Νέα

Amber Heard

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Angelus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Μηνύματα
6.210
Like
657
Πόντοι
146
Το ζήτημα είναι πολύ ευρύτερο από μια απλή συζυγική διένεξη αφού έχει μια προεξέχουσα πολιτική διάσταση ενάντια στον καταχρηστικό δικαιωματισμό και ορθοπολιτικότητα.

Θυμίζω ότι η κυρία είναι πρωτοκλάσατο στέλεχος των νεοταξιτών δικαιωματιστών ( Stand up for Human Rights ) και ότι το πρώτο-τραπέζι-πίστα άρθρο της στην post ( https://www.washingtonpost.com/opin...fd876a-02ed-11e9-b5df-5d3874f1ac36_story.html ) εξαιτίας του οποίου καταδικάστηκε για δυσφήμηση δεν αποτελούσε μια απλή προσωπική μαρτυρία αλλά μια πολιτική διακήρυξη των metooδων & believewomen θολοκουλτουριαρέων μπροστάριδων.
 
Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Μηνύματα
912
Like
493
Πόντοι
26
Είναι μούναρος πανάθεμά τη αλλά εντάξει, Τζόνι Ντεπ είσαι, το να βρείς μούναρους καλύτερους κι από αυτήν είναι μάλλον ευκολάκι. Τι ήθελες και έμπλεκες με την θεότρελη ρε Τζόνι; Μείνε ρε μαλάκα και καμιά στιγμή νηφάλιος γαμώ το κεφάλι σου!
 
Εγγρ.
31 Μαΐ 2022
Μηνύματα
31
Like
72
Πόντοι
0
ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΤΕ. 2 ΧΕΡΙΑ, 3 ΠΟΔΙΑ.
(Έπρεπε να γίνει αυτό ρε αλάνια)
 

Συνημμένα

  • Screenshot 2022-06-02 124520.jpg
    Screenshot 2022-06-02 124520.jpg
    89,9 KB · Εμφανίσεις: 66

Rossonero1990

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2019
Μηνύματα
85
Κριτικές
4
Like
517
Πόντοι
280
Εκλιπαρεί λοιπον για πλήρη παγκόσμια ταπείνωση... Θα την έχει.
Αλλά, εκείνη ρούφηξε τον στραβό πούτσο εκείνου του Μαλάκιου ( εννοεί τον Elon Musk) και της έδωσε μερικούς γαμημένους δικηγόρους.
Δεν έχω κανένα έλεος, κανένα φόβο και ούτε μια στάλα συγκίνησης, ή αυτό που κάποτε πίστευα ότι ήταν αγάπη γι' αυτή τη χρυσοθήρα, χαμηλής στάθμης, δευτεράτζα ευκαιριατζού ,αχρηστη ,γλοιώδη και ξεχυλωμένη πολυχρησιμοποιημένη ψαραγορά.
Είμαι τόσο χαρούμενος που θέλει να πάει να το παλέψει!!! Θα χτυπήσει δυνατά στον τοίχο!!! Και ανυπομονώ να βγάλω από τη ζωή μου αυτήν την άχρηστη χυσορουφήχτρα.
Συνάντησα εδώ έναν υπέροχο Ρώσο, που με έκανε να συνειδητοποιήσω την ώρα που έπεσα πάνω σε αυτή τη στρίπερ των 50 λεπτών που δεν θα την άγγιζα ουτε με γαμημένο γάντι. Μπορώ μόνο να ελπίζω ότι το κάρμα θα έρθει και θα πάρει το δώρο της αναπνοής από αυτήν
ΤΩΡΑ, δεν θα σταματήσω σε τίποτα!!! Ας δούμε αν αυτό το μαλάκιο (Elon Musk) έχει ζευγάρι. Ας έρθει να με δεί πρόσωπο με πρόσωπο. Θα του δείξω πράγματα που δεν έχει ξαναδεί».
Όταν κατηγορείσαι για φρικτές πράξεις και για πράγματα που δεν έχεις κάνει, όταν στην πραγματικότητα είναι κάποια πολύ άσχημα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο για σένα, εξοργίζεσαι και θυμώνεις. Αναρωτιέσαι γιατί αυτό το άτομο το κάνει αυτό σε εσενα».
«Κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος, σίγουρα όχι – κανείς μας – αλλά ποτέ στη ζωή μου δεν έχω διαπράξει σεξουαλική κακοποίηση, σωματική κακοποίηση. Όλες αυτές οι εξωφρενικές, εξωφρενικές ιστορίες για εμένα που διαπράττω αυτά τα πράγματα και ζω με αυτά για έξι χρόνια και περιμένω να μπορέσω να βγάλω την αλήθεια».
Αδερφε, δεν ξερω αν εκανες εσυ την ελευθερη μεταφραση, αλλα τα σπαει.
Εμαθα καινουριες λεξεις. Ειδηκα το χρυσορουφιχτρα θα μου μεινει!!! #justiceforjohnydepp.
 

toni1969papadop

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2015
Μηνύματα
144
Like
938
Πόντοι
81
Αδερφε, δεν ξερω αν εκανες εσυ την ελευθερη μεταφραση, αλλα τα σπαει.
Εμαθα καινουριες λεξεις. Ειδηκα το χρυσορουφιχτρα θα μου μεινει!!! #justiceforjohnydepp.
Φίλε πως αλλιώς να αποδόσεις το cum guzzler !!!
 

