Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλημέρα κοριτσάρα!Καλημέρα!! Καλη εβδομάδα!!
καλημέραΚαλημέρα!! Καλη εβδομάδα!!
Καλημέρα!Καλημέρα!! Καλη εβδομάδα!!
Καλημερα και καλη εβδομαδα ομορφηΚαλημέρα!! Καλη εβδομάδα!!
....να το παρεις το κοριτσ' , να το παρειςΚαλημέρα Αμελι. Θέλω να σε πάρω με άλλη γυναίκα.
Καλημέρα Αμελι. Θέλω να σε πάρω με άλλη γυναίκα.
Καλημέρα Αμελι. Θέλω να σε πάρω με άλλη γυναίκα.
Καλημέρα μικρή (στο μάτι) !!...Καλημέρα!! Καλη εβδομάδα!!
Ο έρωτας γεννήθηκε για τρίο, ο τέταρτος θα φέρει συμφοράααααααα
μεχρι τριο δηλαδή γουστάρουμε;Ο έρωτας γεννήθηκε για τρίο, ο τέταρτος θα φέρει συμφοράααααααα
Θα το διαπιστώσουμε την επόμενη φορά.Ο έρωτας γεννήθηκε για τρίο, ο τέταρτος θα φέρει συμφοράααααααα
....τι κανεις τετοια ωρα ξυπνια?!?!?!Ο έρωτας γεννήθηκε για τρίο, ο τέταρτος θα φέρει συμφοράααααααα
Φιλοσοφεί περί έρωτα!....τι κανεις τετοια ωρα ξυπνια?!?!?!
Περί τριαδικού έρωτα.Φιλοσοφεί περί έρωτα!
Mας σκέφτεται. Ποιο κορίτσι άλλωστε μπορει να αντισταθει στην εκρηκτική γοητεία των μελών ; 24 ώρες το 24ωρο εμάς σκέφτονται..Το πάω στοίχημα. Αλλά και εμείς δεν πάμε πίσω, χωρίς αυτές δεν ζουμε.....τι κανεις τετοια ωρα ξυπνια?!?!?!
....δωσ'του να καταλαβει!!!!!Πως τα λέω έτσι ο γλυκούλης, μάλλον ειναι επειδή εχω ένα ραντεβού σήμερα...
Eυχαριστώ πολύ συνάδελφε. Θα ρίξω έναν και για εσάς. Αφιερωμένο στα μέλη του μπου.....δωσ'του να καταλαβει!!!!!
Αναμένουμε εντυπώσεις!!!!!!!!!!!!!!!1Eυχαριστώ πολύ συνάδελφε. Θα ρίξω έναν και για εσάς. Αφιερωμένο στα μέλη του μπου.