Η Άμπερ Χερντ έλαβε πρόταση 9 εκατ. δολαρίων για να παίξει σε ταινία πορνό
Η ηθοποιός προσπαθεί εδώ και καιρό να μαζέψει τα χρήματα που χρωστάει στον Τζόνι Ντεπ
www.protothema.gr
Αν συμφωνήσει(που τα χρειάζεται τα χρήματα), εγώ σαν εταιρεία, θα έπαιρνα ένα τύπο που μοιάζει με τον Ντεπ εμφανισιακά (και μακιγιάζ αν χρειαστεί), και θα την είχα συνέχεια μπουκι - λοκο - εμπλοκή...Η Άμπερ Χερντ έλαβε πρόταση 9 εκατ. δολαρίων για να παίξει σε ταινία πορνό
Η ηθοποιός προσπαθεί εδώ και καιρό να μαζέψει τα χρήματα που χρωστάει στον Τζόνι Ντεπwww.protothema.gr
Εγώ θα διάλεγα κανένα μικροψώλη, τουλάχιστον 12ιντσο, και θα τον έκανα να μοιάζει του Τζώναρου.Αν συμφωνήσει(που τα χρειάζεται τα χρήματα), εγώ σαν εταιρεία, θα έπαιρνα ένα τύπο που μοιάζει με τον Ντεπ εμφανισιακά (και μακιγιάζ αν χρειαστεί), και θα την είχα συνέχεια μπουκι - λοκο - εμπλοκή...
Μια ντουζίνα μαυρουκλοι από το Σουδάν (25ποντοι τουλάχιστον), να την σκίζουν για ένα τρίωρο συνεχόμενο.Εγώ θα διάλεγα κανένα μικροψώλη, τουλάχιστον 12ιντσο, και θα τον έκανα να μοιάζει του Τζώναρου.
Εκεί μαντάμ, με το κωλί να δώσεις αποζημίωση.....
Άκουσε με μπρο. Επειδή τα πέρασα.
Το χεσιμο αυτό καθεαυτό δεν είναι τίποτε. Το έκανε για σπάσιμο για να τον λυγίσει. Σου ορκίζομαι πέρασα τα ίδια. Μαγνητοφωνήσεις, διπλές προσωπικότητες, μιλάμε για την γυναικεία κακία τώρα. Είναι αδίστακτη.
Το θέμα είναι ότι η τυπισα να ξες είναι στα παπάρια της το όλο θέμα. Θα σου πω γιατί. Γιατί γυναίκα που κοιτάει την πάρτη της ΔΕΝ είναι σαν τον άντρα που κάθεται και αναλύει και λέει κτλ. Σου λέω με σιγουριά ότι η κοπέλα κοιμάται σαν πουλάκι. Ο δε Ντεπ όμως έγινε ρεζίλι γιατί το όνομα του βγήκε παντού στον αχταρμά του Ίντερνετ και αυτά μένουν. Τώρα τον θυμάσαι γι’ αυτό, παλιά τον θυμόσουν για τους πειρατές. ΔΕΝ μπορείς ως άντρας να νικήσεις. Και στο λέω όλο αυτό χωρίς να είμαι ούτε μισογύνης ούτε περίεργος ούτε τίποτα. Ο Ντεπ ΕΧΑΣΕ. Δεν κέρδισε. Μου φαίνεται τρελό που δεν το βλέπει κανένας. Εκατομμύρια είχε και έχει. Η άλλη ΔΕΝ ενδιαφέρεται καν για τα χρήματα, θα βγάλει αλλου. Ήθελε το ΔΡΑΜΑ, και το πήρε.
Δεκα ή έντεκα εκατομμύρια τελικά;Μυθική πρόταση της Sirina στην Άμπερ Χερντ: Εκατομμύρια ευρώ και αυτοκίνητο
Με έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο, ο Δημήτρης Σειρηνάκης κατέθεσε πρόταση στην πρώην σύζυγο του Τζόνι Ντεμπ, Άμπερ Χερντ.www.gazzetta.gr