gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.302
- Πόντοι
- 4.027
Μήπως ήσουν κακό παιδί στο παρελθον και σε έχει μπλοκάρει?Ουσιαστικά ο παλιός της αριθμός είναι... παίδες δεν ξέρω γιατί δεν μου βγάζει ότι υπάρχει Viber...
Μήπως ήσουν κακό παιδί στο παρελθον και σε έχει μπλοκάρει?Ουσιαστικά ο παλιός της αριθμός είναι... παίδες δεν ξέρω γιατί δεν μου βγάζει ότι υπάρχει Viber...
Όχι... ειλικρινά είχαμε αρκετά καλή επαφή μεταξύ μας παλιά...αν καταλαβει ποιος είμαι εύκολα το επιβεβαιώνει....Μήπως ήσουν κακό παιδί στο παρελθον και σε έχει μπλοκάρει?
...μαγκα μου, δυσκολη απαντηση! Σιγουρα πανω απο 24 κ κατω απο 29 και ειναι δυσκολη η απαντηση γιατι μικροδειχνει πολυ!Δεν έχει αναφερθεί κάπου η ηλικία της κορασίδας , ποσό νεαρή είναι ;;
Ευχαριστώ φίλε μου ! Με καλυψες...μαγκα μου, δυσκολη απαντηση! Σιγουρα πανω απο 24 κ κατω απο 29 και ειναι δυσκολη η απαντηση γιατι μικροδειχνει πολυ!
Κατηγορία "πιτσιρίκας" με άλλα λόγια....μαγκα μου, δυσκολη απαντηση! Σιγουρα πανω απο 24 κ κατω απο 29 και ειναι δυσκολη η απαντηση γιατι μικροδειχνει πολυ!
...ναι ξεκαθαρα!Κατηγορία "πιτσιρίκας" με άλλα λόγια.
Ολες οι δουλειες εχουν τετοια πουστριλικια. Οι καραγκιοζομαλακες ειναι παντου. Μην στεναχωριέσαι. Προχωρα παρακατω, Αμελι.Φαντάζομαι θα είναι πολυ περήφανος για τον εαυτό του αυτός που έδωσε πλαστά...να ναι καλα...πολύ μάγκας.. (ξέρεις εσυ...)
Προχώρα κορίτσι μου..μην κολλάς..Φαντάζομαι θα είναι πολυ περήφανος για τον εαυτό του αυτός που έδωσε πλαστά...να ναι καλα...πολύ μάγκας.. (ξέρεις εσυ...)
Κανονικά κορίτσι ξέρεις τι πρέπει να γίνει.... Έτσι για να φύγει η μαγκιά..Φαντάζομαι θα είναι πολυ περήφανος για τον εαυτό του αυτός που έδωσε πλαστά...να ναι καλα...πολύ μάγκας.. (ξέρεις εσυ...)
Καλημερα Δυστυχως ναι αλλα αυτο! Παμε παρακατω οπως κ να χειΟλες οι δουλειες εχουν τετοια πουστριλικια. Οι καραγκιοζομαλακες ειναι παντου. Μην στεναχωριέσαι. Προχωρα παρακατω, Αμελι.
Καλημερα!
Εννοειται ! Δεν πτοούμεθαΠροχώρα κορίτσι μου..μην κολλάς..
Γύρισε ο τροχός και γ***σε ο φτωχόςΚανονικά κορίτσι ξέρεις τι πρέπει να γίνει.... Έτσι για να φύγει η μαγκιά..
Εισαι υπέροχηΚαλημερα Δυστυχως ναι αλλα αυτο! Παμε παρακατω οπως κ να χει
Εννοειται ! Δεν πτοούμεθα
Γύρισε ο τροχός και γ***σε ο φτωχός
Ονοματα κ υπολήψεις δεν θιγω...Δειχνω αξιοπρέπεια εν αντιθεσει με αυτον...
το εχω πει σε ολα τα κοριτσια (σχεδον) που εχω κανει ραντεβου μαζι τους οτι σας θεωρω απο τπου πλεον τιμιους ανθρωπους γιατι ??..γιατι λετε κυριε θελω αυτο για να γινει αυτο ΤΕΛΟΣ....και τωρα ολοι αυτοι που λενε για αγαπουληδες θα ειναι περιφανοι ??? πολλα μπραβο για την σταση σου!!!!Καλημερα Δυστυχως ναι αλλα αυτο! Παμε παρακατω οπως κ να χει
Φαντάζομαι θα είναι πολυ περήφανος για τον εαυτό του αυτός που έδωσε πλαστά...να ναι καλα...πολύ μάγκας.. (ξέρεις εσυ...)
.....κριμα ρε κοριτσαρε, εχει συμβει δυστυχως κ σε αλλα κοριτσια αυτο! Μη χαλιεσαι, ξεχνα το.Καλημερα Δυστυχως ναι αλλα αυτο! Παμε παρακατω οπως κ να χει
Φαντάζομαι θα είναι πολυ περήφανος για τον εαυτό του αυτός που έδωσε πλαστά...να ναι καλα...πολύ μάγκας.. (ξέρεις εσυ...)
*btw. διακριτικοτητα κ αξιοπρεπεια να δειχνεις εκει που το αξιζουν, οχι σε τελειωμενα τσουτσεκια κ κουτσαβακια.
Αφου δεν θες να τον εκθεσεις, τουλαχιστον στειλε ενα προσωπικο μηνυμα σε οσα κοριτσια ξερεις εδω, μηπως γλυτωσεις και καμμια αλλη κοπελα απο τον ψευτομαγκα!!!
.....κριμα ρε κοριτσαρε, εχει συμβει δυστυχως κ σε αλλα κοριτσια αυτο! Μη χαλιεσαι, ξεχνα το.
Κρίμα. Ατυχία. Τι να πω??Φαντάζομαι θα είναι πολυ περήφανος για τον εαυτό του αυτός που έδωσε πλαστά...να ναι καλα...πολύ μάγκας.. (ξέρεις εσυ...)