Rossonero1990

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2019
Μηνύματα
85
Κριτικές
4
Like
517
Πόντοι
280
Τωρα θα κανει και προσφυγη η Κυρατζα.
 

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Μηνύματα
429
Like
1.294
Πόντοι
201
Η τύπισσα κατάφερε και ξεφτιλίστηκε μόνη της. Τον «κέρδισε» στο δικαστήριο του Λονδίνου ούσα μάρτυρας υπεράσπισης στην αγωγή του Ντεπ κατά της Sun και νόμιζε ότι θα είχε για πάντα το πάνω χέρι σε αυτή τη σχέση, ακόμα και μετά διαζυγίου.

Βέβαια, λάθος του Ντεπ που έμπλεξε μαζί της εξαρχής, αλλά δεν είναι να απορεί κανείς διότι έχει και αυτός τα θεματάκια του (καταχρήσεις κλπ.).

Πάντως, τουλάχιστον όταν πρωτοεμφανίστηκε, η τύπισσα ήταν ο ορισμός του suicide blonde και όσοι την έχουν δει/θα τη δουν στην ταινία The Informers, όπου στην ουσία έπαιζε τον εαυτό της, θα καταλάβουν.


 
Τελευταία τροποποίηση:

The1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Μηνύματα
1.436
Κριτικές
14
Like
4.453
Πόντοι
746
Τώρα είναι που θα γίνει η σουφρα της ροδέλα για να ξεχρέωσει το Ντεπαρο...!
 

FIDEL Sk

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Μηνύματα
1.538
Κριτικές
57
Like
7.497
Πόντοι
11.836
Πολύ κλάμα το άρθρο. Πόσο άχρηστα ειναι τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης; Παρακολούθησα την δίκη (πάλι καλά) και μπορω να πω οτι το άρθρο οριακά δίνει δικιο στον Ντεπ επειδη δεν μπορει να κάνει αλλιως. Σε αντιθετη περιπτωση θα το έθαβαν. Η μήνυση απο την Χερντ έγινε για ένα σχόλιο απο τους δικηγόρους του Ντεπ.
ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΤΕΠ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ Ή ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ.
Αλλά στο άρθρο δεν το λένε πουθενά τα πουστράκια beta males.


 

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
5.043
Κριτικές
9
Like
12.992
Πόντοι
3.836
Η καριέρα του Ντεπ έτσι και αλλιώς καταστράφηκε. Η κλίκα που κυβερνά το Χόλυγουντ τον έβαλε στη μαύρη λίστα. Τουλάχιστον θα έχει τα λεφτά (όσο και όποτε τα πάρει).

Το θέμα ότι έπεσαν οι μάσκες για μια ακόμη φορά. Το κινημα metoo αντί να υπερασπίζεται τις γυναίκες ,στόχο έχει να τις αγιοποιήσει. Να αναδείξει ένα νέο ρατσισμό.

Παραφράζοντας τα λόγια παλιού ποδοσφαιρικού παράγοντα "ρε οι γυναίκες και οι γκέι να κερδίζουν τις δίκες και όλοι οι άλλοι να πα να γαμηθούν".
 

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Μηνύματα
4.804
Κριτικές
30
Like
20.693
Πόντοι
8.815
Που είναι οι φεμινάζι τώρα οέο; που ειναι το metoo????
Άκουσα προχτες το Θεοδόση Μιχο του best το πρωι μαζι με την άλλη την φλόμπα. Και έλεγε ο cuckold o beta-male του κερατά ότι τον κούρασε η υπόθεση και ότι κριμα για την καημένη την Αμπερ που έχουν πεσει όλοι πανω της. Και πετάγεται η γαλότσα η Αλεβιζου και λεει ναι ειναι κρίμα. Ας το σταματησει ο Ντεπ γιατι παει πισω όλο το metoo κινημα.
ΡΟΥΦΉΞΤΕ ΤΏΡΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!!!!!!
Οταν κοντευε να καταστραφει γιατι εχανε δουλειες τη μια μετα την αλλη,βλεπεις ειχανε παρει το μερος της πουτανας,δεν ειδα καμια και κανεναν να λεει να κανει πισω η Heard και να εχει λυπηθει κανεις τον Τζοναρο.Τοτε ηταν καλα που γαμηθηκε ο Ντεπ.
Γι'αυτο ο κοσμος χαιρεται που καταστρεφονται πουτανες φεμινιστριες,γι'αυτο χαιρομαστε να καταστρεφονται πουτανες σαν την Amber Heard και αλλες τοσες να καταστραφουν. Και η Μπικα η ψευτροπουτανα να πληρωσει στον Λεβεντη μισο μυριο θα επρεπε. Με ψεματα οι πουτανες νομιζουν οτι θα πανε μακρια επειδη εχουν το metoo και τις φεμινιστο-ομαδες μαζι τους,ΑΜ ΔΕ ΠΟΥΤΑΝΑΡΕΣ.
 

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Μηνύματα
1.258
Like
1.630
Πόντοι
216
Δεν έχει λέει να πληρώσει τα λεφτά, άρα δεν αποκλείεται να την κλείσουν και φυλακή
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom