Νέα

Amber Heard

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Angelus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 265
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paparoupas11

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Like
16
Πόντοι
0

:tooth: :tooth:
Δακτυλος του Τζονι Ντεπ :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
amber-heard-walking.gif

amber_heard_18.gif

amber-heard.gif

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.692
Πόντοι
10.686
ΟΚ, ας το σβήσουν οι διαχειριστές.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606
Έχει πηδηχτει με όλους τους δισεκατομμύριουχους του πλανήτη , σιγά μην κάτσει να κάνει τσόντα για 10μυρισ, θα την δείτε σε λίγο καιρό δίπλα από κάποιον μεγιστάνα και θα του μαδάει 10εκ την εβδομάδα για πλάκα , άτομα σαν αυτήν δεν ξεπέφτουν ποτέ :confused::confused::confused:

Zeus69

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
111
Πόντοι
1
  • Like
Αντιδράσεις: linear

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.490
Πόντοι
46.423
Έτσι ακριβώς.

Ένα σωρό χορηγούς έχει.

Σιγά μη κάνει τσόντα με τον Σειρηνάκη ...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.689
Πόντοι
6.946
Οτι και να ειναι δεν θα την χαρακτηριζα ξεφτυλα αν επαιζε σε τσοντα ουτε αυτη ουτε και καποια αλλη γυναικα. Ειναι πολυ ομορφη, απο τις πιο ομορφες γυναικες για την ωρα που ειναι ακομα νεα τουλαχιστον. Οσο για την πραξη της σιγουρα εχει καποια διαταραχη η παιρνει καποιες ουσιες, δεν εξηγειτε αλλιως...
Μάλλον δεν κατάλαβες καλά τι ήθελα να πω: η τύπισσα είναι σκατό χαρακτήρας και της αξίζει ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ και μόνο.

Πώς θα γίνει αυτό; Δεν ξέρω, δεν με νοιάζει ο τρόπος, δεν την λυπάμαι στο ελάχιστο, για την συμπεριφορά και το κακό/ψυχική οδύνη που προκάλεσε/προκαλεί στα θύματα της.

Όσο για την τσόντα που ρωτάς: το τι πιστεύω εγώ προσωπικά για κάποιον, εξαρτάται από τις πράξεις του, δεν πρόκειται να ζητήσω την άδεια ΚΑΝΕΝΟΣ για την γνώμη μου, και σε όποιον αρέσει.
Έτσι και στις τσόντες, το τι κάνει η πρωταγωνίστρια αλλά ΚΑΙ οι πρωταγωνιστές, η συμπεριφορά τους δηλαδή, θα καθορίσουν και την δική μου στάση.
Γενικά: μην κάνεις στον άλλον ότι δεν θέλεις να σου κάνουν , αυτό ισχύει ΚΑΙ για εκείνους που συμπεριλαμβάνουν στο σεξ χτυπήματα, βία, φτυσιματα, ξεφτυλισματα ακραία και ταπεινωτική συμπεριφορά προς τις συντρόφους τους, χωρίς να έχουν θετική συναίνεση, απλά και μόνο επειδή πληρώνουν, τους εύχομαι τα ίδια να πάθουν από τρίτους.

Υ.γ.: δεν πρόκειται να εξηγήσω παραπάνω τι και πώς όποιος κατάλαβε, κατάλαβε, όποιος παρεξηγήθηκε περαστικά, πάμε παρακάτω.

Denbon8inches

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2022
Like
7
Πόντοι
0
Μάλλον δεν κατάλαβες καλά τι ήθελα να πω: η τύπισσα είναι σκατό χαρακτήρας και της αξίζει ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ και μόνο.

Πώς θα γίνει αυτό; Δεν ξέρω, δεν με νοιάζει ο τρόπος, δεν την λυπάμαι στο ελάχιστο, για την συμπεριφορά και το κακό/ψυχική οδύνη που προκάλεσε/προκαλεί στα θύματα της.

Όσο για την τσόντα που ρωτάς: το τι πιστεύω εγώ προσωπικά για κάποιον, εξαρτάται από τις πράξεις του, δεν πρόκειται να ζητήσω την άδεια ΚΑΝΕΝΟΣ για την γνώμη μου, και σε όποιον αρέσει.
Έτσι και στις τσόντες, το τι κάνει η πρωταγωνίστρια αλλά ΚΑΙ οι πρωταγωνιστές, η συμπεριφορά τους δηλαδή, θα καθορίσουν και την δική μου στάση.
Γενικά: μην κάνεις στον άλλον ότι δεν θέλεις να σου κάνουν , αυτό ισχύει ΚΑΙ για εκείνους που συμπεριλαμβάνουν στο σεξ χτυπήματα, βία, φτυσιματα, ξεφτυλισματα ακραία και ταπεινωτική συμπεριφορά προς τις συντρόφους τους, χωρίς να έχουν θετική συναίνεση, απλά και μόνο επειδή πληρώνουν, τους εύχομαι τα ίδια να πάθουν από τρίτους.

Υ.γ.: δεν πρόκειται να εξηγήσω παραπάνω τι και πώς όποιος κατάλαβε, κατάλαβε, όποιος παρεξηγήθηκε περαστικά, πάμε παρακάτω.
Ανάλογα είναι και η καύλα στη μέσα το ποσό σε ωθεί να κάνειε κάποια ακραία πράγματα επειδή είναι μουναρος η άλλη η γενικά έχει κάτι που σε καυλώνει..έχει τύχει πάνω στη καύλα σε μία που της είχα ξευτιλισει το λαρύγγι στη πίπα κ ειχε κλείσι για δύο μέρες η φωνή της μόνο κ μόνο λόγω καυλας όχι τπτ αλλο .. ποτέ εννοείται με σκοπό να κάνω κακό γι'αυτό άλλωστε κ δε υπήρχε παρεξήγηση με τη κοπελα...τωρα όσον αφορά την αμπέρ Χερντ επειδή είναι κολοπαιδι ναι αυτή θα της το κάνα με σκοπό να ξευτιλιστει κ τέτοια της πρέπουν δυνατό throat fucking μέχρι να κλάψει

nontas82

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2018
Like
2.527
Πόντοι
456

Βολιώτης νόμιζε ότι μιλούσε με την Άμπερ Χερντ και του «έφαγαν» 6.000 ευρώ :confused: :confused: :confused: :confused:

Ο κατηγορούμενος δέχτηκε μηνύματα στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο και μέσω FB από υπαλλήλους, δήθεν από την Αμερικανίδα ηθοποιό και μοντέλο Άμπερ Χερντ, ότι δήθεν ενδιαφερόταν να επενδύσει στα Ελληνικά νησιά, σε ξενοδοχεία και όχι μόνο, ζητούσε επιχειρηματία – συνεργάτη και επέλεξε τον 33χρονο τότε άνδρα.
Ο 36χρονος τσίμπησε το δόλωμα και αν και δεν είχε πραγματική εικόνα για τις προθέσεις της «ηθοποιού» – του είχαν γράψει ότι σύντομα θα ερχόταν στην Ελλάδα για να συναντηθούν και να συζητήσουν περισσότερα για τη συνεργασία τους – έδωσε ποσό περίπου 6000 € (που μετατράπηκαν σε στερλίνες και κατέληξαν στον λογαριασμό τριών ανδρών, οι δύο από τους οποίους ταυτοποιήθηκαν και δικάστηκαν χθες)

αποκλειστικη φωτο του βολιωτη :confused: :confused:
im horny jack nicholson GIF

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Ποσο μαλακας πρεπει να σαι για να πιστευεις οτι μιλας με την amber heard;
Τόσο μαλάκας που νομίζει ότι είναι κανένας ωραίος λεφτάς και έψαξε και τον βρήκε η Amber Heard.To Amber Alert μπορεί η Amber Heard αδύνατον

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.058
Πόντοι
3.506

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
* Σταντέ μέλος του σάι ο τύπος!
** Παίζει να πληρώσει από την τσέπη του κιόλας για το επόμενο: αγρότης μόνος ψάχνει εάν τον πάρω αύριο τηλέφωνο.... :jerking2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom