Μάλλον δεν κατάλαβες καλά τι ήθελα να πω: η τύπισσα είναι σκατό χαρακτήρας και της αξίζει ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ και μόνο.
Πώς θα γίνει αυτό; Δεν ξέρω, δεν με νοιάζει ο τρόπος, δεν την λυπάμαι στο ελάχιστο, για την συμπεριφορά και το κακό/ψυχική οδύνη που προκάλεσε/προκαλεί στα θύματα της.
Όσο για την τσόντα που ρωτάς: το τι πιστεύω εγώ προσωπικά για κάποιον, εξαρτάται από τις πράξεις του, δεν πρόκειται να ζητήσω την άδεια ΚΑΝΕΝΟΣ για την γνώμη μου, και σε όποιον αρέσει.
Έτσι και στις τσόντες, το τι κάνει η πρωταγωνίστρια αλλά ΚΑΙ οι πρωταγωνιστές, η συμπεριφορά τους δηλαδή, θα καθορίσουν και την δική μου στάση.
Γενικά: μην κάνεις στον άλλον ότι δεν θέλεις να σου κάνουν , αυτό ισχύει ΚΑΙ για εκείνους που συμπεριλαμβάνουν στο σεξ χτυπήματα, βία, φτυσιματα, ξεφτυλισματα ακραία και ταπεινωτική συμπεριφορά προς τις συντρόφους τους, χωρίς να έχουν θετική συναίνεση, απλά και μόνο επειδή πληρώνουν, τους εύχομαι τα ίδια να πάθουν από τρίτους.
Υ.γ.: δεν πρόκειται να εξηγήσω παραπάνω τι και πώς όποιος κατάλαβε, κατάλαβε, όποιος παρεξηγήθηκε περαστικά, πάμε παρακάτω.