μπερδεύει με την Κόστα ΡίκαΔεν έχει εκλέκτορες .Δεν είναι Πολιτεία ΗΠΑ ,αλλά έδαφος .
300.000 Πορτορικάνοι στην Πενσιλβάνια μπορούν να τον κάψουν όμως.
Καμία σχέση μεταξύ τους. Μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικές τεχνολογίες.Αν εξελιχθεί αρκετά η τεχνολογία των μπαταριών θα σημαίνει μεγάλη αλλαγή καθώς θα μπορεί να αποθηκευθεί και επαρκώς η ενέργεια που μαζεύεται από τα ηλιακά κτλπ
Κ πολύ καλά έκανες. Εγώ βέβαια μιλώ για κάτι πιο μακροπρόθεσμοΕγω επενδυσα ενα κατοσταρικακι στην νικη του
Dow μεγαλύτερη σιγουριά. Χτες έγινε πάρτι πάντωςΓια πες τύπε, προβλέπεις μεσοσταθμικό επόμενης 4ετίας S&P πάνω από 10% και Nasdaq 30% ?
Πιστεύεις δηλαδή ότι είναι το μέλλον?
Σίγουρα δεν είναι τα ορυκτά καθώς σε πολύ λίγο θα στερέψουν...λίγο εννοώ για τα δεδομένα της ζωής γενικά όχι της δικής μας
Dow μεγαλύτερη σιγουριά. Χτες έγινε πάρτι πάντως
Golda Meir - Wikipedia
en.wikipedia.org
Golda Meir
προφέρεται ΜΕΊΡ , μέϊρ
ΌΧΙ ΜΕΓΙΕΡ
Golda Meir[nb 1] (née Mabovitch; 3 May 1898 – 8 December 1978) was an Israeli politician who served as the fourth prime minister of Israel from 1969 to 1974. She was Israel's first and only female head of government and the first in the Middle East.[5]
Born into a Ukrainian-Jewish family in Kiev in what was then the Russian Empire, Meir immigrated with her family to the United States in 1906.
Ενταξει βαθεια γνωση ειπε οτι δεν εχει...οχι καθολου γνωση.δεν μπορω να το πιστεψω αυτο που γράφεις ... Σίγουρα με γελούν τα μάτια μου.
Το λομπι των ΛΟΑΤΚΙ παιρνει το μπουλο
Ενταξει βαθεια γνωση ειπε οτι δεν εχει...οχι καθολου γνωση.
Δυο πραγματα ειναι δεδομενα σε αυτο το σαι....οτι ο Βarock στραποναρεται και οτι ο Saul εχει γνωμη για τα παντα.
Όσο λιγότερη εμπιστοσύνη έχει κάποιος στον εαυτό του τόσο περισσότερη ανάγκη έχει ένα μεγάλο αφήγημα για να νιώσει λίγη ελπίδα και ασφάλεια: θα μου αλλάξει τη ζωή ο Tράμπ, ο Τζόνσον, ο Πούτιν κλπ. Βollocks.Αφού έχουν ξετινάξει ότι δημόσιο ευρώ υπήρχε του προϋπολογισμού τώρα ο Τραμπαρος θα τους ανοίξει λεωφόρους να ξεκκοκαλισουν και χιλιάδες εκατομμύρια δολλαρια, τρέμει η Γουολ Στρίτ.
τωρα που θα τους κανει την κωλοτρυπιδα σαν το περασμα τις μαγχης θα στρωσει ο κλοουν και η παρεα τουΌταν οι Ουκρανοί έκαιγαν ομοίωμα του Ντόναλντ Τραμπ (βίντεο)
Θεωρούσαν ότι θα κέρδιζε τις εκλογές η Κ.Χάριςwww.pronews.gr
Μάλλον δεν το εξέφρασα σωστά περισσότερο είχα στο μυαλό μου πχ τις ανεμογεννήτριες που ενώ παράγουν ρεύμα χάνεται αν δεν ξοδευτεί στις ώρες αιχμής.Καμία σχέση μεταξύ τους. Μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικές τεχνολογίες.
νομίζω ότι η τογιότα δουλεύει (ή δούλευε?) σε έναν κινητήρα υδρογόνουΝαι, το εγγύς για καθαρή ... μαζί με υδροηλεκτρικά, solar και αμμωνία/ υδρογόνο
Ολόκληρο αυτοκίνητο κυκλοφορεί κάμποσα χρόνια, το Mirai.νομίζω ότι η τογιότα δουλεύει (ή δούλευε?) σε έναν κινητήρα υδρογόνου